Vírusmarketinges divatlap az Éhezők Viadala- trilógia második részéhez.

tumblr_mrsh1wKKhs1r9i187o1_1280.jpg

Három animációs stúdió dobta egy kalapba filmterveit, hogy a rajongók bekukkanthassanak a készülő projektek kulisszái mögé.

„Az animációs fantasztikus és izgalmas korszaka ez a Disney-nél és a Pixarnál” – nyilatkozta John Lasseter, a Walt Disney és a Pixar Animation Studios kreatív igazgatója. - „Három stúdiónk alkotói nagyon tehetségesek – filmjeik meghatóak és gyönyörűek, mégis nagyon különböznek egymástól. Kifejezetten izgalmas számomra, hogy megoszthatom e műveket a közönséggel!”
A rendezvényen a Walt Disney Animation Studios, a Pixar Animation Studios és a Disneytoon Studios következő filmjei kerültek terítékre, lássunk, milyen animációkat várhatunk a közeljövőben a mozik vásznaira!

Toy Story OF TERROR (Pixar)
30 perces félelmetes kaland a nagysikerű Toy Story hőseivel. A játékok egy mókás túrára indulnak, ám minden rosszra fordul, amikor megszállnak egy útmelléki motelben... főleg, amikor nem sokkal később egyikük eltűnik!

Jégvarázs (Walt Disney)
A Tarzan (1999) rendezőjének és a Rontó Ralph (2012) társforgatókönyvírójának közös egészestés filmjében a rettenthetetlen Anna összefog a zord hegyiemberrel, Kristoffal és annak hű rénszarvasával, Svennel, hogy kiszabadítsák Anna testvérét, Elsát az örök tél birodalmából, Arendelle-ből. A film az idei karácsonyi szezon egyik fő slágere lesz.

Get a Horse (Walt Disney)
A Disney-életút gyökereihez nyúlik vissza ez a fekete-fehérben és hagyományos animációval készített rövidfilm, melyben Miki Egér legújabb kalandját láthatjuk majd sok régi ismerőssel nyakonöntve.

The Pirate Fairy (Disneytoon)
A legújabb Tündér-filmben Csingiling és társai Zarina megmentésére indulnak, aki beállt Koponya Hegy kalózai közé. A tündéri premier 2014 tavaszán várható.

The Good Dinosaur (Pixar)
A Pixar következő egész estés filmje (premier 2014 nyarán) eljátszik azzal a gondolattal, hogy mi történt volna, ha anno a kataklizmát okozó meteor elkerüli a Földet, és a dinoszauruszok sosem halnak ki? Arlo, a melegszívű apatoszaurusz utazásán keresztül ismerjük meg ezt a világot, melyben segítségére lesz egy Spot névre hallgató embergyermek is.

Party Central (Pixar)
Hat perces rövidfilm Mike-kal és Sully-val, melyben hőseink bemutatják, hogy a Szörny Egyetemen hogyan kell egy igazán jót bulizni.

Repcsik: Fire & Rescue (Disneytoon)
A Repcsik folytatásában Rozsdás beáll egy merész tűzoltó osztagba, akik egy nemzeti parkot őriznek. Természetesen nemsokára sosem látott futótűz szabadul el a parkban, így ismét hősökre lesz szükség. A premiert 2014 júliusára tervezik.

Big Hero 6 (Walt Disney)
A Disney és a Marvel közös munkájának gyümölcsében a robotika területén zseni Hiro Hamada, hogy megmentse szeretett városát, San Fransokyot, robotsegédjével, Baymaxszel együtt beáll több más bűnvadász közé, hogy hatan együtt kisöpörjék a szemetet a város utcáiról. Premier: 2014. november 7.

Legend of the NeverBeast (Disneytoon)
A 2015 tavaszára időzített rajzfilmben Csingilingék megismerkednek egy hatalmas és titokzatos lénnyel, a NeverBeasttel, akit egyesek el akarnak pusztítani, pedig lehet, hogy a szörny nem is olyan gonosz, mint amilyennek tűnik...

Inside Out (Pixar)
Peter Docter (Szörny Rt., Fel!) legújabb filmje nem a megszokott körülmények között játszódik: egy kislány elméjében, ahol öt érzelem - az Öröm, a Szomorúság, az Undor, a Félelem és a Düh különböző keverékei határozzák meg a gyermek életét. A különleges film 2015 júniusában kerülne a mozikba.

Szenilla nyomában (Pixar)
Folytatódik a Némó nyomában, méghozzá az eredeti rendező, Andrew Stanton tolmácsolásában. Visszatér Szenilla és Pizsi is, a címhez hűen pedig ezúttal a feledékeny, ám szeretnivaló Szenilla szorul majd segítségre. Premier: 2015. november 25.

Zootopia (Walt Disney)
A Byron Howard (Volt, Aranyhaj és a nagy gubanc) rendezte animáció egy állatvilágban játszódik, melyben a pergő nyelvű róka élete fordul fel fenekestül, mikor olyan bűnnel vádolják, amit el sem követett. Menekülnie kell, a nyomában pedig egy rettenthetetlen nyúlzsaru lohol... 2016-tól a mozikban.a

Hírek röviden 08.17.

Címkék: hírek röviden

2013.08.17. 16:30

  • Egyes források szerint nem Palpatine szenátor lesz az egyetlen erő-szellem a Csillagok háborúja VII-ben, hanem Ewan McGregor is feltűnik ilyen formában Obi-Wan szerepében. A színészt ugyan még nem keresték meg ezzel kapcsolatban, de elmondta, hogy amennyiben szükség van rá, örömmel vállalja a szereplést.
  • Seth MacFarlane a minap a Twitteren válaszolt arra a kérdésre, hogy mikorra várható a Ted 2. Úgy tűnik, a bűvös dátum 2015 húsvéti hétvégéje lesz, tehát valószínűleg az április 3-i pénteken kerül mozikba a film Amerikában. Ez már csak azért is logikus döntésnek tűnik, hiszen 2015 nyara már most biztosra vehető, hogy nagyon durva versengést hoz majd, hiszen új Csillagok háborúja, Jurassic Park és Bosszúállók film is érkezik.
  • Bár a Seventh Son már elkészült, a Warner úgy döntött, kiszállnak a forgalmazásból, így a Legendary magára maradt, és a Universalt szervezték be társforgalmazónak, akiknek azonban jó néhány filmjük vár bemutatásra, így a Seventh Son egyelőre premierdátum nélkül maradt.
  • Bradley Cooper szerepet kaptt a Red Blooded Americanban, ám azt nem tudni, Lance Armstrongot, vagy csapattársát, Tyler Hamiltont alakítja majd.
  • Addison Timlin és Jeremy Irvine leszerződtek a Lauren Kate regénye alapján készülő Fallen - Kitaszítva stábjához, mely egy tinédzserről szól, aki egy bukott angyalokkal teli bentlakásos iskolába kerül.
  • Joseph Kosinski vette át Matt Reevestől az 1960-as évekbeli népszerű sorozat alapján készülő Alkonyzóna rendezői posztját.
  • JAKE GYLLENHAAL és HUGH JACKMAN egy feszültségekkel teli, csavaros thrillerben. A FOGSÁGBAN (Prisoners) októbertől a mozikban!

Fél perces tévészpot Cody Cameron és Kris Pearn Derült égből fasírt 2-jéhez.

A Sundance Selects szeptember 13-án mutatja be Alexandre Moors Blue Caprice című megtörtént események alapján készült filmjét, melyben Isaiah Washington (Grey's Anatomy), Tequan Richmond, Joey Lauren Adams, Tim Blake Nelson és Leo Fitzpatrick kapott szerepet. Az alkotás egy tíz évvel ezelőtt történt gyilkosságsorozatot dolgoz fel, amikoris egy apa és a fiatalkorú fogadott fia 2002 őszén találomra lőtt le embereket az amerikai fővárosban és környékén.

background_31.jpg

Miután képtelen teherbe ejteni fiatal feleségét, Tommy összetoborozza ütődött haverjait, hogy visszalopják az egyetemi évei alatt egy spermabankba leadott örökítőanyagát. Ez az eszméletlen vígjáték olyan elődöket idéz, mint a Felkoppintva, a Sejtcserés támadás vagy a Várandósok.

A csaj nagyon tüzel...de a pasija csak vaktölténnyel lő. Szeptember 19-től magyar szinkronnal a mozikban!

970331_576275462429545_549174423_n.jpg

Miután egy fegyvercsempészeket leleplező akció balul sül el és elveszíti partnerét, SARTANÁT (Jessica Alba), MACHETE megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült MENDEZT, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Machete hamarosan a Nemzetbiztonság által felhúzott határfal túloldalán landol, ahol rátalál Mendez rejtekhelyére, és rájön, hogy a tömegpusztító fegyver közvetlen összeköttetésben áll a férfi szívével.
Machetének sértetlenül kell visszajuttatnia Mendezt az Államokba, hogy hatástalanítani tudják a bombát, miközben bérgyilkosok és zsoldosok halálosztaga veszi össztűz alá. Visszatérve az Államokba Machete átadja Mendezt az excentrikus milliárdos fegyverkereskedőnek, LUTHER VOZnak (Mel Gibson), az egyetlen embernek, aki képes hatástalanítani a bombát.

Azonban Machete számára hamar világossá válik, hogy maga Voz adta el a rakétát Mendeznek, és azt az ördögi tervet dédelgeti, hogy globálisanarchiát teremt egy űrfegyverrel. Machete tehát összegyűjti régi barátait (Luz szerepében ismét felbukkan Michelle Rodriguez) és új társakat is toboroz, mint például a nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard), hogy együttes erővel elkapják és az igazságszolgáltatás elé állítsák Vozt. A csapat a világ végéig és még azon is túl is üldözi a milliárdost, előkészítve a terepet a végső leszámoláshoz, amely a MACHETE ÚJRA GYILKOL című harmadik részben robbantja majd szét a mozivásznat.

A film előzetes korhatár besorolás alapján 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

1094061_553782811324032_1878107636_o.jpg

Filmadatlap:
Magyar cím és előzetes korhatár: Machete gyilkol (12E)
Szlogen: „Pengébb, mint valaha”
Rendező: Robert Rodriguez
Szereplők: Danny Trejo, Sofía Vergara, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Charlie Sheen, Mel Gibson, Alexa Vega, Lady Gaga, Amber Heard Eredeti cím:
Machete Kills Nyelv: magyar szinkronnal
Műfaj: akciófilm
Hossz.:
Korhatár besorolás:  A film előzetes korhatár besorolás alapján 12 éven aluliaknak nem ajánlott!  Premier: 2013.
október 10.

  • A Paramount 2014. június 6-ról két hónappal későbbre, augusztus 8-ra tette át a Teenage Mutant Ninja Turtles premierjét. A döntés hátterében minden bizonnyal az áll, hogy a stúdió másik nagy dobása, a Transformers 4 június 27-én kerül a mozikba és mindkét film köré nagy marketingkampányt építenek fel, így logikusabb, ha több idő van a két premier között.
  • Jelenleg is zajlanak a Tom Cruise főszereplésével készülő Edge of Tomorrow újraforgatásai, melynek legnagyobb nyertese Jeremy Piven lett, aki eredetileg nem is szerepet a filmben, ám az újraforgatások előtt írtak neki egy karaktert.
  • Elkezdődött a Little Accidents című dráma folytatása, mely három emberről szól, akik rájönnek, hogy mindannyian érintettek egy helybéli fiú halálában. Az egyik főszerepet Elizabeth Banks alakítja.
  • Az eddig elsősorban indiai filmekből ismert R. Madhavan szerepet kapott a Night of The Living Dead: Origins 3D-ben, mely George A. Romero horrorklasszikusának újragondolása lesz.
  • A Sony Pictures Classicshoz került a Channing Tatum és Mark Ruffalo főszereplésével készülő Foxcatcher, melyet idén decemberben mutatnak be.
  • Alan Taylor rendező elmondta, hogy a Thor: Sötét világ újraforgatásai során nemcsak egyes jeleneteket vesznek újra, hanem néhány újat is elsősorban Tom Hiddlestone-nal és Natalie Portmannel a középpontban.

998927_10151597903902199_605958414_n.jpg

Három plakát és egy jelenet David M. Rosenthal rendezéséhez, ami egy férfi történetét meséli el, aki egy orvvadászat során véletlenül lelő egy nőt.

hr_A_Single_Shot_1.jpg

A film a második világháború idején egy határszéli faluban a nagymamájuknál nevelkedő és a könyörtelen világban túlélni igyekvő ikerpár megrázó története. A gyerekeknek egyedül kell megtanulniuk mindent, ami a túléléshez szükséges. Magányosan, éhezve és fázva vezetik naplójukat a nagy füzetbe. Följegyzik, mit láttak, mit hallottak, mit tettek, mit tanultak. Ugyan életben maradnak, de szívük megkeményedik, testük megedződik. A nagy füzet posztmodern háborúellenes dráma, nagyhatású parabola arról, milyen pusztító hatással van a háború a gyermeki pszichére.
Szász János filmje szeptember 19-től a mozikban!
A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

1147044_494970923920109_274101310_o.jpg

Színfalak mögötti videó David Lowery Ain't Them Bodies Saints című drámájához.

A.C.O.D. Trailer

Címkék: előzetes poszter A.C.O.D.

2013.08.16. 12:24

Stu Zicherman rendezésében készült el a A.C.O.D. című vígjáték, melyben  Adam Scott, Mary Elizabeth Winstead, Catherine O'Hara, Jane Lynch, Richard Jenkins, Clark Duke és Amy Poehler kapott szerepet. A történet egy férfiról szól, aki rájön, hogy gyerekként egy tanulmány készült róla, ezért bosszút esküszik szülein.

oveng.jpg

A vénasszonyok nyara idejében sem fogunk unatkozni, ha otthoni szórakozásról van szó, mert hatalmas sztárparádét sorakoztatunk fel szeptemberben is.
 
A hónapot az év legsikeresebb filmjével kezdjük, a Robert Downey Jr., és Gwyneth Paltrow főszereplésével készült a Vasember 3-mal, amely szeptember 4-én jelenik meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n. A Vasember hazai video forgalmazásában először nemcsak, hogy Blu-rayel, de két lemezes 3D Blu-ray steelbook változattal is érkezünk, ami a Media Marktban és az Xpress.hu-n lesz elérhető.
A rajongók nagy örömére a Vasember 3. Blu-ray kiadványokon megtalálható lesz a Marvel One-Shot soron következő negyedik rövidfilmje, a Carter ügynök is, amiben Peggy Carternek, a titkosügynöknek kell lelepleznie a rejtélyes „Zodiakust”. Cartert az Amerika kapitányból megismert Hayley Atwell kelti életre, de a filmben feltűnik Tony Stark édesapjaként Dominic Cooper is számos meglepetést tartogató cameo mellett.
A rajongók exkluzív bepillantást nyerhetnek a látványos Thor: Sötét világ-ba, beleshetnek a kulisszák mögé, hogy milyen is Vasember maszk nélkül, érdekes interjúkat láthatnak a stábtagokkal, színészekkel , akik beavatnak minden nézőt a felkészüléstől kezdve a forgatási titkokig, és a film egyik legemlékezetesebb jelenetének alkotási folyamatának létrejöttét is (Az Air Force One elleni támadás) megnézhetik.
 
Családi bonyodalom, káosz, viccesebbnél viccesebb jelenetek, félreértett helyzetek, ez nem más, mint a szupersztárokban bővelkedő A nagy nap, mely szeptember 4-én jelenik meg DVD-n. Diane Keaton, Robert De Niro, Robin Williams, Amanda Seyfried, Katherine Heigl játéka mozgásba lendíti mindenki rekeszizmát.
 
Szintén a hónap elején, szeptember 4-én jelenik meg a több, mint 7 éve várt Kis hableány DVD-n. A klasszikus történet mellett a 2. rész is kapható lesz DVD-n. Ariel története ismét korlátozott ideig, várhatóan jövő év végéig lesz elérhető.
 
A Harrison Ford rajongóknak az 1993-as Szökevény című film Blu-ray változatával kedveskedünk szeptember 4-től, melyen vadonatúj magyar extrák hozzák testközelbe az embervadászatot.
 
Steven Soderbergh váratlan fordulatokban bővelkedő thrillere, a szeptember 11-én DVD-n megjelenő Mellékhatások izgalmas pillanatokat tartogat minden filmrajongó számára.  A rendező mellett Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones, és Channing Tatum neve is garancia a sikerre. Mellékhatások nélkül bárkinek ajánljuk, aki egy igazán izgalmas, elgondolkodtató, feszült krimire vágyik!
 
A több éve várt szexi és kíméletlen bérgyilkosnő, Nikita történetének első évada szeptember 18-án jelenik meg DVD-n. A nőt, akit egy titkos szervezet mentett meg a halálbüntetés karmaiból, profi kiképzést kapott, azonban egy idő után megszökik és a titkos kormányügynökség ellen fordul, akik tovább folytatják az ifjoncok kiképzését. A kiadványon kimaradt jelenetek és egy két részes dokumentumfilm is megtalálható lesz.
 
A Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire és Joel Edgerton főszereplésével készült A nagy Gatsby szeptember 18-án jelenik meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen és DVD-n. Baz Lurman csodálatos látványvilágú filmjének Blu-ray változata a rajongók nagy örömére sorra bővelkedik az extrákban. A kimaradt jelenetek és alternatív befejezéseken túl, az alkotók segítségével bepillantást nyerhetünk a jazzkorszak legizgalmasabb időszakába és a ’20-as évek csodálatos divat világába is. Limitált példányszámban érkezik egy különleges bársonydobozos kiadás is, mely a 3D Blu-ray és Blu-ray lemezek mellett a film csodálatos zenéjét is tartalmazza.

(kattra nő a táblázat) (frissítés várható borítóképekkel)

Pro Video Film szeptemberi DVD BD megjelenések   plevan.petrus gmail.com   Gmail.png

The Great Gatsby_DVD_HU_2D.jpg

Elkészült a Jeff Bridges, Julianne Moore és Ben Barnes főszereplésével készült izgalmas, szórakoztató és akciódús fantasy/kalandfilm, A HETEDIK FIÚ (12E) (hazai bemutató: 2014. január) szinkronos előzetese.

Hírek röviden 08.15.

Címkék: hírek röviden

2013.08.15. 17:40

  • A legújabb találgatások szerint a Csillagok háborúja VII-ben nem Palpatine szenátor klónját láthatjuk, hanem őt magát, csak erő-szellemként, aki az egyik tanítványával tartja így a kapcsolatot.
  • Darren Aronofsky a kiszemelt a Red Sparrow rendezésére, mely egy kémnőről szól, akit ellenséges ügynökök elcsábítására képeztek ki, ám az egyik megbízása rosszul sül el, ugyanis egymásba szeretnek a kijelölt ügynökkel, és ez mindkettőjüket nagy veszélybe sodorja.
  • Vin Diesel lesz a Soldiers of the Sun egyik főszereplője, melynek története egy idegen fajjal vívott háború alatt játszódik, amikor egy katonai osztag egy elveszett aranyvárost keres Mexikóban.
  • A Lionsgate szerezte meg Kate Atkinson Life After Life című regényének megfilmesítési jogait, mely egy olyan nőről szól, aki rájön, hogy különleges képességének köszönhetően újraélheti az életét, és ennek során megtapasztalja mindazt, ami csak emberrel megtörténhet, és rájön, a legkisebb döntés is komoly hatással lehet az életünkre.
  • Shailene Woodley után a True Bloodból ismert Sam Trammel is aláírt a Josh Green regénye alapján készülő The Fault in Our Starshoz, mely egy rákkal küzdő fiatal lányról szól, aki beleszeret segítőjébe.
süti beállítások módosítása