Új előzetes Marc Forster (A Quantum csendje, Felforgatókönyv) részben Budapesten forgatott Z világháború (World War Z) című zombis filmjéhez.

WorldWarZ-Poster.jpeg

Feledés (Oblivion) tévéreklámok

Címkék: Oblivion

2013.03.24. 18:52

Két TV Spot Joseph Kosinski (Tron: Örökség) Feledés (Oblivion) című filmjéhez.

544151_518189314904601_2102036889_n.jpg

Tegnap rendezték meg a Kids’ Choice Awards díjátadót (győztesek a tovább mögött), melyen volt Gru 2, Szörny Egyetem és Vasember 3 tévéreklám is.

Vin Diesel FB-on osztotta meg a az ősz elején mozikba kerülő harmadik Riddick film 22mp-es teaser trailerét. David Twohy (Pitch Black - 22 évente a sötétség, Riddick - A sötétség krónikája, Pokoli édenkert, Merülés a félelembe) R-besorolású folytatásfilmjét a Universal Pictures szeptember 6-án mutatja be (2D theaters and IMAX) Vin Diesel, Karl Urban, Jordi Molla, Matt Nable, Katee Sackhoff, Bokeem Woodbine, Dave Bautista, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk és Keri Hilson főszereplésével.

Az új kosztüm mellett a régi is feltűnik a TASM második részben! Ezt az információt William Spencer kaszkadőrnek  (@Iwilliamspencer) köszönhetjük, aki instagramján osztotta meg az alább látható képet.

9dc6de168c6311e28dc022000a1f8c21_7.jpg

Mila és Javier őrületen szerelemesek voltak egymásba az elmúlt tíz évben. Mindketten megbecsült sebészek és mindketten rendkívül szenvedélyesek a munkájuk kapcsán. Mindig nagy gondot fordítottak rá, hogy megőrizzék egymás iránti rendkívüli szeretetüket és ellenálltak a kísértésnek, hogy megadják magukat a mindennapi élet rutinjának. Ámde Mila nem várt terhessége, együttesen a kórházi munka erősödő nyomásával, arra vezeti Javiert, hogy egyre keményebben igyon, s végül fel is függesztik a férfit a munkából. Szembesülve a démonaival, Javier egy távolabb és távolabb sodródik Milától. Mégis, amikor a kapcsolatot igazi komoly veszély fenyegeti, Javier készen áll bármit megtenni azért, hogy visszanyerje a nőt…

Új romantikus film Juliette Binoche-sal a főszerepben május 30-tól a mozik műsorán. (Forgalmazó: PARLUX Entertainment)

Nyitott_szivvel.jpg

Hírek röviden 03.24

Címkék: hírek röviden Divergent

2013.03.24. 10:28

  • Ryan Reynolds az Empire magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy nem igazán érdekli a Zöld lámpás folytatása, így elképzelhető, hogy a 2015-re tervezett Igazság Ligája (Justice Legaue) filmet, Bale, Cavill és Reynolds helyett új szereplőkkel készítené el a Warner Bros.
  • Reynolds szintén az Empire magazinnak nyilatkozta, hogy ha a Deadpool film megvalósul, a Farkashoz hasonlóan "X-men Origins" címmel látnák el az alkotást. Továbbá NC-17-es besorolást kapna, máskülönben nem lenne értelme a filmnek.
  • Robert Redford állítólag szerepelni fog az Amerika Kapitány folytatásában (Captain America: The Winter Soldier), ha igaz a hír, a S.H.I.E.L.D. szervezet egyik vezetőjét alakíthatja. Továbbá infó a filmmel kapcsolatban, hogy Max Hernandez ismét Jasper Sitwell szerepébe bújik. Az ügynök korábban a Thor és a Bosszúállókban volt látható.
  • Alan Ritchson (The Hunger Games: Catching Fire, Smallville) lesz Raphael a Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans, Battle: Los Angeles) rendezte Ninja Turtlesben, ahová korábban Megan Fox írt alá. Tervezett bemutató 2014. június 06.
  • Craig Robinson azt nyilatkozta, hogy nyáron kezdik el forgatni a Hot Tub Time Machine 2-t.
  • Michael Angarano csatlakozott Jason Statham és Sofía Vergara mellé Simon West ( The Expendables - A feláldozhatók 2., A mestergyilkos) Heat című filmjéhez, ami valójában az 1986-os A Las Vegasi zsaru remake-je lesz, melyben Burt Reynolds és Peter MacNicol alakították a főszerepeket.
  • Robert Downey Jr., Robert Duvall és Vincent D'Onofrio után Vera Farmiga írt alá a Warner Bros. The Judge című filmjéhez, melyet David Dobkin fog vezényelni. A film egy ügyvédről szól, aki anyja halála után hazautazik és megtudja, hogy rég nem látott apját, aki bíró, gyilkossággal vádolják. Ki kell derítenie az igazságot és közben újra felveszi a kapcsolatot rokonaival, akiket évekkel azelőtt ott hagyott. Farmiga egy pincérnőt fog alakítani.
  • Christina Applegate lesz Ed Helms felesége a Vacation című vígjátékban, ami a Chevy Chase féle vakációs filmek (Családi vakáció,Karácsonyi vakáció,Európai vakáció,Vegasi vakáció), úgymond folytatása lesz, merthogy Helms Griswoldék felnőtt fiát fogja alakítani a filmben.
  • Kiefer Sutherland csatlakozott Paul W.S. Anderson kalandfilmjéhez, a Pompeiihez, melyben a város gazemberét alakítja majd. Korábban leszerződött színészek: Kit Harington, Emily Browning és Jared Harris.
  • Rufus Sewell csatlakozott a Hercules stábjához. Brett Ratner (Hogyan lopjunk felhőkarcolót) filmje 2014. július 25-én debütál Dwayne Johnson címszereplésével.
  • Még egy kis Hercules: Ian McShane is aláírt a stábhoz, aki Amphiarust kelti életre.
  • A Fox 2000 filmesíti meg J. Courtney Sullivan júniusban debütáló, The Engagements című regényét, mely egy eljegyzési gyűrűről szól, ami 1930-tól kezdve öt különböző pár életében játszott szerepet. A produkció Reese Witherspoon produceri felügyelete alatt és estleg főszereplésével készülhet el.
  • Kristen Wiig szerepet kaphat Will Ferrell és Adam McKay új vígjátékában, ami a Welcome to Me címet viseli. A film egy tudathasadásos nőről szól, aki hatalmas összeget nyer a lottón, és a pénzt arra költi, hogy talk show-t készítsenek az életéről. A rendezői székben Shira Piven (Adam McKay felesége) foglal helyet.
  • Shirley MacLaine helyett Susan Sarandon lehet a Tammy című film alkoholista nagyija. A film Melissa McCarthy és férje, Ben Falcone rendezői debütálása lesz egyébként, és ők is szerepelni fognak a filmben.
  • Denzel Washington főszereplésével, valamint Antoine Fuqua (Olympus Has Fallen) rendezésében fog elkészülni a The Equalizer mozifilm, a 80-as évek sorozata alapján.
  • Edgar Wright The World's End című filmje október 25 helyett már augusztus 23-án látható lesz az amerikai mozikban.
  • Sarah Silverman szerződött le Seth Macfarlane A Million Ways to Die in the West című western-vígjátékához, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Giovanni Ribisi és Sarah Silverman mellé.
  • A Sony Pictures azt szeretné, ha Seth Rogen lenne a főszereplője, rendezője, valamint a producere a The Interview című vígjátéknak. Továbbá James Francot is szeretnék egy szerepre szerződtetni.
  • Gary Oldman szerepet kapott Daniel Espinosa Child 44 című filmjében. Korábban Tom Hardy, Noomi Rapace és Joel Kinnaman írt alá.
  • Shailene Woodley alakíthatja Josh Boone The Fault in Our Stars című drámájában a főszerepet, mely az azonos című John Green regény alapján fog megvalósulni.
  • Gerardo Naranjo válthatja Joe Carnahant a '74-es Bosszúvágy remake rendezői székében.
  • Fred Savage rendezésében fog elkészülni a Ladies Night című vígjáték, melyben Charlize Theron  karaktere miután szakír pasijával csajos estét tart barátnőivel.
  • Kate Winslet alakítja Jeanine Matthewst Divergent (A beavatott) című bestseller trilógia filmfeldolgozásában, mely Neil Burger (Csúcshatás) rendezésében fog elkészülni. Korábban Shailene Woodley, Maggie Q, Zoë Kravitz, Ansel Elgort, Jai Courtney és Theo James kapott szerepet a produkcióban.

892771_308136642646400_2032741760_o.jpg

131801_305131729613558_115851163_o.jpg

Sötétségben – Star Trekes borítót kapott a májusi Empire.

69722.jpg

the-jj-abrams-issue-fold-out-cover.jpg

Frissítés két a magazinban megjelent képpel.

You're Next poszterek

Címkék: poszter You’re Next

2013.03.23. 15:29

A Lionsgate augusztus 23-án mutatja be Adam Wingard (V/H/S, V/H/S/2) You're Next című horrorját, melyben Sharni Vinson, AJ Bowen, Nick Tucci, Wendy Glenn, Joe Swanberg, Rob Moran, Barbara Crampton, Maragaret Laney, Amy Seimetz, Ti West, Larry Fessenden, Lane Hughes, L.C. Holt, Simon Barrett és Calvin Reeder kapott szerepet. Az történet egy családról szól, akiket nyaralás során megtámadnak.

485958_326785167423877_1277778125_n.png

Nemzetközi előzetes Steven Knight Kolibri kód (Hummingbird) című R-besorolású thrillerjéhez, melyben Jason Statham  egy volt katonát alakít, aki bűnözővé válik. További szerepekben Lee Asquith-Coe, Vicky McClure, Benedict Wong, Senem Temiz, Siobhan Hewlett, David Bradley és Andrew Ellis lesz látható.

Hazai bemutató dátuma: 2013. május 9. (Forgalmazó: Big Bang Media)

386457_176634145818949_1918432006_n.jpg

Ha/ver 2 (Kick-Ass 2) szinopszis

Címkék: Kick-Ass 2

2013.03.22. 21:55

HaVer, Kis Dög és Vörös Köd visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/ver folytatásában. Miután HaVer őrült vakmerősége egy egész sereg új, „csináld magad” álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Kis Dög tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.

channels4_banner.jpg

Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Kis Dögöt, azaz Mindyt, és az ifjú igazságosztót, HaVert, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz...

Jack Regan (Ray Winstone -- Hófehér és a vadász, A sötétség határán) társával, George Carterrel (Ben Drew -- Harry Brown) már régóta kemény bűnözők ellen küzd. Csapatuk bűnözőktől átvett módszerek alapján működik, s e módszerek nagyban eltérnek a rendőrségtől megszokott eljárásoktól. Általában erősen felfegyverkeznek, provokatívak, olykor aljasak, és legfőképpen igen hatékonyak. Mikor egy régi ellenfelük ismét Londonban garázdálkodik, Regan és Carter úgy dönt, bármi áron megállítják...

283249_580710251942053_451273534_n.jpg

A Sweeney stílusos, szórakoztató akcióthriller Nick Love (Futball faktor, Törvénytelen) rendezésében. A főbb szerepekben - Winstone és Drew mellett - Damien Lewist (Homeland, Király!, Álomcsapda, Az elitalakulat), Hayley Atwellt (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, A katedrális, Mansfield Park) és Steven Mackintosh-t (Underworld -- A vérfarkasok lázadása, Luther-sorozat) láthatjuk.

883087_579835275362884_880966530_o.jpg

Cannes 2013 poszter

Címkék: Cannes-i Film Fesztivál

2013.03.22. 21:14

Posztert kapott a 66. cannes-i filmfesztivál, mely a Baz Luhrmann rendezésében készült produkcióval (A nagy Gatsby) nyílik meg május 15-én.

A poszteren Paul Newman valamint Joanne Woodward Grace látható.

cannes_international_film_festival_ver3_xxlg.jpg

Új tévéreklám Michael Bay Izomagyak (Pain and Gain) című filmjéhez.

Három kép Louis Leterrier (A titánok harca, A hihetetlen Hulk, A szállító 1-2.) Szemfényvesztők (Now You See Me) című thrillerjéből.

now-you-see-me-jesse-eisenberg-isla-fisher-woody-harrelson.jpg

süti beállítások módosítása