A kiválasztott első részében felsorakoznak a felkelők Katniss mögött, aki önkéntelenül is a lázadás szimbólumává vált. Snow elnök mindent megtesz, hogy megtörje és elnyomja a Poszáta követőit. Magyarországi bemutató: 2014. november 20.

EhezokViadala_Kivalasztott_forumajanlo_1070x400px1.jpg

 Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével. A film alapjául szolgáló regény a harmadik Suzane Collins Hunger Games-trilógiájában, amelyet csak az Egyesült Államokban több mint 65 millió példányban adtak el.

Szereplők: Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen), Josh Hutcherson (Peeta Mellark), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), Elizabeth Banks (Effie Trinket), Julianne Moore (Coin elnök), Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Jeffrey Wright (Beetee), Sam Claflin (Finnick Odair), Jena Malone (Johanna Mason), Stanley Tucci (Caesar Flickerman), és Donald Sutherland (President Snow)    

Rendezte: Francis Lawrence          
A forgatókönyvet Susan Collins Mockingjay című regényéből Danny Strong és Peter Craig írta                
Producer: Nina Jacobson, Jon Kilik
Executive Producer: Suzanne Collins, Jan Foster, Joe Drake, Allison Shearmur

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr536657081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása