E. L. James twitteren jelentette be, hogy elkezdődött a Fifty Shades of Grey forgatása Sam Taylor-Johnson rendezésében.

92b154705aad11e3a7a90e7c491880f5_8.jpg

Meghalt Paul Walker

Címkék: Paul Walker R.I.P

2013.12.01. 15:29

Szombaton halálos autóbalesetet szenvedett Los Angelestől északra található Santa Claritában Paul Walker, a Halálos iramban-filmek főszereplője. Walker egy barátja kocsijában utazott. R.I.P :-(

tumblr_static_1400332_733458790016002_917636024_o.jpg

A balesetről további képek ITT.

walker1n-23.jpg

paulwalkecrashr.jpg

A The Secret Life of Walter Mitty végleges magyar plakátja mellet a tovább mögött még két nemzetközi plakát is látható.

921276_731803926847161_1340856401_o.jpg

Nemzetközi plakát a Paranormal Activity filmek első spin-off részéhez.

paranormal_activity_the_marked_ones_ver2_xxlg.jpg

A hónap elejét érkezik a RED 2, amiben Frank Moses (Bruce Willis) ismét összetoborozza egykori elit csapatát. Az egész világra kiterjedő nyomozás során egy eltűnt nukleáris rakétát kell megtalálnia az ex-ügynököknek, miközben bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, és Mary-Louise Parker ismét lubickolnak az akcióhősök szerepében. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.
A lemezen extrákban sem lesz hiány, bepillanthatunk a Red 2. kulisszatitkaiba, kimaradt jelenetekbe továbbá az alkotók vicces bakiparádéval is megörvendeztettek bennünket. Külön öröm, hogy a Red 2. Blu-ray változatban is megjelenik. Ne feledd, a legjobbak sohasem pihennek!  
 
A Batman rajongók örömére december 4-én exkluzív Blu-ray steelbookokkal jelentkezünk. A Batman, a Batman: Kezdődik! és a Batman visszatér most különleges steelbook változatokban, számos extrával fűszerezve érkeznek, melyek egy igazi Batman rajongó gyűjteményéből sem hiányozhatnak.
 
Tudj meg minél többet Az Argo-akcióról! A december 4-én megjelenő három Oscar-díjjal jutalmazott Az Argo-akció 2 lemezes bővített Blu-ray változatában feltárulnak a titkos akták, kiderül, miért döntött úgy a CIA, hogy nyilvánosan tiszteleg Tony Mendez és merész akciója előtt az ügynökség 50-ik születésnapján. Megtudhatjuk, hogyan sikerült a film készítőinek ötvözni a dráma, a vígjáték és a krimi elemeit olyan változatos helyszíneken, mint Hollywood, Irán és Washington. Beszélgetéseket hallhatunk a film szereplőivel és Tony Mendezzel. További érdekesség és kihagyhatatlan kulissza titok vár a lemezeken. Kihagyhatatlan darab!
 
December 6-án felszállnak a Repcsik. Míg a Verdák a versenypályán hódítottak, a Disney akcióban és kalandban bővelkedő animációs vígjátéka, a Repcsik a légifolyosókat veszi birtokba.
Rozsdás, az ábrándos permetezőgép minden vágya, hogy egyszer részt vegyen a világ leggyorsabb repülőgépeit felvonultató légiversenyen. A kis gépnek hatalmas szíve van, csakhogy nem éppen versenyzésre tervezték, ráadásul tériszonyos is… Minden bátorságára szüksége van, ha magasabbra akar törni, mint valaha is képzelte volna. Barátai segítségével Rozsdás mer több lenni, mint ami volt – és ezzel mások számára is felemelő példát mutat. Ez lesz a legjobb ajándék Mikulásra.
 
Vajon Sohaország varázsa örökre eltűnik? Erre a kérdésre kapunk választ a december 11-én megjelenő Jake és Sohaország kalózai: Sohaország megmentése egész estés animációs Disney kalandból.
Sohaország léte forog kockán, amikor mágikus kincsek tűnnek el titokzatos módon: Jake kardja, Izzy tündérpora – sőt még a Cubby térképén szereplő utak is! Hogy mentse a menthetőt, Jake elvállalja az „örök küldetés”-t Sohaország varázserejének forrása, a legendás Örök fa védelmében. Lélegzetelállító expedíciója során egy bűvös barlangba, a tenger mélyére és a Végzet hegyének csúcsára is eljut! Ám Jake-nek szüksége van megbízható segédei – és a TE – segítségedre is, hogy sikerrel járjon, és kicselezze Hook kapitányt. Tarts a kis kalózokkal, és izgalmas meglepetésekben, feledhetetlen zenében és nyolc további fordulatos kalandban lesz részed – a Sohaország megmentése után hinni fogsz az igaz barátság örök érvényű varázsában!

Pro Video Film 2013. decemberi DVD BD megjelenés   plevan.petrus gmail.com   Gmail.png

Empire State-DVD_2D pack.jpg

mr_peabody_and_sherman_ver8_xxlg.jpg

Magyar plakát David O. Russell (Napos oldal, The Fighter - A harcos) American Hustle című összeesküvés elméletes drámájához, melyben Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Jeremy Renner, Louis C.K., Michael Pena és Jack Jones látható főszerepben.

1606302_752770184750535_1539784049_o.jpg

Nymphomaniac magyar poszterek

Címkék: poszter Nymphomaniac

2013.11.29. 16:28

1404896_653874761330316_2041112713_o.jpg

1462625_653905431327249_2134803821_o.jpg

980646_731345543559666_1227310477_o.jpg

Hírek röviden 11.28.

Címkék: hírek röviden

2013.11.28. 15:39

  • Amerikában december 10-én jelenik meg DVD-n és BD-n a Halálos iramban 6, melyen látható lesz egy jelenet a 7. részből is, amelyben SPOILER Dom és Tej egy temetésen vesznek részt.
  • A Universal kitűzött néhány új premierdátumot: Cyber - 2015. január 16., The Boy Next Door - 2015. január 23., Seventh Son - 2015. február 6., Warcraft - 2016. március 11., A múmia reboot - 2016. április 22.
  • Quantin Tarantino elmondta, hogy a következő filmje is western lesz, de nem a Django elszabadul folytatása.
  • Judd Apatow fogja rendezni az Amy Schumer főszereplésével készülő Train Wrecket, melynek története egy olyan nőről szól, akinek élete darabokban hever, és elhatározza, hogy összekapja magát.
  • Boaz Yakin Max címmel rendez családi kalandfilmet, melynek története egy tengerészgyalogos kutyájáról szól, akinek gazdája életét veszti, így a kutyát a férfi családja veszi magához, ahol összebarátkozik egykori gazdája 14 éves öccsével.

Szinkronos trailert kapott Nicholas Stoller (Ötéves jegyesség, Felhangolva, Lepattintva) Rossz szomszédság című vígjátéka, melyben Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Jake Johnson, Lisa Kudrow és Carla Gallo kapott szerepet.

Mad és Kelly fiatal házasok. Életük fenekestül felfordul, mikor a szomszédságba új lakók költöznek…

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie (Owen Wilson), a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik.

pulykaland_chicks_B1.jpg

Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot, és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát – a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake (Woody Harrelson), a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.
Jake-nek egyetlen küldetése van: megváltoztatni a történelmet, és megmenteni a pulykákat. Ezt egyedül nem tudja véghezvinni, a küldetés észt és erőt kíván, ezért akarja Jake besorozni Reggie-t maga mellé. „Ez a végzetünk!” – reagál gyakran Reggie gúnyolódásaira. Reggie hiába tiltakozik luxuséletének feladása ellen, Jake elrabolja, és együtt betörnek egy szupertitkos kormányi laboratóriumba, ahol ráveszik S.T.E.V.E.-t, az időgépet, hogy vigye vissza őket 1621-be, az első hálaadás előtti időszakba.

pulykaland_reggie_B1.jpg

Azonban ahogy megérkeznek a múltba, szembetalálják magukat a gyarmatosítók parancsnokával, Myles Standish-sel (Colm Meaney), aki mohó vadászként igyekszik minél több madarat elfogni, hogy etesse a tábort a közelgő Szüreti Ünnepség előtt. Mielőtt Jake és Reggie is vacsorává válnának, megmenti őket Jenny (Amy Poehler),a Vad Pulykák vezérének gyönyörű lánya.
Jenny elvezeti őket az erdő szélére, ahová a serege elrejtőzött a zarándokok elől. Jake mesél nekik a jövőről és történelem-megváltoztató küldetéséről, miközben Reggie egészen más küldetésbe kezd: fülig beleesik Jenny-be.

pulykaland_jake_B1.jpg

Reggie, Jenny bátorságán felbuzdulva, vakmerő rajtaütést hajt végre a zarándokok táborán, hogy kiszabadítsa elfogott bajtársaikat. Tervük sajnos visszafelé sül el, amikor Jake szeleburdisága elvezeti Standish-t és vadászait a sereghez, ezáltal veszélybe sodorva Jenny-t és az egész faj jövőjét.
Reggie csüggedten visszamenekül S.T.E.V.E-vel a jelenbe, mondván, „jobb egyedül”. De Jenny és Jake nélkül már nem elégedett a táborban sem. Reggie végül felismeri, hogy Jake hihetetlen küldetése az ő végzete is, és S.T.E.V.E. segítségével visszamegy, hogy véghez vigyék Jake tervét, és örökre leszedjék a pulykát az ünnepi menüről.

pulykaland_jenny_B1.jpg

Herkules feladata az lenne, hogy a legnagyobb harcosként elhozza a békét. De a képlet nem ilyen egyszerű, mert hősünk szerelmes lesz... Az ifjú félisten szerepében: KELLAN LUTZ.
HERKULES LEGNEDÁJA 3D januárban 3D-BEN A MOZIKBAN!

1461212_1472428746314753_518049830_n.jpg

Az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró és elsőfilmes rendező Stuart Blumberg (A gyerekek jól vannak) produkciója éles humorú és megható portré egy igazán rendhagyó modern családról: egy zűrös közösségről, amelyet három olyan férfi alkot, akik napról napra próbálnak ellavírozni New York City érzelmi aknamezőin, miközben igyekeznek felépülni szexfüggőségükből. Az Oscar®-jelölt Mark Ruffalo, az Oscar®-díjas Tim Robbins és a Broadwayen befutott Josh Gad („A Mormon könyve”) alakítja a három barátot, akik mindig támogatják egymást a legbizarrabb problémák esetén is.

A három férfi – köztük a karrierista környezetvédelmi tanácsadó (Ruffalo), a munkájában sikeres, de napi problémákkal küszködő nős férfi (Robbins) és a szellemeskedő, zabolátlan sürgősségi orvos (Gad) – a függőséggel való leszámolás folyamatának különböző pontjait testesíti meg, és barátságuk különösen hangsúlyossá teszi, mennyire nélkülözhetetlen számukra a közösség a túléléshez. Külön-külön intelligensek, elbűvölőek, de érzelmileg a mélyponton vannak, együtt viszont ráébrednek, hogy talán mégiscsak van esélyük a boldogságra.

A Vágyak szerelmeseit Stuart Blumberg rendezte Blumberg és Matt Winston forgatókönyvéből. A film főszerepeit Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit és a popsztár Alecia Moore (Pink) alakítja. A producerek William Migliore és David Koplan a Class 5 Filmstől, Leslie Urdang, Dean Vanech és Miranda de Pencier az Olympus Picturestől, a főproducer pedig Edward Norton.

bbm_thanks_for_sharing_b1_06.jpg

Bill Borgens veterán regényíró (Greg Kinnear), akit három éve hagyott el a felesége, Erica (Jennifer Connelly) egy másik férfi miatt, nem tudja abbahagyni a nő utáni epekedést. Még szomszéd szeretője, Tricia (Kristen Bell) is próbálja randizásra bíztatni, de Bill figyelmét senki sem tudja felkelteni. Mindeközben vadul önállósodó kollégista lánya, Samantha (Lily Collins) első regényét publikálja, és első szerelmével (Logan Lerman) találkozgat újra; tinédzser fia, Rusty (Nat Wolff) pedig igyekszik megtalálni önmagát fantasy íróként és a problémákkal küszködő álomlány pasijaként. Ezek a problémák összehozzák a triót, és Borgensék megtudják, hogyan lesz valaminek a vége egy új dolog kezdete.

887064_411044945665241_216535206_o.jpg

süti beállítások módosítása