Smith és fia (12E)

Címkék: After Earth

2013.03.03. 17:25

Will Smith fantasztikus útra viszi a fiát. Jaden és az apja együtt játssza A Föld után (12E) (After Earth, hazai bemutató: június 6.) két főszerepét – űrhajósokat alakítanak, akik egy vad, ellenséges bolygón zuhannak le: a régóta elhagyott Földön. Az űrhajótöröttek túlélésért folytatott harcát jó néhány váratlan fordulat nehezíti majd – erről A hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan gondoskodik, aki egy nemrégi twitterüzenetében megosztotta a világgal: minden képet saját kezűleg rajzolt meg a forgatás előtt, és ily módon egy 676 kockából álló képregény segítségével irányította a forgatást.

404885_313896812046603_1631279554_n.jpg

De a Smith szülők nemcsak elképzelt világokban mutatják meg a gyerekeiknek, milyen kemény lehet az élet. A hétköznapokat is ismerniük kell: és szüleikkel együtt jótékonysági munkákban vesznek részt. – Nem akarom, hogy a hollywoodi burokban nőjenek fel – nyilatkozta Jada Pinkett Smith. – Mindkét gyerek önkéntesként részt vesz egy emberkereskedelem ellen küzdő alapítvány munkájában, és az áldozattá vált gyerekeket segítik. Azt akarom, hogy tudják, ilyen az élet. Vagy ilyen is. Jótékonyság után pedig jöhet a munka: A Föld után világában is van bőven tennivaló. via IC Press

A Kiképzés írója szövegezte ezt a magával ragadó, akcióban bővelkedő zsarudrámát, melyben az Oscar®-díjra jelölt Jake Gyllenhaal és Michael Peña játsszák a főszerepet. Miközben a „szolgálunk és védünk” jelmondat értelmében nap mint nap vásárra viszik a bőrüket, Brian Taylor (Gyllenhaal) és Mike Zavala (Peña) rendőrtisztek között erős kötelék alakult ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben térhessenek haza. Arra az erőszakhullámra azonban egyikük sem készült fel, amely akkor indul el, mikor egy rutinellenőrzés során megállítják az egyik leghírhedtebb drogkartell egyik tagját. A rendőrtisztek, bandatagok, átlagemberek, biztonsági kamerák és rejtett optikák szemszögéből bemutatott kendőzetlen film kompromisszummentes, durva és lebilincselő képet mutat Los Angeles legsötétebb utcáiról, és azokról a nőkről és férfiakról, akik ezeket óvják.

Lakossági megjelenés: 2013.03.06.
Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18281999_f182e2f64d25a0d38420a4cc172da78c_xl.jpg

A Warner Bros. Pictures augusztus 2-án (?) mutatja be (3D/2D theaters and IMAX) Noam Murro (Zseni az apám) 300: Rise of an Empire (korábban Xerxes, 300: Battles of Artemisia) című filmjét, ami Frank Miller Xerxész című képregényének adaptációja lesz. A produkció Zack Snyder (300) és Kurt Johnstad producerkedése alatt készült el, Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, David Wenham, Igal Naor, Callan Mulvey, Jack O'Connell és Andrew Tiernan főszerepelésével.

Snyder korábban elmondta hogy: "A film Themisztoklészt és az Artemisiumi csatát mutatja be. Véletlen egybeesés, hogy az ütközet ugyanazon a három napon zajlott, mint a Thermopülai csata. A film azzal kezdődik, hogy bemutatja a perzsa háborúk okait. A Marathóni csatával kezdődik, majd ezután ismerjük meg Themisztoklészt, aki rájön, hogy a perzsák megint támadnak. Illetve Xerxészről (Rodrigo Santoro) is megtudjuk, hogy miért is volt olyan, amilyen."

300-Rise-of-an-Empire-logo.jpg

Gyúrós Oroszok, A kis kopasz... és családja. Egy dögös orosz maca és a Mercédesz-Benz főszereplésével, Hölgyeim és uraim: Die Hard - Drágább, mint az életed Kiritka. 

1988-ban kezdődött Die Hard sorozat ötödik eleme ismét a rossz fiúk kergetéséről szól, és mindez Moszkvában történt meg. John McClane (Bruce Willis) egészen Moszkváig repült, hogy a drogosnak hitt fiát - Jack-et - (Jai Courtney) kihozza a börtönből. Termesztésen John még Moszkvában is a legnagyobb bajba képes belekerülni. Mikor földet ért az orosz fővárosban egyből gyanította, hogy valami nem kerek, majd miután a levegőbe repítették a gyúrós oroszok fél Moszkvát, hogy kifüstöljenek egy öreg maffiózót, John egyenesen a kellős közepébe került az eseményeknek. Innentől kezdve indult meg a hajsza a kulcsért, majd a kulcs mögötti “Fájl”-ért. 

Ez a film mondjuk ki, más mint a többi. Nem igazi Die Hard, de ha elszakadunk az előző négy résztől, akkor látjuk benne a lehetőséget. Ami a vásznon történt az gyönyörű volt. Mesés Akció-jelenetek, még szebb pirotechnika és effektek. Bruce Willis hozta a maga formáját, mindig próbált egy-egy poént becsempészni a filmbe, ami sikerült is. Picit olyan érzésem volt, mintha A Feláldozhatók Spin-off-ját nézném. Sok volt az agyatlan lövöldözés, meg a még agyatlanabb, tipikusan látványvadász jelenet. Mindezek mellett viszont nem jöttem ki csalódottan a moziteremből. 


A történet, hát hagy kívánni valót maga után. Az volt a baj, hogy hiába voltak jó fordulatok, ezeket én személy szerint már vártam, nem voltak nagy meglepetések. Próbálták picit másra, picit újszerűre írni a történetet, de nem sikerült, szerintem. Én egyértelműen a Rendezőt (John Moore) és a Forgatókönyv-írót (Skip Woods) hibáztatom, mert még az operatőr is megtett mindent, hogy feldobja a dolgokat. Egyszerűen úgy érzem, hogy az említettek nem értették meg, ki is pontosan John McClane, hogy miről is szól ez a film-sorozat. 

Ha már operatőr akkor: A kamerakezelés elején picit zavaró lehet egyeseknek, de ez azért van mert az első pár percben még csak “bemelegített” az operatőr az elkövetkező akciójelenetekre. Amúgy a kamerák kezelése nagyon el lett találva, csak picit túlzó volt az egyszerű jelenetekhez.

A zene... Hát a Hangeffektek jók voltak, de maga a zenei stílusa számomra szétesett a filmnek. Erről nagyjából ennyit érdemes írni. 

Meg kell mondjam, hogy a magyarok: Neszmélyi Beáta (Asst. Director) Geréb Anna Piroska (Asst. Director) Szabolcs Stella (Boom Operatőr- Hungary), Boros László (Spec Effectkek) és még sorolhatnám, egyértelműen világszínvonalat hoztak a Magyar fronton történt forgatás során. 

Summa Summarum: Nem illik a film a Sorozatba, viszont ha valaki elvonatkoztat (Pl mint a mögöttem ülő fiatal hölgy, akinek állítom hogy fogalma sem volt az előző 4 részről) azoknak biztosan tetszeni fog, mert szakmailag jól összerakott film. 

Akik viszont egy újabb Die Hard-ot akarnak látni, nos az most ebben az esetben nem fog megtörténni. 

Tanulság Rovat: 1. Jó apa lehetsz, ha a fiadról egyből azt feltételezed, hogy drogozik, vagy drogot árul... 2. Nem kell mindig a Dögös orosz macáknak hinni. 3. A zárójelenet... na az mindent vitt...

7/12

 

Wexylum

 

Pontosan tudja Vin Diesel, mit várnak tőle a rajongói, ugyanis folyamatos a kommunikáció. Az akciósztár sorozatának, a Halálos iramban-nak csaknem 25 millió lájkolója van a Facebookon, maga a kopasz színész pedig 39 millió rajongóval büszkélkedhet. Amióta kijöttek a Halálos iramban 6 előzetesei, ettől hangos a közösségi média, és erről a filmről sokkal élénkebb a csevej, mint a tavaszi-nyári moziszezon többi nagy durranásáról. A sorozat alkotói oda is figyelnek a rajongókra, és nem csak az általuk kedvelt szuperkocsikat illesztik be gondosan a filmekbe, hanem a legnépszerűbb sztárokat is.

225208_10151507715577631_1843095310_n.png

Így került be az előző Halálos iramban-opuszba Dawyne Johnson - a pankrátorból lett akióhős természetesen a hatodik résznek is egyik főszereplője, mert beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A rajongók szavazták vissza az egyik legszexisebb latin színésznőt, Michelle Rodriguezt is, akinek karakterét sajnálatosan megölték a negyedik részben. Egyes híresztelések szerint újabb nagy sztár kerül a sorozatba: Jason Statham, akit egyszer már felkértek, de nem vállallta, aztán állítólag mégis a producerek tenyerébe csapott. Bennfentesek úgy tudják, hogy Statham lesz majd a hetedik rész főgonosza - hacsak a rajongók másra nem szavaznak... Mondani sem kell, hogy a meglepően jó színészi képességeket felmutató harcművész, Gina Carano is népes rajongótábora aktivitásának köszönheti, hogy bekerült a Halálos iramban-sorozat csapatába.
(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)

Mindenki azt hitte, hogy egy kicsit a pohár fenekére nézett Mark Wahlberg, mielőtt interjút adott Graham Nortonnak a UK TV műsorában, ám ez nagy tévedés. Wahlberggel küzdelmes ifjúsága idején valóban előfordult, hogy felöntött a garatra, ám négygyerekes családapaként ez már nem történhet meg vele - vagy ha netán mégis, akkor sem élő adásban. De akkor miért ült a korosodó brit műsorvezető ölébe, és miért simogatta a mellkasát? A megfejtés egyszerű: viccből. "Viccesek akartunk lenni, tetszik tudni, mint egy vígjátékban - magyarázza a színész legújabb interjújában. - Csak hát nem úgy sült el a dolog, ahogy szerettük volna."

525271_10150772162696532_583766470_n.jpg

Wahlberg hamarosan a Transformers 4-ben áll a kamerák elé, amely Michael Bay rendező szerint egy új robotos trilógia nyitódarabja lesz. Előtte azonban az ugyancsak Bay által rendezett Izomagyak című tarantinós stílusú filmben lesz látható: Dwayne Johnsonnal együtt testépítőket alakítanak, akik emberrablásból szeretnének meggazdagodni, ám merész kezdeményezésük véres káoszba torkollik, mert a sok szteroidtól bal kezük nem tudja, mit csinál a jobb.
(Pain & Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus)
(Transformers 4. - hazai bemutató: 2014. június)

Morgan Freeman nem hisz Istenben

Címkék: Oblivion

2013.03.03. 00:48

Kétszer is eljátszotta Istent a filmvásznon, ám meglepő módon Morgan Freeman nem hisz a Mindenhatóban. Ezt a tényt ugyan nem reklámozza, de legutóbbi interjújában azért bevallotta. "Világnézetem nem támogatja azt az elképzelést, hogy egy teremtő lény, akit nevezhetünk Istennek is, a maga képére és hasonlatosságára alkotott meg minket - fogalmaz kissé körmönfontan az Oscar-díjas sztár. - Ezzel szemben mégis úgy vélem, hogy Isten létezik, hiszen mi találtuk ki magunknak, hogy hinni tudjunk benne."

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/1849_547770398577495_1531794270_n.jpg

Morgan Freeman legközelebb egy titokzatos figurát alakít a Feledés című filmben. A Tom Cruise főszereplésével készült nagyszabású sci-fiben ő játssza azt a karaktert, aki felvilágosítja a főhőst, mi történt a Földdel az idegenekkel vívott pusztító háború után.
(Oblivion - hazai bemutató: 2013. április 11.)

Ismét az észak-amerikai mozis toplista élére került a Személyiségtolvaj, dacára annak, hogy három hete mutatták be. A film a héten átlépi a tengerentúlon a 100 millió dolláros álomhatárt, ami igen szép teljesítmény egy korhatáros vígjátéktól. A sikert elsősorban a Melissa McCarthy-Jason Bateman páros vonzerejének tulajdonítják, akik ámokfutásuk során nem ismernek sem illemet, sem határt. A színésznő piti, ám gátlástalan bűnözőt alakít, aki ellopja egy derék menedzser (Bateman) személyiségét, hogy az ő kontójára költekezhessen. Hősünk a hölgy nyomába ered, aki időközben a maffiát is magára haragította, ezért a furcsa páros űzött vaddá válik.
(Identity Thief - már a mozikban!)

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17459565_5bf1f31630ae551665e50de869e136ec_l.jpg

Egy színésznek sokféle tehetségre van szüksége. Nicholas Hoult, mindössze 23 éves, de már a legnagyobb költségvetésű, legmenőbb filmek sztárja. És ehhez nemcsak az kell, hogy a férfias határozottságába bőven vegyül kisfiús báj, hogy minden akciójelenetbe élvezettel veti bele magát, és hogy van humorérzéke. Az is fontos, hogy mindig ráérez, miből lesz a siker: ezért szerepel vagy négy franchise- filmben – olyan produkcióban, aminek szinte biztosan lesz folytatása.

563299_431425340275457_1093646102_n.jpg

Stanley Tucci, Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Bryan Singer, Bill Nighy, John Kassir és Ewan Bremner

Nemcsak az X-Men sorozat ilyen, melyben ő volt Hank McCoy, vagyis Bestia. 2010-ben már A titánok harca-ban is felbukkant, ott Eusebiost alakította, és legalább ilyen izgalmas, hogy a 26 évnyi szünet után folytatódó Mad Max-sorozat új részében a Tom Hardy által megformált Max legjobb barátját keltheti életre.
Ezek után nem csoda, hogy Nicholas Hoult Bryan Singer családi fantasyjében, Az óriásölő-ben (12) (Jack the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) is szívesen vállalta el a főszerepet: biztosra veszi, hogy ennek a filmnek is lesz még folytatása.
– Ez a film tuti siker, a főszereplői nagyon jó fejek, és a fantáziavilág, ahol játszódik még nagyon sok történet helyszíne lehet – nyilatkozta Hoult az újságíróknak, amikor a film kedd esti, hollywoodi gálapremierjére érkezett. – Amikor a forgatás végén kezet ráztam Ewan McGregor-ral, azt mondtuk egymásnak: felesleges nagyon búcsúzkodni, hamarosan úgyis folytatjuk. via IC Press

Hírek röviden 03.02.

Címkék: hírek röviden

2013.03.02. 14:26

  • Sam Raimi elmondta, hogy nyáron elkezd dolgozni bátyjával a Gonosz halott 4 forgatókönyvről. Szereplőkről ugyan még nincs hír, de szinte biztosra vehető, hogy Bruce Campbellt ismét viszontláthatjuk.
  • A Panorama Media ismét elkezdett foglalkozni a Büszkeség és balítélet meg a zombikkal, és felkérték David O. Russellt a forgatókönyv megírására.
  • 2014. április 25-re tűzték ki a Johnny Depp és Paul Bettany főszereplésével készülő Transcendence premierjét.
  • Scott Derrickson és C. Robert Cargill a Sinister 2 forgatókönyvét is közösen írják meg, de a rendezést ezúttal nem Derrickson fogja végezni.
  • Jennifer Lawrence elmondta, hogy bár még mindig nem volt ideje elolvasni a forgatókönyvet, izgatottan várja az X-Men: Days of Future Past forgatását, melyben már nem kell majd az egész testét befesteniük. Szintén a filmhez kapcsolódó hír, hogy hivatalosan is megerősítették Halle Berry visszatérését.
  • David Duchovny a minap Jay Lenónál járt, és arra kérte a rajongókat, hogy írjanak minél többen levelet a Foxnak, hogy készítsék el az X-akták 3-t.
  • Emma Watson kapta Hamupipőke szerepét a Disney élőszereplős rebootjában. A gonosz mostoha szerepére még néhány hónapja Cate Blanchett írt alá.
  • Tina Fey kapta Jason Bateman húgának szerepét a This is Where I Leave You című adaptációban.

Lincoln sok személyisége (12)

Címkék: lincoln

2013.03.02. 12:26

Voltak valószínű nyertesek, akadt néhány meglepetés, de biztos díjazott csupán egyetlen egy akadt vasárnap, amikor 85-ik alkalommal is kiosztották az Oscar-díjat. Abban mindenki egyetértett, hogy a legjobb férfi főszereplő kategóriájában Daniel Day-Lewis viszi el végül a szobrot – és a jóslat be is teljesedett. A színészi átlényegülés mániákus mestere Steven Spielberg filmjében, a Lincoln-ban (12) (Lincoln, már a mozikban) bizonyította különleges színészi képességeit.

541493_504220366295533_1030336107_n.png

Day-Lewis az őrületig igényes: amíg a filmet forgatta, nem bújt ki az USA 16. elnökének bőréből. Lincolnt játszott a forgatási szünetekben, esténként és a pihenőnapokon is – márpedig az elnök nem élt túl jól a feleségével (akit a filmben Sally Field kelt életre).
– Amióta, 16 évvel ezelőtt elvettem Rebeccát, a feleségem néhány nagyon furcsa emberrel volt kénytelen együtt élni – mondta erről a színész, aki a díj átvételekor azt is bebizonyította, hogy még humora is van. – Szerencsére, nálunk ő a rugalmas, és mindegyik változatomnak jó társa tudott lenni. Ám amikor komolyra fordította a szót, azt is elmondta újságíróknak, hogy a Lincoln hatalmas vállalkozás volt számára, és most több éves pihenőt fog tartani.
– Ez után a forgatás után képtelen lennék valaki egészen mássá válni – mondta. – Várnom kell. A többit
meglátjuk. A nézőknek pedig addig is itt a Lincoln. via IC Press

Éjféli vetítéses IMAX poszter az Óz, a hatalmashoz.

oz-great-powerful-imax-midnight-poster.jpg

Stephenie Meyer, a nagy sikerű Alkonyat-sorozat írójának következő regényadaptációja, A burok (12E) egy izgalmas témát feszeget: milyen is lehet egy olyan elképzelt jövő a Földön, amikor az emberi testet idegen lények uralják. A tehetséges fiatal sztárokat felvonultató látványos sci-fiben talán a legnehezebb feladata az Oscar-jelölt Saoirse Ronannak volt, aki szinte végig kettős szerepben látható a mozivásznon. Egy testben lakozik Melanie, a fiatal lány, és Vanda, a már ezer éves Lélek, aki számos univerzumot is megjárt.

TH_00855.jpg

A tehetséges színésznő egy internetes interjúban elmondta, hogy a két karakter közül nagy kihívást jelentett Vandát eljátszania, aki kissé kimért, negatív érzelmektől mentes, de a történet alatt egyre emberibbé, és érzékenyebbé válik. Elmesélte azt is, hogy Melanie szövegét előre felvették, amit végig egy fülesben hallgatott, és arra reagált, mint Vanda. – Elég sokat beszélek magamban a film alatt, és ehhez a stáb is elég jól hozzászokott.  Néha már nem is tűnt fel a többieknek, hogy a forgatási szünetben is csak mondom-mondom a magamét (nevet).’
Jeremy Irons fia, a jóképű Max Irons játssza Melanie szerelmét, Jaredet, aki számára az egyik legmeghatóbb jelenet az volt, mikor egyszerre találkozik Vandával és Melanieval, amit a törékeny Saoirse kelt életre. – ’Ez egy igazi szexi, érzelmes sci-fi, amiben az emberségesség, és a szeretet ereje áll a középpontban. Persze vannak benne szuper akciójelenetek – nem hiába gyúrtam folyamatosan a forgatások alatt is - de a hangsúly mégis az emberi kapcsolatokon áll.’
A regény írója, Stephenie Meyer is bevallotta, hogy ez volt az első olyan alkalom, amikor elsírta magát egy forgatás alatt, mert annyira szépnek találta Saoirse játékát, és már izgatottan várja, hogy a mozivásznon is lássa, hogyan is kel életre az általa megálmodott fantasztikus világ Andrew Niccol (Gattaca, Lopott idő) rendezése alatt. A hazai mozinézők az amerikai premier előtt egy nappal, március 28-án láthatják A burok futurisztikus, izgalmas, és lebilincselő történetét. via Pro Video

TH_00355.jpg

Agyevés és romantika zombi módra

Címkék: warm bodies

2013.03.01. 18:54

Lehet egy zombifilm egyszerre bájosan romantikus és félelmetes? A válasz igen egyszerű. Aki megismeri R és Julie románcát már nem fog kételkedni abban, hogy az Eleven testek (12E) egy igazi műfajteremtő film, ami nem csak hidegvérű, emberevő holtakkal, de érzékeny, romantikára vágyó zombikkal van tele.  A szerelmet már sokszor sokféleképpen láthatták a mozirajongók, de hogy milyen is mikor egy zombi esik szerelembe, és melegíti fel testét, dobbantja fel a szívét egy élő fiatal lány annak most először lehetnek szemtanúi a zombifilmek rajongói.

2.JPG

Az április 11-én mozikba kerülő zomromcom főszereplője R, a nevére már nem emlékező zombisrác, aki mindennél jobban vágyik arra, hogy kapcsolatot teremtsen másokkal. Gyakran ücsörög a reptéren haverjával, M-mel, és néha még beszélgetni is próbálnak, ami viccesen felhörgő hangokból áll. A forgatás egyik legnehezebb felvétele volt mikor a hidegtestű álmodozó srácot alakító Nicholas Hoult, és az M-et megformáló Robb Corddry először próbálták eljátszani az egymással hörgő két zombi párbeszédét, ugyanis az egész stáb fetrengett a nevetéstől. ’Olyan volt mint mikor két pasi ücsörög a bárban.’ – mesélte Nicholas Hoult a jelenetről az examiner.com-nak. ’Előre hátra himbálóznak a széken, néha az egyikük megszólal, vagy hörög? Ki tudja… olyan igazi macho párbeszéd. (nevet) A felvételeken a hörgéseket improvizáltuk, és Robnak mindig volt egy bizonyos hörgése, egy jó, hosszú, monoton hörgés, ami mindig megfogott. Egyszerűen nem bírtam magamaban tartani, muszáj volt nevetnem, és a stáb sem bírta sokáig.’
A fiatal brit színész az újságíróknak azt is elmesélte, hogy ha megtehetné, és zombiként felfalhatná valaki agyát, annak emlékeivel, akkor az  vagy VIII. Henrik lenne vagy Tina Turner, de lehet, hogy egy nagy filozófus, vagy akár egy tudós. A kérdés azért is merült fel, mert R, a zombi, bár romantikus lélek, ő is csak emberi testrészeket eszik, és így esik meg vele, hogy Julie barátjának agyát falja fel, és ezzel együtt a lánnyal közösen megélt emlékeket is magába szívja. De hogy mi sül ki ebből? Az hamarosan kiderül a mozikban. via Pro Video

12.jpg

A harmadik másnap

Címkék: The Hangover Part III

2013.03.01. 17:11

2009 előtt senki sem hitte volna, hogy a másnaposság ennyire vicces. A Másnaposok berobbant a világ mozijaiba, és az előző éjszakai emlékeikre vadászó, dilis csapat története elképesztő sikert aratott, főszereplőiből pedig világsztárt csinált – és ők két évvel később újra meghódították a mozinézőket. Idén nyáron újra jönnek… de az alkotók eddig titkolták, hogy milyen lesz a Másnaposok 3. (Hangover Part III hazai bemutató: május 30.). Mostanáig csak annyi volt biztos, hogy az új történet során a farkasfalka több amerikai városon végigutazik, és végül ismét Vegasban köt ki.

Masnaposok_3_jelenetfoto (1).jpg

– A harmadik rész nagy változásokat hoz – törte meg végre a csendet a film írója, Craig Mazin. – Most nem az lesz, hogy felébrednek, és fogalmuk sincs, hol vannak. Todd Phillips rendezővel valami nagyon nagy dobással szerettük volna befejezni a trilógiát. Úgy, hogy az kapcsolatban legyen az első résszel, és meg is magyaráz néhány dolgot a kezdetekről. És legalább olyan meghökkentő lesz, mint az előző két rész volt. Amikor leírtam pár jelenetet, biztos voltam benne, hogy nem merik majd lefilmezni. És ők mindent bevállaltak. Ez lesz a világ legpofátlanabb harmadik része. A legnagyobb harmadik rész, ami valaha moziba került… via IC Press

süti beállítások módosítása