Hírek röviden 04.17.

Címkék: hírek röviden

2014.04.17. 14:06

  • Elkészül a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van 2. része, melynek főszerepében visszatér Robin Williams.
  • Az eddig leginkább énekesként ismert John Legend Breaking Through címmel tervez talált felvételes táncos filmet készíteni, melyben tervei szerint csupa fiatal tehetséget láthatunk majd.
  • A Marvel részéről megerősítették, hogy ők birtokolják Kingpin és Elektra karakterének jogait.
  • Elképzelhető, hogy A hobbit befejező része címet vált, és There and Back Again helyett Into the Fire néven kerül majd mozikba.
  • A csodálatos Pókember 2 végén lesz egy stáblista utáni jelenet, mely az X-Men: Az eljövendő múlt napjaihoz kapcsolódik. A mutánsos filmmel kapcsolatos hír, hogy Anna Paquinnak mégsem vágták ki az összes jelenetét, de valószínűleg így is csak néhány pillanatra láthatjuk majd.
  • Jerry Bruckheimer meglepő kijelentést tett, ugyanis állítása szerint még idén megkezdődik A Karib-tenger kalózai 5 és a Beverly Hills-i zsaru 4 forgatása is.
  • Lizzie és Wendy Molyneux (Bob burgerfalodája) fogják írni a Hot Stuff forgatókönyvét, melynek alapját Warren Kremer 1957-es Hot Stuff the Little Devil című képregénye képezi. Kremer alkotta meg többek között Caspert és Richie Rich-et is. Hot Stuff egy kis ördögfióka - szó szerint -, aki bár sok rosszaságot csinál, időnként jót is cselekszik, amit barátai nem néznek jó szemmel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr146047762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása