Hírek röviden 04.24.

Címkék: hírek röviden

2014.04.24. 14:21

  • Felicity Jones aláírt az A Monster Calls című gyerekregény-adaptáció egyik főszerepére, méghozzá az Anya karakterét kapta. A Szörny szerepére Liam Neeson a kiszemelt. A történet főhőse egy kisfiú, aki képzeletébe menekül, hogy ne keljen haldokló édesanyjával és az őt csúfoló osztálytársaival foglalkoznia. Egy saját kis világot teremt magának, melyet szörnyek és mesebeli lények népesítenek be.
  • Scarlett Johansson lehet Ká, Lupita Nyong'o pedig Raksha hangja A dzsungel könyvében, melyben élőszereplős és animációs részek is lesznek.
  • A Midnight Rider forgatása még február végén állt le, amikor egy fiatal operatőrhölgy életét vesztette a forgatáson, és továbbra sem tudni, mikor folytatódnak a munkálatok, vagy egyáltalán folytatódnak-e. William Hurt, aki maga is jelen volt, amikor a baleset történt, úgy döntött, egyelőre semmiképp nem tér vissza a stábhoz, és inkább más filmeket forgat.
  • Ron Howard fogja rendezni a The Truth About the harry Quebert Affairt, mely egy fiatal íróról szól, aki botrányba keveredik, amikor szeretett mentora, egy híres irodalmár udvarában egy fiatal lány holttestére bukkannak.
  • Georgiában megkezdődött a Goosebumps forgatása, melyben Jack Black R.L. Stine gyerekkönyvírót alakítja, aki saját képzelete foglyává válik, ahonnan csak két fiatal mentheti meg.
  • Anton Yelchin, Zooey Deschanel, John Hawkes, Ciaran Hinds és Alia Sawkat is szerepet kaptak a The Driftless Area című vígjátékban, mely egy pultosról szól, aki kénytelen szembeszállni egy veszélyes bűnözővel.
  • Ken Kwapis visszatér, hogy megrendezze A négyen egy gatyában trilógia befejező részét, mely Sisterhood Everlasting címen fut. A történet szerint tíz év telt el az előző rész óta, és a lányok ez idő alatt eltávolodtak egymástól. Tibby azonban egy kirándulásra hívja barátnőit, melynek során mindannyiuk élete megváltozik.
  • Jenny Bicks (Szex és New York) már dolgozik az élőszereplős Barbie film forgatókönyvén, melynek forgatása még idén megkezdődik. Barbie és Ken szerepére ismeretlen fiatalokat szeretne a Sony, de kisebb szerepekben sok híresség feltűnik majd.
  • Colin Trevorrow elmondta, hogy mindenképp több részben gondolkoznak a Jurassic World kapcsán, és szeretnének egy teljes új franchise-t kiépíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr246082116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása