Hírek röviden 06.01.

Címkék: hírek röviden

2013.06.01. 13:49

  • Milla Jovovich, Jackie Chan, Wesley Snipes és Nicholas Cage hivatalosan is aláírtak a The Expendables 3-hoz, és nagy valószínűséggel legalább az egyikük a rosszfiúk oldalára érkezik.
  • Hosszas tárgyalások után mégiscsak sikerült megegyezni Sam Mendesszel, hogy ő rendezze a Bond 24-et, és arra is jó esély van, hogy a 25-ös Bond mozit is ő vezényli majd le. Emellett olyan hírek is felröppentek, hogy a főcímdalt is ismét Adele fogja énekelni, bár őt hivatalosan még nem keresték meg ezzel kapcsolatban.
  • Karen Gillan kapta a Guardians of the Galaxy fő gonoszának szerepét.
  • Katherine Waterston fogja alakítani Joaquin Phoenix karakterének egykori barátnőjét az Inherent Vice című krimi-drámában.
  • Michael Greent kérték fel a Szárnyas fejvadász folytatásfilm forgatókönyvének megírására, melyet az eredetihez hasonlóan Ridley Scott fog rendezni.

Hírek röviden 05.31.

Címkék: hírek röviden

2013.05.31. 14:04

  • Johnny Depp kiszállt a Black Mass című Whitey Bulger életrajzi film stábjából, ugyanis a stúdiónak le kell faragnia a költségekből, ezért arra kérték Deppet, hogy a megszokott 20 milliós fizetésének a feléért vállalja el a szerepet, ám ő erre nemet mondott.
  • Zack Snyder elkészíti egy kétperces animációs rövidfilmet Superman 75. évfordulója alkalmából, mellyel a rajzfilmek mellett Christopher Reeve és Henry Cavill alakításai előtt fognak tisztelegni. A hírek szerint a film egyetlen vágások nélküli snittből fog állni.
  • Craig Gillespie rendezésében megkezdődött a Million Dollar Arm forgatása, melyben Jon Hamm egy sportügynököt alakít, aki Indiába utazik, hogy ott találjon új baseballjátékosokat.
  • A Törtetők című sorozat alkotója, Doug Ellin fogja írni a Tapló télapó 2 forgatókönyvét, és valószínűleg a rendezést is magára vállalja majd. Billy Bob Thornton visszatér a főszerepben.
  • Az XLrator Mediához került az Alan Rickman főszereplésével készült CBGB, mely a legendás New York-i punkrock klubba enged bepillantást nyerni.
  • James Bobinnal zajlanak tárgyalások, hogy rendezze meg a 2010-es Alice Csodaországban folytatását, melynek forgatókönyvén már dolgozik Linda Woolverton.
  • A Broken Road Productions filmet tervez a népszerű netes mém, a Grumpy Cat alapjában, melyben a címszereplő goromba macska természetesen beszélni is fog majd.

Jövő héten érkezik az Insidious Chapter 2 előzetese.

Monument Valley-ben (Arizona és Utah állam határán) megkezdődött a T4 forgatása. Plusz infó a filmmel kapcsolatban, hogy T.J. Miller csatlakozott a szereplőgárdához.

GDbAMZB.jpg

Hírek röviden 05.30.

Címkék: hírek röviden

2013.05.30. 14:13

  • Frédi és Béni két pankrátorral, John Cenával és C.M. Punkkal egyesíti erejét egy közös animációs filmhez, melyet a WWE Studios és a Warner együtt készít el.
  • Kreatív különbségek adódtak, így mégsem Carter Burwell szerzi majd a Thor: Sötét világ zenéjét.
  • 22-én az anaheimi Disney Kalandparkban lesz A magányos lovas világpremierje, mellyel az Amerikai Indiánfőiskolát fogják támogatni.
  • Egy börtönben fog játszódni a The Human Centipede III, mely a széria utolsó része lesz, és egy ötszáz emberből álló százlábút is láthatunk majd benne.
  • Arnold Schwarzenegger elmondta, hogy a The Legend of Conan, a Terminátor 5 és a Triplets forgatókönyve is készül, utóbbiban pedig valóban feltűnik majd Eddie Murphy is.
  • A Kon-Tikit jegyző rendezőpáros, Espen Sandberg és Joachim Ronning fogják levezényelni A Karib-tenger kalózai 5-öt.
  • Glenn Close fogja alakítani a Nova Corps vezetőjét a Guardians of the Galaxyban.
  • Eric Bana, Edgar Ramirez és Olivia Wilde után Joel McHale is szerepet kapott a Beware the Night című thrillerben, mely egy rendőrről szól, akire az ördög egyik katonája kezd vadászni.
  • Henry Cavill veszi át Tom Cruise szerepét a The Man from U.N.C.L.E.-ben.
  • Danny Huston szerepet kapott a Tim Burton rendezésében készülő Big Eyesban, mely egy festőházaspár, Margaret és Walter Keane (Amy Addams és Christoph Waltz) igaz történetén alapul, akik az '50-es években váltak népszerűvé nagy szemű gyerekeket ábrázoló képeikkel, ám házasságuk egy csúnya válással ért véget, miután kiderült, hogy Walter valójában részt sem vett a festmények megalkotásában, csak promótálta azokat, de mégis dicsőséget követelt értük magának is. A bírósági tárgyalás csúcspontja az volt, amikor mindkettőjüket felkérték egy-egy kép megfestésére, de Walter természetesen nem tudott eleget tenni ennek.
  • Robert Schwentke fogja rendezni a The Finest Hourst, mely egy 1952-es mentőakció történetét mutatja be. Paul Tamasy és Eric Johnson (A harcos) már írják a forgatókönyvet.
  • Seth Rogen és Evan Goldberg lesznek a Sell Out című vígjáték producerei, melynek alapját Simon Rich azonos című négyrészes novellasorozata képezi. A történet egy sorozat írójáról szól, aki kapcsolatba kerül ükapjával, miután kiderül, hogy a férfi több mint száz évet töltött hibernálva, ám most magához tér, és megpróbál boldogulni ebben az új világban.

Új képek az Empire magazinból, valamint plusz infó, hogy elindult a film hivatalos honlapja.

thor-the-dark-world-chris-hemsworth5.jpg

Bryan Singer két új fotót posztolt a Days of the Future Past című új X-Men film forgatásáról.

Reviewing tomorrow’s work on the flight back to Montreal with #PeterDinklage #XMen #daysoffuturepast

peter-dinklage-bryan-singer-x-men-days-of-future-past.jpg

Új előzetes Thor Freudenthal (Egy ropi naplója, Kutyaszálló) Percy Jackson – Szörnyek tengere (Percy Jackson: Sea of Monsters, hazai bemutató: 2013. augusztus) című filmjéhez.

Nemzetközi poszter és az aktuális Empire címlap Farkassal.

kinogallery.com-lr-wolverine2-285947.jpg

Ha/ver 2 banner

Címkék: poszter Kick-Ass 2

2013.05.29. 22:16

Banner Jeff Wadlow (Sose hátrálj meg,  Cry_Wolf - Kiálts farkast!) HA/VER 2 című folytatásfilmjéhez.

kick-ass-2-banner.jpg

Két kép és egy új tv spot Guillermo del Toro óriásrobotos scifijéhez.

pacific-rim-monster.jpg

Disney's Planes - Trailer 3

Címkék: előzetes planes

2013.05.29. 22:07

Új előzetes a a Disney új animációs filmjéhez, ami a Repcsik életét mutatja be sok kalanddal és humorral.

The Purge képkockák

Címkék: The Purge

2013.05.29. 22:01

Négy jelenetkép James DeMonaco The Purge című R-besorolású thrillerjéből, melyben Lena Headey (Trónok harca, 300) és Ethan Hawke (Sinister) lesz látható főszerepben.

PHjfSKf6ewONms_1_l.jpg

Hercules 3D poszter

Címkék: poszter Hercules 3D

2013.05.29. 22:00

A  Millennium Films 2014 márciusában mutatja be Renny Harlin Hercules 3D-jét, melyben Kellan Lutz, Liam McIntrye és Scott Adkins kapott szerepet.

PHE78NnFmNnoHM_1_l.jpg

Poszterek és egy magyar szinkronos tévéreklám Shawn Levy Gyakornokok című vígjátékához.

internship_ver6_xxlg.jpg

süti beállítások módosítása