Hírek röviden 06. 07.

Címkék: hírek röviden

2014.06.07. 13:42

  • Tom Hardy vagy Benedict Cumberbatch lehet a befutó Doctor Strange szerepére.
  • Adam Green fogja rendezni az Exorcism on Crooked Lake című horror-thrillert, melyben két pap és egy orvostanhallgató próbál kiűzni egy démont egy állapotos nőből.
  • 2015. december 25-én kerül az amerikai mozikba David O. Russell Joy című filmje, melynek címszerepe Jennifer Lawrence-é. A film Joy Mangano, egy egyedülálló anya igaz történetét meséli el, aki milliomos lett, miután előállt Miracle Mop nevű takarítóeszközével.
  • Chiwetel Ejiofor szerepet kapott a Marching Powderben, melynek története egy bolíviai börtönben játszódik, ahol egy saját rendszer alakult ki a rabok között. Ejiofor Thomas McFaddent, egy brit drogkereskedőt fog alakítani.
  • Jeremy Renner visszatér a Mission: Impossible 5-ben.
  • Hayley Atwell arra tett utalásokat, hogy Dominic Cooper feltűnik majd az Agent Carter sorozatban.
  • Channing Tatum azt szeretné, ha még az X-Men: Apocalypse előtt elkészülne Gambit saját filmje.
  • Michael Douglas elmondta, hogy a többi színésszel egyetemben ő is nagyon csalódott, amiért Edgar Wright kilépett az Ant-Manből, de biztos benne, hogy még sokat hallunk majd a rendezőről.
  • Lee Pace alakítja A galaxis őrzői fő gonoszát, Ronant, akit egy interjúban Oszama bin Ládenhez hasonlított, ugyanis a karaktere is egy vallási fanatikus és a velejéig romlott.
  • Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam) következő filmje a Demolition lesz, melynek főszerepére Jake Gyllenhaallal tárgyalnak. A színész egy fiatal banki ügyintézőt alakíthat, akinek élete darabjaira hullik, miután felesége meghal. Megpróbálja kideríteni, hogy hol és mit ronthatott el, közben pedig megismerkedik egy nővel, aki segíthet kihúzni őt a gödörből.
  • Nicolas Winding Refn a Twitteren jelentette be, hogy következő filmje az I Walk with the Dead című horror lesz, a főszerepben pedig Carey Mulligant láthatjuk.

Hírek röviden 06. 06.

Címkék: hírek röviden Medusa

2014.06.06. 14:22

  • Emma Watsonnal és Miles Tellerrel zajlanak tárgyalások a La La Land című musical főszerepeire. A történet egy feltörekvő színésznőről szól, aki Los Angelesben próbál boldogulni, ahol megismerkedik egy jazz-zongoristával. Hamar egymásba szeretnek, de rá kell jönniük, hogy művészi elképzeléseiket és szerelmüket korántsem egyszerű egyensúlyban tartani.
  • Szeptemberben bemutatásra kerül Amerikában IMAX-ben a Forrest Gump.
  • Daniel Dae Kim aláírt A beavatott harmadik részéhez, A hűségeshez.
  • Hulk karaktere összetettebb és hangsúlyosabb lesz a Bosszúállók 2-ben.
  • Josh Boone egy háromórás, R korhatárbesorolású filmet szeretni készíteni Stephen King Végítélet című könyve alapján. Boone szerint minden fontos szereplőt egy-egy nagy nevű színész fog alakítani.
  • James Franco még 2010 szeptemberében szerezte meg Stephen Elliott emlékiratainak megfilmesítési jogait, melyek a The Adderall Diaries címet viselik. A történet középpontjában egy drogfüggő író áll, aki egy gyilkossági ügy tárgyalásának megszállottjává válik, ugyanis az alapján szeretné megírni következő könyvét. Most azért került előtérbe a projekt, mert Christian Slater aláírt a gyanúsított szerepére, akit azzal vádolnak, hogy megölte a feleségét.
  • A Kiképzés után ismét együtt dolgozhat Denzel Washington és Antoine Fuqua, ugyanis az MGM mindkettőjükkel tárgyal A hét mesterlövész remake kapcsán.
  • Az Oscar-díjas Lupita Nyong'o Brad Pitt produkciós cégével közösen megszerezte Chimamanda Ngozi Adichie Americanah című regényének megfilmesítési jogait, melynek főszerepét is a színésznő fogja alakítani. A történet egy fiatal nigériai pár kapcsolatát mutatja be, melyet sok minden nehezít.
  • Egy névtelen forrás szerint a LexCorp egy, a Google-höz hasonlóan, fiatalos, pörgős vállalat lesz a Batman v Supermanben.

 

  • A Sony Pictures Animation bejelentette, hogy hozzájuk került a Medusa című animációs vígjáték forgatókönyve, amit az Emmy-díjas Lauren Faust (My Little Pony franchise, My Little Pony: Friendship is Magic) fog elkészíteni, a tervek szerint 2017-re.

NEvgC8OetZlkyC_1_1.jpg

Tammy poszterek (frissítés)

Címkék: poszter Tammy

2014.06.05. 21:46

Három plakát Melissa McCarthy Tammy című vígjátékához.

1973750_899926170033314_4618611270054009179_o.jpg

Very Good Girls Trailer

Címkék: előzetes Very Good Girls

2014.06.05. 21:41

Előzetes Naomi Foner Very Good Girls című drámájához, melyben Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Boyd Holbrook, Demi Moore, Richard Dreyfuss, Ellen Barkin, Peter Sarsgaard és Clark Gregg kapott szerepet. A történet két barátnőről (Dakota és Elizabeth) szól, akik elhatározzák, hogy a nyáron elveszítik szüzességüket. A dolog azonban bonyolulttá válik, amikor mindketten ugyanabba a férfiba szeretnek bele és ez barátságukat is alaposan próbára teszi.

background_46.jpg

Poszter és trailer a Millennium Entertainment Are You Here című romantikus vígjátékához, melyben Owen Wilson, Zach Galifianakis és Amy Poehler kapott szerepet.

You-Are-Here-poster_612x905.jpg

 Fél perces Galaxis őrzői szpot.

10307359_599113383537021_5822827209916575479_n.jpg

The Best Of Me Trailer

Címkék: előzetes The Best Of Me

2014.06.05. 21:35

A Relativity Media október 17-én mutatja be Michael Hoffman The Best of Me című filmjét, melyben egy egykori középiskolás szerelmespár ismét összetalálkozik. A film Nicholas Sparks regénye alapján készült el.

Teljes hosszúságú trailer és egy plakát az új filmhez, melyben a Step Up profi táncosai összeállnak, hogy a vibráló Las Vegasban egy szuperlátványos show-val bizonyítsák, bárkit leköröznek.

10363132_10152536636204388_5141238276004017206_n.png

Hercules Trailer #2

Címkék: előzetes poszter Hercules

2014.06.05. 21:22

 Második előzetesét kapja a Budapesten és Pátyon forgatott Hercules.

hercules_ver2_xxlg.jpg

A majmok az urak. Ők az erősebbek, okosabbak, jobban alkalmazkodók. Tíz évvel az első, szuperintelligens emberszabásúak megjelenése után, övék a világ, és Caesar a vezetőjük.
Az emberiség mégsem pusztult ki teljesen. Kisebb túlélő csoportjaik bizonytalan, átmeneti békét kötöttek az uralkodó fajjal.
Ám a természetes kiválasztódás nem bírja a kompromisszumokat. A béke átmeneti. Előbb-utóbb ki fog törni a csata, amely vagy az embereket vagy a majmokat örökre elsöpri a föld színéről.

A digitális technika fejlődése lehetővé teszi, hogy tökéletessé váljon az illúzió: a filmben majmok és emberek háborúznak, és minden teljesen valódinak látszik.

dawn_of_the_planet_of_the_apes_ver6_xxlg.jpg

Főszereplők: Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Andy Serkis. Zene: Michael Giacchino. Operatőr: Michael Seresin Látvány: James Chinlund. Írta: Pierre Boulle, Mark Bomback, Scott Z. Burns, Rick Jaffa, Amanda Silver.
Rendezte: Matt Reeves

10255147_666039913444265_6644901219449812102_o.jpg

Mozibemutató: 2014. július 17.
Eredeti cím: Dawn of the Planet of the Apes
Színes amerikai film
Műfaj: akció / kaland / sci-fi
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 12E

Új előzetes a Lois Lowry nagysikerű regénye alapján készült filmhez.

Hírek röviden 06. 05.

Címkék: hírek röviden

2014.06.05. 13:30

  • Egyik Csillagok háborúja filmben sem James Earl Jones lesz Darth Vader hangja.
  • A Demóna sikerén felbuzdulva a Disney A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát is elkészíti, melyhez már le is szerződtették rendezőnek Bill Condont.
  • Rose Leslie, Justin Bartha és Gina Rodriguez írtak alá Ray Liotta után a Sticky Notes című drámához, mely egy háttértáncosnőről szól, aki hazatér, hogy rákbeteg apját ápolja.
  • Kal Penn a Stereotypically You és az Outliving Emily című vígjátékokhoz is leszerződött. Előbbi egy olyan férfiről szól, aki elveszíti munkáját és barátnőjét is, majd úgy dönt, útra kel, hogy jobban megismerje saját magát. Az Outliving Emily pedig egy pár házasságának ötven évébe nyújt bepillantást.
  • Frank Darabont tűnik a legesélyesebbnek a Hófehér és a vadász 2 rendezésére.
  • Djimon Hounsou csatlakozott a Tarzan stábjához, melyhez korábban Samuel L. Jackson is aláírt.
  • Naomi Watts A beavatott mindkét folytatásában, A lázadóban és A hűségesben is az Elfajzottak vezetőjét fogja alakítani.
  • Angelina Jolie elmondta, hogy amennyiben elkészül a Demóna 2, szívesen visszatér a címszerepben.
  • Elképzelhető, hogy nemcsak trilógia lesz az Így neveld a sárkányodat, hanem negyedik részt is kap a sorozat.
  • Cody Walker, Paul Walker egyik testvére néhány jelenetben beugrott Paul helyett a Halálos iramban 7-ben, melyek során kiderült, hogy nagyon nagyon meggyőző a kamerák előtt, így elképzelhető, hogy az esetleges későbbi folytatásokban saját karaktert kap.
  • Josh Trank fogja rendezni a második Csillagok háborúja spin-offot.
  • Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police után újabb közös vígjátékot készít, mely a Daddy's Home címet viseli, és egy biológiai, valamint egy nevelő apa csatározásáról szól, akik mindketten azt szeretnék, hogy őket kedveljék jobban a gyerekek.
  • John Lee Hancock fogja rendezni a Lenny Dykstra életrajzi filmet, melynek kapcsán egyelőre nem tudni, hogy a híres baseballjátékos pályán töltött éveit mutatja majd be, vagy a visszavonulása utáni botrányokat. Dykstra 1986-ban World Seriest nyert a New York Metsszel, 2009-ben azonban csődeljárást indítottak ellen, majd a 2012-es tárgyaláson bűnösnek is találták csalás és pénzmosás vádjában, amiért hat hónap letöltendő börtönbüntetésre, 500 óra közmunkára és 200 ezer dollár befizetésére ítélték.

Hírek röviden 06. 04.

Címkék: hírek röviden

2014.06.04. 13:21

  • Tim Roth fogja alakítani Alabama egykori kormányzóját, George Wallace-t a Selmában, aki megesküdött, hogy véget vet Martin Luther King Jr. felvonulásának, és bár katonái leverték a felvonulók első hullámát, ez akkora felháborodást váltott ki, hogy egyre többen csatlakoztak a menethez, így Lyndon B. Johnson elnök (Tom Wilkinson) végül engedélyezte, hogy az afroamerikaiak is szavazati jogot kapjanak.
  • Emily Bluntnak szánnak egy szerepet a Batman v Supermanben, melyben valószínűleg Gordon felügyelő is feltűnik majd.
  • Bár július 18-án került volna mozikba a Jupiter felemelkedése, a Warner eltolta 2015. február 6-ra a premiert, mert további utómunkálatokra van szükség a vizuális effektek miatt.
  • Scott Derrickson fogja rendezni, és valószínűleg írni is a Doctor Strange-t, melynek főszerepére állítólag Jared Leto az első számú kiszemelt.
  • Jordan Vogt-Robertsszel tárgyalnak, hogy rendezze meg a Metal Gear Solid játékadaptációt, mely egy nyugalmazott katonát mutat be, aki megpróbál megakadályozni egy terrortámadást.
  • Thanos A galaxis őrzői elején csupán hologramként tűnik majd fel, amivel a Csillagok háborúja és Palpatine szenátor előtt tisztelegnek az alkotók.
  • Ridley Scott producerként vesz részt egy egyelőre cím nélküli drámában, mely az NFL-játékosok fejsérüléseit mutatja be. Will Smith kapta dr. Bennet Omalu szerepét, aki 2002-ben elsőként diagnosztizált krónikus traumatikus enkefalopátiát egy játékosnál, ami egy memóriát érintő agyrázkódás, amely depressziót és korai elbutulást okozhat.
  • Állítólag Robert Pattinsont szemelték ki az Indiana Jones 5 főszerepére, és a stúdió hosszabb távon is számít rá.
  • Ron Perlman, Jeremy Irvine és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével megkezdődött Roland Emmerich Stonewall című filmjének forgatása, mely azt a mozgalmat mutatja be, amely azokat a lázadásokat mutatja be, amelyek a meleg egyenjogúsági mozgalom kialakulásához vezettek.
  • A RADiUS mutatja be Amerikában az It Follows című thrillert, mely egy tizenéves lányról szól, aki egy furcsa szexuális élmény után látomásokat lát, és nem bír szabadulni a gondolattól, hogy valami követi őt.

Hírek röviden 06. 03.

Címkék: hírek röviden

2014.06.03. 14:31

  • 69,4 millió dolláros nyitóhétvégéjével a Demóna esélyt sem adott más filmeknek Amerikában, így Angelina Jolie mozija könnyedén állt a Box Office lista élére. Második helyen az X-Men: Az eljövendő múlt napjai található, mely újabb 32,5 milliót gyűjtött. Seth MacFarlane azonban némileg csalódott lehet, a Hogyan rohanj a VeszTEDbe ugyanis csak 16,8 milliót hozott.
  • Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet) fogja rendezni a Massacre in the Himalayas'-t, melynek alapját néhány hegymászó igaz történet adja, akikre extrémisták támadtak mászás közben.
  • Sigourney Weaver örülne neki, ha Ripley feltűnne az Alien 5-ben.
  • Amerikában ma jelent meg DVD-n és BD-n a Robotzsaru, melynek apropóján egy öt méter magas szobrot is felavatnak a hősről Detroitban.
  • James Cameron elmondta, hogy némi köze azért van a Terminator reboothoz, így például nagyon odafigyel rá, hogy a film hű legyen a korábbi mozikhoz és a T-800-as megalkotásába se csúszhasson hiba.
  • Lupita Nyong'o és Gwendoline Christie leszerződtek a Csillagok háborúja VII-hez.
  • A Splinter Cell film, melynek főszerepére Tom Hardy szerződött le, egy némileg fiatalabb Sam Fishert mutat be a játékban megismertnél, és bár néhány jellegzetes tárgyat és elemet átvesznek, azért nem mindent.
  • Oliver Stone fogja rendezni az Edward Snwodenről szóló filmet. Snowden azzal került reflektorfénybe, hogy egy könyvben meglehetősen sok titkot elárult arról, hogyan hatnak az amerikai kormányhoz tartozó szervezetek az emberekre.
  • Mivel az X-Men: Apocalypse kiemeltebb projekt, az X-Force háttérbe szorult, és csak később készül majd el.

A klasszikus mese elevenedik meg a Lily James és Cate Blanchett főszereplésével forgatott filmen. Rendező: Kenneth Branagh

süti beállítások módosítása