Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékről, hanem az elvről van szó: a kalandor nem tűri, hogy lopjanak tőle. Üldözőbe veszi az őt megrövidítő bűnözőket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd. Ebben váratlanul a segítségére lesz a banda egy rablás során megsérült és hátrahagyott tagja, a sótlan és szellemileg kissé visszamaradott Rey, akivel furcsa párost formálnak a bosszúhadjárat során.

A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie. A további szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Golden Globe-díjjal kitüntetett Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan és az Oscar-díjra jelölt John Hurt.

Forumajanlo_sablon_2014_1070x400px_herkules.jpg
amerikai
akció-kalandfilm
feliratosszinkronizált
2D, 3D, IMAX 3D,
Eredeti cím: Hercules
Besorolás: 12E
Premier: 2014-07-24

Rendező:  Brett Ratner
Szereplők: Dwayne JohnsonIan McShaneRufus SewellJoseph FiennesPeter MullanJohn HurtIrina ShaykPalvin BarbaraIngrid Berdal

War Story Trailer

Címkék: előzetes War Story

2014.07.04. 20:34

Kristin Gore és Mark Jackson War Story című filmje kapott előzetest, melyben Ben Kingsley látható főszerepben.

 Négy mozgó plakát Jonathan Liebesman filmjéhez.

Hírek röviden 07. 04.

Címkék: hírek röviden

2014.07.04. 14:49

  • Olivia Munn, Ken Jeong és Benjamin Bratt leszerződtek a Pofázunk és végünk 2-höz.
  • Stephen Amell a Facebookon jelentette be, hogy biztosan nem fog feltűnni Zöld íjászként a Batman v Supermanben. A hírek szerint Aquaman gonoszként tűnik majd fel a filmben, de az továbbra is kérdéses, hogy Jason Momoa alakítja-e majd a karaktert.
  • Az összes Harry Potter filmhez hasonlóan a Legendás állatok és megfigyelésük forgatása is a Leavesden Stúdióban zajlik majd.
  • 97 éves korában elhunyt Louis Zamperini II. világháborús hős és olimpikon. Angelina Jolie róla készített filmje, az Unbroken idén karácsonykor kerül az amerikai mozikba.
  • A Focus Features új premierdátumot tűzött ki néhány filmjének: Black Sea - 2015. január 23., Selfless - 2015. április 17., Insidious 3 - 2015. május 29.
  • Vin Diesel már látta A galaxis őrzőit, és nagyon elégedett volt a végeredménnyel, ráadásul ez volt az első film, amit legkisebb gyermekének megmutatott.
  • Sam Kelley csatlakozott a Chefhez, melyben Bradley Cooper, Omar Sy és Sienna Miller oldalán tűnik majd fel.
  • Tina Fey aláírt egy boszorkányos vígjáték főszerepére, amely a Szellemirtókhoz hasonló stílusú lesz.
  • A The Expendables 3 hivatalosan megkapta a PG-13 korhatárbesorolást Amerikában.
  • David Dastmalchain, aki Joker egyik segítőjét alakította A sötét lovagban, szerepet kapott az Ant-Manben.
  • A Warner az Odüsszeia alapján tervez nagyszabású filmet készíteni, melynek rendezői székét Fedor Bondarchuknak szánják.
  • A WWE-s John Cena szerepet kapott Tina Fey és Amy Poehler közös vígjátékában, a The Nestben.
  • Elképzelhető, hogy Hulk feltűnik majd A galaxis őrzői 2-ben, melyben így részben felhasználják a tervezett Planet Hulk film egyes történetszálait, valamint a film végével felvezetik a Bosszúállók 3-t.
  • A Disney felkérte J. David Sternt és David N. Weisst, hogy írják meg a Bűbáj 2 forgatókönyvét.
  • Jonathan Lemkin fogja írni a G.I. Joe 3 forgatókönyvét, mely elsősorban Dwayne Johnson karakterét helyezi majd a középpontba.

Jay (Jason Segel) és Annie (Cameron Diaz) 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.

A Rossz tanár volt Cameron Diaz és Jason Segel első közös komédiája. A nagysikerű és bevállalós vígjáték rendezője valamint  főszereplői most még többet mernek – és még viccesebbek.

Szexvideo_online_teaser_16.jpg

Szexvideo_online_final_16.jpg

Főszereplők: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Corddry, Rob Lowe. Operatőr: Tim Suhrstedt. Írta: Kate Angelo. Rendezte: Jake Kasdan

Mozibemutató: 2014. július 31.
Eredeti cím: Sex Tape
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: 16

Két hét és mozikba kerül itthon Matt Reeves folytatásfilmje.

10373029_855892851104934_6353879006703004983_o.jpg

AMajmokBolygojaForradalom_online1_12.jpg

Itt az első fotó Supermanről a 2016-ban bemutatásra kerülő Batman v Superman - Dawn of Justice című filmből!

25JJfGA.jpg

Második szinkronos előzetesét kapja Phil Lord és Chris Miller folytatásfilmje.

A New Line Cinema (Warner Bros.) november 26-án mutatja be Sean Anders (Apa ég!, Szextúra) Förtelmes főnökök 2-jét.

title_1.jpg

Új szinkronos előzetes a népszerű sorozat alapján készült akcióvígjátékhoz.

2015. januárjában kerül a hazai mozikba Bennett Miller (Pénzcsináló) Foxcatcher című drámája, melyben Dave Schultz olimpikon birkózó történetét ismerhetjük meg, aki gyilkosság áldozata lett. Főbb szerepekben Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Sienna Miller, Vanessa Redgrave és Anthony Michael Hall lesz látható.

foxcatcher-poster-channing-tatum.jpg

Megérkezett az első kép Ridley Scott Exodus - Istenek és királyok című új filmjéhez!
Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Ben Kingsley és Idira Varma főszereplésével a látványos kalandfilm decemberben a mozikban! via InterCom

exodus-gods-and-kings-christian-bale.jpg

Luke Evans (Halálos iramban 6, Halhatatlanok) a főszereplője ennek az új, nagyszabású, izgalmas akció-kalandfilmnek, amely feltárja az eredettörténetét annak a férfinak, akiből Drakula lett.

draculauntold-Apple980.jpg

Két plakát Woody Allen Magic in the Moonlight című filmjéhez, melyben Emma Stone és Colin Firth játssza a főszerepet. 

Magic+in+the+Moonlight+high-res.jpg

süti beállítások módosítása