Hírek röviden 11.17.

Címkék: hírek röviden

2012.11.17. 18:11

  • Csak az amerikai éjféli vetítéseken 30,4 millió dollárt hozott a Hajnalhasadás II. része. Szintén a filmmel kapcsolatos hír, hogy a Missouri állambeli Bolivarban még a vetítés előtt sikeresen lekapcsolták a 20 éves Blaec Lammerst, akiről anyja tett bejelentést a rendőrségnek, hogy új fegyvereket vásárolt, és bizonyára készül valamire.
  • Jez Butterworth elkezdett dolgozni az Asteroids című árkádjáték alapján készülő film forgatókönyvén.
  • Ismét van esély a Martin Luther King utolsó napjait bemutató Memphis elkészítésére, ugyanis Paul Greengrass beszervezte a Wild Bunch-ot, hogy tolják meg egy kicsit anyagilag a projektet.
  • McG lesz a Gitty Danveshari regénye alapján készülő School of Fear főszereplője, amely egy olyan különleges iskoláról szól, ahol segítenek a gyerekeknek legyőzni a félelmeiket.
  • Két új premierdátum: Safe Haven - 2013. február 14, Turkeys - 2014. november 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr254911837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása