Pénteken az Elhajlási engedély (Hall Pass) című Farrelly vígjáték előtt lesz látható a Másnaposok 2 első teasere. Todd Phillips rendező azonban óva intett mindenkit, hogy ne várjanak túl sokat az előzetestől, ugyanis nem sok minden lesz benne, inkább az lesz a lényege, hogy felkeltse a néző érdeklődését a film iránt, és azt a hatást váltsa ki belőle, hogy mindenképpen meg akarja nézni a Másnaposok 2-t. Tehát ez egy igazi kedvcsináló lesz a filmhez, és egyúttal egyfajta emlékeztető is, hogy nehogy elfelejtsük, hogy május 27-én érkezik a folytatásfilm.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10838517_f351f39c2679bc4005a2332775e963f5_m.jpg

Hírek röviden 02.20.

Címkék: hírekröviden

2011.02.20. 18:17

- Lehetséges, hogy Kiefer Sutherland már szeptembertől visszatér a tévéképernyőkre, ugyanis ő lehet a főszereplője Tim Kring (Hősök) új, Touch című sorozatának. Sutherland egy apát játszhat majd, aki rájön, hogy néma, autista fia előrelát bizonyos eseményeket.

- Az MGM-et rendesen elkapta a remake-elési láz, ugyanis a Robotzsaru (Robocop) a Mr. Mom és a Poltergiest újrázásait is szeretnék elkészíteni. Reméljük, egyik sem fog sikerülni.

- Kat Dennings is a televíziózás felé veszi az irányt, ugyanis ő lesz a Two Broke Girls című CBS-es sorozat egyik főszereplője. Kat egy Max nevű pincérnőt fog alakítani, aki világéletében szegény volt. Caroline ezzel szemben gazdag családból származik, de eladósodik, így ugyanabban az étteremben vállal állást, ahol Max dolgozik. A két lány összebarátkozik és elhatározzák, hogy saját éttermet nyitnak, de ehhez előbb össze kell szedniük 250 000 dollárt a kezdéshez.

- A Paramount decemberről november 23-ra hozta előre a Martin Scorsese rendezésében készülő 3D-s Hugo Cabret bemutatási dátumát, ugyanis akkor a Hálaadás miatt öt napos hétvége lesz, melynek során jóval többen mennek moziba, mint egyébként.

- Helyi idő szerint csütörtök reggel, 39 éves korában drogtúladagolásban elhunyt Perry Moore, a Narnia filmek producere.

- Robert Downey Jr. lehet az Inherent Vice főszereplője, és egy különc magánnyomozót alakíthat, aki számos rejtélybe botlik, miközben a háttérben a Manson gyilkosságok tárgyalásai zajlanak.

- Sean Daniel producer (Farkasember, Múmia 3) csapott le a Dead Island videojáték megfilmesítési jogaira. A film egy fiatal lányról és családjáról fog szólni, akiket a nyaralás során zombik támadnak meg.

A Millenium folyóirat ezúttal a Svédországban zajló prostitúcióról készül cikket írni, különös tekintettel arra, hogyan érkeznek be külföldről a lányok az országba és kik veszik igénybe a szolgáltatásaikat. A riportról Lisbeth (Noomie Rapace) is tudomást szerez, méghozzá úgy, hogy betör Blomkvist (Michael Nygvist) számítógépére. A tetovált lánynak azonban ezúttal különösen észnél kell lennie, hiszen hármas gyilkossággal vádolják és többen is a nyomában vannak.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10819761_9f1a4b69c1d9c4996f3be90a34485fde_m.jpg

A felállás tehát hasonló, mint A tetovált lány esetében, bár lényeges különbség, hogy Lisbeth és Blomkvist ezúttal szinte végig külön utakon járnak, bár mindketten kapnak másoktól segítséget. Ami még igazán érdekes volt, hogy a rossz fiúk karakterét is részletesen megismerhetjük, ami általában nem jellemző a filmekre, de azért a hangsúly természetesen ezúttal is a főszereplőkön van. Lisbethről már az előző részben is kiderült, hogy nagyon összetett személyiség, és ezt ezúttal még tovább mélyítették, egy eddig nem látott, kicsit érzelmesebb oldalát is megmutatva. Akciójelenetből is egy kicsit több volt ezúttal és természetesen most sem finomkodtak sehol, bár igazán durva jelenet kevés van.

A téma ezúttal is elég kényes és nagyon is valós probléma, hiszen számtalanszor hallani ilyen esetekről. Lisbeth férfigyűlölete ezúttal még inkább előjön - már ha lehet egyáltalán az előző részben látottat fokozni - különösen a vallatásos jelenetnél és a motorosokkal való összetűzése során.

A lány, aki a tűzzel játszik méltó folytatása az első résznek, egy hasonlóan izgalmas, karakter centrikus, jól megírt történet, mely a hossza ellenére sem válik unalmassá. Egy 7/10-et mindenképp megérdemel és a harmadik részt is kíváncsian várom.

Hírek röviden 02.19.

Címkék: hírekröviden

2011.02.19. 12:47

- A The Paperboy lesz a Precious rendezője, Lee Daniels új filmje és a főszerepekre Alex Pettyfert, Bradley Coopert és Sofia Vergarát szeretné megnyerni. A film egy újság főszerkesztőjének két fiáról szól. A nagyobbik szintén újságíró fiú (Cooper) belerángatja öccsét (Pettyfer) egy gyilkossági ügybe, hogy kiderítsék, tényleg az követte-e el a bűncselekményt, akit lesitteltek érte. Sofia Vergara az egyik halálra ítélt feleségét fogja játszani.

- 50 Cent lesz a Jessy Terrero rendezésében készülő Freelancers egyik főszereplője. A film egy fiatalemberről szól, aki elhunyt apja nyomdokaiba lépve a New York-i rendőrség tagjává válik és apja barátainak osztagához kerül.

- Noah Oppenheimer fogja írni a The Secret Life of Houdini forgatókönyvét, mely a híres illuzionista életét meséli el, főleg kevésbé ismert énjére koncentrálva, ugyanis Houdini kémként is tevékenykedett. Úgy tűnik, mostanság igen felkapott lett az illuzionista, hiszen pár napja érkezett a hír a Voices From the Dead című filmről, melyben Houdini Arthur Conan Doyle-lal fog nyomozni az 1920-as években.

- Jelenleg Steve Kloves (Harry Potter és a halál ereklyéi I-II) dolgozik az Akira forgatókönyvén.

- Avi Arad producer egy interjúban azt mondta, hogy a The Amazing Spider-Manben lesznek kapcsolódási pontok a Sam Raimi féle trilógiához, de olyan történeteket ismerhetünk meg belőle, amiket a trilógiában nem láthattunk.

- Jaume Collet-Serra (Unknown) következő filmje az 1970-es Red Circle című thriller remake-je lesz, melynek forgatókönyvét Steven Knight írja.

- A Fox az 1936-os The Story of Ferdinand című gyerekkönyv alapján tervez animációs filmet készíteni. A történet főszereplője egy barátságos bika, aki nem akar bikaviadalokon részt venni. A filmet Carlos Saldanha (Rio) fogja rendezni.

- Megkezdődtek a Joe Scwarz (Chuck, Gossip Girl) rendezésében készülő Fun Size szereplőválogatásai és jelenleg egy 8 és egy 16 éves fiút keresnek.

- Hailee Steinfeld lesz a Forgotten című film főszereplője, és egy olyan lányt fog alakítani, aki minden reggel elveszti az emlékezetét, de ezzel együtt látja a jövőt. Amikor azonban egy új srác érkezik a suliba, a lány összezavarodik, mert nem látja a fiút a jövőjében.

- Steve Carell is szerepelni fog a Great Hope Springsben, és egy házassági tanácsadót fog alakítani, aki segít a főszereplő párnak, hogy kapcsolatukba ismét visszatérjen a régi tűz. A feleséget Meryl Streep fogja alakítani, a férj szerepére pedig Jeff Bridgest nézték ki.

- Két Toy Story rövidfilm is érkezik a közeljövőben. A Hawaiian Vacation címűt a Verdák 2 előtt láthatjuk majd, illetve a Muppets előtt is megnézhetünk egy egyelőre cím nélküli rövidfilmet Woodyékról.

- Kenneth Branagh az új Thor trailer kapcsán beszélt egy kicsit a film gonosz karaktereiről, és elmondta, hogy az előzetesben látott óriások egy jeges bolygón élnek és Thor apja, Odin elvette tőlük erejüket és dicsőségüket, ezért bosszút esküdtek. A The Destroyer nevű fegyverről azt mondta, hogy ha jó kezekben van, nagy dolgokat lehet vele véghez vinni, de ha rossz kezekbe kerül, bármit elpusztíthatnak vele.

hivatalos fotó a The Greyből

Címkék: the grey

2011.02.19. 09:07

A Szupercsapat után újra együtt dolgozik Liam Neeson és Joe Carnahan rendező, méghozzá a The Grey című akció-drámán, melyhez kijött az első hivatalos fotó. A film egy csapat olajbányászról fog szólni, akik miután repülőgép balesetet szenvednek a jéghideg alaszkai hegyek között, még egy farkasfalkával is kénytelenek megküzdeni a túlélésükért. Amerikai premier 2012. január 27-én.

Thor magyar szinkronos trailer #2

Címkék: thor

2011.02.19. 09:03

Tegnap láthattátok a Kenneth Brannagh rendezte Thor második hivatalos előzetesét, melyhez elkészült a magyar szinkronos verzió is.

Hall Pass Red Band Trailer

Címkék: hallpass

2011.02.19. 09:03

Bobby és Peter Farrelly filmje sokadik bemutatója látható alább, igaz, ez egy korhatáros trailer.

Apollo 18 Trailer

Címkék: apollo 18

2011.02.19. 08:54

Kijött a Gonzalo Lopez-Gallego (King of the Hill) rendezésében készült Apollo 18 című horror-sci-fi-thriller előzetese. A film április 22-én nyit az amerikai mozikba, és néhány "talált felvétel" alapján fogja bemutatni egy a NASA által eltitkolt Hold-expedíció részleteit.

Red Riding Hood tévészpot

Címkék: redridinghood

2011.02.19. 08:00

Újabb két A lány és a farkas tévészpot került fel a netre.

Csúcshatás (Limitless) poszter

Címkék: limitless

2011.02.18. 21:17

Április 14-én a ProVideo forgalmazásában érkezik a magyar mozikba Neil Burger (The Illusionist) Csúcshatás (Limitless) című thrillerje, melyben Bradley Cooper és Robert De Niro lesz látható főszerepben.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10810221_2c33f438c77004b6756b80544a29cc78_xl.jpg

Csúcshatás (Limitless) magyar feliratos bemutató

Ébredj velünk magyar plakát

Címkék: morningglory

2011.02.18. 18:44

Eredetileg január 20-án kaptuk volna, ám a premiert elnapolták március 24-re.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10808961_71f8ece31e79cd1ea22b1801ccb07a81_xl.jpg

Itt a szinkronos bemutató, ha érdekel egyáltalán.

Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt. David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert. David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda emberivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat… vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.

Az izgalmas thrillert Philip K. Dick (Különvélemény, Szárnyas fejvadász) novellája alapján George Nolfi, az Ocean's Twelve írója és A Bourne ultimátum társírója írta és rendezte.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10808963_2c33774caecd0a8273db1d6889bec03f_xl.jpg

Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) filmjét március 17-től lehet megnézni a hazai mozikban, Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez és Bridget Moynahan főszereplésével.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10808743_2f9dc382facd0b9b19a5a6d46c9f8135_xl.jpg

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - hivatalos magyar oldal

Mars Needs Moms Trailer #2

Címkék: marsneedsmoms

2011.02.18. 12:08

Anyát a Marsra-3D címmel március 10-én kerül a hazai mozikba a Karácsonyi Ének és a Polar Express alkotóinak új animációja, melyben a kilenc éves Milonak (Seth Green) Marslakók rabolják el a mamáját.

Hírek röviden 02.18.

Címkék: hírekröviden

2011.02.18. 11:58

- Chris Evans elmondta, hogy az Amerika Kapitány:  Az első bosszúálló elsősorban a rajongóknak készült, és reméli, hogy mindenki elégedett lesz vele. Karakteréről pedig azt mondta, hogy a filmből megtudhatjuk, hogy Steve Rogers jóval több, mint egy ikonikus jelmezes figura.

- Sikerült megegyezni Phillip Noyce-szal, így ő rendezheti a Hunter Killer című filmet.

- A Disney Planes címmű tervez a Verdákhoz hasonló animációs filmet készíteni 2013-ra. A rajzfilm főszereplője egy Dusty nevű kis repülőgép lesz, aki bár fél a magasságtól, mégis belevág élete nagy kalandjába.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy 3D-s kamerákkal fogják forgatni a Hansel and Gretel: Witch Hunters című filmet, amely a Jancsi és Juliska sajátos feldolgozása lesz Jeremy Rennerrel és Gemma Artertonnal.

- Mary Elizabeth Winstead fogja alakítani Mary Toddot, Lincoln feleségét az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben. Mary ügyvédnőként dolgozik és igyekszik gyerekeire is minél több időt szentelni, éjszakánként pedig azokat a vámpírokat keresik, akik megölték édesanyját.

- Gore Verbinski Timothy Olyphantet szeretné megnyerni a Lone Ranger címszerepére Johnny Depp mellé. Olyphant a Rango című animációs filmen már dolgozott együtt a rendezővel, és Verbinski úgy véli, a színész tökéletes választás lenne a szerepre.

- A Marvel nem sokáig húzta a dolgot és máris megegyeztek Shane Blackkel, így ő rendezheti majd a Vasember 3-t.

- Blake Lively lesz a Hick egyik főszereplője és egy 13 éves lány (Chloe Moretz) drogfüggő anyját fogja alakítani. Blake azt is elmondta, hogy nem ő fogja alakítani a fiatal Carrie Bradshawt a Szex és New York előzményfilmben.

- Hivatalosan is bejelentették, hogy James Franco lesz az Oz: The Great and Powerful címszereplője, Mila Kunis pedig a gonosz nyugati boszorkányt fogja alakítani.

- Louis Letterier következő filmje a Now You See Me lesz, melyben egy csapat FBI-os néhány bűvész nyomába ered, akik előadásaik közben bankokat rabolnak.

- Juliette Binoche és Matthieu Amalric is csatlakozott a  David Cronenberg rendezésében készülő Cosmpolis stábjához Robert Pattinson és Marion Cotillard mellé. A film a fiatal milliárdos Eric Packer (Pattinson) egy napját mutatja be, melynek során megcsalja feleségét, összetűzésbe kerül egy paparazzival, rátámad egy tüntető, és inden vagyonát elveszíti.

- A 50/50 címet kapta Seth Rogen filmje, melyben egy olyan férfit alakít, aki megtudja, hogy rákos, de igyekszik derűsen hozzáállni a dolgokhoz. Premier szeptember 30-án.

süti beállítások módosítása