Egy kellemes kis propaganda film a Googleről két nagyszerű színésszel és egy csapat kockával, akik boldogulni próbálnak az életben. Egyszóval: Gyakornokok.

Hát én meglepődtem a filmen. Jobbára azt hittem egy masszív csak a Google és semmi más filmet fogok látni nem túl jó forgatókönyvvel és nevetségesen ócska játékkal. Az igazság az lett, hogy habár tényleg elég Google központú a film, de Owen Wilson (Nick) és Vince Vaughn (Billy) megcsinálták a hangulatot. 

A Történet igen egyszerű, nem kell hozzá egy oscar-díjas író, hogy összerakjunk egy hasonó storyt. Lényegében, mikor Nick és Billy elveszítik sales-es munkájukat, arra gondolnak, hogy nincs is annál jobb buli, mintsem egy óriás tech cégnél gyakornokoskodni. Valamilyen csoda folytán fel is veszik őket (természetesen a számítástechnikához semmi közük sincsen) és egy érdekes összeállítású fiatal csapat tagjaiként próbálják elérni, hogy a nyár végére megkapják az álom-melót. 

Teljesen standard a forgatókönyv, egy-két érdekes fordulatot láthatunk, megvan a kötelező szerelmi szál és a happy-end is. A humor része nagyon el lett találva, nagyon kellemes kis szórakoztató családi film lett belőle. Én úgy is éreztem a történetre azért nem emeltek nagyobb hangsúlyt, hogy a poénok nagyobb szerepet kapjanak, több figyelmet és jobb hangulatot teremtsenek a moziban, mintsem egy egyedi, de kevésbé vicces történet. 

Owen Wilson és Vince Vaughn természetesen nagyon jót játszottak, igazán rájuk illik ez a szerep. A többi fő- illetve mellékszereplő pedig kiegészítette a munkájukat. Így összességében ( habár voltak igazán gyenge pontok) a színészek egy viszonylag jó szintet hoztak nekünk. 

A zene kellemes volt, pont passzolt ehhez a filmhez és ahogy a történet sem, a zene sem lett kirívóan jó, csak egy átlagosan jó zenei aláfestést hallottunk, ami viszont jó, mivel egy ilyen családi filmre mikor beül apu, anyu meg a gyerekek senki sem fogja elemeire szedni a filmet és elemezni minden darabját, hanem csak beülnek és azt várják, hogy jókat nevessenek, ez garantált.

Summa Summarum: Eléggé a Google köré épült a film, sok termék- és tech-szóhasználat, amit esetleg picit zavaró lehet a laikusok számára. A humor pont el lett találva, nagyon jóra sikerült összeségében és én (meg a teljes mozi) jókat nevettünk egy-egy beszóláson. Ez a film tökéletes egy családi program részeként. 

Tanulságok: 1. Már senki sem hord karórát. 2. Könyvtárba ne interjúzz 3. Mindig legyen nálad pót-alsó... 

P.S: Szerintem ez az eddigi legköltséghatékonyabb Google reklám ;)

7/12

Wexylum

Nemzetközi karakter poszterek Edgar Wright (Scott Pilgrim a világ ellen, Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) The World's End című vígjátékához.

worlds_end_ver9_xlg.jpg

Hírek röviden 06.15.

Címkék: hírek röviden

2013.06.15. 16:45

  • Bár Arnold Schwarzenegger mostanság igen elfoglalt, mindenkit megnyugtatott, hogy régi barátaira természetesen van ideje, és visszatér a The Expendables 3-ban.
  • Az acélember 21 milliót hozott Amerikában a csütörtöki éjféli vetítéseken.
  • David S. Goyer úgy nyilatkozott, hogy Az acélember 2-ben feltűnhet a Csodanő vagy egy új Batman, illetve az Igazság ligája egyéb tagjai is.
  • Az Orlandóban található Disney World öt év múlva egy Star Wars Land nevű részleggel bővül, melyben többek között a IV. részből ismert legendás ivó is megtalálható lesz.
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy John C. Reilly fogja alakítani Rhomann Deyt a Guardians of the Galaxyban.
  • Krysten Ritter visszatér Gia Goodman szerepében a Veronica Mars filmben.
  • Gary Oldman fogja rendezni a Flying Horse című filmet, mely egy úttörő filmes, Eadweard Muybridge életét mutatja be. A főbb szerepre Ralph Fiennest és Benedict Cumberbatchet szemelték ki.

Hírek röviden 06.14.

Címkék: hírek röviden

2013.06.14. 15:29

  • David S. Goyer azt nyilatkozta, hogy Az acélember 2-vel alapozzák majd meg az Igazság ligája filmet.
  • Emma Watson kapta Kelsea Glynn szerepét a Queen of the Tearling adaptációban, mely egy vörös királynőről szól, aki nagy hatalmat gyakorol az egész világon, és egy fiatal hercegnőnek (Watson) kell megállítania őt.
  • George Lucas és Steven Spielberg szerint a nagy stúdiók hamarosan kifulladnak, és inkább az otthoni mozizásé, vagyis a VOD-é a jövő.
  • A Marvel bejelentett egy-egy újabb filmet 2016-ra és 2017-re, de azt nem árulták el, melyik karakterek filmjeiről van szó.
  • Melissa McCarthy csatlakozott a B.O.O. Bureau of Otherworldy Operations szinkronstábjához, mely egy titkos szervezetről szól, amely megvédi az embereket a szellemektől.
  • Adam Sandler kapta a Chris Columbus rendezésében készülő Hello Ghost című vígjáték főszerepét, és egy olyan férfit fog alakítani, aki öngyilkos akar lenni, ám a kísérlete kudarcot vall. Ezután négy szellem jelenik meg nála, és csak azzal a feltétellel hagyják őt békén és életben, ha teljesíti egy-egy kívánságukat.
  • John Malkovich, Ben Kingsley és Michael Sheen után Liam Hemsworth is leszerződött a Cut Bank című krimi-thrillerhez.
  • Haley Bennett szerepet kapott a The Equalizerben.
  • Idris Elbával zajlanak tárgyalások a Pierre Morel rendezésében készülő The Gunman egyik szerepére, melyhez már aláírt Javier Bardem és Sean Penn.
  • Riley Griffiths és Christina Hendricks szerződtek le a Measure of a Man című drámához, mely egy tizenévest mutat be, akit folyton szekálnak a társai. A fiú szeretne felnőtté válni, ennek érdekében pedig nyári munkát vállal.
  • Natalie Portman kapta a Megan Abbott regénye alapján készülő Dare Me egyik főszerepét, melyet Michael Sucsy fog rendezni. A történet középpontjában két pomponlány áll, akik uralkodnak az iskolában, ám amikor új edző érkezik, megváltozik a helyzetük. Amikor pedig komoly tragédia történik, a lányoknak szembe kell nézniük azzal, mi is az igazi lojalitás lényege.
  • A The Muppets... Again címét Muppets Most Wantedra változtatták. A premier maradt 2014. március 21. További disneys premierdátumok: Saving Mr. Banks - december 13, Planes: Fire & Rescue - 2014. július 18, The Hundred-Foot Journey - 2014. augusztus 8, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day - 2014. október 14, Tomorrowland - 2014. december 12, Into the Woods - 2014. december 25.

ELYSIUM Full Trailer

Címkék: előzetes poszter elysium

2013.06.14. 13:41

Új előzetest kapott Neill Blomkamp (District 9) Elysium – Zárt világ (12E) (Elysium, hazai bemutató: augusztus 15.) című scifije. A film a távoli jövőben játszódik, mindenki, akinek elég pénze van, egy Elysium nevű mesterséges holdon él, ahol nincs háború, nincs szegénység és nincs betegség. Mindenki más a pusztuló Földön él. Maxnek (Matt Damon) azonban az élete függ attól, hogy eljut-e az univerzum legjobban őrzött helyszínére.

ELY-FNL-IT-1SHT-IMAX-01-1--jpg_233932.jpg

Emma Roberts és Will Poulter látható a Családi üzelmek első két karakter poszterén.

*Jason Sudeikis és Jennifer Aniston

1008248_531398450257503_1399331617_o.jpg

R.I.P.D. Int Trailer

Címkék: előzetes R.I.P.D.

2013.06.14. 13:20

Nemzetközi előzetes és két promó kép Robert Schwentke R.I.P.D. - Szellemzsaruk című természetfeletti akció-kalandfilmjéhez.

954864_506672186052646_2118137713_n.jpg

Új plakát Nicolas Winding Refn Only God Forgives című produkciójához, melyen Kristin Scott Thomas látható. Plusz infó a filmmel kapcsolatban, hogy a Budapest Film helyett a Vertigo Média hozza el hazánkba a filmet, augusztus 8-án. (Korábban Az irgalmatlan magyar címmel futott az alkotás)

OGF-RyanPoster-Radius-2000x-jpg_195612.jpg

Mark Wahlberg a T4 forgatásán

Címkék: Transformers 4

2013.06.13. 23:20

Újabb képek a T4 forgatásáról, és ezúttal már Mark Wahlberg és Michael Bay is feltűnik rajtuk.

transformers-4-mark-wahlberg-michael-bay.jpg

Guillermo Del Toro fantasztikus sci-fi a nyár legnagyobb durranása lesz.
TŰZGYŰRŰ - Július 11-től a mozikban!

Tuzgyuru_online_16E.jpg

Kedvenc törpjeink idén nyáron visszatérnek!
Hupikék törpikék - Augusztus 1-tól a mozikban!

Vigyázz, kész, törp!
Június 22-én a Nemzetközi Törpnapon közös törpmaraton a Hajógyári szigeten! Regisztráció 10:00-tól, bemelegítés, játék a TV2 és Az ének iskolája sztárjaival 11:00-től. Start: 11:20-kor. A törpületes hangulat garantált.

NemzetkoziTorpnap2013_junius22_HajogyariSziget.jpg

Az acélember megérkezett! (12)

Címkék: man of steel

2013.06.13. 23:04

Hétfőn New Yorkban, szerdán Londonban gyűltek össze a világ legnagyobb hőséről készült eddigi legnagyobb film alkotói. Az acélember (12) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) gálapremierjén ott volt a szemkápráztató akció/fantasy film teljes stábja. Természetesen mit ér a premier több ezer rajongó nélkül, akik – főleg Londonban – esővel és széllel dacolva is kitartottak, hogy lássák a kék szőnyegen végigsétáló sztárokat: Henry Cavill-t, Russell Crowe-t, Kevin Costner-t, Amy Adams-et, Diane Lane-t, Laurence Fishburne-t, Michael Shannon-t, valamint a rendezőt és a producert: Zack Snyder-t és A sötét lovag-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan-t. Mindkét ünnep grandiózusra sikerült, bár Russell Crowe szerint a londoniak bolondabbak voltak, és – ahogy Crowe megjegyezte – ez így helyes.
A sztárról, aki Superman apját, Jor El-t alakítja a filmben, egy riporter azt is kiderítette, hogy 16 éves korában, az akkori rockegyüttesével írt egy számot Marlon Brando akarok lenni címmel: és most valóban azt a szerepet játssza Az acélember-ben, amit harmincöt évvel ezelőtt a színészlegenda alakított.
– Amikor aláírtam a szerződést, nem tudtam, hogy nekem is hordanom kell majd a híres spandex-ruhát – nyilatkozta Crowe. – Az azért nagy pillanat volt, amikor először belebújtam. Másnap pedig vadul edzeni és fogyózni kezdtem.

Az_acelember_USA_RC (9).JPG

A színész egy 2008-as szerepe kedvéért 30 kilót szedett fel, és azóta se tudott teljesen megszabadulni a feleslegtől. A testhezálló ruha azonban megtette a hatását: 105 napon át edzett minden nap, szigorúan diétázott, és végül újra Gladiátor-formába került.
A szuperhős nevelőapját alakító Kevin Costner-nek nem voltak ilyen problémái:
– 25 évvel ezelőtt még én lehettem volna Superman – borongott a színész, aki két felnőtt lányát is magával vitte a New York-i nagy eseményre.
IC Press

Női szervek magyar poszter

Címkék: poszter The Heat

2013.06.13. 23:01

Bullock + McCarthy = BFF (16)

Sandra Bullock és Melissa McCarthy együtt forgatta új, vad vígjátékát, a Női szervek-et (16) (The Heat, hazai bemutató: július 4.), melyben – bár együtt nyomozó zsarukat játszanak – bőven szidják, bántják, ütik egymást. Közben pedig, ahogy McCarthy nyilatkozta: BFF-k lettek: vagyis legjobb barátnők. A gyerekeiknek köszönhetően.
– Dolgozni is jobb volt úgy, hogy közben tudtam, egy anyatárssal üvöltözöm – mondta Bullock, a 3 éves Louis anyja. McCarthynak két gyereke van, Vivian 6, Georgette pedig 3 éves: a két sztár az elmúlt hónapokban jó néhányszor hozta össze közös játszásra a csemetéit.
– A lelkiismeret-furdalás tart minket össze – vélte Sandra Bullock. – sokat dolgozunk, és közben mindketten aggódunk, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Úgyhogy, bőven van közös témánk. Gyötörjük magunkat, vigasztaljuk a másikat, és közben idétlenül poénkodunk: hogyne lennénk szuperjó barátnők? Pláne, hogy olyan filmet csináltunk közösen, amit általában férfiakra osztanak; haverkodó, nagydumás zsarukat nem szoktak olyanok játszani, akiknek melle van.
IC Press

Noi_szervek_online_16.jpg

Hírek röviden 06.13.

Címkék: hírek röviden

2013.06.13. 13:48

  • Arnold Schwarzenegger azt nyilatkozta, hogy a jövő év elején kezdik meg a Terminátor 5 forgatását.
  • Eddie Readmayne fogja alakítani Stephen Hawkingot a Theory of Everythingben.
  • Tracey Ullmannal zajlanak tárgyalások a disneys Into the Woods musicaladaptáció egyik szerepére, melyhez már aláírt Meryl Streep, Johnny Depp és Chris Pine is.
  • Sandra Bullock fogja alakítani Miss Hannigant, az árvaház gonosz igazgatónőjét az Annie remake-ben.
  • Jeffrey Reddick, a Végső állomás alkotója Ty Drago The Undertakers című regénye alapján készít filmet, mely egy középiskolás fiúról szól, aki rájön, hogy néhányan körülötte valójában nem is emberek, hanem olyan lények, akik holtak testébe költöznek be. Kiderül, hogy több másik iskolatársa is látja őket, így az ő feladatuk, hogy közös erővel megfékezzék őket.
  • 2014. szeptember 26-án kerül az amerikai mozikba a Ryan Reynolds főszereplésével készülő Selfless, mely egy idős milliárdosról szól, aki úgy tűnt, egy fiatalabb testbe ülteti át az agyát.
  • 2014. május 9-re tűzték ki Jon Favreau Chef című vígjátékának premierjét, melyben rajta kívül Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Bobby Cannavale és John Leguizamo is feltűnik.

A Farkas legújabb nemzetközi előzetese.

süti beállítások módosítása