Jason Statham beindul! A hónap az izgalmas Harcban élve című akció-thrillerrel indul, melynek forgatókönyvét Sylvester Stallone jegyzi. A kisvárosi bűnöző szerepében James Franco tűnik fel, aki megpróbál szembeszállni  a kemény Stathammel.  Április 2-tól a véresen komoly háborút megnézheted DVD-n!

Homefront_DVD_hun_2D.jpg

Szintén április 2-án jelenik meg Blu-rayen a Julia Roberts és Mel Gibson főszereplésével készült Összeesküvés-elmélet. Jerry Fletcher (Mel Gibson) a New York-i taxisofőr csak úgy ontja magából az összeesküvés-elméleteket. Mindent tud a rejtőzködő nagykutyákról és merénylőkről, akik a világot valójában irányítják. Megpróbálja mindezt elmondani az Igazságügyi Minisztériumban dolgozó ügyvédnőnek, Alice Suttonnak (Julia Roberts) is, ám kitessékelik az irodából. Hamarosan azonban mindkettejüknek menekülniük kell. Ami biztos, hogy az Összeesküvés-elmélet igazi tízpontos szórakozás végre tökéletes hang- és képminőségben!

CONTHTY_BD_hun_2D.jpg

Április 8-án minden hobbit rajongó otthonában is élvezheti nem csak DVD-n, Blu-rayen, de 3D Blu-rayen is J.R.R. Tolkien örök klasszikusából készült, fantasztikus látványvilágú A hobbit – A Smaug pusztaságát. A gyűjtők nagy örömére a Blu-ray steelbook változatban is, a 3D Blu-ray pedig steelbook és lentikuláris formában is választható lesz. Április egyik legjobban várt kiadványa DVD, Blu-ray, és 3D Blu-ray változatán érdekesebbnél érdekesebb extrákkal örvendeztetnek meg bennünket az alkotók. A rendező Peter Jackson mellé szegődve ellátogathatunk Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, és megismerhetjük, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei. A további extrák bemutatják a mozifilm és a zene születését, illetve megnézhetjük az Új-Zéland: Középfölde otthona című kisfilm 2. részét is.

Hobbit_DOS_DVD_HUN_2d_1.jpg

Az elmúlt két év legsikeresebb animációs filmje a világszerte óriási népszerűségnek örvendő Jégvarázs, melyre a hazai mozikban is már több, mint 346 000 néző váltott jegyet. A filmet idén két Oscar®-díjra is jelölték, a legjobb dal és a legjobb animációs film kategóriában. Anna és Elsa szívmelengető történetét április 9-től végre otthon is élvezhetjük 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n. A film Blu-ray változatán számos extra lesz elérhető: kimaradt jelenetek, videoklipek és egy izgalmas kisfilm, mely bemutatja a stúdió 75 éves útját, amely a Jégvarázshoz vezetett.
A Jégvarázs a legjobb Disney-rajzfilm Az oroszlánkirály óta, mely garantáltan felolvasztja majd a szívedet!   

Frozen_DVD_HUN_2d.jpg

A Justin Long és Evan Rachel Wood főszereplésével készült A te eseted romantikus vígjáték szintén április 9-én jelenik meg DVD-n. A fiatal író Sam (Justin Long) totál odavan Birdie-ért, a helyi kávézóban dolgozó aranyos és mókás baristáért, így fejébe veszi, hogy meghódítja a lányt. Sam egy igazi 21. századi srác, aki nem a hagyományos utat választja a lány elcsábítására, hanem az internetet hívja segítségül. Egy olyan profilt varázsol magának a Facebookon, amivel ő lesz Birdie álompasija, és nem is kell sok, hogy a lány beleszeressen. De hamarosan Samnek el kell döntenie, hogy tovább játssza a szerepét, vagy önmagát adja ebben a félreértésekkel teli romantikus kavalkádban.

A Case Of You_DVD_hun_2D.jpg

Jake és kis kalózainak csapata folyton-folyvást hihetetlen kalandokon esnek át Sohaországban, ahol együtt indulnak az elveszett kincs keresésére. A Lelkes bandának ezúttal  Hook kapitánnyal és legénységével kell megküzdeniük.  Ragadd magadhoz a kincses térképet, a kardodat, és csatlakozz hát Jakehez és barátaihoz! Több, mint két órányi kalandos szórakozás vár az április 9-én megjelenő Jake és Sohaország kalózai: Jake és Hook című legújabb DVD-n.
 
Hiszel a hableányokban? Szófia hercegnő legújabb kalandja során egy amulett segítségével hableánnyá változik és így találkozik újdonsült, kedves barátaival és fedez fel egy titkos víz alatti királyságot. A Szófia hercegnő: Az úszó palota című legújabb Disney kaland április 16-tól érhető el DVD-n.
 
Russel Base (Christian Bale) és öccse Rodney (Casey Affleck) a gazdasági nehézségekkel küzdő Nyugat-Pennsyvániában nőtt fel. A testvérpár már fiatal korában elhatározza, hogy jobb életet akar élni és kitör a környezete által diktált mókuskeréből. Rodney ezért úgy dönt, hogy belép a seregbe, ahol három kemény év után, lelki sérülésekkel tele tér vissza. Russel azonban a városban marad, édesapja nyomdokaiba lép, munkásember lesz és beáll dolgozni a helyi üzembe. Russel egy halálos kimenetelű autóbalesetbe keveredik és emberölés vádjával börtönbe kerül. A börtönből visszatérve Russel azzal szembesül, hogy öccse egy erőszakos banda által irányított utcai harcos társaságba keveredett. Rodney egy napon titokzatos körülmények között eltűnik, s amikor a helyi rendőrség semmi érdeklődést nem mutat a férfi megtalálására, Russel kezébe veszi az irányítást, hogy kiderítse az igazságot.  A harag tüze egy lebilincselő krimi, mely április 23-án jelenik meg DVD-n.
 
Te mekkora családra vágysz? Főhősünk Davidé viszonylag népesre sikeredett, amikor egy nap sokként éri a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek. Egy átlagember nem kerül ilyen helyzetbe. Vagy mégis? Vince Vaughn fergeteges vígjátéka, az Elpuskázva április 23-án végre DVD-n.

DeliveryMan_dvd_wrap_hun_2D.jpg

„TÖBBET! TÖBBET! TÖBBET! TÖBBET! TÖBBET! TÖBBET! SOSEM ELÉG!” Április 30-án robban be Blu-rayen és DVD-n a tavalyi év legsikeresebb mozifilmje A Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese szuperprodukciója A Wall Street farkasa. A film világszerte hatalmas kritikai- és közönségsikert aratott, mely a hazai mozikban lassan túlszárnyalja a bűvös 400.000-es nézőszámot, ezzel megszerezve az első helyet a 2013-ban bemutatott filmek sorában.  Az idei Oscar ®-gálán 5 kategóriában drukkolhatunk a nagy mester és tanítványa alkotásáért, köztük a legjobb film, legjobb rendező, legjobb férfi főszereplő és legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Az áprilisban megjelenő Blu-ray változaton izgalmas kisfilmekkel örvendeztetnek meg bennünket az alkotók, köztük egy „Így készült” darabbal, ahol Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio és Jonah Hill mesélnek a több évig tartó kemény munkáról.

Frozen_3D_BLURAY_HUN_2d.jpg

Frozen_BLURAY_HUN_2d.jpg

 

Sofia_The_First_Volume_3_The_Floating_Palace_hun_2D.jpg

Jake_And_The_Never_Land_Pirates_Jake_Vs_Hook_hun_2D.jpg

Hobbit_DOS_BLURAY_HUN_2d_1.jpg

Hobbit_DOS_BD_Steelbook_HUN_2d.jpg

 

Hobbit_DOS_3DBD_Steelbook_HUN_2d.jpg

Hobbit_DOS_BD3D_lent_HUN_2d.jpg

Hobbit_DOS_3DBD_HUN_2d_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr965851227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása