Hírek röviden 01.07.

Címkék: hírekröviden

2012.01.07. 12:28

- Leonardo DiCaprio nem hajlandó a Titanic 3D-s változatát reklámozni, ugyanis mint elmondta, inkább a jövőbe szeretné nézni, nem pedig a múltba.

- Bob Larson tiszteletes, aki ördögűzőnek vallja magát, azt állítja, hogy Heath Ledger megszállt állapotban volt A sötét lovag forgatása közben, és belőle is ki kellett volna űzni az ördögöt.

- Joe Carnahan rendező a Twitteren számolt be róla, hogy a FOX lelőtte a Nemesist, így mégsem készül el Mark Millar képregényének adaptációja.

- Ázsiai statisztákat keresnek a Lone Rangerhez vasútépítő munkások szerepére.

- Martin Campbell fogja rendezni az Umbra című filmet, de előbb Paul Haggis még újraírja a forgatókönyvet. A történet egy üzletemberről szól, aki összeesküvés áldozatává válik.

- James Franco lesz a The Game című regényadaptáció egyik főszereplője, és egy Mystery nevű férfit fog játszani, aki megtanítja a főhőst Neilt a csábítás művészetére.

- Robert Stromberg, az Avatar látványtervezője szerződött le a Maleficent rendezői posztjára, amely egyúttal direktori debütálása is lesz. A főszerepben Angelina Jolie-t láthatjuk majd.

- Brian Beletic fogja rendezni a Disney egyelőre cím nélküli hegymászós projektjét, amely egy csapat fiatalról szól, akik sportolni mennek az Alpokba, de hamarosan szörnyű titokra bukkannak, egy titokzatos szervezet tagjai pedig az életükre törnek.

- Robert Downey Jr. szerződött le Tim Burton Pinocchio filmjének főszerepére, így ő fogja alakítani Geppettót. A projekt legfőbb érdekességét az adja, hogy a történteket ezúttal nem Pinocchio, hanem Geppetto szemszögéből láthatjuk majd.

Thin Ice Trailer

Címkék: thin ice

2012.01.07. 10:57

Az ATO Pictures forgalmazásában február 17-én (limitáltan) kerül az amerikai mozikba Jill Sprecher Thin Ice című filmje, melyben Greg Kinnear, Alan Arkin, Billy Crudup, Lea Thompson, David Harbour és Bob Balaban lesz látható főszerepben.

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/14256389_dba106eb975f835912ec193594cb3874_xl.jpg

ATM Trailer

Címkék: atm

2012.01.07. 02:50

Josh Peck, Brian Geraghty és Alice Eve főszereplésével készült el az ATM című thriller, mely David Brooks rendezésében és a Buriedet jegyző Chris Sparling forgatókönyve alapján készült el.

A produkcióban három munkatárs késő este meglátogat egy ATM bankautomatát, amikoris egy ismeretlen férfi az életükre tör.

Egy egy perces tévéreklám érkezett William Brent Bell (Stay Alive - Ezt éld túl!) Az ördög benned lakozik (The Devil Inside) című filmjéhez

Bejelentették a legjobb forgatókönyvíróknak járó díjak jelöltjeit. (Writer's Guild Award - Amerikai Írók Céhe) A nyertesek névsorát pedig február 19-én hozzák majd nyilvánosságra Los Angelesben és New Yorkban.
Legjobb eredeti forgatókönyv:
50/50, Written by Will Reiser; Summit Entertainment
Bridesmaids, Written by Annie Mumolo & Kristen Wiig; Universal Pictures
Midnight in Paris, Written by Woody Allen; Sony Pictures Classics
Win Win, Screenplay by Tom McCarthy; Story by Tom McCarthy & Joe Tiboni; Fox Searchlight
Young Adult, Written by Diablo Cody; Paramount Pictures
Legjobb adaptált forgatókönyv:
The Descendants, Screenplay by Alexander Payne and Nat Faxon & Jim Rash; Based on the novel by Kaui Hart Hemming; Fox Searchlight
The Girl with the Dragon Tattoo, Screenplay by Steven Zaillian; Based on the novel by Stieg Larsson, originally published by Norstedts; Columbia Pictures
The Help, Screenplay by Tate Taylor; Based on the novel by Kathryn Stockett; DreamWorks Pictures
Hugo, Screenplay by John Logan; Based on the book The Invention of Hugo Cabret by Brian Selznick; Paramount Pictures
Moneyball, Screenplay by Steven Zaillian and Aaron Sorkin; Story by Stan Chervin; Based on the book by Michael Lewis; Columbia Pictures
Legjobb dokumentumfilm forgatókönyv:
Better This World, Written by Katie Galloway & Kelly Duane de la Vega; Loteria Films
If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front, Written by Marshall Curry and Matthew Hamachek; Oscilloscope Pictures
Nostalgia for the Light, Written by Patricio Guzmán; Icarus Films
Pina, Screenplay by Wim Wenders; Sundance Selects
Position Among the Stars, Script by Hetty Naaijkens-Retel Helmrich, Leonard Retel Helmrich; HBO Documentary Films
Senna, Written by Manish Pandey; Producers Distribution Agency

Egy tapasztalt rendőrből lett szélhámos azzal fenyegetőzik, hogy a mélybe veti magát egy manhattani hotel legfelső emeletéről. A New Yorki rendőrség nagy erőkkel és egy pszichológus nővel vonul a helyszínre, aki igyekszik a férfi lelkére beszélni. Senki sem sejti, hogy az öngyilkossági kísérlet csak elterelő hadművelet, ami minden idők legnagyobb gyémántrablásáról próbálja elterelni a figyelmet. Bemutató dátuma: 2012. február 2. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

Egy nőt, aki titkos küldetésekre specializálódott katona az egyik hadművelet során elárulják. Minden lehetőséget megragad, hogy bosszút álljon. Bemutató dátuma: 2012. február 23. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

Elkészült a Suszter, szabó, baka, kém második magyar szinkronos bemutatója.

Egy szuperhős történet a feje tetejére fordítva: minden kalandos, veszélyes, látványos és izgalmas jelenetet egy 17 éves srác videókamerájának szemszögéből követhet nyomon a néző.

Az egyre gyorsabb és egyre kisebb számítógépek, az új programok meg az internet segítségével életünk minden percét dokumentálhatjuk és megoszthatjuk bárkivel. Minden érzés, minden esemény azonnal közkinccsé válhat – akár fontos, akár lényegtelen.
Három gimis haver sem különbözik a többiektől. Megosztják és egyre jobban like-olják, ami történik velük: mert egy titokzatos anyagnak köszönhetően emberfölötti képességek birtokába jutnak, és átlagos életük enyhén szólva is átlag fölöttivé válik.
Először csak őrült vicceket eszelnek, de ahogy fokozatosan felfedezik, mire is képesek igazán, megértik, hogy ennél többre vannak hivatva. Halhatatlanok és büntethetetlenek: ez pedig új kötelességeket ró rájuk, és meg kell tanulniuk, hogy hol húzzák meg a határt jó és rossz között. Akinek ilyen ereje van, annak választania kell.

Hazai bemutató: február 2. Forgalmazó: InterCom

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/14256275_8f1f27ce1a2965dfc9a8a2fb0c7a5bdf_xl.jpg

Újabb promóképek: Égszakadás (Skyfall) - Abraham Lincoln: Vampire Hunter -  Sötét zsaruk 3. (Men in Black III) - Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman)

Joyful Noise tévéreklámok

Címkék: joyful noise

2012.01.07. 01:00

A Warner Bros. jövő héten debütáló Joyful Noise című musical vígjátéka kapott két tévéreklámot.

Silent House Trailer

Címkék: előzetes silent house

2012.01.07. 00:54

Az Open Road Films március 9-én mutatja be Chris Kentis és Laura Lau (Nyílt vízen) Silent House című filmjét, mely egy uruguayi horror alapján készült Elizabeth Olsen, Adam Trese, Eric Sheffer Stevens, Julia Taylor Ross, Haley Murphy és Adam Barnett lesz látható főszereplésével.

Egy korai illusztráció érkezett A bosszúállók légi járművéről.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/14256287_923158e51bb4de7a98d77d56780c06b2_xl.jpg

Hírek röviden 01.06.

Címkék: hírekröviden

2012.01.06. 12:53

- Kevin Smith úgy tájékoztatta rajongóit Twitteren, hogy bár korábban úgy tervezte, két részre szedi a Hit Somebody-t, végül mégis csak egy film lesz belőle, amely reményei szerint a 2013-as Sundance Fesztiválon debütál majd, ő pedig utána visszavonul a filmkészítéstől.

- A Warner újraíratja az Akira forgatókönyvét, ugyanis túl drágának ítélték meg a projektet, így most az a cél, hogy sikerüljön 90 millió dollárra leredukálni a gyártási költséget.

- Matt Damon úgy döntött, végül mégsem debütál rendezőként a John Krasinski és Dave Eggers forgatókönyve alapján készülő filmmel, mely egy kereskedőről szól, aki egy kis városba költözik, ahol megvetéssel fogadják az emberek. Az azonban elképzelhető, hogy színészként fel fog tűnni benne.

- Emma Stone lesz a Little White Corvette egyik főszereplője, amely két lánytestvérről szól, akik megpróbálják eladni az apjuk kocsijában talált kokaint.

- Andy és Lana Wachowski azt szeretnék, ha Natalie Portman alakítaná a Jupiter Ascending főszerepét, és a színésznő komolyan gondolkozik is az ajánlaton.

- Steven Quale fogja rendezni a Category 6 című thrillert, amely egy kézi kamerás film lesz egy tornádó pusztításáról, amit egy csapat középiskolás vett filmre a telefonjaikkal.

- Alfred Molina, Frances O'Connor, Jimmi Simpson és Aneurin Barnard is leszerződött az Emanuel and the Truth About Fishes stábjához.

- Liam Hemsworth és Dwayne Johson lesznek az Empire State főszereplői, mely egy igaz történeten alapul, mely szerint 1982-ben kiraboltak egy pénzszállító autót, és soha korábban nem zsákmányoltak akkora összeget tolvajok az Egyesült Államokban, mint ekkor.

- Joel Edgerton csatlakozott a Kathryn Bigelow rendezésében készülő cím nélküli Osama Bin Laden elfogásáról szóló film stábjához.

Az USA Today a Bourne fotó mellett lehozott egy Bosszúállók, egy Pókember,egy Prometheus, egy Brave (Merida, a bátor) és egy The Hobbit: An Unexpected Journey képet is.

süti beállítások módosítása