2010 egyik legsikeresebb animációs filmjének folytatása 2013. július 4-én kerül itthon mozikba.

despicable_me_two_ver15_xlg.jpg

TF4 autóbot

Címkék: Transformers 4

2013.06.29. 16:24

Michael Bay hivatalos oldalán osztotta meg az alább látható fotót, melyen egy Argosy Freightliner látható.

egSHh0R.jpg

Sir Ian McKellen (Gandalf) számára véget ért a Hobbit trilógia forgatása.

Seconds ago we finished our last shot with Gandalf. The end of an incredible adventure that began in 1999. I'm feeling very sad right now.

1040052_10151695746566558_1136393362_o.jpg

1039635_10151673402760845_11996898_o.jpg

NYMPHOMANIAC clip_1

Címkék: ymphomaniac

2013.06.28. 17:57

Felkerült a hivatalos honlapra Lars von Trier várva-várt Nymphomaniac című filmjének első részlete. A videó itt tekinthető meg.

Lars von Trier új mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is. A filmet folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. A nemzetközi bemutatóról tartott cannes-i egyeztetés után bizonyosság vált, hogy itthon a cenzúrázott változat kerül bemutatásra. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is. A Nymphomaniac magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. Az alkotás magyarországi mozibemutatója 2014 elején várható. A Nymphomaniac Magyarországon két részben kerül forgalmazásra. via VERTIGO MÉDIA

The Conjuring Trailer #3

Címkék: előzetes The Conjuring

2013.06.28. 16:28

Új előzetes James Wan (Fűrész, Halálos hallgatás, Insidious) The Conjuring című horrorjához.

1012099_538613546200562_1149291197_n.png

Új plakát Adam Wingard (V/H/S, V/H/S/2) You're Next című horrorjához.

youre_next_ver6_xxlg.jpg

Új plakátot kapott Joss Whedon (Bosszúállók) Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing) című adaptációja.

much_ado_about_nothing_ver3_xlg.jpg

Empire State - Trailer

Címkék: előzetes empire state

2013.06.28. 15:14

Szeptember 3-án jelenik meg DVD-n és Blu-ray-en Dito Montiel (A senki fia, Bunyó) Empire State című filmje,melyben Liam Hemsworth, Dwayne Johson, Emma Roberts és Chris Diamantopoulos kapott szerepet. A története két gyerekkori barátról szól, akik elhatározzák, hogy kirabolnak egy pénzszállító autót.

empirestate.png

A Princeton University felvételi biztosaként dolgozó Portia (Tina Fey) munkahelyén és otthonában egyaránt pedáns életet él. Amikor főnöke bejelenti, hogy hamarosan nyugdíjba vonul, Portia előtt megnyílik a lehetőség, hogy feljebb lépjen a ranglétrán.
A nő munkája részeként ellátogat egy alternatív középiskolába, hogy felmérje a helyi tanulókat, és újra találkozik a főiskoláról ismert Johnnal (Paul Rudd), akiből időközben idealista tanár lett. A férfinak nemrég megakadt a szeme a tehetséges, de különc Jeremiahn, a diák pedig talán nem más, mint Portia fia, akit a nő évekkel korábban titokban örökbeadott -- és aki most a Princetonon szeretné folytatni a tanulmányait.
Az Oscar-díjra jelölt Paul Weitz (Egy fiúról, Jó társaság) romantikus vígjátékából kiderül, hogy a boldogsághoz vezető úton néha meglepő kanyarok várnak minket.

998673_358761020893634_811199934_n.jpg

A 90-es években járunk Miamiban, ahol egy csapat személyi edző az amerikai álmot hajszolva bűnös üzelmekbe kezd, ám a dolog iszonyatosan rosszul sül el... Michael Bay (Transformers) fergeteges és látványos új akcióvígjátéka egy hihetetlen igaz történet alapján készült, Mark Wahlberg (Ted, Csempészek) és Dwayne Johnson (G.I. Joe: Megtorlás, Halálos iramban 6) főszereplésével.

Europa Report - 'Hydrazine' Clip

Címkék: Europa Report

2013.06.28. 13:51

Jelenet Sebastián Codero (Cronicas) Europa Report című sci-fijéből.

Hírek röviden 06.28.

Címkék: hírekröviden

2013.06.28. 13:50

  • Julianne Moore-t szeretnék megszerezni Alma Coin szerepére Az éhezők viadala: A kiválasztott 1-2. részéhez.
  • 2014. augusztus 1-jére tűzték ki A szürke ötven árnyalata premierjét.
  • Joe Russo rendező azt mondta, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája lesz az eddigi legjobb Marvel film.
  • Bryan Singer elmondta, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai egyes jelenetei Oroszországban, Kínában, Japánban és egyéb országokban is fognak játszódni.
  • Dan és Kevin Hageman már dolgoznak a Lego Ninjago film forgatókönyvén.
  • Bejelentették, hogy egy új Terminátor trilógia várható, melynek első része 2015. június 26-án érkezik.
  • Zack Snyder elmondta, hogy még nem volt alkalmas beszélni a stúdióval a továbbiakról, de reméli, hogy Az acélember 2-t is ő rendezheti, mert már vannak elképzelései és szeretné minél jobban kitágítani Superman univerzumát. Azt is elhintette, hogy az első részből kimaradt kriptonit és Lex Luthor is feltűnhetnek majd.
  • Két új warneres premierdátum: Grudge Match - december 25, The Seventh Son - 2014. január 17.
  • A 21 Jump Street rendezőpárosa, Phil Lord és Chris Miller a The Reunion című vígjátékon is közösen dolgoznak majd, mely egy középiskolai osztálytalálkozón játszódik.
  • Joel Edgertonnal zajlanak tárgyalások a Jeff Nichols rendezésében készülő, egyelőre cím nélküli sci-fi egyik szerepére. Michael Shannon már korábban aláírt a projekthez.
  • Peter Berg fogja rendezni az American Desperadót, a főszerepre pedig Mark Wahlberg írt alá. A Jon Roberts és Evan Wright könyve alapján készülő thriller egy New York-i gengszterről szól, aki drogot és fegyvert csempészett a CIA-nek.
  • Ryan Reynolds kapta a Mississippi Grind főszerepét, melyben egy balszerencsés szerencsejátékost ismerhetünk meg, aki maga mellé vesz egy fiatal társat, hátha az majd szerencsét hoz neki.
  • Női szervek magyar tévéreklámok

Amióta ember él a Földön, mindig félt attól, hogy egyszer ellenséges idegenek érkeznek a végtelenből: de mindig azt hitte, hogy az ismeretlen gonosz a csillagok közül bukkan majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak ránk, hogy megszerezték a világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, és az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai.
Egy különleges fegyvernek hála a Föld régi lakói mégis kapnak egy utolsó esélyt. A hatalmas gépezeteket több pilóta irányítja, agyukat neuronhidakkal kapcsolják össze. Ám még ez is kevés. A seregből rég elbocsátott pilóta (Charlie Hunnam) és egy az első vonalban még kipróbálatlan újonc (Rinko Kikuchi) azonban elindít egy olyan harci gépezetet, amelyet már régen leselejteztek: talán ők fogják megállítani az apokalipszist.

A különösen látványos, óriási költségvetéssel készült sci-fi/akciófilmet Oscar-díjra jelölt rendező készítette.
A szemkápráztató film 3D-ben kerül a mozikba.

Főszereplők: Charlie Hunnam, Idris Elba, Ron Perlman, Charlie Day. Zene: Ramin Djawadi. Fényképezte: Guillermo Navarro. Látvány: Andrew Neskoromny, Carol Spier
Írta: Travis Beacham. Rendezte: Guillermo del Toro


A Warner Bros. Pictures szeptember 20-án mutatja be Denis Villeneuve (Felperzselt föld) Prisoners című thrillerjét, melyben Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Maria Bello, Terrance Howard, Viola Davis, Melissa Leo és Paul Dano kapott szerepet. A történet egy apára fókuszál, aki úgy dönt, egyedül indul elrabolt fia megmentésére.

971035_147103872139800_831272130_n.jpg

süti beállítások módosítása