Hírek röviden 05.24.

Címkék: hírek röviden

2014.05.24. 13:40

  • Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai 8,1 millió dollárt hozott Amerikában a csütörtöki éjféli vetítéseken.
  • Quentin Tarantino azt tervezi, hogy újravágja a Django elszabadult, melybe így kimaradt jelenetek is kerülnek, és a négyórás végeredményt egy minisorozat formájában tenné közzé valamelyik csatornán.
  • Elképzelhető, hogy a Prometheus 2 forgatása Ausztráliában zajlik majd.
  • Simon Kinberg már X-Men és Fantasztikus négyes filmen is dolgozott, és nagyon örülne egy crossovernek, mert szerinte érdekes kihívást jelentene a két világ összehozása.
  • Edgar Wright rendező kreatív különbségek miatt kiszállt az Ant-Manből, a Marvel így új direktort keres, de ez nem érinti a 2015. július 17-re kitűzött premierdátumot.
  • Ősszel kezdődik a WolfCop II forgatása.
  • John Travolta és Ethan Hawke után Taissa Farmiga és Karen Gillan írtak alá Ti West In a Valley of Violence című thrillerjéhez, mely egy férfiról szól, aki egy kisvárosba érkezik, hogy megbosszulja barátját halálát.
  • A Universal Amerikában augusztus 8-ról július 25-re hozta előre a Scarlett Johansson főszereplésével készült Lucy premierjét.
  • Don Johnson és David Gordon Green az Egyszer fent, ... inkább lent sorozat után a Score című drámát is közösen készítik el, melynek forgatókönyvét Johnson írta és a főszerepet is ő játssza. A történet a '80-as években játszódik, és egy egyetemi futballcsapat edzőjéről szól, aki fittyet hány a szabályokra, és bűnözőket toboroz csapatába.

Cannes, 2014. május 23. – Mundruczó Kornél FEHÉR ISTEN című filmje nyerte a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard díját. A Palais Salle Bunuelben tartott díjátadón a zsűri argentin elnöke, Pablo Trapero adta át a díjat a magyar filmrendezőnek. A zsűri a szekcióban induló 20 film közül választotta ki a FEHÉR ISTEN-t.

FeherIsten_jelenetfoto (3).jpg

Mundruczó Kornél a filmvilág egyik legsikeresebb magyar rendezője: a FEHÉR ISTEN az ötödik filmje, amelyet beválogatnak a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál programjába – ám a film egyúttal egy új alkotói korszak kezdete is.
A film június 12-től látható a magyarországi mozik műsorán.

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie (Eric Bana) azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni.
Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni.
Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében…

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal egy természetfeletti thrillerben bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Főszereplők: Eric Bana, Édgar Ramirez, Olivia Munn. Fényképezte: Scott Kevan. Zene: Christopher Young
Látvány: Bob Shaw. Írta: Paul Harris Boardman, Scott Derrickson. Rendezte: Scott Derrickson
Producer: Jerry Bruckheimer

Mozibemutató: 2014. július 10.
Eredeti cím: Deliver Us from Evil
Színes amerikai film
Műfaj: horror / thriller
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár: 16E

A rossz rendőr is hasznos – ha tejfeles képű. A kopasz osztag tagjai különlegesek: olyan éretlenek, hogy feltűnés nélkül elvegyülhetnek a fiatalkorú bűnözők között.
Jenko (Channing Tatum) nem túl eszes, de legalább kemény, társa Schmidt (Jonah Hill) még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így főnökük, Dickson kapitány (Ice Cube) új bevetésre küldi őket. A páros ezúttal egy nagyon gyanús főiskola felé veszi az irányt…

Az egyre népszerűbb Channing Tatum és generációja egyik legsikeresebb komikusa, Jonah Hill ismét összefog, hogy vegyítse az akciófilmet a vad humorral – természetesen az előző rész írói és rendezői segítségével.

Főszereplők: Channing Tatum, Jonah Hill, Wyatt Russell, Ice Cube. Operatőr: Barry Peterson. Látvány: Steve Saklad Írta: Michael Bacall, Oren Uziel. Rendezte: Phil Lord, Chris Miller


Mozibemutató: 2014. augusztus
Eredeti cím: 22 Jump Street
Színes amerikai film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő:
Korhatár:12E

The Giver poszterek

Címkék: poszter The Giver

2014.05.23. 20:00

Nyolc plakát a Lois Lowry nagysikerű regénye alapján készült filmhez.

giver_ver3_xxlg.jpg

Öt plakát a 2005-ös Sin City folytatásához.

sin_city_a_dame_to_kill_for_ver8_xxlg.jpg

Előzetest kapott a Walt Disney Animation Studios Big Hero 6 című animációja, ami hat kevésbé ismert marveles szuperhősről szól. Don Hall és Chris Williams filmje 2014. november 7-én kerül bemutatásra(3D/2D). Szinkronhangok: TJ Miller, Jamie Chung, Maya Rudolph, Samuel L. Jackson, Josh Hutcherson 

c69901cdc4c466060818b4167eaa8bff82fcd71f.jpg

Paddington (KN) film előzetes

2014.05.23. 19:36

Peru dzsungeléből egy váratlan csomag érkezik a Paddington pályaudvarra... PADDINGTON kalandja decemberben kezdődik.

Christopher Nolan várva várt sci-fije novemberben a mozikban!

batman-vs-superman-dawn-of-justice-logo.jpg

Hírek röviden 05.23.

Címkék: hírek röviden

2014.05.23. 13:47

  • Megvan az első Csillagok háborúja spin-off premierdátuma: 2016. december 16., a rendező pedig Gareth Edwards. Ez azonban nincs kihatással a Godzilla 2-re, a Legendary ugyanis bejelentette, hogy mindenképp Edwards vezényli le a folytatást.
  • Channing Tatum elmondta, hogy még nem teljesen fejezte be a tárgyalásokat a 20th Century Foxszal, de szinte biztosra vehető, hogy mindenben megállapodnak, és valóban ő lesz Gambit az X-Men: Apocalypse-ban.
  • A WWE és a Lionsgate hat közös akciófilmet tervez, melyekben pankrátorok és új színészek tűnnek fel.
  • A Focus Features csapott le a The Forest amerikai forgalmazási jogaira, melynek története David S. Goyertől származik, a thriller pedig Jason Zada rendezői bemutatkozása. A film egy fiatal nőről szól, aki minden figyelmeztetés ellenére belép egy titokzatos erdőbe, hogy megtalálja eltűnt ikertestvérét.
  • A Universal 2016. október 7-re tűzte ki a Monster High premierjét.
  • Mint ismeretes, Paul Walker sajnálatos halála miatt hónapokra leállt a Halálos iramban 7 forgatása, majd májusban folytatódott és vélhetően júliusban ér majd véget egy nagyszabású tömegjelenet felvételével, melyben több mint 600 statiszta vesz részt. A stúdió 200 millió dollárt szánt a filmre, csakhogy a nagy csúszás és néhány technológiai eszköz használata, mint például Paul Walker "pótlásának" megoldása a hiányzó jeleneteknél további 50 millióval növelte a kiadásokat, így a stúdió ennyit követel a biztosítótól, ami rekordösszegű kártérítést jelentene.
  • Hugh Jackman elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha Wolverine feltűnne egy cameo erejéig a Deadpool filmben.
  • Alfonso Cuaronnal tárgyalnak, hogy rendezze meg A ragyogás előzményfilmet.
  • Egy új amerikai forgalmazó, a Saban Films csapott le Cannes-ban Tommy Lee Jones The Homesman című westernjére, melyben Meryl Streep, James Spader, Hilary Swank és Hailee Steinfeld is feltűnik.

Hírek röviden 05.22.

Címkék: hírek röviden

2014.05.22. 13:38

  • Skylar Astin visszatér Jesse szerepében a Tökéletes hang 2-ben.
  • Guy Pearce szerepét Benedict Cumberbatch veszi át a Black Massben, Adam Scott pedig Robert Fitzpatrick FBI-ügynök szerepére írt alá.
  • A semmi közepén című sorozatból ismert Eden Sher a Marvel vezetőivel találkozott, de azt nem tudni, kinek a szerepét szánják neki, vagy hogy egyáltalán van-e szó bármi konkrét dologról.
  • J.K. Simmons nagyon elégedett a Terminátor reboot forgatókönyvével, ami véleménye szerint tele van okos megoldásokkal.
  • Russell Crowe levetített 12 percet The Water Diviner című filmjéből a Cannes-i Filmfesztiválon, melyet ő maga is rendezett. Ennyi is elegendő volt ahhoz, hogy a The Weinstein Company lecsapjon a forgalmazási jogokra, méghozzá állítólag 4 millió dollárért. A történet egy ausztrál farmerről szól, aki 1919-ben útra kel Törökországba, hogy megkeresse három fia holttestét, akik az I. világháború egyik ütközetében hunytak el.
  • Állítólag Jessica Chastainnek tett ajánlatot az HBO, hogy vállalja el A törvény nevében 2. évadának egyik főszerepét.
  • Tony Scott helyett a Törtetők producere, Rob Weiss fogja rendezni a Hell's Angels filmet, melynek középpontjában a motorosklub egyik legendás tagja, Sonny Barger áll, aki 1957-ben, mindössze 18 évesen életre hívta a klub Oakland-i csapatát.
  • A Warnertől a New Line-hoz került át az Az című Stephen King-adaptáció.
  • A Coen testvérek fogják írni annak a hidegháborús thrillernek a forgatókönyvét, melyet Stephen Spielberg rendez majd Tom Hanksszel a főszerepben. A történet 1962-ben játszódik, amikor a CIA felkér egy ügyészt, hogy tárgyaljon az oroszokkal egy kémrepülő pilóta szabadon engedéséről.

Hírek röviden 05.21.

Címkék: hírek röviden

2014.05.21. 13:26

  • 2016. szeptember 23-án kerül az amerikai mozikba a Lego Ninjago 3D.
  • A DreamWorks Animation megcserélte két filmje premierdátumát: A Madagaszkár pingvinjei - 2014. november 26., Home - 2015. március 27.
  • Atlantában megkezdődött a Selma című Martin Luther King életrajzi film forgatása. A főszerepben David Oyelowo és Tom Wilkinson.
  • Marlene King (Hazug csajok társasága) adaptálja filmmé Danielle Vega The Merciless című horrorregényét, mely június 12-én jelenik meg Amerikában. Az igaz történeten alapuló könyv egy lányról szól, aki egy kisvárosi középiskolába kerül. A menő lányok klikkje hamar befogadja, de csupán azért, hogy ő is részt vegyen az egyik lázadó, punk osztálytársukon végrehajtott ördögűzésben.
  • Bár a Magic Mike XXL rendezését nem vállalta Steven Soderbergh, az operatőr és a vágó ő lesz.
  • Molly Ringwald leszerződött a Jem and the Hologramshez.
  • A Holtpont remake kaszkadőrmutatványait extrémsportoló olimpikonok hajtják majd végre.
  • Higanyszál visszatér az X-Men: Apocalypse-ban, de az még kérdéses, hogy Skarlát boszorkány is így tesz-e.

Happy Christmas Trailer

Címkék: előzetes Happy Christmas

2014.05.20. 22:06

Előzetest kapott Joe Swanberg (Drinking Buddies) Happy Christmas című vígjátéka, melyben Anna Kendrick kapott főszerepet.

kk.jpg

süti beállítások módosítása