A Pro Video Film márciusi kínálata ismét csupa izgalmas filmet kínál márciusra, érdemes hát végignézni a listát.  
 
A hónap elejét egy igazi siker sztorival kezdjük, a Last Vegassal, amire már több, mint 228.000-en váltottak jegyet a magyar mozikban. A négy legendás színészt - Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline - ennyire ellazulni még sosem láthattuk. Sziporkázó poénok, fiatalokat meghazudtoló energia, bombázók, Vegas, és egy fergeteges legénybúcsú. A Farkasfalkát is kenterbe verő négyes  március 5-től végre DVD-n és március 12-től Blu-rayen! Az alkotók pár jópofa extrával is kedveskednek a rajongóknak a DVD és a Blu-ray változaton egyaránt! Kezdődjék hát a party!

LastVegas_DVD_hun_2D.jpg

Szintén március 5-én jelentetjük meg A szív hídjai klasszikus romantikus filmet Blu-rayen. Meryl Streep és Clint Eastwood szenvedélyes játékát végre tökéletes kép és hangminőségben élvezhetjük.
 
Március 12-én jelenik meg az Orson Scott Card kultikus sci-fi regénye alapján készült Végjáték DVD-n. A morális kérdéseket is feszegető, lenyűgöző helyszíneken játszódó izgalmas történetet Gavin Hood rendező vitte vászonra olyan fantasztikus színészekkel a főszerepben, mint Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, és két feltörekvő fiatal tehetség Asa Butterfileld, és Hailee Steinfeld.
 
Dr. Plüssi tudja, hogy a gyógyítás is lehet jó mulatság és gondoskodik arról, hogy minden játék – és minden kisgyermek – boldog és egészséges legyen. A kis doki és hű barátai, az imádnivaló játékszerek valamennyi arcocskára mosolyt varázsolnak. Olykor mindenkit érnek kisebb sérülések, és Dr. Plüssire mindig lehet számítani, ha egy gyógyító ölelésről van szó. Az újabb gyűjtemény a Mindig jól jön egy kis ölelés március 19-én jelenik meg DVD-n, mely nem hiányozhat a gyerekek orvosi gyűjteményéből.
 
Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Natalie Portman és Sir Anthony Hopkins főszereplésével március 19-én végre jön 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n a Thor: Sötét világ. Ezúttal Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. Látványban, akcióban most sincs hiány. Az alkotók a Blu-ray változaton nem fukarkodtak az extrákkal sem: az audiokommentárok mellett számos kimaradt, bővített jelenet és bakiparádé várja a rajongókat, továbbá betekintést nyerhetünk a soron következő Marvel alkotásba az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmbe, illetve az extrák között megtaláljuk a következő Marvel-rövidfilmet is, melynek címe: Köszöntsétek a királyt! Egyetlen Marvel rajongó polcáról sem hiányozhat!

Thor_2_The_Dark_World_DVD_HUN_2d.jpg

Kedvenc lovagunk Justin kalandos története március 19-én jelenik meg DVD-n. A Justin, a hős lovag egy hihetetlenül izgalmas, és látványos utazásra hívja az egész családot. A humorral és szeretettel teli mese nem csak a kicsiknek, de a felnőtteknek is remek szórakozást ígér, ugyanis Manuel Sicilia rendező kedvenc filmjeiből – mint az Indiana Jones, Superman, Hegylakó, Krokodil Dundee, vagy a Top Secret - vett utalásokkal színesíti ezt a nem mindennapi, egyszerre modern és klasszikus lovagias mesét. Húsvétra igazi teli találat.
 
Scooby-Doo 21. animációs filmjében Scooby és barátai ezúttal egy rejtély nyomába erednek. Scooby-Doo! Rejtély a bajnokságon március 26-tól DVD-n.
 
Március 26-án jelenik meg DVD-n Spike Lee rendezésében a dél-koreai Park Chan-Wook 2003-as Oldboy című thrillerének remakeje. A dél-koreai thriller közel tíz éve hódította meg a világot, az egyszerre brutálisan erőszakos és a görög drámákat idéző filozófiai film főhőse, Oh Dae-su, akit 15 évre egy pár négyzetméteres szobába zárnak ismeretlen okból, majd ugyancsak rejtélyes módon egyszer csak szabadon engednek. A férfi kegyetlen leszámolást indít, amikor rájön, hogy elrablója a nevében megölte a feleségét is. A dél-koreai mozi annyira lenyűgözte a kritikusokat és a szakmát is, hogy 2004-ben elnyerte a Cannes-i filmfesztiválon a Zsűri Nagydíját is. Az amerikai változatban Spike Lee Josh Brolint kérte fel a főszerepre, Samuel L. Jackson, Sharlto Copley és Elizabeth Olsen mellett.
 
Éhezők viadala rajongók figyelem! A hónapot a tavalyi év legsikeresebb sci-fi kalandjával zárjuk: március 28-án jön az Éhezők viadala: Futótűz egy-, és kétlemezes DVD-n és egylemezes Blu-ray változatban. A Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Josh Hutcherson főszereplésével készült látványos sci-fi  a rajongók örömére egy négylemezes Éhezők viadala 1-2 DVD boxsettel is megjelenik.
Az alkotók sok izgalmas extrával ajándékozzák meg a rajongókat, ugyanis a film Blu-ray változata több, mint két órányi extrát ígér, többek között: „Így készült” és kulisszák mögött kisfilmeket, kimaradt jeleneteket, audiokommentárt és betekintést a Beavatott című filmbe.

Hunger_Games_2-Movie_Collection_SLIPCASE_HUN_2d.jpg

Hunger_Games_Catching_Fire_1DISC_DVD_2d.jpg

Hunger_Games_Catching_Fire_SE_2DISC_DVD_SLIPCASE_2d.jpg

Ender'sGame_DVD_Hungarian_2014_2D.jpg

Old Boy _DVD_hun_2D.jpg

Justin and the Knights of Valour_DVD_Hungarian_2014_2D.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr595802891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása