Scream 4 Trailer

Címkék: scream4

2011.01.16. 14:06

Egy nappal az amerikai bemutató előtt, azaz április 14-én kerül a hazai mozikba Wes Craven negyedik Sikoly filmje, melyhez egy kanadai bemutató került fel a netre. A produkcióban Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Marielle Jaffe, Rory Culkin, Nico Tortorella, Erik Knudsen, Marley Shelton, Anthony Anderson, Adam Brody, Alison Brie, Mary McDonnell, Anna Paquin, Kristen Bell és Brittany Roberts vállalt szerepet, míg a forgatókönyvet Kevin Williamson írta.

Március 25-től lesz látható az amerikai mozikban az Egy ropi naplója (Diary of a Wimpy Kid) című képregényen alapuló film folytatása, mely David Bowers (Astro Boy, Elvitte a víz) rendezésében készült.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10515173_a93bf16e14f5ce58fe563e033b850777_xl.jpg

Hírek röviden 01.15.

Címkék: hírekröviden

2011.01.15. 15:48

- A Prometheus címet kapta a Ridley Scott rendezésében készülő Alien előzményfilm, és azt is megerősítették, hogy az eredeteti Tetovált lány, Noomi Rapace lesz a női főszereplő.

- J.J. Abramstől egy interjúban megkérdezték, hogy elképzelhető-e, hogy 3D-ben forgassák a Star Trek 2-t, és a rendező nem zárkózott el az ötlettől, de mint mondta, csak akkor döntene emellett a technológia mellett, ha a történet indokolná.

- Bizonyára sokan emlékeztek még az 1997-es Spawn - Az ivadék című filmre, amely bár sikeresnek számított bemutatása idején, a stúdió mégsem csapott le soha egy esetleges folytatás- vagy előzményfilm lehetőségére. Legalábbis mostanáig, ugyanis Todd McFarlane, a képregény alkotója egy interjúban elmondta, hogy rebootolják a karaktert, és ő maga írja a forgatókönyvet. McFarlane egy sötét hangulatú, kis költségvetésű akciófilmet szeretne készíteni, mely megjelenésében az Alienre és a Cápára hasonlítana.

- A Fox elpakolászta néhány érkező filmjének bemutatási dátumát, íme: Caesar: Rise of the Apes - június 24-ről november 23-ra, Mr Popper's Penguins augusztus 12-ről június 17-re, The Sitter - július 15-ről június 24-re, illetve a The Big Year bemutatási dátumát október 14-re tűzték ki. A New Regency pedig a What's Your Number?-t tette át április 29-ről szeptember 30-ra.

- Eva Mendes lesz az Ansiedad című film főszereplője, melyet Patricia Riggen fog rendezni. Eva egy egyedülálló anyát fog alakítani, akinek 13 éves lánya egy szeánsszal próbálja meg megváltoztatni unalmas életét.

- Ben Foster csatlakozott a Fernando Meirelles rendezésében készülő 360 stábjához Rachel Weisz és Anthony Hopkins mellé. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy több szálon fog futni a cselekmény, és a karakterek valamilyen úton-módon részeseivé válnak egymás életének.

- James Gray fogja rendezni a The Gray Man című filmet, mely Mark Greaney azonos című regényének adaptációja lesz. A film középpontjában egy bérgyilkos fog állni, aki korábban CIA ügynök volt, és azért érkezik Európába, hogy megmentse volt társa és családja életét.

Egymás után kerülnek fel a netre a jobbnál jobb fotók. Alább a Másnaposok folytatása, a Towe Heist, a Sucker Punch, a Red Riding Hood és a Sherlock Holmes 2 kapott egy-egy képet.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11013307_aeae9ec8d7281fb3e1b6a0bd7c33cffe_xl.jpg

hírek röviden 01.14

Címkék: hírekröviden

2011.01.14. 22:57

- Jelenleg Adrien Brody, Timothy Olyphant, Josh Lucas, Oliver Jackson-Cohen (Faster), Benjamin Walker (Flags of Our Fathers) és James D'Arcy (An American Haunting) esélyes az Abraham Lincoln: Vampire Hunter főszerepére, melyben az Egyesült Államok 16. elnöke jól képzett vámpírvadászként jelenik meg. Az alkotás Timur Bekmambetov (Wanted) rendezésében fog elkészülni 3D-ben.

- Kiefer Sutherland (24) benne lesz a The Confession című 10 részes websorozatban. Az epizódok 7 percesek lesznek, melyek márciustól lesznek láthatóak a világhálón.

- Baz Luhrman lehetséges, hogy 3D-ben fogja levezényleni a Nagy Gatsby-remake-t.

- Christopher B. Landon (Disturbia) fogja papírra vetni a Paranormal Activity 3 forgatókönyvét.

- A Disney már a Tron: Örökség folytatásán (Untitled Tron Legacy Sequel) töri a fejét, merthogy a Tron: Legacy a $300 milliót súrolja.

- Anthony Bagarozzi és Charles Mondry forgatókönyve alapján, Shane Black rendezésében fog elkészülni a Death Note (A halállista) című mangasorozat adaptációja.

"A sorozat cselekménye Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a „Halállista”, melyet a Rjúku nevű halálisten hagyott el a földi világban. A Halállista birtokosa bárkit meggyilkolhat akinek ismeri az arcát és nevét leírja a füzetbe. Light a jegyzetfüzet segítségével egy olyan világot akar megteremteni és uralni, melyben nem létezik a gonosz, bármennyi emberéletbe is kerüljön az."

- Jeffrey Dean Morgan főszereplésével fog megvalósulni a Dibbuk Box című horror-thriller a Lionsgate égisze alatt. Morgan egy elvált apát fog alakítani, akinek legkisebb lánya bizarr kapcsolatot alakít ki egy antik fadobozzal. Az apa rájön, hogy ez valójában egy Dibbuk Box, amely egy démont tartalmaz, aki emberi gazdát keres. Sam Raimi és Robert G. Tapert lesznek a producerek az Ole Bornedal rendezésében készülő alkotásnak, melynek a forgatókönyvét Juliet Snowden és Stiles White készítette. Bemutató idén, október 28-án.

- Paul Greengrass következő filmje a Memphis lesz, mely a Martin Luther King memphisi meggyilkolása előtti időszakról fog szólni.

- A Disney Terry Rossio-t kérte fel a A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean 5) forgatókönyvének megírására. Rossio egyébként társíróként volt jelen az első négy kalózos filmnél.

- A The Playlist infói szerint Jay Alaimo rendezésében, Justin Long, John Hawkes és Ryan Phillippe főszereplésével fog elkészülni a Chronicle című vígjáték a 20th Century Fox égisze alatt. A mozi középpontjában két gyermekkori jóbarát áll, akik egyesítik erőiket, és elindítják a legnagyobb marihuána kereskedést New Yorkban. A szereplőgárdához csatlakozhat még Mickey Rourke, Helena Bonham Carter, Kate Mara, Danny Masterson és Vincent D'Onofrio is.

- Olesya Rulin, Kristin Chenoweth, Joey King és Eddie Hassell szereplésével fog elkészülni a Ben Epps rendezte A Family Weekend című vígjáték, melynek Matt K. Turner vetette papírra a forgatókönyvét. A sztori középpontjában egy elégedetlen kamasz áll, aki a rosszul működő családjában próbálja meg magára felhívni a figyelmet. A forgatás a tervek szerint január közepén kezdődik.

- A The Hollywood Reporter jelentése szerint Adam Sandler és Andy Samberg szerződhet le a Columbia Pictures I Hate You Dad című produkciójához. A forgatókönyvet David Caspe írta, melyet David Wain és Ken Marino csiszolgatott. A történet egy apáról szól, aki fia esküvője előestéjén oldalköltözik a párhoz, hogy kikészítse a menyasszonyt.

- Imaxbe jönnek: Super 8, Transformers: Dark of the Moon, Mission: Impossible - Ghost Protocol, The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

- Paul Weitz saját forgatókönyve alapján fogja levezényelni a Focus Features égisze alatt az Another Night című drámát, melyhez Robert De Niro és Paul Dano írt alá. Az alkotás az Another Bullshit Night In Suck City című regény adaptációja lesz, melyben egy hajléktalan férfi egy hajléktalanszállón találkozik fiával, aki ott dolgozik.

- Új Thor fotó került ki a netre, melyen a címszereplő, azaz Chris Hemsworth látható.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10538541_c5a9b47cc75c01bf326cc41267f5dd6e_xl.jpg

Hazai bemutatók:

The Lincoln Lawyer ProVideo március 17.
Sanctum Budapest Film március 17.
Maci Laci InterCom április 7.
Ismeretlen férfi (Unknown) április 14.
Rio InterCom április 21.
Source Code ProVideo április 21.

Amerikai DVD és BD megjelenések:

Hereafter Blu-ray and DVD Hits the Shelves on March 15th
The Next Three Days Blu-ray and DVD Hit on March 8th
Unstoppable Blu-ray and DVD Debut February 15th

Amikor a második osztályos Bryce és Juli először találkoznak, Juli azonnal beleszeret a fiúba. Bryce (Callan McAuliffe) nem viszonozza az érzelmeit, sőt: az elkövetkező években mindent megtesz, hogy távol tartsa magától önjelölt barátnőjét. A talpraesett és szabad szellemű Julit (Madeline Carroll) azonban ez a semmiség nem tudja eltántorítani. Rob Reiner rendező kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen – és mit jelentenek egymás számára.

DVD megjelenés: 2011. február 02.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10511901_c8b18e9613d51a35fb62cc77b6741911_xl.jpg

Doug MacRay bandájával az eddigi legnagyobb zsákmánnyal kecsegtető bankrablásukra készül, mely után szakítani szeretne a bűnözői élettel, és a városból is el akar költözni. Csakhogy közbeszól néhány váratlan bonyodalom, és egy mindenre elszánt FBI-ügynök is a nyomukban van, aki régóta vadászik a társaságra... Ben Affleck nemcsak a fantasztikus szereplőgárda élén áll, de egyben rendezője és társ-forgatókönyvírója is ennek a feszültséggel teli, komoly kritikai elismerést arató bűnügyi thrillernek, amely komor bostoni helyszíneken bontakozik ki rengeteg kőkemény akció közepette. A filmben olyan további kiválóságokat láthatunk, mint Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Titus Welliver, Pete Postlethwaite és Chris Cooper.

DVD megjelenés: 2011. február 23.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10511883_d9067bddff902de7738d1165486424dc_xl.jpg

Március 24-én mutatja be a Palace Pictures Kevin Macdonald (Az utolsó skót király, A dolgok állása) The Eagle című filmjét, melyben Channing Tatum egy római katonát alakít.

A HALÁLFUTAM és A KAPTÁR alkotói újabb kirobbanó körre invitálnak a világ legkegyetlenebb tévés valóság showja keretében: újraindul a Halálfutam! A csonttörő kaszkadőrmutatványokkal, felspécizett gépszörnyekkel és súlyos fegyverarzenállal felvértezett adrenalin-pumpáló akciófilmben olyan sztárok tűnnek fel, mint Luke Goss (HELLBOY 2. – AZ ARANYHADSEREG), Sean Bean (A GYŰRŰK URA TRILÓGIA), Ving Rhames (PONYVAREGÉNY) és Danny Trejo (MACHETE). A gyilkos száguldásból te sem maradhatsz ki!

DVD és BD megjelenés: 2011.02.24.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10509359_e47b94ae2302465ed0addbea44bce56e_xl.jpg

Sucker Punch poszter

Címkék: suckerpunch

2011.01.14. 01:02

Zack Snyder Sucker Punch című fantasy-je itthon Álomháború címmel kerül moziba. Alább a produkció sokadik plakátja látható.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10594159_223ad5858c624ff789971d6e839cfca3_xl.jpg

Az Entertainment Weekly egy új Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) fotót közölt, melyen a címszereplő, Chris Evans látható.

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10538535_8bfc80f0b6b5d34b563b19ee130d79f7_xl.jpg

Sucker Punch poszter

Címkék: suckerpunch

2011.01.14. 00:53

 

 

hivatalos Pókember kép

Címkék: the amazing spider man

2011.01.14. 00:51

A Columbia Pictures jóvoltából látható az alábbi kép, melyen Andrew Garfield látható Pókemberként.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10506869_94ceaf4e795f2270576547c5e998ee32_xl.jpg

Hírek röviden 01.13.

Címkék: hírekröviden

2011.01.13. 18:40

A hét bemutatói: 2011. január 10. - 2011. január 16.

  1. Zöld Darázs Digitális 3D (Green Hornet)
  2. Rubber (Rubber)
  3. Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni korábbi életeire (Uncle Boonmee who can Recall his Past Lives)

- J.J. Abrams egy interjúban elmondta, hogy csak akkor szerződik le a Star Trek 2 rendezői posztjára, ha megfelelő forgatókönyv áll majd a rendelkezésére, de biztos benne, hogy Roberto Orci és Alex Kurtzman meg fogják oldani ezt a feladatot.

- Film készül az 1981-1989 között futott Dinasztia (Dynasty) című sorozatból.

- Egyes hírek szerint Orlando Bloom egy millió dollárt kap azért, hogy két percre feltűnik majd a Hobbitban Legolasként.

- Brooklyn Becker színésznő elmondta, hogy az alternatív befejezések és a cselekmény miatt lehetséges, hogy újraforgatják majd a Battleship egyes jeleneteit.

- C. Thomas Howell csatlakozott a Pókember stábjához, és állítólag egy Ray nevű férfit fog alakítani.

- David O. Russell fogja rendezni a 2 Guns című filmet, és a forgatókönyvet is újraírja majd, de csak miután megrendezte az Uncharted: Drake's Fortune-t, tehát nem egyhamar lesz kézzel fogható eredmény a dologból. Az már biztos, hogy az egyik főszerepben Vince Vaughnt láthatjuk.

- Mintegy két éves kihagyás után Edgar Wright ismét elkezdett dolgozni az Ant-Man forgatókönyvén, de kijelentette, hogy ne sürgesse senki, mert ennél a filmnél nem az a lényeg, hogy már nyáron a mozikba kerülhessen. A történet főszereplője egyébként egy tudós, aki képes akkorára összezsugorodni, mint egy hangya, és így old meg bűntényeket.

- Frances McDormand lesz a Madagaszkár 3 fő gonoszának, egy vadőrnőnek a hangja, aki csapatával mindent megtesz, hogy elkapja Alexéket. Kedvenceinkhez egyébként új állatok is csatlakoznak, többek között egy olasz oroszlán, egy orosz tigris és egy dél-amerikai jaguár.

- Paul Greengrass Memphis címmel tervez filmet készíteni Martin Luther Kingről, és a forgatókönyvet már meg is írta saját kutatásai alapján. A film elsősorban King utolsó éveire fog fókuszálni, amikor 1968-ban tüntetést szervezett a gyógyszergyári dolgozóknak, majd nem sokkal később meggyilkolták.

- 2007-ben ugyan egyszer már lelőtte a Paramount a Ripley's Believe It or Not című filmet, de most újra megpróbálkoznak vele, Jim Carreyvel a főszerepben. A film Robert Ripley újságíróról fog szólni, aki rengeteg helyen járt, és számos érdekes emberrel találkozott.

- Johnny Depp elmondta, hogy amennyiben minden összejön, nagyon szívesen bújik ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe, és elsőbbséget fog élvezni nála az esetleges 5. rész elkészítése.

- Emma Watson alakíthatja Taylor Lautner barátnőjét az Incarceron című filmben, bár a szerepért még Jennifer Lawrence is versenyben van.

- A District 9 producere, Bill Block Alien Sleeper Cell címmel tervez thrillert készíteni, melynek történetéről egyelőre mélyen hallgatnak.

- Chris Hemsworth egy interjúban elmondta, hogy nagyon élvezte a Thor forgatását, mert rengeteg nagyszerű színésszel dolgozhatott együtt, és 10 kilót kellett felszednie a szerep kedvéért.

Pár nappal ezelőtt mutattam meg a Gnómeó és Júlia 3D magyar szinkronizált előzetest, azonban mára befutott a magyar nyelvű plakát is.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10503307_d30a3ff72ed52f781a160bdabe88e56a_xl.jpg

süti beállítások módosítása