A hónap elején, február 5-én egy újabb Mickey egér kaland érkezik, amelyben ezúttal Minnie állat szalonja lesz a főszereplő. Legyen bár pajkos kiskutyád, mókás békád vagy ugribugri nyulacskád, Minnie csodás új állatszalonja készen áll a fogadásukra… és a kalandokra! Az összes kedves játszótéri ismerős odaviszi a kedvencét, hogy kicsinosítsák őket Plútó Sztárparádéjára. Több mint kétórányi, dalokkal és kisállatokkal teli móka vár: a 4 további epizódot tartalmazó Minnie állatszalonja tuti jó szórakozást kínál.
 
Az igazság február 5-én betalál! A DC Comics képregényszériájának legendás főhőse elevenedik meg a hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző kaszkadőrelemekkel tarkított A zöld íjász című akciósorozatban. Egy kietlen szigeten eltöltött öt év után a milliárdos Oliver Queen veszedelmes harci képességekkel tér haza, azzal a titkos elhatározással, hogy megküzd a Starling Cityben eluralkodó bűnözéssel. Oliver magányos gyötrődésétől a zöld íjász lélegzetelállító városi hadjáratáig ez az 5 lemezes, 23 epizódból álló mozgalmas első évad garantáltan telitalálat!

As1wYk9.jpg

Diana, a világ egyik legismertebb asszonya volt, a szívek hercegnője, igazi ikon. Életének utolsó két évéről szól ez a megható romantikus film, mely február 12-én jelenik meg DVD-n. Diana szerepében az Oscar®-díjra jelölt Naomi Watts látható, szerelmét, Dr. Khant a Lost – Eltűntek sorozatból jól ismert Naveen Andrews játssza ebben az érzelmektől fűtött szerelmi történetben.
 
A tavalyi év egyik legizgalmasabb thrillere a Fogságban, Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal főszereplésével, február 12-én jelenik meg DVD-n. Főhősünk Keller Dover minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislányát elrabolják. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie. Az őrjöngő apa ekkor úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. A Fogságban egy igazán lebilincselő történet, ami több, mint két órán keresztül a székhez szögez, és kérdést, kérdésre pakolva nem hagy nyugodni.
 
James Hunt a Forma 1 rocksztárja volt, aki szenvedéllyel vetette bele magát az életbe. Februárban végre otthon ismét végigizgulhatjuk az 1976-os emlékezetes szezont, amikor Niki Laudával versengtek a világbajnoki címért. A Hajsza a győzelemért, a Forma 1 aranykora február 19-től végre Blu-rayen és DVD-n is kapható lesz! A film sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az idei két Golden Globe jelölés: a legjobb film dráma kategóriában, illetve Daniel Brühl Niki Lauda megformálásáért a legjobb mellékszereplő kategóriában.
 
Ránézésre egy átlagos család a szomszédból: apa, anya, gyerekek. De nem minden az aminek elsőre látszik. A Luc Besson rendezésében készült Vérmesék egy igazán szórakoztató fekete komédia maffiózókkal, Michelle Pfeifferrel, Robert De Niroval és Tommy Lee Jonesal, telis-tele poénokkal. A kényszerszabira erőltetett maffiózó család története február 19-től végre Blu-rayen és DVD-n is elérhető lesz.

9uOYn9c.jpg

Az ambíciókkal teli fiatal pályakezdő Adam mindent megtesz azért, hogy előre jusson a ranglétrán, ám egy hiba után nem mindennapi második esélyt kap kegyetlen ördögi főnökétől, Wyattől: a cég versenytársánál, Wyatt egykori mentoránál, Jock Goddardnál kell kémkednie. És Adam számára csomagban érkezik a Manhattan exkluzív: siker, menő autók, pénz, csillogás,a legjobb nők. Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard főszereplésével a Paranoia február 19-től DVD-n!
 
Az HBO® nagyszabású sorozatának harmadik évadában egyre jobban bonyolódnak az események. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története. A Trónok harca harmadik évada február 19-től DVD-n. Rajongók figyelem! Az eddig megjelent összes évadot tartalmazó díszdobozzal is érkezünk!
 
A 10 Oscar-díjra jelölt Gravitáció Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével február 21-én jelenik meg DVD-n, Blu-rayen, 3D Blu-rayen és 3D Blu-ray steelbook változatban. A Blu-ray lemezen csaknem 3 órányi izgalmas extra található, magyar felirattal!  
 
A két ikonikus akciósztár – Sly és Svarci – egy filmben mutatja meg a világnak, hogy együtt bármire képesek. Akár egy szuperbiztonságos börtönből is képesek megszökni, és nevükhöz méltóan ezt profin kivitelezik. Mert a legkeményebb börtönből egyedül nincs kiút. A rajongók nagy örömére február 26-tól a Szupercella Blu-ray változatban is elérhető lesz!
 
A hónap utolsó DVD megjelenése egy érdekes és rendhagyó szerelmi történet Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen és Til Schweiger főszereplésével, a Halálos szerelem című film. Charlie Countryman (LaBeouf) átlagos férfi, ám egyik repülőútján a mellette ülő utas meghal. Charile így találkozik a román férfi lányával, Gabival (Wood),  akibe rögtön beleszeret. A lány azonban férjnél van, aki nem más, mint Nigel (Mikkelsen), egy erőszakos és pszichésen instabil gengszterfőnök. Charlie, hogy megóvja Gabit és elnyerje szívét, az egyik verést a másik után kapja. Olyan kavarodást okoz, hogy nem marad választása: ahhoz, hogy megmentse álmai asszonyát, meg kell halnia. Parádés szereposztás, romantika, akció és humor egy csomagban!

Game_of_Thrones_S3_DVD_2d.jpg

Diana_DVD_2d.jpg

Prisoners-DVD_2D pack.jpg

qMbYwuM.jpg

UBAhDhh.jpg

aB4gRw1.jpg

kxnhuwZ.jpg

3JTabUn.jpg

ZmX4v7p.jpg

fyfUYTw.jpg

5Ls9XeJ.jpg

YZkvwhP.jpg

7DYMo4K.jpg

iwF4Ywr.jpg

289nE84.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr905785170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása