Hírek röviden 02.22.

Címkék: hírek röviden

2014.02.22. 13:05

  • Pink fel fog lépni az Oscar-gálán.
  • Kid Cudi kapta Ari Gold új asszisztensének szerepét a Törtetők filmben.
  • Úgy hírlik, Michael B. Jordan is feltűnik majd a Batman Vs. Supermanben, és egyes feltevések szerint Cyborgot alakítja majd.
  • LeBron James kapta a Space Jam 2 főszerepét, de több kosaras is feltűnik majd benne.
  • Eli Roth fogja rendezni a Knock Knock című thrillert, és a forgatókönyvírásba is besegít. A történet két fiatal nőről szól, akik megjelennek egy házas férfinél, hogy elcsábítsák és tönkretegyék az életét.
  • Molly Shannon aláírt A pláza ásza 2-höz.

 

  • 2017. május 26-án kerül mozikba A Lego-kaland folytatása.

Az X-Men - Az eljövendő múlt napjai két korban játszódik, és a mutánsok mindkettőben a túlélésükért harcolnak... az ember ellen. A eredeti trilógia hősei saját fiatalkori énjükkel fognak össze, mert hatalmas csata vár rájuk. Ha nem tudják megváltoztatni a múltat, elvész a jövő.

 Fél perces tévészpot érkezett az Amerika Kapitány folytatásához.

Április 8-án minden hobbit rajongó otthonában is élvezheti nem csak DVD-n, Blu-rayen, de 3D Blu-rayen is J.R.R. Tolkien örök klasszikusából készült, fantasztikus látványvilágú A hobbit – A Smaug pusztaságát. A gyűjtők nagy örömére a Blu-ray steelbook változatban is, a 3D Blu-ray pedig steelbook és lentikuláris formában is választható lesz.

FRISSÍTÉS BORÍTÓKÉPEKKEL!

A kaland folytatódik: Zsákos Bilbó, Gandalf, és a 13 törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal folytatják útjukat, hogy visszahódítsák az erebori Törp Királyságot.
A hobbit – A Smaug pusztasága a világszerte népszerű hobbit trilógia második része, melyet természetesen ismét az Oscar®-díjas Peter Jackson jegyez, s melyre a hazai mozikban már több, mint 370 ezer néző váltott jegyet. A trilógia első része, A hobbit – Váratlan utazás volt a 2013-as év egyik legsikeresebb DVD és Blu-ray kiadványa.
A második részben ismét visszatérnek kedvenc színészeink, Ian McKellen Szürke Gandalf szerepében, Martin Freeman, mint Zsákos Bilbó és Richard Armitage, mint a Tölgypajzsos Thorin. A további vezető szerepekben láthatóak még Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt és Orlando Bloom mint Legolas.
Április egyik legjobban várt kiadványa DVD, Blu-ray, és 3D Blu-ray változatán érdekesebbnél érdekesebb extrákkal örvendeztetnek meg bennünket az alkotók. A rendező Peter Jackson mellé szegődve ellátogathatunk Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, és megismerhetjük, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei. A további extrák bemutatják a mozifilm és a zene születését, illetve megnézhetjük az Új-Zéland: Középfölde otthona című kisfilm 2. részét is.

A négylemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray), a kétlemezes Blu-ray és a kétlemezes DVD extrái (a felsorolás nem teljes körű):

•    PETER JACKSONNAL A FORGATÁSON
Ismerkedj meg a film kihívásaival és nehézségeivel, látogass el a rendezővel a Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, hogy lásd, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei.
•    WERKVIDEÓK
Kövesd nyomon a mozifilm és a zene születését
•    ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 2. RÉSZ
•    „I see fire” videóklip

A hobbit – A Smaug pusztasága kiadványai:
•    2 lemezes DVD
•    2 lemezes Blu-ray
•    2 lemezes Blu-ray steelbook
•    4 lemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)
•    4 lemezes 3D Blu-ray steelbook (3D és 2D Blu-ray)
•    4 lemezes 3D Blu-ray lentikuláris változat (3D és 2D Blu-ray)


Sillabusz:
A KALAND FOLYTATÓDIK
Zsákos Bilbó, a hobbit, Gandalf, a mágus és a 13 törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal folytatják útjukat, hogy visszahódítsák az erebori Törp Királyságot. Útközben találkoznak az alakváltó Beornnal, a Bakacsinerdő óriáspókjaival, a Legolas által vezetett erdei tündékkel, Tauriellel és Thranduil királlyal, valamint egy Bard nevű titokzatos férfival, aki becsempészi őket Tóvárosba. Végül, amikor megérkeznek a Magányos Hegyhez, szembenéznek legnagyobb ellenségükkel is: Smauggal, a sárkánnyal.

Tobey (Aaron Paul) tehetséges autószerelő, aki csapatával szupergyors versenyautókat épít és versenyeztet. A csőd széléről próbálja megmenteni garázsát, amiért vonakodva, de mégis összeáll a gazdag, és arrogáns ex-NASCAR pilótával, Dino Brewsterrel (Dominic Cooper). Már majdnem megköti az év üzletét az egyik autókereskedővel, Juliaval (Immogen Poots), amikor egy illegális versenyen Dino átveri, és Tobeyt emberölés vádjával ártatlanul elítélik.
Két évvel később, a frissen szabadult Tobey eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Dino Brewsteren, aki csapdába csalta, és rács mögé juttatta őt. Egyetlen cél vezérli, hogy elintézze az autóversenyzőt, méghozzá a hírhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden létező akadályt le kell küzdenie a keleti parttól egészen a nyugati partig. Szupergyors verdájával hasít az utakon, míg nyomában a zsarukkal, és Dino embereivel csak hűséges csapatában és a leleményes Juliában bízhat. Segítségükkel Tobey felrúg minden lehetséges szabályt, és bebizonyítja, hogy aki szenvedéllyel versenyez, az csakis győztesként kerülhet ki. Mert nála a szerelem, a bosszú, és benzin együtt pörgeti fel a motort…

NFS_B1_Online.jpg

A legsikeresebb autóversenyzős videójáték-sorozat alapján készült filmben olyan  fiatal feltörekvő tehetségek mellett, mint Aaron Paul (Totál szívás), Dominic Cooper (Amerika kapitány, Abraham Lincoln, a vámpírvadász), Dakota Johnson (a készülő A szürke ötven árnyalata női főszereplője), Imogen Poots (Mocsok), a legendás Michael Keatont is elkapja a sebesség.

A NEED FOR SPEED 3D-ben is, és a Cinema City Westend műsorán 4DX-ben is látható lesz.

Eredeti cím: Need for Speed
Műfaj: akció
Rendezte: Scott Waugh
forgatókönyv: George Gatins, John Gatins
Zene: Nathan Furst
Fényképezte: Shane Hurlbut

Szereplők: Aaron Paul, Dakota Johnson, Imogen Poots, Dominic Cooper, Michael Keaton, Rami Malek, Ramon Rodriguez, Scott Mescudi


Bemutató dátum: 2014. március 13.
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
szinkronizált

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagóban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés,  hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust.

DIV_B1_Online.jpg

Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tartozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat.
Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét.  Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.
 
Veronica Roth világsikerű regénye alapján készült különleges hangulatú, rendkívül látványos, izgalmas akciójelenetekben bővelkedő sci-fi főszerepeiben Kate Winslet, Ashley Judd, Maggie Q, és olyan fiatal feltörekvő tehetségek, mint Shailene Woodley (Utódok), Theo James, Zoe Kravitz (X-Man: Az elsők), és Jai Courtney (Die Hard – Drágább, mint az életed) remekelnek.
Eredeti cím: Divergent
Műfaj: sci-fi/fantasy
Rendezte: Neil Buger
Veronica Roth regényéből a forgatókönyvet írta: Evan Daugherty és Vanessa Taylor
Zene: Junkie XL
Fényképezte: Alvin H. Küchler

Szereplők: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Maggie Q,
Zoe Kravitz, Ashley Judd, Jai Courtney

Bemutató dátum: 2014. március 20.
szinkronizált
Előzetes korhatár-besorolás: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

DIVERGENT - Winter Olympics Preview

Hírek röviden 02.21.

Címkék: hírek röviden

2014.02.21. 17:06

  • A Marvel elkezdte keresni a forgatókönyvírót és a rendezőt a Doctor Strange-hez.
  • 2015. január 16-án kerül mozikba a The Man from U.N.C.L.E.
  • Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller és Jamie Bell kapták A fantasztikus négyes főszerepeit. Teller és Jordan ráadásul egy egyelőre cím nélkül futó bankrablásos filmben is együtt játszanak majd.
  • Elodie Yung kapta Hathor istennő szerepét a Gods of Egypt-ben.
  • James Badge Dale aláírt a Spectral főszerepére, mely egy természetfeletti thriller egy különleges alakulatról, akik különféle lények ellen harcolnak.
  • Patrick Hughes (The Expendables 3) fogja rendezni a The Raid remake-jét.
  • Ben Whishaw és Brendan Gleeson aláírtak a Suffragette-hez.
  • Tina Fey lesz a The Taliban Shuffle főszereplője, melynek alapját Kim Barker emlékirata adja, aki Afganisztánból és Pakisztánból tudósított, melynek során mindkét ország nagyon a színéhez nőtt.
  • Will Smith írt alá a Brilliance című thrillerben, mely egy olyan világban játszódik, ahol az ékkövek különleges erővel rendelkeznek.
  • Jennifer Anistonnal tárgyalnak a Mean Moms főszerepére, melyben egy olyan anyát alakíthat, aki egy kisvárosból egy nagyba költözik, ahol kénytelen versengeni a többi szülővel.
  • Viggo Mortensen kapta a Captain Fantastic főszerepét, mely egy olyan apáról szól, aki több mint egy évtizede él hat gyerekével a vadonba, ám kénytelen visszatérni velük a társadalomba.

Az Anchor Bay Films április -én mutatja be egyes amerikai mozikban John Stockwell In the Blood című akcióját, Gina Carano, Cam Gigandet, Luis Guzman, Amaury Nolasco, Ismael Cruz Cordoba, Treat Williams, Stephen Lang és Danny Trejo főszereplésével. Carano eltűnt férje után ered, aki a nászúton tűnik el.

in_the_blood_xlg.jpg

A Pro Video Filmhez kerültek át a Mielőtt meghaltam (16E) című film hazai forgalmazási jogai a korábbi forgalmazótól, a Parlux Enterainmenttől.

DBC_B1_Onlie.jpg

Ron Woodroof  (Matthew McConaughey) villanyszerelőként tengeti hétköznapjait, de igazán a rodeók vakmerő világában érzi otthon magát. Egy öntörvényű, vérbeli texasi cowboy, aki nem tulajdonít különösebb jelentőséget a holnapoknak.
Ebből az életigenlő mámorból egy sokkoló hír józanítja ki: HIV vírussal diagnosztizálják, az orvosok szerint már csak 30 napja van hátra. 1985-öt írunk, amikor még a szabadalmaztatott gyógyszerek hiányával kell szembenéznie minden egyes HIV-fertőzött betegnek.  De Ron nem fogadja el a halálos ítéletét: kutatni kezdi a lehetséges gyógymódokat. Mexikóba utazik, ahol rátalál egy alternatív gyógyszerre, és más megoldás nem lévén, elkezdi becsempészni az USA területére.
Ron, az AIDS-es Rayonban (Jared Leto) biztos szövetségesre talál, akivel minden kockázatot bevállalnak: közösen megalapítják a ‘vásárlói klubot’, ahol HIV-pozitív betegek havi tagsági díj ellenében hozzájuthatnak a kormány által nem jóváhagyott gyógyszerekhez, kiegészítőkhöz. A gyógyszergyártó cégek, a tudományos intézetek nagy kihívással néznek szembe, ugyanis a dallasi cowboy népes tábora, és az illegális gyógyszerek értékesítése egyre nagyobb visszhangra talál. Ron elszánt küzdelembe kezd: felveszi a harcot a kormány embereivel, hogy bebizonyítsa igazát, visszaszerezze méltóságát, és sorstársaival együtt elfogadják őt ebben a kegyetlen, életért folytatott küzdelmében.
 
A 6 Oscar-díjra jelölt (köztük a legjobb film, a legjobb férfi főszereplő, a legjobb férfi mellékszereplő, legjobb eredeti forgatókönyv), igaz történet alapján készült lehengerlő alkotásban Matthew McConaughey és Jared Leto karrierjük legkiemelkedőbb alakítását nyújtják, amiért a legjobb drámai főszereplő, és a legjobb férfi mellékszereplő kategóriákban elnyerték a Golden Golbe-díjat.

 A tegnapi trailer után sorra érkeznek James Gunn  Guardians of the Galaxy című filmjének karakter videói.

1556206_546645535450473_941085035_o.jpg

GODZILLA 3D (12E) poszter #2

Címkék: poszter Godzilla

2014.02.20. 21:02

Avilág legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik. A radioaktív szennyeződés teremtette, hősök pusztították el, ám most kiderül: csupán átmenetileg sikerült megszabadulni tőle – a szendergéséből felébredő rém teremtői ellen fordul, és nincs, aki megállítsa. Legfeljebb más szörnyek…

A legnagyobb, legsikeresebb hollywoodi szuperprodukciókat gyártó cég a világ talán legismertebb szörnyét támasztja fel.

1913396_603489109734167_922612387_o.jpg

Főszereplők: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Ken Watanabe, David Strathairn
Zene: Alexandre Desplat. Operatőr: Seamus McGarvey
Látvány: Owen Paterson. Írta: David S. Goyer, Max Borenstein, Dave Callaham, Frank Darabont. Rendezte: Gareth Edwards

Mozibemutató: 2014. május 15.
Eredeti cím: Godzilla 3D
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: akció / kaland / sci-fi
Gyártó: Warner Bros. Legendary Pictures
Játékidő:
Korhatár: 12E

A görög városok kitartanak. A hatalmas Perzsa Birodalom sem tudja megtörni ellenállásukat. Az athéni városállam egyik hőse, Themisztoklész vezetésével a kis hellén hajóhad az Artemiszion-foknál szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok felkészülhessenek – és Szalamisz közelében már legyőzzék a keletről jött ellenséget.

Az immár legendássá és klasszikussá vált 300 folytatása éppen azon a három napon játszódik, mint az eredeti film: a középpontban ismét a különleges látványvilággal újraalkotott és újraálmodot csaták állnak.

300_birodalom_800x1154_1.jpg

Jason (Zac Efron) a modern, nagyvárosi fiatal iskolapéldája, aki jól fizető, kreatív munkája és két infantilis haverja mellett a csajozással múlatja az időt. Ám csak semmi komolyság, ezek a „randik” nem arról szólnak, hogy két felnőtt értékeli egymást, mint embert. Mígnem Jason egyik alkalmi partnere fel nem teszi a nagy kérdést: „szóval…mi van most közöttünk?” A szoknyavadász fiúnak természetesen nem áll szándékában szorosabbra fűzni a szálakat, ezért véd-, és dacszövetséget köt barátaival, a válóper szélén álló Mikey-val és a sokszor nagyra nőtt óvodásként viselkedő Daniellel. Fogadalmat tesznek, hogy még véletlenül sem kezdenek komoly kapcsolatba a közeljövőben. Természetesen az élet – és egy kínos második találkozás a szőke Ellie-vel (akit Nagy-Britannia egyik ügyeletes üdvöskéje, Imogen Poots alakít)  – keresztülhúzza Jason számításait, miközben cimborái is rájönnek, hogy a sors és a nők útjai kifürkészhetetlenek. A Csajkeverők az elsőfilmes Tom Gormican vérbő vígjátéka, amelynek középpontjában a szex, a szerelem és az ezeket övező, sokszor ismerős, időnként pedig rendkívül kínos baklövések állnak.

DheMiaQ.jpg

Megérkezett a Jupiter felemelkedése (12E) első szinkronos előzetese is. A Mátrix alkotóinak új filmje Channing Tatum és Mila Kunis főszereplésével nyáron a mozikban! via IC

JINN Trailer

Címkék: előzetes Jinn

2014.02.20. 14:40

Dominic Rains, Serinda Swan, Ray Park, Faran Tahir és William Atherton főszereplésével készült el a Freestyle Releasing és Ajmal Zaheer Ahmad Jinn című természetfeletti thrillere. 

1939518_738986906113606_132447303_o.jpg

süti beállítások módosítása