A Universal Pictures filmstúdió három 2012-es filmjének közölte hivatalos szinopszisát.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12543787_a1f5345b3eaca9d8d9413d63c4b3d75b_m.jpgContraband:
Mark Wahlber alakítja ennek az akciódús thrillernek a főszerepét, egy olyan férfit, aki bármire hajlandó, hogy maga mögött hagyja eddigi munkáját és megvédje a családját. A film a New Orleans-i alvilágba kalauzol el minket, amely tele van mindenre elszánt bűnözőkkel és korrupt rendőrökkel. Hatalmas pénzek forognak kockán, senki nem bízhat senkiben és bárki bármikor meghalhat. Chris Farraday (Wahlberg) már rég felhagyott a bűnöző életformával, azonban amikor sógora, Andy (Caleb Landry Jones) hibája miatt meghiúsul könyörtelen főnöke, Tim Briggs (Giovanni Ribisi) egyik drogügylete, Chris kénytelen visszatérni ahhoz, amihez a legjobban ért: drogot csempészni, hogy rendezze Andy adósságát. Chris hajdani hírnevének köszönhetően könnyen talál társakat és legjobb barátja, Sebastian (Ben Foster) segítségével elindul Panamába, hogy több millió dollárnyi hamis valutával térjen vissza. A dolgok azonban hamar rosszra fordulnak és Chrisnek mindössze néhány órája marad, hogy megszerezze a pénzt, mielőtt a felesége, Kate (Kate Beckinsale) és a fiai válnának a drogbárók, a rendőrök és a bérgyilkosok célpontjává.
Rendezte: Baltasar Kormákur
Főszereplők: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi, Caleb Landry Jones, Lucas Haas és Ben Foster

Bemutató: 2012. január 13.

Everybody Loves Whales:
Az elképesztő igaz történet alapján készült film egy kisvárosi újságíróról (John Krasinski) és egy Greenpeace aktivistáról (Drew Barrymore) szól, akik egyesítik a világ vezető nagyhatalmait, hogy segítsenek megmenteni egy csapat szürke bálnát, akik a rohamosan olvadó sarki jégtáblák fogságába estek. Adam Carlson (Krasinski) alaszkai újságíró, aki alig várja, hogy leléphessen onnan és valami nagyobb feladatot kapjon. Ám amint megkapja élete nagy sztoriját, világszerte mindenki arra kezd el hajtani. Olajmágnások, állami vezetők és mindenre elszánt újságírók gyűrűjében Adam leginkább Rachel Kramerért (Drew Barrymore) aggódik, aki nem csak szókimondó környezetvédelmi aktivista, hanem a volt barátnője is. Adamnek és Rachelnek versenyt kell futnia az idővel, hogy sikerüljön rendezniük az eszkimók, az olajvállalatok, valamint az amerikai és orosz hadsereg közti nézeteltéréseket, hogy közös erővel megmenthessék a bálnákat. Mivel az ügy a világ érdeklődésének középpontjába kerül, az országok félreteszik az őket ért sérelmeket és közös erővel igyekeznek megmenteni ezeket a védett állatokat.
Rendezte: Ken Kwapis
Főszereplők: John Krasinski, Drew Barrymore, Kristen Bell, Dermot Mulroney, Stephen Root, Rob Riggle, Vinessa Shaw, Tim Blake Nelson és Ted Danson

Bemutató: 2012. február 03.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12543785_ad9d34c9014877bfb734f199f8f48e8e_m.jpgAmerican Reunion:
Az Amerikai pite legendás főszereplői több mint egy évtized után találkoznak újra East Great Fallsban az osztálytalálkozón. Ezen az emlékezetes hétvégén kiderül, mi változott és ki az, aki nem, és hogy az idő nem szakíthatja meg a baráti kötelékeket. 1999 nyarán történt, hogy négy végzős középiskolás elhatározta, hogy elveszítik a szüzességüket. Az eltelt évek alatt Jim és Michelle boldog házasokká váltak, Kevin és Vicky viszont szakítottak. Oz és Heather különköltöztek, Finch viszont még mindig odavan Stifler mamájáért. A jó barátok pedig most ismét összejönnek, hogy immár felnőttként felidézzék azokat a kamaszkori sztorikat, melyekkel elindítottak egy legendát.
Rendezte: Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg
Főszereplők: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge és Eguene Levy.

Bemutató: 2012. április 06.

A szinopszisokért köszönet Luke-nak!!

Az alább látható forgatási képek tegnap készültek Tom Hardyról a Pennsylvania állambeli Pittsburgh-ben, aholis a napokban forog Christopher Nolan The Dark Knight Rises című harmadik Batman filmje.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12543473_0f75ab0720fd8f6159dab770554ef6f5_xl.jpg

A tovább mögött a képek után egy videó is látható a forgatásról!

Sam Wexler (Josh Radnor) New Yorkban próbál meg íróként érvényesülni, ám próbálkozásait eddig még nem koronázta siker, ráadásul magánéleti fronton sem áll valami jól. Életébe érdekes változást hoz, amikor a metrón összetalálkozik egy ottfelejtett kisfiúval, akit úgy dönt, hogy magához vesz. Egyik volt barátnője, Annie (Malin Akerman), akivel a szakításuk óta barátokká váltak, egy olyan betegségtől szenved, amely miatt nincs haja. Bár kitartóan próbál párt találni magának, rendre melléfog és csak egy-két éjszakás kalandok jutnak neki. Mary (Zoe Kazan) és Charlie (Pablo Schreiber) már több éve járnak együtt, ám kapcsolatuk fordulóponthoz érkezik, ugyanis egy munkalehetőség miatt Los Angelesbe kellene költözniük. Sam pedig első látásra beleszeret a bájos pultosnőbe, Mississippibe (Kate Mara), akivel pár napos ismeretség után össze is költöznek, de a dolgok még csak ezután válnak igazán bonyolulttá.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12539707_c9bb0ca382e5a86ac1660e5b7e66f1d4_m.jpg

A leginkább az Így jártam anyátokkal című sorozat Tedjeként ismert Josh Radnor semmit nem bízott a véletlenre, ugyanis a főszerep mellett a forgatókönyv megírását és a rendezést is magára vállalta és mivel ez volt neki az első próbálkozása, ez megbocsáthatóvá is teszi a látottakat. Nem mintha a Jóvoltköszönömkérekmég kimondottan rossz film lenne, sőt, kínszenvedések nélkül végig lehet nézni, de azért erősen érződik főleg az írói rutin hiánya. Hiába a jó - bár sokszor látott - alapötlet, Radnor nem igazán tud vele mit kezdeni és így néhány kisebb-nagyobb logikátlanság és furcsaság is kell hozzá, hogy végül eljussunk a várt végkifejlethez. De Joshnak ez szerencsére nem vette el a kedvét és jövőre hasonló felállásban készíti el Liberal Arts című második moziját.

Színészileg egyébként nem lehet belekötni a játékába: bár Sam nem egy túl bonyolult karakter, Radnor hitelesen jeleníti meg és egy ilyen figuránál ez a legfontosabb. Kate Mara inkább a bájossága miatt marad emlékezetes, Zoe Kazan és különösen Malin Akerman viszont kimondottan jó alakítást nyújtanak, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a film kiemelkedjen a középszerűségből.

A Jóvolköszönömkérekmég műfajilag se nem igazán dráma, se nem igazán vígjáték és nem is kiemelkedő alkotás, de azért vannak jó pillanatai, amelyek miatt egyszer nyugodtan rá lehet szánni másfél órát. A pontokat tekintve egy 6/10-et érdemel.

Hírek röviden 07.30.

Címkék: hírekröviden

2011.07.30. 15:46

- Brad Furman (Az igazság ára) a hírhedt kolumbiai drogbáróról, Pablo Escobarról tervez életrajzi filmet készíteni a Stone Village Pictures számára. A forgatókönyv megírására Matthew Aldrichot kérték fel és a hírek szerint a film olyan lesz, mint A keresztapa háborús változata. Escobar egyébként igen népszerű téma, ugyanis Oliver Stone is tervezget egy róla szóló filmet, illetve Killing Pablo néven egy harmadik projekt előkészületei is zajlanak.

- Drew Pearce fogja írni a The Mighty című film forgatókönyvét, de közben a Vasember 3 szkriptjén is dolgozik.

- Állítólag John Travolta és Chuck Norris is szerepelni fognak az Expendables 2. részében, de egyelőre egyikük szerződtetése sem hivatalos.

- Olivia Wilde lehet a Lovelace című film főszereplője, mely a '70-es évekbeli híres pornószínésznőről, Linda Lovelace-ről fog szólni.

- Adam Sandler Chris Rock, David Spade és Rob Schneider főszereplésével szeretné remake-elni a máig nagy népszerűségnek örvendő Három férfi és egy bébi című vígjátékot.

Source: Millionaire Playboy , CBS Pittsburgh
Arriving in Pennsylvania with much fanfare, Warner Bros.' production of The Dark Knight Rises has officially begun filming a scene at a small home in Lawrenceville. Millionaire Playboy was there and managed to snap a few photos from the set, including Christopher Nolan himself looking over the location.

Details of the scene are few, but the site notes that a small amount of fake snow was spotted on the ground (and can be seen in the images below). This news certainly fits with yesterday's report that said we'd be seeing Gotham City in the wintertime.

Set for release on July 20, 2012, The Dark Knight Rises will complete Nolan's Batman trilogy and will feature the return of Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, along with new roles for Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple and many more.

UPDATE: CBS Pittsburgh has posted a video shot at the Lawrenceville location that indicates that the scene being filmed involves "fast cars pulling up" to the home in question. Check out the network's report in the player at the bottom of the page.

Click on any of the images below for larger versions over at Millionaire Playboy:

Magyar posztert kapott a szeptember 8-án érkező Végső állomás 5. 3D is. [szinkronos trailer #1;#2]

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12529473_d5516d77799fcf4ae5dcb1b306788e49_xl.jpg

A legtöbb pingvin szebben dalol bármelyik csalogánynál, ám akadt köztük egy fura madár. Ha Topi énekel, megfagy körülötte a levegő, ám ő már rég nem is erőlteti az ilyesmit: hiszen fantasztikus sztepptáncos lett belőle. Csakhogy a fiókák ritkán totyognak atyáik útján, az övé meg egyenesen koreofóbiás, vagyis semmiképpen sem hajlandó ritmusra lépkedni, és mindenféle táncot utál. Viszont neki is van egy nagy, mindent betöltő vágya: szeretne megtanulni repülni.
Erik mégis rájön, hogy van miért felnézni az apjára. Amikor váratlan és ijesztő események rengetik meg az otthonos jégtáblákat, Topi az, aki egyetlen seregbe szervez minden pingvint, és a környék összes lakóját – a hatalmas elefántfókától az egészen kicsi rákocskákig – a szövetségesükké teszi, sőt, végül az élére is áll a bátor és dalos kedvű társaságnak.

Tervezett hazai bemutató: 2011. december Forgalmazza: InterCom

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12529485_9284dd714d6b10c4a64437d73685a7b1_xl.jpg

Hírek röviden 07.29.

Címkék: hírekröviden

2011.07.29. 15:03

- Trevor Cawood a The Karma Coalition című filmmel fog rendezőként debütálni, bár rövidfilmeket és reklámokat már készített. A Warner 2008 óta tervezgeti a projektet, ugyanis még akkor kérték fel Shawn Christensent a forgatókönyv megírására. A történet egy férfiről szól, aki rájön, hogy halottnak hitt felesége talán mégis életben van és nyomozásba kezd az eset mögött álló titokzatos szervezet után.

- A Sony 2012. október 12-re tűzte ki Kathryn Bigelow egyelőre cím nélküli új filmjének premierdátumát, mely Osama Bin Laden elfogásáról fog szólni.

- Lee Pace csatlakozott a Steven Spielberg rendezésében készülő Lincoln stábjához és Fernando Wood New York-i polgármestert fogja alakítani.

- Robert Patrick leszerződött a The Gangster Squadhoz Bryan Cranston helyére.

- Roger Michell rendező vezetésével a napokban kezdődtek meg a Hyde Park on the Hudson forgatási munkálatai a főbb szerepekben Bill Murrayvel, Laura Linneyvel és Olivia Williamsszel.

- Az AMC fogja forgalmazni Amerikában Emilio Estevez The Way című filmjét, melynek bemutatási dátumát is kitűzték október 7-re.

- Jelenleg Pittsburghben zajlik a The Dark Knight Rises forgatása, melynek kapcsán Christopher Nolan elmondta, hogy nagyon fontos a város együttműködése, mivel egy ilyen nagyszabású forgatás nem kis felfordulással jár. Valamint az is kiderült, hogy a belvárosban műhavat használtak a téli Gotham City látképéhez.

- Rob Cohen fogja rendezni az 1950 című filmet, mely Marguerite Higgins riporter utazásáról sor, melyen egy csapat tengerészgyalogossal vett részt, akikkel szenteste mintegy 200 000 koreai civilt mentettek ki a közelgő kínai és észak-koreai seregek elől.

- A Summit szerezte meg a 2008-ban megjelent igaz történeten alapuló Storming Las Vegas című könyv megfilmesítési jogait, melyhez már fel is kérték Antoine Fuquát a rendezésre. A történet egy Jose Vigoa nevű kubai kommandósról szól, aki a '90-es években komoly bűnözéseket folytatott Las Vegas kaszinóiban. Még azzal a rendőrrel is szembeszállt, akit a nyomába küldte és akinek az volt a feladata, hogy az ügy ne kerülhessen a nyilvánosság elé.

- Rob Kazinsky csatlakozott a Pacific Rim stábjához.

- Kevin Bacon lesz az R.I.P.D. rossz fiúja.

Az Ünneprontók ünnepe rendezőjének és a Másnaposok íróinak kegyetlenül szórakoztató vígjátéka, melyben Ryan Reynolds és Jason Bateman lesz látható főszerepben kapott még egy korhatáros bemutatót. [Országos bemutató: 2011. október 6.]

Max Adler, Liam Hemsworth, Chris Lowell, Teresa Palmer, Austin Stowell és Aimee Teegarden lesznek az AWOL című film főszereplői, melynek középpontjában egy Vietnamban harcoló katona (Stowell) áll, akivel szakít barátnője (Teegarden), miközben ő távol van. Ezért úgy dönt, hogy legjobb barátjával (Hemsworth) lelép a seregből és visszamegy Amerikába, hogy visszahódítsa szíve hölgyét. A produkció Danny Mooney rendezésében készül Jim Burnstein és Garrett K. Schiff forgatókönyve alapján.

A forgatási képek Ypsilanti-ban, Michigan államban készültek július 26-án.

A Paramount Pictures és a Marvel Studios hivatalosan is netre küldte az Amerika kapitány: Az első bosszúálló utolsó jelenetét, melyben már látható néhány másodperc a Bosszúállók (The Avengers) Teaser Traileréből.

Hivatalosan is felkerültek a netre az első Ghost Rider: Spirit of Vengeance képek.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12518609_1b20d9cb61ded5d93e2846cc028db50a_l.jpg

A címlap után három új kép is felkerült a netre a Entertainment Weekly magazinból.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12518619_c554ee32488bd75d7fd8b7fc83fa50ea_m.jpg

Kijött Brett Ratner (Csúcsformában 3.) Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist; hazai bemutató: 2011. november 3.) című vígjátékának első bemutatója, melyet a Universal Pictures november 10-én mutat be az amerikai mozikba.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/12518601_3652cb50f06b4f93d9e703a384e775ec_xl.jpg

A Queensi Josh Kovacs (Stiller) már több mint egy évtizede vezeti New York egyik legbiztonságosabb és legfényűzőbb épületét. Éles szemeit a legapróbb történések sem kerülik el. Josh épületének legfelső emeletén tölti házi őrizetét a Wall Streeti bankár, Arthur Shaw (Alan Alda), aki két milliárd dollárt lopott el a befektetőitől. És hogy kitől lopta a legtöbbet? Az épület lakóitól, akik rábízták a nyugdíjuk kezelését.

Néhány nappal azelőtt, hogy Arthur szabadulna és ezzel megúszná a tökéletes bűntényt, Josh és csapata felkeresi a kis stílű bűnözőt, Slide-ot (Murphy), hogy segítsen nekik végrehajtani a lehetetlennek tűnő küldetést: ellopni, ami meggyőződésük szerint Shaw bombabiztos lakásában van elrejtve. Bár tolvajoknak kezdők, náluk jobban senki sem ismeri az épületet. @Luke

süti beállítások módosítása