Hírek röviden 12.18.

Címkék: hírekröviden

2013.12.18. 15:07

  • A Summit közleményt adott ki, melyben leírják, hogy Neil Burger azért nem tudja vállalni A lázadó rendezését, mert már A beavatottmozikba kerülése előtt elkezdenek dolgozni a folytatáson, Burgernek pedig már más munkája van lekötve akkorra, de executive produceri minőségben továbbra is jelen lesz.
  • Josh God Benji Samittel és Dan Hernandezzel közösen írja a Gilligan's Island forgatókönyvét, és az egyik főszerepet is magára vállalta, bár azt még nem tudni, Gilligant vagy Skippert alakítja-e majd.
  • Adrianne Palicki elmondta, hogy élete egyik legnagyobb élménye volt, amikor egy pilotepizódban eljátszhatta Csodanőt, de nem bánja, hogy a filmben nem ő kapta a szerepet, viszont szívesen eljátszaná majd valamikor Supergirlt.
  • Michael Kenneth Williams, Carmen Ejogo, Zach Gilford és Kiele Sanchez is aláírtak A bűn éjszakája 2-höz.
  • Drew Barrymore kapta a How to Be Single könyvadaptáció főszerepét, melyhez Christian Dittert szeretnék megszerezni rendezőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr85697985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása