Szeptember 5-én debütál a hazai mozikban David Twohy Riddickje, ami megkapta első tévéreklámját.

1016080_576567205698626_939113544_n.jpg

Alább a Comic-Con-ra készült plakát látható, ami ha minden igaz hamarosan hivatalosan is felkerül a netre.

PHEdwO0Nlo7LHL_1_l.jpg

Öt plakát Gavin Hood (X-Men kezdetek: Farkas) Ender's Game (Végjáték) című filmjéhez, melyeken Asa Butterfield mint Ender Wiggin, Hailee Steinfeld mint Petra Arkanian, Harrison Ford mint Colonel Hyrum Graff, Viola Davis mint Major Gwen Anderson és Ben Kingsley mint Mazer Rackham látható.

A plakátokat a Summit Entertainment töröltette a nagyobb külföldi filmes oldalakról, merthogy ez nem a végső változat.

Asa Butterfield Ender's Game Movie.jpg

Francia teaser plakát a Disney legújabb animációs filmjéhez, ami november 28-án kerül a hazai mozikba.

frozen_ver2.jpg

Öt plakát Edgar Wright (Scott Pilgrim a világ ellen, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) The World's End című vígjátékához.

the-worlds-end-the-cross-hands-bar-sign.jpg

Hírek röviden 07.06.

Címkék: hírek röviden

2013.07.06. 14:52

  • Colin Trevorrow elmondta, hogy a Jurassic Park IV-gyel tisztelegni szeretne az előző részek előtt, és semmiképp sem egy rebootként tekint rá.
  • Úgy tűnik, a The Expendables 3-hoz már tényleg sikerül megszerezni Steven Seagalt is, aki Sylvester Stallonéval és csapatával vállvetve küzd majd meg Mel Gibsonnal.
  • 2014. április 11. helyett csak 2014. szeptember 26-án kerül mozikba a The Equalizer.
  • James Cameron elmondta, hogy továbbra sem tett le a Battle Angel elkészítéséről, de előbb az Avatar 2-3-mal kíván foglalkozni, melyek akár 4-5 évet is igénybe vehetnek, tehát a Battle Angelt 2017-nél előbb biztosan nem láthatjuk.
  • Jon Hamm és Dave Franco is szerepet kaptak a James Franco rendezésében készülő A hang és a tébolyban, melyben maga Franco is feltűnik majd. A film alapját William Faulkner 1929-es azonos című regénye képezi, mely egy déli arisztokrata családot mutat be

Augusztus 15-én érkezik a hazai mozikba a Mielőtt éjfélt üt az óra című film, mely a Mielőtt felkel a Nap, és a Mielőtt lemegy a Nap című filmek záró epizódja. Főszereplői Ethan Hawke és Julie Delpy. Az alkotáshoz egyelőre eredeti nyelvű online megtekintést tudunk biztosítani.

1053476_628106833869061_1297344901_o.jpg

Richard Linklater romantikus trilógiájának befejező részében Jesse és Celine már egy Párizsban élő párt alkotnak. Előző - kilenc évvel korábbi - találkozásuk gyümölcseként ikerlányok szülei lettek. Miután Hank velük töltötte a nyarat Messiniában, hazautazik Amerikába. A fiúval eltöltött idő Jesse-ben felébreszti a vágyat hazája iránt és javasolja feleségének, hogy Párizsból költözzenek a tengerentúlra. Celine, annak ellenére, hogy munkájában új kihívást keres, visszautasítja a költözést. Barátaik érezvén az elnyomott feszültséget Jesse és Celine között, egy tengerparti luxushotelben eltöltött éjszakát ajándékoznak a párnak. Celine ódzkodik elfogadni az ajándékot, azonban a barátok hajthatatlanok. Végül Celine és Jesse gyalog indulnak el a festői vidéken, flörtölgetve, vitatkozva és szívszorító őszinteséggel beszélgetve magukról, érzelmeikről, az életükről.

"Vicces, megható, okos, és magabiztos!" Entertainment Weekly
A DON JON egy görbe tükör arról, ahogyan a mai férfiak és nők egymással bánnak, és ahogyan a filmek hatására irreális elvárásokat kreálnak a másikkal szemben.
A DON JON egy izgalmas és szórakoztató film Joseph Gordon-Levitt és Scarlett Johansson főszereplésével!
Szeptember 26-tól a mozikban!

Justin Timberlake, Gemma Arterton és Ben Affleck látható a Vakszerencse karakter plakátjain.

runner_runner_ver6_xlg.jpg

Ezúttal nemzetközi plakát érkezett James Mangold Farkasához.

wolverine_ver15_xlg.jpg

Bryan Singer legújabb forgatási képkockáján Higanyszál (Quicksilver - Pietro Maximoff) otthona látható. A karaktert Evan Peters (American Horror Story) alakítja a filmben.

x-men-days-of-future-past-quicksilver-set-photo.jpeg

CC_60x80_Percy_1.jpg Az első rész volt a felkészülés. Most jön a lényeg. A Percy Jackson – Szörnyek tengere (12E) (Percy
Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: augusztus 15.) nagyobb, látványosabb, izgalmasabb lesz, mint
az első rész volt. A lényeg persze azonos marad: néhány kamasz ráébred, hogy félig görög istenektől
származnak; vagyis rendkívüli képességek szunnyadnak bennük, de rendkívüli felelősséget is kell vállalniuk a világért.
 A fiatal színészeket azonban nem viselte meg a forgatás, még akkor sem, ha kábeleken rángatták,
tűzokádó szörnyépítmények közepébe rakták, és hetekig egy louisanai tavon csónakáztatták őket – utóbbi a filmben már a Bermuda háromszögnek fog látszani.
 – A forgatás előtt nem volt hosszú felkészülésünk – nyilatkozta a főszerepet, Poszeidon fiát alakító
Logan Lerman. – Az első rész kedvéért megtanultunk vívni, lovagolni, esni és zöld vászon előtt játszani: ez mind jól jött most. Tulajdonképpen, felkészülve érkeztünk. Újra ugyanazokat csináltuk, csak minden sokkal nagyobb volt, és több volt belőle.
 – A srácok nagyon profik – ért egyet  Alexandra Daddario, a filmbeli Percy társa, aki a forgatás
kedvéért teljesen kiszőkült. – A szünetekben, a pihenőidőnkben úgyis sokat együtt voltunk, hát kipróbálgattuk a harc jelenetek koreográfiáját. És kész. Arra úgysem lehetett előre felkészülni, hogy kiderült: nagyon könnyen leszek tengeri beteg. A vizes jelenetek felvételét tulajdonképpen végigrókáztam. A filmben ebből csak annyi látszik majd, hogy elegánsan sápadt vagyok…
IC Press

Farkas a legerősebb (16E)

Címkék: The Wolverine

2013.07.04. 22:05

A Farkas (16E) (The Wolverine, hazai bemutató: július 25.) egyértelműen bebizonyítja Hugh Jackman erejét. Ám az adamantium karmoknak nemcsak a japán mutánsok és jakuza tagok kénytelenek behódolni – Jackman az üzleti életben is különlegesség. A világhírű Forbes magazin a múlt héten tette közzé erőlistáját, és számos szempontot figyelembe vevő számításaik eredménye szerint Hugh Jackman a világ legerősebb, legnagyobb hatalmú színésze. Az eredmény részben a bevételeinek köszönhető: a Farkas producere és sztárja a vizsgált periódusban 55 millió dollárt keresett; de az Oscar-jelölés is komoly érv volt mellette. A színészlista második helyezettje a múlt év legjobban fizetett színésze,  Robert Downey Jr.  lett, a harmadik helyre Leonardo DiCaprio futott be; a színésznők listáján az első hely Angelina Jolie-é, utána Jennifer Lawrenceés Jennifer Aniston következik.
IC Press

1053252_647393065288248_1411447905_o.jpg

A nagyfiúk buliznak (12)

Címkék: grown ups 2

2013.07.04. 22:05

GrownUps2_CC_ajanlok3.jpgHa egy színész arról nyilatkozik, milyen kemény munka a filmezés, ne higgyünk neki. Salma Hayek lerántotta a leplet: szerinte, egy forgatás nem más, mint tartós bulizás. Legalább is Adam Sandler új vígjátéka, a Nagyfiúk 2. (12) (Grown Ups 2., hazai bemutató: július 18.) forgatása biztosan az volt.
– A film csúcspontja egy ’80-as évek buli – mesélte a gyönyörű mexikói színésznő. – És mert sok szereplő, sok helyzet van benne, jó pár napig forgattuk. Olyan volt az egész, mintha egy házibuliba járnék dolgozni. Kipróbálhattam, sőt, ki kellett próbálnom mindent, amit a valóságban sosem csinálnék egy bulin. És még a tetejébe, gondolkodnom sem kellett rajtuk: Adam Sandler, Chris Rock meg Kevin James minden őrültséget kiagyalt helyettem is.
A bulis forgatás nemcsak a sztároknak jó: a helyszíni beszámolók szerint vagy egy órára leállt a
forgatás, amikor az  Alkonyat sztárja,  Taylor Lautner megérkezett a felvételre: a statiszták egyszerűen
képtelenek voltak elkezdeni a munkát, mind Lautner lakókocsija körül tülekedtek.
IC Press

Egy spanyol Izlandon (16E)

Címkék: 2 Guns

2013.07.04. 21:46

Baltasar Kormákur-nak nemcsak a neve a különleges: az élete igazán filmbe illő. Izland hű fia félig spanyol. 1990-től tíz éven át az Izlandi Nemzeti Színház legnépszerűbb színésze volt. Akkor megrendezte a 101 Reykjavik című filmet, és azóta szinte csak mozival foglalkozik: ír, rendez, játszik, díjakat vesz át. És nem csak a szülőhazájában. Legújabb munkája, a 2 kaliber (16E) (2 Guns, hazai bemutató: szeptember 12.) már igazi nagyágyúkkal készült:  Denzel Washington és Mark Wahlberg játssza a főszerepet; vad humor és vad akció váltogatja egymást a ravasz történetben, melyben két beépített zsaru véletlenül egymást kezdi figyelni, hogy azután együtt raboljanak bankot – de olyanok pénzét viszik el, akiket jobb nem felbőszíteni.

1025530_322784881188038_1012588454_o.jpg

A film Kormákur különös, sikerekkel teli életútjának eddig legizgalmasabb állomása: nemcsak azért, mert végre a legszélesebb nagyközönséget célozhatta be, és nagy költségvetéssel dolgozhatott, hanem azért is, mert régi hívei továbbra is kíváncsiak rá. A legfrissebb hírek szerint, a 2 kaliber lesz a Locarnói Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos nyitófilmje. A Cannes és Velence után legnevesebb európai filmfesztivál 8000 fős nézőterén, a Piazza Grandén a tervek szerint a sztárok jelenlétében kerül sor az európai premierre.
IC Press

süti beállítások módosítása