A november 15-én a magyar mozikba kerülő Alkonyat-sorozat befejező epizódjának legelső, éjféli vetítéseire, az Alkonyat – Hajnalhasadás II. (16) részére országszerte már több mint 6 ezren váltottak jegyet elővételben. A 10 vidéki, és 7 budapesti moziban a 0 óra 1 perckor kezdődő vetítéseken az elsők között nézhetik meg a Stephenie Meyer bestsellere alapján készült, világszerte hatalmas tömegeket megmozgató romantikus vámpírtörténet fináléját. A hazánkban 44 moziban levetítésre kerülő ötödik Alkonyat-filmet november 15-én, az amerikai bemutató előtt egy nappal láthatják a magyar rajongók.  A befejező epizód mellett a Twilight-saga előző részét is levetítik 12 vidéki, és 5 budapesti moziban, legtöbb helyen kedvezményes áron.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17139473_685da60e5238c895f103688a0f782818_l.jpg

A Kristen Stewart, Robert Pattinson, és Taylor Lautner főszereplésével készült fantasy előző 4 részére az elmúlt 4 évben (Alkonyat, Alkonyat – Újhold, Alkonyat – Napfogyatkozás, Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész) Magyarországon, közel 1 millió néző váltott jegyet, és az egyre növekvő rajongótáborral rendelkező franchise már világszerte is megközelítette a 2,506 milliárd dolláros bevételt. A 2008-ban megkezdődött Alkonyat töretlen sikere az akkor még ismeretlen fiatal színészeket is egyből világsztárokká emelte.
A milliókat vonzó romantikus történet Los Angeles-i vörös szőnyeges premierje november 12-én került megrendezésre, amire már előző pénteken több mint 1500 rajongó gyűlt össze, vert tábort a Los Angeles-i Nokia Theatre előtt, hogy elsők között üdvözöljék az Alkonyat-sorozat sztárjait. Az online regisztrált rajongók a számukra ideiglenesen felépített sátorvárosban töltötték a hétvégéjüket, Twilight pólókban, és saját kezűleg készített, a történet szereplőit ábrázoló plakátokkal, képekkel díszített sátorral várták a nagy napot.  A  szervezők különböző programokkal készültek a rajongóknak: pénteken levetítették a 2. és a 3. Alkonyat-részt (Újhold, Napfogyatkozás), szombaton az Alkonyat-filmzenéihez kapcsolódó koncertekkel várták a közönséget, valamint a Hajnalhasadás I. része is levetítésre került, vasárnap pedig a film két sztárja, Nikki Reed és Jackson Rahtbone is kilátogatott a sátorban táborozók hatalmas tömegéhez.
A héten mozikba kerülő látványos vámpírtörténet befejező része az előzetes számítások szerint várhatóan felülmúlja az Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész 705 millió dolláros bevételét is a nemzetközi piacon. És már forgatják Stephenie Meyer következő regényének filmes adaptációját:
A burok című izgalmas sci-fi várhatóan 2013 tavaszán kerül bemutatásra, a Gattaca és a Lopott idő című filmeket jegyző Andrew Niccol rendezésében, Diane Kruger, Saoirse Ronan, William Hurt, és Max Irons főszereplésével.
 
Éjféli vetítések:
Budapest: Cinema City Aréna, CC Alee, CC WestEnd,  MiMozink Lurdy, MM Óbuda, Corvin, Sugár
 
Vidék: Cinema City Győr, CC Pécs, CC Debrecen, CC Szeged, CC Székesfehérvár, CC Miskolc, Szeged Belávrosi Mozi, Gödöllő, MiMozinkTatabánya, Nagykanizsa
 
Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész kedvezményes vetítése:
 
Budapest - Cinema City Aréna, CC Allé, CC WestEnd, MiMozink Lurdy, MM Óbuda
 
Vidék – Cinema City Pécs, CC Győr, CC Debrecen, CC Szeged, CC Székesfehérvár, CC Miskolc, MiMozink Tatabánya, Kecskemét, Sopron, Eger, Berettyóújfalu, Balassagyarmat

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr124905467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása