Sokáig nem tudta a világ, milyen izgalmas, tarkabarka élet zajlik egy múzeumban zárás után. Egy kezdő múzeumőr, Larry Daley (Ben Stiller) kellett hozzá – azóta a múzeum nem poros tárlókat és unalmas, udvarias álldogálást jelent, hanem kalandot, veszélyt és játékot. De a New York-i Természettudományi Múzeum és a washingtoni Smithsonian még nem volt minden.

Az éjjeliőr újra felveszi egyenruháját és övére akasztja a tekintélynövelő nagy zseblámpát. A látogatók hazamennek, egy múzeum bezárt: kezdődhet az új kaland!

NATM3_6E_online_800x1154.jpg

Az első két rész (2006-ban és 2009-ben) több mint 900 millió dollár bevételt hozott világszerte: a hatalmas siker nyomán természetesen itt a folytatás, melyet ismét az eredeti két film rendezője és főszereplője, Shawn Levy és Ben Stiller készít.

Főszereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens, Ricky Gervais. Operatőr: Dariusz Wolski. Látvány: Arthur Max. Írta: Robert Ben Garant, Thomas Lennon stb. Rendezte: Shawn Levy

Eredeti cím: Night At The Museum – Secret Of The Tomb
Mozibemutató: 2014. december 25.
Színes amerikai film
Műfaj: vígjáték / családi
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő:
Korhatár: 6E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr636647627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása