POMPEJI magyar banner

Címkék: poszter Pompeii

2014.01.26. 23:20

A történelem legnagyobb természeti katasztrófája.
És egy város, amely örökre elveszett.
Kit Harington, Kiefer Sutherland, Emily Browning főszereplésével a POMPEJI 3D-ben február 20-tól a mozikban!

1654183_717677264932360_1801062994_n.jpg

Előzetest kapott Pascal Chaumeil (Szívrablók) filmje, ami Nick Hornby Hosszú út lefelé (A Long Way Down) című regényéből készült. Főszerepben Pierce Brosnan, Toni Collette, Aaron Paul, Imogen Poots, Rosamund Pike, Sam Neill és Tuppence Middleton látható.

long_way_down_xlg.jpg

Filmváltozat készült Rischelle Mead amerikai írónő Vámpíraladémia című könyvsorozatából. Rose-nak (Zoey Deutch) a feladata, hogy megvédje legjobb barátnőjét Lissa-t, aki egy nagytiszteletű vámpírcsalád leszármazottja és egyetlen túlélője. Ahhoz, hogy szembenézzenek a rájuk leselkedő veszélyekkel, meg kell tanulniuk a túlélés fortélyait - egy vámpíriskolában.

"Képzeljenek el egy az érzelmek teljes skáláját felvonultató gépet, olyan elemző erővel, mely többre képes, mint az emberiség teljes történetének minden elméje együttvéve..."
Egy lebilincselően izgalmas sci-fi Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Morgan Freeman, Kate Mara főszereplésével, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozásában. A TRANSZCENDENS áprilisban a mozikban.

03858877-1024x910.jpg

Alfonso Cuaron for Gravity

Paul Greengrass for Captain Phillips

Steve McQueen for 12 Years a Slave

David O. Russell for American Hustle

and Martin Scorsese for The Wolf of Wall Street

2015. május 22-én kerül mozikba a Walt Disney Pictures Tomorrowland cimű misztikus kalandfilmje, ami Brad Bird rendezésében készül, George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Thomas Robinson valamint Kathryn Hahn főszereplésével. A Tomorrowland egy alternatív dimenzióban lévő helyen játszódik. Egy fiatal lány, egy bölcs középkorú férfi és egy robotlány közös erővel próbálnak rájönni, hogy mi történt Tomorrowlandben, mert csak így menthetik meg a Földet. A középkorú férfit alakítja majd Clooney, míg Laurie-t Tomorrowland polgármestereként láthatjuk, aki az eltelt évek során romlottá és korrupttá vált.

 

Bad Words poszter

Címkék: poszter Bad Words

2014.01.26. 11:19

Az előzetesek után posztert kapott Jason Bateman rendezői debütálása.

bad_words_xlrg.jpg

Detroit, 2028. A robottechnológia monopóliuma egy nemzetközi óriáscég, az OmniCorp kezében van. Különböző harci drónjaikat sikerrel használja a hadsereg a tengerentúlon már évek óta – ez pedig sok milliárdos profitot jelent a cég számára. Az OmniCorp fejesei úgy döntenek, hogy hazai fronton is csatasorba állítják egyébként sokat vitatott technológiájukat, és erre nem sokkal később remek lehetőség adódik. Amikor Alex Murphy (Joel Kinnaman) – a szerető férj és apa, valamint remek zsaru, aki mindent megtesz azért, hogy elsöpörje a bűnözést és a korrupciót Detroit utcáiról – súlyosan megsérül szolgálat közben. Az OmniCorp benne látja meg a lehetőséget, hogy létrehozzanak egy félig ember, félig robot rendőrtisztet. A vállalat álma, hogy minden városban szolgáljon egy Robotzsaru, ennek köszönhetően pedig további milliárdok kerüljenek a részvényesek számláira. Egy dologgal azonban nem számoltak: a robottesten belül továbbra is egy ember rejtőzik, akik igazságot akar szolgáltatni... minden áron!

DP_RobotZsaru_foplakat.jpg

Jegyzetek:

•    Mielőtt Joel Kinnaman (A tetovált lány, Védhetetlen) megkapta volna Alex Murphy szerepét, Michael Fassbender, Matthias Schoenaerts (Bikanyak) és Russell Crowe is esélyesek voltak.
•    Egy időben Darren Aronofsky (A pankrátor, Fekete hattyú) neve merült fel rendezőként, ám ő végül lemondta a felkérést, és az Elit halálosztók első és második részével hírnevet szerzett brazil José Padilha lett a befutó.
•    A filmet kb. 100 millió dolláros büdzséből 2012. szeptembere és decembere között forgatták kizárólag kanadai helyszíneken (Toronto, Hamilton, Scarborough, Vancouver).
•    Michael Keaton alakítja az OmniCorp vezérigazgatóját, szerepére korábban Hugh Laurie és Clive Owen voltak esélyesek, Gary Oldman (Robotzsaru megalkotója) karakterét Edward Norton kapta meg majdnem, és nem sokon múlt, hogy Alex Murphy feleségét Abbie Cornish helyett Rebecca Hall alakítsa (Keri Russellt, Jessica Albát és Kate Marát csak meghallgatták a szerepre).

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

DP_RobotZsaru_motorozos.jpg

COLUMBIA PICTURES, METRO-GOLDWYN MAYER PICTURES

Műfaj: színes szinkronizált, amerikai akció-sci-fi
Korhatár-besorolás: 12E
Magyarországi premier: 2014. február 6.

Szereplők: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle
Rendező: José Padilha
Írta: Nick Schenk, David Self, James Vanderbilt, Joshua Zetumer
Producer: Marc Abraham, Gary Barber, Roger Birnbaum, Brad Fischer, Mike Medavoy, Arnold Messer, Eric Newman, David Thwaites
Társproducer: Bill Carraro
Fényképezte: Lula Carvalho
Zeneszerző: Pedro Bromfman

A tovább mögött a film  IMAX posztere.

three_hundred_rise_of_an_empire_ver18_xxlg.jpg

Posztert kapott A szürke ötven árnyalata című erotikus trilógiának első része, ami Sam Taylor-Johnson rendezésében készül Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden valamint Callum Keith Rennie főszereplésével.

A nagysikerű regény filmváltozata 2015 Valentin napjára érkezik a magyar mozikba!

1008215_512042698912406_374131200_o.jpg

Hírek röviden 01.25.

Címkék: hírek röviden

2014.01.25. 13:50

  • Joss Whedon elmondta, hogy A keresztapa 2 nagy inspirációt jelentett számára a Bosszúállók 2-höz.
  • Elkészül A szállító sorozat 2. évadja, a forgatás február 26-án kezdődik.
  • Rupert Sanders rendezheti a Ghost in the Shell mangaadaptációt.
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy Hugh Jackman lesz Feketeszakáll a Panben.
  • Mike Newell fogja rendezni a The Day of the Triffidset, melyben egy földönkívüli növényfaj tör a bolygó elpusztítására.

Muppets Most Wanted UK poszter

Címkék: poszter Muppets

2014.01.25. 11:29

Nemzetközi plakát  James Bobin Muppets Most Wanted című folytatásfilmjéhez.

muppets_most_wanted_ver3_xlrg.jpg

Hírek röviden 01.24.

Címkék: hírek röviden

2014.01.24. 13:37

  • Egyes hírek szerint Ben Affleck az eredeti szürke-kék ruha mellett egy új, páncélozottat is visel majd a Batman Vs. Supermanben.
  • Tegnap olvashattátok, hogy Gal Gadottal háromfilmes szerződést kötöttek, ami vélhetően a Batman Vs. Superman és Az Igazság Ligája mellett egy saját Csodanő filmet jelent, de csakis akkor, ha ezt a rajongók is akarják.
  • A Marvel két héttel előbbre hozta az Ant-Man premierjét, így az új bemutatási dátum 2015. július 17., ami korábban a Batman Vs. Supermané volt.
  • A New Line-nak lassan el kell kezdenie a Y: The Last Man képregényadaptáció munkálatait, különben elveszítik a jogokat.
  • Garrett Hedlund kapta Hook kapitány szerepét a Panben. Rajta kívül eddig csupán Hugh Jackman írt alá a filmhez, aki Feketeszakállt alakítja majd.
  • Daniel Espinosával zajlanak tárgyalások, hogy rendezze meg az Assassin's Creed filmet.
  • Ben Kingsley egy életre kelő egyiptomi fáraót fog alakítani az Éjszaka a múzeumban 3-ban.
  • Robert Zemeckis rendezheti az Ember a magasban filmváltozatát, melynek főszerepére Joseph Gordon-Levitt az első számú kiszemelt.

Színfalak mögötti videó a Need for Speed mozifilmhez.

A Jégvarázs betétdalának alábbi verziójában minden olyan nyelven hallható egy-két sor, ahány országban bemutatták a mesét. via FH

süti beállítások módosítása