Hírek röviden 06. 28.

Címkék: hírek röviden

2014.06.28. 13:45

  • Mario Kassar producer (Terminátor 2, Elemi ösztön) elkészíti Takashi Miike Meghallgatás című klasszikusának remake-jét. A Ryu Murakami regénye alapján készült horror egy özvegy férfiról szól, aki egy álhirdetést ad fel, mellyel egy filmhez keres női szereplőket, ugyanis így szeretne új párt találni magának. Meg is akad a szeme az egyik hölgyön, akivel kapcsolat alakul ki közöttük, és a férfi hamarosan beleszeret, ami miatt nem veszi észre a számos baljós jelet. A hírek szerint a remake a regényhez és az eredeti filmhez is hű lesz.
  • A Fox és a Platinum Dunes elkészíti az Ómen második remake-jét.
  • Famke Jannsen és AnnaSophia Robb szerepet kaptak a Jack of the Red Hearts című drámában, melynek forgatása jelenleg is zajlik New York Cityben. A történet egy fiatal lányról szól, aki rávesz egy egyedülálló anyát, hogy hadd lakjon náluk, hogy gondoskodhasson a nő autista lányáról.
  • A Mielőtt meghaltamból ismert James Dumont leszerződött a Jurassic Worldhöz.
  • Billie Lourd, Carrie Fisher lánya szerepet kapott a Csillagok háborúja VII-ben, ám könnyen lehet, hogy csupán egy rövidke cameóról van szó. Azokat a híreket, miszerint Harrison Ford sérülése miatt leállnának a munkálatok, cáfolták.
  • A Transformers: A kihalás kora mindössze 8,75 millió dollárt hozott Amerikában a csütörtöki éjféli vetítéseken, amely az eddigi leggyengébb a franchise történetében.
  • A DC Comics következő animációs filmje a Justice League: Throne of Atlantis lesz.
  • Nick Robinson leszerződött Chloe Moretz mellé a Rick Yancey regénye alapján készülő The 5th Wave-hez, melynek története egy idegen megszállás alatt játszódik. Az emberiség már négy hullámot túlélt, az ötödik pedig jelenleg is tart. A 16 éves Cassie Sullivan (Moretz) is próbál túlélni és igyekszik öccsét is megmenteni, amihez egy Zombie (Robinson) nevű fiútól kap segítséget, aki bele is szeret a lányba.
  • Jason Bateman egy egyelőre cím nélkül futó FBI-os vígjátékot fog rendezni, melynek főszerepét is magára vállalja.
  • A Welcome to Happiness stábja jelenleg is forgat Los Angelesben, és most Nick Offerman is csatlakozott hozzájuk. A történet középpontjában egy gyerekkönyvíró áll, akinek gardróbjából egy titkos ajtó nyílik. Offerman az ő főbérlőjét fogja alakítani, aki egyfajta apafigura is az író számára.
  • Neal Purvis és Robert Wade átdolgozzák egy kicsit a Bond 24 forgatókönyvét, melyet John Logan szállított le. Emiatt a forgatás csak decemberben kezdődik, azonban a tervek szerint a 2015. november 6-i premierdátumra ez nem lesz hatással.

Hírek röviden 06. 27.

Címkék: hírek röviden

2014.06.27. 13:49

  • A CBS Films szerezte meg A.G. Riddle Atlantis című regénytrilógiájának megfilmesítési jogait. A könyvekben egy genetikust és egy terrorelhárításnál dolgozó ügynököt ismerhetünk meg, akiknek össze kell fogniuk annak érdekében, hogy megakadályozzák egy világméretű járvány kitörését és megfejtsék az emberiség eredetének rejtélyét.
  • Jaimie Alexander és Wes Bentley írtak alá a Broken Wovs című pszichothrillerhez, mely egy Patrick nevű férfiról szól, aki kedves és megnyerő. Ez azonban csupán álca. Patrick megpróbálja elcsábítani a gyönyörű Tarát, a nő azonban elutasítja őt, amitől Patrick szörnyű haragra lobban, így Tarának szerelme, szerettei és a saját életét is meg kell mentenie valahogy.
  • Steve Pink fogja rendezni a disneys Overnightot, melynek története egy apáról és fiáról szól, akik egy játékon azt nyerik, hogy eltölthetnek egy éjszakát egy nagy játékgyárban, ahol azonban túszhelyzet alakul ki.
  • Az Entertainment One-hoz került a Miss Meadows című film, melyet valamikor idén ősszel mutatnak be Amerikában. A címszereplőt Katie Holmes alakítja, aki nappal általános iskolai tanárnő, éjszakánként azonban álruhát ölt és fegyverrel védi a várost.
  • Roberto Orci beszélt egy kicsit a Star Trek 3-ról, melynél az a célja, hogy a karakterek még közelebb jussanak ahhoz, amilyennek az eredeti tévésorozatban megismerhettük őket, valamint egy új idegen fajt is szeretne bemutatni.
  • Guillermo Del Toro elmondta, hogy a Tűzgyűrű 2 2017. április 7-én kerül mozikba, valamint érkezik egy animációs sorozat és a képregény is folytatódik.
  • Frank Darabonttal tárgyalnak, hogy vállalja el a Hófehér és a vadász 2 megrendezését, melyben Chris Hemsworth és Charlize Theron igen, Kristen Stewart azonban nem tér vissza.
  • A Beverly Hills-i zsaru 4-et Detroitban és környékén forgatják majd. Premier 2016. március 25-én.
  • Benjamin Bratt szerepet kapott a Pofázunk és végünk 2-ben, melyben a főhősök Miamibe utaznak, és vélhetőleg Bratt karakterével is ott akadnak össze.
  • A fantasztikus négyes rebootban talált felvételes részek is lesznek.
  • Scoot McNairy aláírt a Batman v Supermanhez, ám azt nem tudni, kit alakít majd.
  • Sam Raimi lesz a producere és valószínűleg a rendezője is a Jake Tapper regénye alapján készülő The Outpost című háborús drámának, mely 53 amerikai katona 400 tálib harcossal való összecsapásának igaz történetét meséli el.

Hírek röviden 06. 26.

Címkék: hírekröviden

2014.06.26. 14:06

  • James Gunn a Facebookon azt írta, hogy testvére, Sean, amellett, hogy eleinte Rocket Raccoon motion capture technikával történő megalkotásához szolgált alanyként, egy fontos gonosztevőt és több másik karaktert is alakít A galaxis őrzőiben.
  • Meg Ryan és Tom Hanks már többször is dolgoztak együtt, és most egy újabb együttműködésre kerül sor. A színésznő William Saroyan 1943-ban megjelent The Human Comedy című regényének adaptálásával debütál rendezőként, a film azonban nem a könyv címét viseli, hanem az Ithaca nevet kapta. A történet főhőse egy 14 éves táviratkihordó fiú, Homer, aki egymaga kénytelen gondoskodni megözvegyült édesanyjáról, nővéréről és négyéves öccséről, miután bátyjukat a frontvonalba küldik harcolni a II. világháború során. A filmben a Homer által kézbesített üzenetekből ismerhetjük meg, hogyan hat a világháború a családra és a város többi lakójára. Hanks csupán egy cameo erejéig tűnik fel Homer apjának szerepében. Sam Shepard, Jack Quaid és Melanie Griffith már korábban leszerződtek a filmhez.
  • Breck Eisner mégsem tudja megrendezni A karate kölyök 2-t, ugyanis a forgatás időpontja ütközik egyéb munkáival. Azt még nem tudni, ki veszi át a helyét, de a Sony két új írót is felbérelt Jeremiah Friedman és Nick Palmer személyében.
  • Shane Black azt mondta, hogy a Predator filmje nem reboot lesz, hanem sokkal inkább egy folytatásfilm, mellyel az a célja, hogy mélyebbre ásson és még jobban kiterjessze a franchise mitológiáját.
  • Leonardo DiCaprio után Tom Hardy és Will Poulter is szerepet kaptak Alejandro González Inárritu The Revenant című filmjében. A XIX. században játszódó történet egy Hugh Glass nevű szőrmekereskedőről szól, akit kirabolnak és sorsára hagynak, miután egy medve támadása után súlyosan megsérül. Csodával határos módon sikerül felépülnie, és elhatározza, hogy bosszút áll azokon, akik loptak tőle.
  • Ben Kingsley lesz Bagira a Disney A dzsungel könyve filmjében.
  • Casey Affleck Jack Reynort (Transformers: A kihalás kora) szemelte ki a Josh Hamilton életrajzi film főszerepére. Hamilton egy baseballjátokos, aki egy időben alkohol- és drogfüggő volt, ami miatt egyszer a játéktól is eltitkolták. Végül összeszedte magát, és 2008-ban mindenki felkapta a fejét kiváló teljesítményére. Szárnyalása nem állt meg: 2010-ben a liga legjobb játékosának választották. Jelenleg a Los Angeles Angels csapatát erősíti.
  • Dermot Mulroney leszerződött az Insidious 3-hoz.
  • Jason Sudiekis csatlakozott a korábban Loomis Fargo címen futó vígjátékhoz, mely jelenleg cím nélkül árválkodik. Korábban Kristen Wiig, Zach Galifianakis és Owen Wilson szerződtek le a filmhez, mely egy 20 millió dolláros rablás nem mindennapi igaz történetét meséli el.
  • Rooney Mara kapta az A House in the Sky című bestselleradaptáció főszerepét, melyet Amanda Lindhout és Sara Corbett írt Lindhout igaz története alapján. Amandát 2008-ban rabolta el egy szomáliai lázadó terroristacsoport, könyvében pedig mély őszinteséggel ír fogvatartói kegyetlenségéről, az őt ért kínzásokról és gondolatairól.
  • Akiva Goldsman fogja rendezni a Stephanie című horror-thrillert, melynek története egy fiatal lányról szól, aki szuperképességeket fejleszt ki magában. Élete azonban teljesen a feje tetejére áll, amikor egy nap megjelenik nála egy férfi és egy nő, akik azt állítják, hogy a szülei.
  • Elisabeth Moss, Luke Evans és James Purefoy leszerződtek a High-Rise-hoz, melyhez még korábban Jeremy Irons, Sienna Miller és Tom Hiddleston is aláírt. A történet egy luxus toronyházban játszódik, melynek előkelő lakói idővel klikkekre szakadnak és ez erőszakos összeütközésekhez vezet közöttük.

Itt az első hivatalos képkocka a hánytatott sorsú, 2012 nyarán forgatott Mad Max újrához. Bemutató 2015. május.

10305613_10152519986854701_8296526242505601640_n.jpg

Augusztus 28-tól a mozikban a THE EXPENDABLES – A FELÁLDOZHATÓK 3.

HARAG (Fury) Trailer

Címkék: előzetes poszter Fury

2014.06.25. 18:15

Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Pena és Jon Bernthal a Kiképzés és Az utolsó műszak rendezőjének új filmjében.

879e0000c53291ed16f98b2d0dec1424d67dadf7.jpg

Új előzetes a népszerű sorozat alapján készült rendkívül látványos és izgalmas akcióvígjátékhoz, melynek producere Michael Bay (Transformers), rendezője Jonathan Liebesman (A Titánok haragja).

Bannert kapott a Titanic és az Avatar second unit rendezőjének izgalmas katasztrófafilmje, melyben a történet a szereplők saját videófelvételeiből áll össze.

10428160_314847325348222_6036833714067911310_o.jpg

905845_316628761836745_1328248253485603536_o.jpg

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára...
Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, AZ ANARCHIA ÉJSZAKÁJA egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik...

A rendkívül izgalmas akció-thriller író-rendezője James DeMonaco.

os4JOkB.jpg

Újabb propaganda anyagok Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. részéhez.

10270309_532606543508278_8734239986237164909_n.png

Hírek röviden 06. 25.

Címkék: hírek röviden

2014.06.25. 13:59

  • Dean Israelite rendezheti a Háborús játékok remake-et, melyhez Arash Amel szállítja a forgatókönyvet.
  • George Lucas és felesége úgy döntöttek, Chicago lesz a tökéletes helyszín a Lucas Museum of Narrative Art számára, mely egy interaktív múzeum lesz, és várhatóan 2018-ban nyitja meg kapuit.
  • Ridley Scott ősszel kezdi forgatni a The Martiant Matt Damonnal a főszerepben, ami meglepő lehet, ugyanis azt lehetett feltételezni, hogy a rendező a Prometheus 2-nek lát neki, hogy 2016. március 4-én mozikba kerülhessen a folytatásfilm, de úgy tűnik, ennek forgatási munkálatai a jövő évre csúsznak. A The Martian alapját Andy Weir 2012-es, szerzői kiadásban megjelent könyve képezi, mely egy űrhajósról szól, aki egyedül a Marson reked.
  • A Tini nindzsa teknőcök előzetese kapcsán megindultak a találgatások, hogy Zúzót valójában nem is William Fitchner alakítja, hanem az eredeti Zúzó, Oroku Saki.
  • Tegnap, 98 éves korában elhunyt Eli Wallach.
  • Chris Hemsworth a minap Shane Black rendezővel találkozott a Doc Savage főszerepe kapcsán. A filmről már tavaly is lehetett hallani, és a Sony továbbra is bízik a projektben, de úgy hírlik, egyelőre még tisztázatlan néhány, a költségvetéssel kapcsolatos probléma.
  • Még egy kis Shane Black: ő rendezheti a 20th Century Foxnál készülő Predator rebootot.
  • Elképzelhető, hogy a sith boszorkányok és a mandaloriánok is feltűnnek a Csillagok háborúja VII-ben.
  • Tilda Swinton, Channing Tatum és Ralph Fiennes is leszerződtek a Hail Caesar című szuperprodukcióhoz.
  • A népszerű a cappella csapat, a Pentatonix szerepelni fog a Tökéletes hang 2-ben, és nem meglepő módon a Bellák egyik riválisát fogják alakítani. A PTX már végzett is a számukra mindössze egynapos forgatással. Beszélni nem fognak a filmben, de szerepük igen hangsúlyos lesz, és az egyik dalukat is hallhatjuk majd.
  • Dwayne Johnsonnak hangsúlyosabb szerepet szánnak a G.I. Joe 3-ban, melynek továbbra sincs rendezője, így még mindig nem tudni, ki lesz Jon M. Chu utódja.
  • Egyes hírek szerint a Mission: Impossible 5-öt a Brit Parlament épületében forgatnák, ami filmtörténeti jelentőségű esemény lenne, ugyanis még semmit nem forgattak itt.
  • Jessica Postigo (A végzet ereklyéi) fogja írni a Rick Yancey young adult horrorregénye alapján készülő The Monstrumologist forgatókönyvét. A könyv története 1888-ban játszódik, középpontjában pedig egy Pellinore Warthrop nevű orvos és asszisztense, Will Henry áll, akinek egyben a gyámja is. Warthrop különleges lények és szörnyetegek után kutat. A regénynek azóta további három folytatása jelent meg.
  • A Warner még négy éve szerezte meg a Ready Player One című videojátékos thriller megfilmesítési jogait, melynek alapját Ernest Cline regénye adja, aki az eredeti forgatókönyvet is szállította, ám ezt most Zak Penn újraírja. A történet főhőse egy Wade Watts nevű tinédzser, aki az Oasis nevű virtuális világba menekül, melynek lényege, hogy a felhasználók az áloméletüket élhetik benne. A játék tervezője halál előtt összeállít egy kincskereső jellegű játékot, melynek győztese elnyeri a cégét. Wade is benevez, ám nem is sejti, hogy olyan veszélyes erőkkel kell megküzdenie, melyek semmitől nem riadnak vissza annak érdekében, hogy megkaparintsák a vállalatot.

Hírek röviden 06. 24.

Címkék: hírekröviden

2014.06.24. 14:08

  • Brad Fischer és James Vanderbilt, A Zodiákus producerei Blackout címmel készítenek thrillert Scott Andrew Selby A Serial Killer in Nazi Berlin című könyve alapján. A történet 1940 és 1941 között játszódik Berlinben, ahol az angolok éjszakai bombázásai miatt a vezetőség elrendelte, hogy esténként csupán a házfalakra festett foszforeszkáló festék, valamint a buszok és a vonatok fénye nyújthat világítást. Egy sorozatgyilkos ekkor szedi áldozatait, egy nyomozó pedig mindent megtesz, hogy elkapja őt.
  • Elképzelhető, hogy a Távozz tőlem, Sátán! után a Doctor Strange-en is együtt dolgozhat Scott Derrickson rendező és Édgar Ramírez. A színész ugyanis elmondta, hogy szóba került közöttük, hogy kap egy szerepet a képregényfilmben.
  • Harrison Ford még további hét héten keresztül nem dolgozhat a Csillagok háborúja VII forgatásán, melyet elképzelhető, hogy ezért teljes egészében felfüggesztenek, ami akár a 2015. december 18-i premierre is hatással lehet. A filmhez kapcsolódó hír, hogy állítólag egy rövid cameo erejéig Tom Cruise is felbukkan majd benne.
  • Jason Blum produceri segítségével készült el az elsőfilmes rendezőpáros, Chris Lofing és Travis Cluff Superstition című horrorja, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy talált felvételes és egy középiskolában játszódik.
  • Steven Soderbergh 13 részes antológiasorozatot készít a Starz számára a 2009-es Barátnő rendelésre című film alapján. Minden epizódban egy-egy luxusprostituáltat ismerhetünk meg, akiknek kapcsolata az ügyfelekkel jóval többről szól a szexnél.
  • Jared Letót megkeresték a Brilliance főszerepével, ő azonban nemet mondott rá. Egyes feltevések szerint azért, mert ő lesz Doctor Strange.
  • A Harley Davidson egy elektromos motorral áll elő, melyet a Bosszúállók: Ultron Korában is láthatunk majd.
  • A Splendid Mediánál vannak a Rambo filmek jogai, és szeretnék elkészíteni az ötödik részt, melynek főszerepét természetesen Sylvester Stallone alakítaná, akinek ezúttal egy mexikói kartellel kell majd szembenéznie.

 

Hírek röviden 06. 23.

Címkék: hírek röviden

2014.06.23. 13:51

  • A Gondolkozz pasiaggyal! 2 nyerte az elmúlt hétvégét Amerikában, miután 30 millió dollárral kezdte meg szereplését a mozikban. A folytatás mindössze 24 millió dollárból készült, tehát máris nyereséges. A 22 Jump Street ugyan közel 50%-os esést produkált a múlt héthez képest, így is 29 millió dollárt gyűjtött, amivel már csak Amerikában 111 milliónál jár. Clint Eastwood Jersey Boys musicalje a harmadik helyen nyitott 13,5 millió dollárral.
  • Daniel Radcliffe elmondta, hogy szívesen alakítaná Robint a Batman v Supermanben.
  • Kelsey Grammer szeretné, ha valamelyik későbbi X-Men filmben még visszatérhetne Bestiaként.
  • James Gunn azt ugyan cáfolta, hogy Nathan Fillion Novát alakítaná A galaxis őrzőiben, de azt megerősítette, hogy a színész valóban feltűnik a filmben, igaz, csupán egy nagyon rövid cameo erejéig.
  • Rosario Dawsonnal bővült a netflixes Daredevil sorozat stábja, melyhez Farren Blackburn-t (Ki vagy, doki?) is leigazolták, aki legalább egy epizódot rendez majd.
  • Lorenzo Di Bonaventura szerint belátható időn belül biztos nem keresztezik egymást a Transformers és a G.I. Joe univerzum útjai.
  • Olga Kurylenko kapta a Little Mizz Innocent című thriller főszerepét, melyben az ENSZ egyik tolmácsát alakítja majd, aki belekeveredik az FBI és egy bűnszövetkezet összetűzésébe.
  • Kim Dzsongun nem örül neki, ahogy James Francóék a The Interview című vígjátékban a meggyilkolását ábrázolják, ugyanakkor úgy fest, az észak-koreai vezető veszi a lapot, ugyanis mint mondta, mindenképp megnézi majd a filmet.
  • Valószínűleg a jövő év elején megkezdődhet A Karib-tenger kalózai 5 forgatása.
  • Ben Stiller elmondta, hogy egyelőre biztosan nem lesz semmi a Zoolander 2-ből.
  • Aaron Sorkin A közösségi háló után egy újabb Michael Lewis regény, a Flash Boys forgatókönyvét írhatja meg. A megtörtént események alapján készült mű egy csapat befektetőről szól, akik kidolgoznak egy módszert, amellyel nagyot kaszálhatnak a tőzsdén.
  • Kevin Feige elmondta, hogy az Ant-Man forgatása augusztusban kezdődik, ahogy azt eredetileg is tervezték. Adam McKay valóban dolgozik a forgatókönyvön, de nem az egészet írja át, csak néhány dolgon változtat. A Doctor Strange szereplőválogatásai a jövő hónapban kezdődnek, és a Marvel kiemelt figyelmet szentel a projektnek, ugyanis a film a stúdió egy eddig ismeretlen oldalát mutatja be.
  • Bár még arrébb van a dolog, de a Csillagok háborúja VIII. és IX. részét nem J.J. Abrams, hanem Rian Johnson fogja rendezni, és a forgatókönyveket is ő szállítja majd hozzájuk.
  • Bár felmerültek olyan pletykák, hogy A Bourne hagyaték 2-ben visszatér Matt Damon, és valószínűleg a premier is ezért csúszott át 2016-ra, Frank Marshall cáfolta ezt. Mint mondta, a folytatás középpontjában is Jeremy Renner karaktere áll, a csúszás oka pedig egész egyszerűen az, hogy még dolgoznak a forgatókönyvön.
  • Oprah Winfrey fogja alakítani Annie Lee Coopert a Selma című Martin Luther King Jr.-ról szóló filmben. Cooper az egyenjogúsági mozgalom egyik vezetője volt, aki először azzal került a figyelem középpontjába, hogy szavazni szeretett volna, ám a seriff ezt nem engedélyezte neki.
süti beállítások módosítása