A hónap elejét érkezik a RED 2, amiben Frank Moses (Bruce Willis) ismét összetoborozza egykori elit csapatát. Az egész világra kiterjedő nyomozás során egy eltűnt nukleáris rakétát kell megtalálnia az ex-ügynököknek, miközben bérgyilkosok, terroristák és hatalomőrült kormányzati tisztviselők lihegnek a nyomukban. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, és Mary-Louise Parker ismét lubickolnak az akcióhősök szerepében. A stábhoz most két új szereplő is csatlakozott: Anthony Hopkins, aki az őrült tudós szerepében remekel, és Catherine Zeta-Jones, aki szexi orosz kémnőként toppan be Bruce Willis, azaz Frank Moses életébe.
A lemezen extrákban sem lesz hiány, bepillanthatunk a Red 2. kulisszatitkaiba, kimaradt jelenetekbe továbbá az alkotók vicces bakiparádéval is megörvendeztettek bennünket. Külön öröm, hogy a Red 2. Blu-ray változatban is megjelenik. Ne feledd, a legjobbak sohasem pihennek!  
 
A Batman rajongók örömére december 4-én exkluzív Blu-ray steelbookokkal jelentkezünk. A Batman, a Batman: Kezdődik! és a Batman visszatér most különleges steelbook változatokban, számos extrával fűszerezve érkeznek, melyek egy igazi Batman rajongó gyűjteményéből sem hiányozhatnak.
 
Tudj meg minél többet Az Argo-akcióról! A december 4-én megjelenő három Oscar-díjjal jutalmazott Az Argo-akció 2 lemezes bővített Blu-ray változatában feltárulnak a titkos akták, kiderül, miért döntött úgy a CIA, hogy nyilvánosan tiszteleg Tony Mendez és merész akciója előtt az ügynökség 50-ik születésnapján. Megtudhatjuk, hogyan sikerült a film készítőinek ötvözni a dráma, a vígjáték és a krimi elemeit olyan változatos helyszíneken, mint Hollywood, Irán és Washington. Beszélgetéseket hallhatunk a film szereplőivel és Tony Mendezzel. További érdekesség és kihagyhatatlan kulissza titok vár a lemezeken. Kihagyhatatlan darab!
 
December 6-án felszállnak a Repcsik. Míg a Verdák a versenypályán hódítottak, a Disney akcióban és kalandban bővelkedő animációs vígjátéka, a Repcsik a légifolyosókat veszi birtokba.
Rozsdás, az ábrándos permetezőgép minden vágya, hogy egyszer részt vegyen a világ leggyorsabb repülőgépeit felvonultató légiversenyen. A kis gépnek hatalmas szíve van, csakhogy nem éppen versenyzésre tervezték, ráadásul tériszonyos is… Minden bátorságára szüksége van, ha magasabbra akar törni, mint valaha is képzelte volna. Barátai segítségével Rozsdás mer több lenni, mint ami volt – és ezzel mások számára is felemelő példát mutat. Ez lesz a legjobb ajándék Mikulásra.
 
Vajon Sohaország varázsa örökre eltűnik? Erre a kérdésre kapunk választ a december 11-én megjelenő Jake és Sohaország kalózai: Sohaország megmentése egész estés animációs Disney kalandból.
Sohaország léte forog kockán, amikor mágikus kincsek tűnnek el titokzatos módon: Jake kardja, Izzy tündérpora – sőt még a Cubby térképén szereplő utak is! Hogy mentse a menthetőt, Jake elvállalja az „örök küldetés”-t Sohaország varázserejének forrása, a legendás Örök fa védelmében. Lélegzetelállító expedíciója során egy bűvös barlangba, a tenger mélyére és a Végzet hegyének csúcsára is eljut! Ám Jake-nek szüksége van megbízható segédei – és a TE – segítségedre is, hogy sikerrel járjon, és kicselezze Hook kapitányt. Tarts a kis kalózokkal, és izgalmas meglepetésekben, feledhetetlen zenében és nyolc további fordulatos kalandban lesz részed – a Sohaország megmentése után hinni fogsz az igaz barátság örök érvényű varázsában!

Pro Video Film 2013. decemberi DVD BD megjelenés   plevan.petrus gmail.com   Gmail.png

Empire State-DVD_2D pack.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr805667807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása