Hírek röviden 04.16.

Címkék: hírek röviden

2014.04.16. 14:52

  • A Tesó tusa után a Border Guards című vígjátékban is együtt játszhat Will Ferrell és John C. Reilly. A rendező ezúttal is Adam McKay.
  • Chloe Moretz kapta Rick Yancey The 5th Wave című regényadaptációjának főszerepét. A történet a jövőben játszódik, amikor a Földön már négy pusztító hullám söpört végig, mely jelentősen megtizedelte az emberiséget. A 16 éves Cassie jól tudja, hogy hamarosan jön az ötödik, mégis mindent megtesz azért, hogy megmentse öccsét. Közben egy fiúval is találkozik, aki könnyen lehet, hogy az utolsó reményét jelenti.
  • Egyes hírek szerint J.D. Payne és Patrick McKay már dolgoznak a Flash Gordon reboot forgatókönyvén.
  • Seth Locchead (Hanna) írhatja a Who Is Jake Ellis? forgatókönyvét, melynek rendezését még októberben David Yates vállalta el. A történet egy Jon Moore nevű kémről szól, aki egy Jake Ellis nevű médiumnak köszönhetően, akit csak ő lát, a legjobb a szakmájában. Egy ügy azonban rosszra fordul, így Ellis kénytelen akcióba lépni, hogy megmentse Moore-t.
  • A minap megkezdődött az American Ultra forgatása, melynek szereplőgárdájában változás történt: Uma Thurman helyét Sharon Stone vette át.
  • David Bruckner rendezheti a Péntek 13 rebootot.
  • Elképzelhető, hogy Channing Tatum lesz Gambit a tervezett X-Men spin-offban.
  • Hans Zimmer fogja szerezni a Batman Vs. Superman zenéjét.
  • A 20th Century Fox megszerezte Mark Millar Superior című képregényének megfilmesítési jogait, melynek története egy 12 éves fiúról szól, aki menő sportoló volt, ám jelenleg szklerózis multiplexben szenved. Egyik nap felkeresi egy földönkívüli majom, hogy teljesíti egy kívánságát. Simon úgy dönt, olyan akar lenni, mint kedvenc képregényhőse, Superior. Kérése teljesül is, ám hamarosan rájön, hogy a majom valójában a pokolból jött, így vagy eladja lelkét, hogy megőrizhesse képességeit, vagy vissza kell térnie beteg testébe.
  • Leonardo DiCaprio írt alá Alejandro González Inárritu The Reverant című filmjéhez, melynek forgatása szeptemberben kezdődik, premierje pedig jövő ősszel várható. A történet a 19. században játszódik, és egy bőrdíszművesről szól, akit megtámad egy medve, majd kirabolják és sorsára hagyják. Csodálatos módon mégis túléli, és bosszút esküszik támadói ellen.
  • A Halálos iramban 7 néhány jelenetében Paul Walker testvérei, Caleb és Cody állnak be a színész helyére.
  • Channing Tatum már javában dolgozik a Magic Mike 2 forgatókönyvén, melynek immár premierdátuma is van: 2015. július 3.
  • Jaden Smith és Liev Schrieber írtak alá a James McBride regénye alapján készülő The Good Lord Bird főszerepeire. A történet egy fiatal rabszolgáról szól, aki megszökik egy abolicionistával. Útjuk során több történelmi személyiséggel is találkoznak, többek között Harriet Tubmannel és Frederick Douglasszel, míg végül eljutnak Harper's Ferry-be, ahonnan kiindult a polgárháború.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr666043447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása