November 28-tól Magyarországon elérhető lesz a Christopher Nolan rendezte, világszerte hatalmas sikert aratott A sötét lovag – Felemelkedés egy- és kétlemezes DVD, illetve kétlemezes Blu-ray változata, jelentette be a Warner Bros. HE.  Az említett dátumon számos extra tartalommal két gyűjtői kiadvány is napvilágot lát:  Christopher Nolan Batman-trilógiája, a Batman: Kezdődik!, A sötét lovag,  és A sötét lovag – Felemelkedés-t tartalmazó gyűjtői doboz hatlemezes DVD-n, és ötlemezes Blu-rayen is elérhető lesz.

A filmrajongók végre hamarosan otthon is élvezhetik a nyár egyik legnagyobb mozisikerét, a Christian Bale, Tom Hardy, Michael Caine, Anne Hathaway, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt és Marion Cotillard főszereplésével készült A sötét lovag – Felemelkedés című filmet. Az egyedi technikával készült, rendkívül látványos akciójelenetekkel teli, fantasztikus szereplőgárdát felvonultató, A sötét lovag filmtrilógiát lezáró, epikus befejező rész több mint 1 milliárd dolláros összbevételével a minden idők legnagyobb bevételeit tartalmazó toplistán jelenleg a 7. helyen áll, megelőzve a 2008-as A sötét lovag eredményeit is.
A kétlemezes DVD változaton a forgatásról, a háttérmunkákról, a technikai, és színészi felkészülésről tudhatnak meg többet az érdeklődők. Az extra lemezen található magyar felirattal ellátott kisfilmekből kiderül, hogyan készült Christopher Nolan a sötét lovag legendáját lezáró nagyszabású filmre, milyen fejlett technikát alkalmazott egy-egy jelenetnél, és hogy Tom Hardy és Christian Bale hogyan is készült a Batman és Bane között lezajló végső nagy ütközetre.  

A Christopher Nolan rendezte A sötét lovag – Felemelkedés-ben 8 év után Bruce Wayne-nek ismét vissza kell térnie. Miután Batman magára vállalta a Harvey Dent államügyész által elkövetett bűnöket, mindent feláldozott, a hősből üldözött bűnözővé vált. Azonban tette nem volt hiábavaló: a Dent törvénynek köszönhetően Gotham békésebb várossá vált, egészen addig, amíg a városban feltűnik a különös állarcot viselő, veszélyes bűnöző, Bane, és egy sötét titkokat rejtegető macskajelmezes betörőnő. A városnak ismét szüksége van a sötét lovagra.
 
Extrák a kétlemezes DVD-n, és a kétlemezes Blu-rayen:
A BATMOBIL – Nézd meg most először együtt az öt Batmobilt! Tudj meg mindent Batman fegyverarzenáljának leglenyűgözőbb darabjáról, miközben végigköveted  a technológiai csoda és kulturális ikon születését és fejlődését.
A LOVAG VÉGE – Részletes áttekintés  arról, hogyan készítette Christopher Nolan és alkotócsapata a sötét lovag legendáját lezáró nagyszabású A sötét lovag – Felemelkedést.
További extrák:
·         Beneath Gotham – Chritsopher Nolan és a film látványtervezői beszélnek Bane búvóhelyének megtervezéséről, és a kivitelezéséről.

·         Return to the Batcave – Betekintés Batman barlangjának újjáépítési munkálataiba, fényképek, interjúk a kivitelezőkkel.

·         Batman vs Bane – Az alkotók és a színészek beszélnek a Bane és Batman közti végső összecsapásról, a jelenet megtervezéséről, a forgatásról.

·         The Bat– Christopher Nolan új járművet tervezett Batmannek A sötét lovag – Felemelkedésben. Még több érdekességet megtudhatsz a hangmérnökök munkájáról.

·         Armory Accepted - Nézd meg milyen speciális effekteket használtak a Tumbler zuhanásakor!

·         The Pit - A földalatti börtön megtervezése, felépítése.

·         Gameday Destruction – Gotham stadionjának felrobbantása

·         Demolishing a City Street – Betekintés egy-egy utca lerombolásakor használt speciális effektekről.

·         The Chant – Christopher Nolan és Hans Zimmer zeneszerző közös munkája, a film visszatérő zenei motívuma.

·         The War on Wall Street – „Csata a Wall Street-en”

·         Race to the Reactor – a film egyik legfontosabb üldözési jelentének zenei feldolgozása, hangszerelése

·         The Journey of The Dark Knight – Betekintés a történetbe, interjúk: Christopher Nolan, Jonah Nolan, David Goyer, Emma Thomas

·         Gotham’s Reckoning – Az alkotók felidézik Bane karakterének megtervezését, életre keltését.

·         A Girls Gotta Eat - Kihívások egy ikonikus karakter kiválasztásánál, tervezési folyamat, edzéstervek, a Macskanő.

·         Shadows & Light in Large Format

·         The End of A Legend – Egy legenda véget ér

·         Előzetesek

·         Art Gallery - Képgaléria

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr184814043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása