A Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate (Alden Ehrenreich) érdeklődését. A fiú elvágyódik a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír. Lena és Ethan bimbozó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.

19498_393638250728137_1493870652_n.jpg

A filmet az Oscar®-díjra jelölt Richard LaGravenese (A halászkirály legendája, P.S. I Love You) rendezte Kami Garcia és Margaret Stohl nagy sikerű sorozatának első regényéből. A további szereplők között olyan kiválóságokat találunk, mint az Oscar®-díjas Jeremy Irons (A szerencse forgandó), az Oscar®-díjra jelölt Viola Davis (A segítség, Kétely), Emmy Rossum (Shameless − Szégyentelenek tévésorozat) és az Oscar®-díjas Emma Thompson (Howards End − Szellem a házban, Értelem és érzelem).

A nemrég elvált Lucas egy vidám baráti társaság megbecsült tagja, gondoskodó apa, megbízható munkatárs. Egy óvodában dolgozik asszisztensként, szereti a munkáját, és a gyerekek, kollégák is kedvelik őt. Egyik kolléganőjével randizni kezd, és úgy tűnik, magánélete is mederbe kerül. A harmonikus hétköznapok azonban egy pillanat alatt omlanak össze egy apró füllentés hatására: az egyik kislány, legjobb barátja gyermeke az óvodában azt mondja, hogy Lucas tett vele valamit. A gyermeki hazugság visszafordíthatatlan károkat okozva szabadul el, a magára maradó, védtelen Lucas pedig értetlenül áll az események előtt.

Bemutató dátuma: 2013. február 21. (Forgalmazó: Vertigo Média Kft.)

37086_491425137575280_1695156459_n.jpg

Az előzetes után új posztert kapott Tyler Perry Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor című filmje.

tyler_perrys_temptation_confessions_of_a_marriage_counselor_ver2_xxlg.jpg

Új poszter Banner Walter Hill (Vitathatatlan) Bullet to the Head című akciójához.

272873_471466972890930_1313361795_o.jpg

Hírek röviden 01.12.

Címkék: hírek röviden

2013.01.12. 13:37

  • Dean Devlin, a sorozat alkotója egy interjúban elmondta, hogy még rengeteg ötlete van a Lépéselőnyben-hez (Leverage), ezért reméli, hogy egy másik, kisebb csatornán folytatódhat a sorozat, vagy legalább egy filmet elkészíthet.
  • Scott Speer rendező a 4. rész után a Step Up 5-nél is beül a rendezői székbe, és a film már csak azért is különleges lesz, mert szeretnék összeterelni a korábbi részek valamennyi főszereplőjét (köztük természetesen Channing Tatumot is), akik egy nagyszabású és persze roppant látványos táncpárbajban össze is csapnának egymással.
  • Pete Travis, bár nem vállalná el a rendezést, azért reméli, elkészül a Dredd 2. Alex Garland forgatókönyvíró és a címszereplő, Karl Urban pedig egy trilógiában reménykednek.
  • Hivatalosan is bejelentették, hogy 2014. június 13-án mozikba kerül a Jurassic Park IV, melynek munkálatait az eredeti filmek rendezője, Steven Spielberg producerként fogja felügyelni.
  • A S.H.I.E.L.D. sorozat története időben a Bosszúállók után fog játszódni, és a filmben történtektől függetlenül Coulson ügynök (Clark Gregg) karaktere fontos szerepet kap benne.
  • Joss Whedon a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan elkészül a Bosszúállók 2 forgatókönyvével, mely nem nagyobb szabású lesz az első résznél, hanem még inkább karakterközpontú.
  • A nyáron kezdődik meg a Guardians of the Galaxy forgatása, méghozzá Londonban.
  • A Legendary Pictures máris lecsapott az Oscar-jelölt Kon-Tiki rendezőpárosára, Joachim Ronningra és Espen Sandbergre, hogy rendezzék meg nekik a Spectral című természetfeletti thrillert.
  • Jeff Nathanson (Hogyan lopjunk felhőkarcolót?) elkezdett dolgozni A Karib-tenger kalózai 5 forgatókönyvén.
  • Louis C.K: egy FBI-ügynököt fog alakítani David O. Russell következő, egyelőre cím nélküli filmjében.

The Call Trailer

Címkék: előzetes The Call

2013.01.11. 19:50

Az első hivatalos képkocka után befutott Brad Anderson (The Killing, Alcatraz, A célszemély - TV series - TV series) The Call című filmjének előzetese. A történet egy kórházi dolgozóról szól (Halle Berry), akinek szembe kell szállnia egy gyilkossal, hogy megmentsen egy fiatal lányt.

398135_408385735902952_1448366042_n.jpg

Pi élete: 11 Oscar-jelölés!

Címkék: Oscar Life of Pi

2013.01.11. 17:33

A Pi élete (Life of Pi, már a mozikban) történetét már eddig is csodák szegélyezték, és úgy látszik, a fantasztikus meglepetéseknek nem akar vége szakadni. Ang Lee lenyűgöző, bölcs és izgalmas rendezését a tegnapi bejelentés szerint 11 (!) Oscar®-díjra jelölték, köztük a legfontosabb, a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb zene, a legjobb betétdal kategóriájában is.

Pi_elete_face.jpg

A film igazán kivételes mű, hisz egyszerre szeretik a mozibajárók és dicsérik a kritikusok: a nemzetközi sikerek után Magyarországon is fantasztikus nézettséget produkál, itthon már majd 200 000 néző váltott rá jegyet. A történet hőse egy kamasz fiú, aki egy különös hajótörést követően 227 napot tölt egyedül egy mentőcsónakban a Csendes-óceánon… egy éhes bengáli tigris társaságában.
A film egyik első nagy pártfogója James Cameron, a Titanic és az Avatar rendezője volt, aki azt nyilatkozta róla: „a 3D-technika segítségével igazi mestermű született! Mindenkinek látnia kell.” IC Press

Nyolc Oscar-díjra esélyes a 2013. február 26-ai díjkiosztón Tom Hooper A NYOMORULTAK című filmje: nyertese lehet A legjobb film címnek, Hugh Jackmant a férfi főszereplők, míg Anne Hathaway-t a legjobb mellékszereplő színésznők között jelölték, és az eredeti filmdal kategóriában versenyez a film új dala, a Suddenly. További jelölései: legjobb jelmez, smink, látványterv és hangkeverés.

734986_541994619152665_1407247977_n.jpg

Szintén a legjobb színész kategóriában kapott nominációt Denzel Washington a Kényszerleszállás című thrillerben nyújtott alakításáért, és a film a legjobb eredeti forgatókönyvek között is esélyes – ezt a filmet 2013. január 24-étől láthatják a magyar nézők.

Szintén január 24-én kerül a mozikba Joe Wright filmje, az Anna Karenina, Keira Knightley főszereplésével, amely négy jelölést kapott: nyerhet a film zeneszerzője, Dario Marinelli a legjobb eredeti filmzene kategóriában, a további jelölései pedig: operatőri munka, jelmez és látványterv.

Az animációs filmek kategóriájában jelölést kapott a ParaNorman, amely már szintén megtekinthető a magyarországi mozikban.

Arnie is back!

Címkék: The Last Stand

2013.01.11. 17:33

Arnold Schwarzenegger nevét ki ne ismerné? Az osztrák body builderből lett akciósztár egészen a kormányzóságáig vitte, és most, 10 év után újra főszerepben láthatjuk. Több éves kihagyás után első nagy cameo szerepére Sylvester Stallone, egykori vetélytársa kérte fel, hogy az Expendabels – A feláldozhatókban Bruce Willis, Jason Statham, Eric Roberts, Jet Li és sok neves sztár mellett ő is bebizonyítsa, hogy még mindig ott van benne a jól ismert erő, és humor. A feláldozhatók 2-ben pedig már egy közös akciójelenetben is együtt szerepelt Sly oldalán.

https://m.blog.hu/pr/premierfilmek/image/393059_526822330684522_843173018_n.jpg

De most végre abszolút főszereplőt játszik a január 24-én mozikba kerülő Erőnek erejével-ben, méghozzá egy csendes határvároska seriffjeként néz szembe az FBI által körözött mexikói gengszterrel. A látványos akciófilmben a humor is fontos szerepet kap, amire nem csak Schwarzi, hanem a Jackass filmekből ismert Johnny Knoxville jelenléte is garancia. A két sztár nagyon élvezte a közös munkát. ’Hihetetlen élmény volt! Bálványként imádtam gyerekkoromban, és most meg közös filmet csináltunk! Valóra vált az álmom, hogy Arnold Schwarzeneggerrel forgathattam. Máig is őrzöm a ’84-es Terminátor – A halálosztó VHS kazettámat. ’- mesélte lelkesen Knoxville az Access Hollywood riporterének. Arnie hasonlóan jókat mondott Knoxvilleről, akinek karrierjét már elég régóta figyeli, és gyerekeivel együtt nagy rajongója a kissé dilis sztárnak, aki bármit be mer vállalni. – ’Nagyon vicces srác, akivel nem árt ha vigyáz az ember! Sokszor improvizált a forgatás során, sose tudtuk, hogy éppen mi vár ránk a következő pillanatban. De pont erre volt szükségünk, a humorára, az őrültködéseire, és a merészségére.’ - tette hozzá Schwarzenegger.

2013 sikeres évnek ígérkezik a volt kormányzó számára, mert nem csak az Erőnek erejével-ben láthatjuk Forest Withaker, Johnny Knoxville, és Luis Guzmán oldalán, hanem a nagy vetélytárssal, Sylvester Stallone-val tér vissza ősszel a The Tomb című filmben.

A tovább után az American Cinema Editors (A legjobb amerikai vágók) jelöltek.

eddie-awards-2013-smaller.jpg

Hírek röviden 01.11.

Címkék: hírek röviden

2013.01.11. 14:30

  • Véget ért a bírósági tárgyalások utolsó fordulója is, és a döntés értelmében a Warner kizárólagosan megkapta Superman karakterének jogait.
  • Az ABC a magas költségvetés ellenére is szeretné elkészíteni a Csillagok háborúja élőszereplős sorozatváltozatát, melyhez már 50 forgatókönyv is elkészült.
  • Paul Lee, az ABC egyik vezetője az Egyszer volt, hol nem volthoz hasonlította a S.H.I.E.L.D. sorozatot, amely tehát családbarát lesz, és jóval előbb elkészül majd a végleges változata, mint a többi pilotnak.
  • Dave Franco valószínűleg visszatér Eric Molson szerepében a 21 Jump Street 2-ben, bár karaktere még mindig börtönben lesz.
  • Bobby Kotick, az Activision vezérigazgatója elmondta, hogy nem terveznek Call of Duty filmet, mert egy esetleges rosszul sikerült alkotással csak lerombolnák a játék nimbuszát.
  • Ben Affleck bejelentette, hogy következő filmje a Live By Night lesz, emiatt viszont a Focus rendezői székét kénytelen otthagyni, mert nem jutna rá elegendő ideje.
  • Gareth Edwardsék Aaron Johnsont látnák szívesen a Godzilla reboot főszerepében.
  • Steven Spielberg a tegnapi értesülésekre reagálva elmondta, hogy a Robopocalypse nem halott projekt és csupán 6-8 hónapot fog csúszni. Ezalatt új forgatókönyvet írnak, amelyben másféle történetvezetést fognak alkalmazni a költségek csökkentése érdekében.

Spring Breakers poszter 2

Címkék: poszter Spring Breakers

2013.01.11. 13:28

Új poszter Harmony Korine (Imitátorok, Trash Humpers) Spring Breakers című filmjéhez, melynek története négy dögös fiatal lányról szól, akik úgy akarnak pénzt szerezni a tavaszi szünetre, hogy kirabolnak egy gyorsbüfét.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17704489_c7689f0ef4e1033d443261aa10554855_xl.jpg

képek A burokból

Címkék: the host

2013.01.11. 13:09

Tizenhárom új képkocka Stephenie Meyer A burok (The Host) című regényéből készült filmhez.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17704511_f1fdb1e2bbe3c6019ad0442aabe6747c_xl.jpg

Három képkocka a fentebb említett filmekhez.

Photo Jan 10, 3 17 31 PM.png

Photo Jan 10, 3 18 41 PM.png

Photo Jan 10, 3 17 40 PM.png

21 and Over Trailer 2

Címkék: előzetes 21 and Over

2013.01.11. 12:49

Új előzetes a Másnaposok írói, Jon Lucas és Scott Moore, 21 and Over című vígjátékához, mely két gyerekkori haverról szól, akik ráveszik kevésbé bulizós barátjukat, hogy ünnepelje velük 21. születésnapját, méghozzá épp az orvosira való felvételit megelőző napon. A sok sör hatására a buli persze elég rendesen elvadul és ezt az estét garantáltan nem felejti el egyikük sem.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17704477_d4e0e58f51a8800b6ae0503da148570a_l.jpg

süti beállítások módosítása