Hírek röviden 05.14.

Címkék: hírekröviden

2011.05.14. 14:04

- Robert De Niro lehet a Bernie Madoff film főszereplője, mely a hírhedt pénzügyi csaló életéről fog szólni. A film alapját Diana B. Henriques: The Wizard of Lies: Bernie Madoff and the Death of Trust című nemrég megjelent könyve képezi.

- Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Sofia Vergara és Zac Efron lesznek a Lee Daniels (Precious) rendezésében készülő The Paperboy főszereplői, mely egy riporterről szól, aki hazatér szülővárosába, hogy kiderítse, miért ítéltek egy férfit halálra.

- Lars von Trier felkérte Martin Scorsesét, hogy készítse el A taxisofőr ötféle remake-jét Trier kritériumai alapján. 2003-ban már készített Trier egy The Five Obstructions dokumentumfilmet, akkor Jorgen Lethet kérte fel, hogy dolgozza át The Perfect Human című rövidfilmjét.

- Angelina Jolie a Cannes-i Filmfesztiválon adott egyik interjújában elmondta, hogy valóban tárgyalnak David Fincherrel arról, hogy ő legyen Kleopátra, ámennek legkorábban 2014-re lehet látható eredménye.

- A Universal úgy döntött, hogy a tervezett idei helyett, csak jövő év februárjában kezdik meg A setét torony forgatását.

- A Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley csatlakozott Eva Longoria és Billy Bob Thornton mellé a Baytown Disco stábjához.

- Juno Temple, Emily Browning és Catalina Sandino Moreno is leszerződtek a Magic, Magic című filmhez.

- Az MGM elkészíti az 1980-as The Idolmaker című film remake-jét, melynek főszereplője Ryan Gosling lesz és egyúttal rendezőként is ezzel debütál majd.

- David Katzenberg fogja rendezni a From Mia with Love című filmet, melyben három főiskolás haver Oroszországból rendel menyasszonyt annak érdekében, hogy elveszítsék a szüzességüket.

- A Chuckból ismert Yvonne Strahovski szerepelni fog a My Mother's Curse című vígjátékban.

- Melissa McCarthy és Annie Mumulo elkezdtek dolgozni egy egyelőre cím nélküli vígjáték forgatókönyvén, melyben Melissa egy mindenre elszánt feleséget fog alakítani, aki elhatározza, hogy segít férjének ellopni a Stanley-Kupát, miután kiderül, hogy a férfi gyógyíthatatlan beteg.

- Némi meglepetésre a Walt Disney szerezte meg a Seal Team Six, vagyis az Osama Bin Ladent kivégző osztag nevének felhasználási jogait, így ők készíthetnek majd filmet róluk. Arról már korábban esett szó, hogy Kathryn Bigelow is dolgozik egy ilyen témájú filmen, Corey Feldman pedig Operation Belvis Bash című zenés vígjátékban dolgozza fel az eseményt.

Christopher Nolan harmadik Batman-filmjében, a képen látható londoni épület lesz Gotham City rendőrkapitánysága.

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11677511_5ddee8807cb3aaaa70f517e78f275749_l.jpg

Ian McKellen 3D-s szemüvegben

Címkék: the hobbit 3d

2011.05.13. 23:55

Az alább látható képet Peter Jackson készítette Ian McKellenről (Gandalf), a The Hobbit forgatásán.

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11677513_3f4cb86e4f5a33624f662e5d451050de_l.jpg

Straw Dogs Trailer

Címkék: straw dogs

2011.05.13. 23:33

Kijött a Rod Lurie (Az utolsó erőd) rendezésében készült Szalmakutyák (Straw Dogs) remake bemutatója, melyben James Marsden, Kate Bosworth és Alexander Skarsgård (True Blood) lesz látható főszerepben.

Frászkarika (Fright Night) Trailer

Címkék: frightnight

2011.05.13. 22:45

Charlie Brewster életében (Anton Yelchin – Star Trek, Terminátor – Megváltás) végre minden sínen van: a gimi krémjéhez tartozik, a legmenőbb csajjal jár. Annyira kúl arc, hogy még a legjobb barátját is szívatja. A bajok akkor kezdődnek, amikor Jerry (Colin Farrell – Erőszakik, Miami Vice) beköltözik a szomszédba. Jófej srácnak tűnik, de valami nem stimmel vele: senki, beleértve Charlie anyukáját (Toni Collette – A család kicsi kincse, Az órák), sem vesz észre semmi különöset vele kapcsolatban. Néhány nagyon furcsa eset után, Charlie kétségtelen konklúzióra jut: Jerry egy vámpír, aki a szomszédok vérére áhítozik. Azonban a fiú sajnos senkit sem tud erről meggyőzni, így egyedül kell kitalálnia, hogyan szabaduljon meg a szörnyetegtől a Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Anyámon a tanárom) által rendezett klasszikus horror-vígjáték feldolgozásban.

Charlie Brewster (Anton Yelchin) végzős gimnazista élete legjobb időszakát éli, egészen addig, amíg Jerry (Colin Farrell) be nem költözik a szomszédba, és Charlie rájön, hogy ő egy vámpír, aki a szomszédok vérére áhítozik.

Hazai mozibemutató: 2011. augusztus 18. Bemutatja a Fórum Hungary.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11682161_dc37b2e1e299410a7e62375cf202bf52_xl.jpg

Hírek röviden 05.13.

Címkék: hírekröviden

2011.05.13. 17:34

- A Lionsgate és az Annapurna Films vívnak licitháborút a Terminátor 5 megszerzéséért, melyben mint ismeretes, visszatér majd Arnold Schwarzenegger.

- David Hasselhoff is beszállt erősíteni a Piranha 3DD stábját, melynek forgatása már javában zajlik.

- Bejelentették, hogy Alon Aboutboul egy őrült tudóst fog játszani a The Dark Knight Risesban és egyesek szerint a szóban forgó karakter nem más, mint Hugo Strange.

- A Pixar közzétette a Monsters University (Szörny Rt. 2) hivatalos történetét, íme: Mike Wazowski és James P. Sullivan elválaszthatatlan jó barátok, ám nem volt ez mindig így. A kapcsolatuk elején ugyanis megismerkedésük pillanatától kezdve ki nem állhatták egymást. A Monsters Universityből megtudhatjuk, hogy rendezték nézeteltéréseiket és hogyan váltak jó barátokká.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11675681_1b6daaf3f7ad77432bf646d99ab8ad55_m.jpg

- Katie Holmes és Chace Crawford lesznek a Responsible Adults főszereplői, melyben Katie egy 30 éves orvostanhallgatót fog alakítani, aki megismerkedik a 22 éves Baxter Wooddal. Hamar vonzalom alakul ki köztük, de a lány rájön, hogy valójában már ismerik egymást, ugyanis 15 évvel ezelőtt ő volt a fiú bébiszittere. Baxter azonban nem mond le ilyen könnyen élete nagy szerelméről.

- Kate Bosworth és Lake Bell lesznek a Katie Aselton rendezésében készülő Black Rock főszereplői. A történet három jó barátról szól, akik elhatározzák, hogy a Black Rock nevű szigeten töltik a hétvégét, ám hamar kiderül, hogy nincsenek egyedül.

- Alexander Ludwig és Isabelle Fuhrman is ott lesznek a The Hunger Games stábjában.

- Ben Whisham, Susan Sarandon és Jim Broadbent is leszerződtek a Wachowski testvérek Cloud Atlas című filmjéhez Tom Hanks, Hugo Weaving, Halle Berry és Natalie Portman mellé.

- Az Open Road Films fogja forgalmazni a Jason Statham, Robert De Niro, Dominic Purcell és Clive Owen főszereplésével készült The Killer Elite című filmet.

- Hilary Swank lesz a The Dallas Buyers Club női főszereplője Matthew McConaughey oldalán.

- A CBS szerezte meg Marc Maurino Inside the Machine című forgatókönyvét, melyben egy ügynök beépül egy alvilági szervezetbe és egyre nagyobb hatalomra tesz szert, családja pedig eközben egyre nagyobb veszélybe kerül.

- Dylan McDermott a Nobody Walks és a Perks of Being a Wallflower című filmekhez szerződött le.

- Dennis Quaid csatlakozott a The Words című thrillerhez Bradley Cooper és Jeremy Irons mellé. A történet egy íróról szól, akinek fizetnie kell, miután rájön, hogy ellopta más szellemi tulajdonát.

- Salma Hayek és Matthieu Demy lesznek az Americano főszereplői, mely egyben Demy rendezői debütálása is lesz. Salma egy táncosnőt fog alakítani, Demy pedig egy férfit, aki édesanyja halála után visszaköltözik a városba és az Americano nevű bárban találkozik a nővel, aki régi barátja és nagyon emlékezteti az édesanyjára.

- Sam Rockwell, Mickey Rourke és Christopher Walken is csatlakoztak Colin Farrell mellé a Seven Psychopats című filmhez, mely egy alkotó válságban szenvedő forgatókönyvíróról szól, aki belekeveredik dilis barátai kutyájának elrablási ügyébe, majd hamarosan egy gengszter kutyája is eltűnik.

- A True Blood Ericje, Alexander Skarsgaard csatlakozott a What Maisie Knew című fim stábjához Julianne Moore és Steven Coogan mellé. A címszereplő Maisie egy hatéves kislány, aki nagyon nehezen viseli, miután rockzenész édesanyja elválik műkereskedő apjától.

- Frankie Latina Skinny Dip címmel tervez bosszúállós thrillert készíteni Danny Trejo, Sasha Grey, Pam Grier, Michael Madsen és Brigitte Nielsen főszereplésével.

- Jack Black lesz a Michael Winterbottom rendezésében készülő Bailout című vígjáték főszereplője és egy csőd szélén álló férfit fog alakítani, aki miután egy boltban összeakad két brókerrel, elhatározza, hogy megpróbál talpra állni pénzügyileg.

- Craig Bierko lesz Mac a The Three Stoogesban.

- Andrew Niccol fogja rendezni a Stephenie Meyer regénye alapján készülő The Host című filmet.

-Alex Pettyfer csatlakozott Channing Tatum Magic Mike című filmjéhez.

- Mark Ruffalo és Tim Robbins lesznek Stuart Blumberg Thanks for Sharing című filmjének főszereplői, melynek fő témája a szexfüggőség lesz.

- Jonathan Levine fogja rendezni a Legend című filmet, mely a jövőbeli Amerikában játszódik, ahol az ország két részre szakad és háborúban állnak egymással.

- Dakota Fanning, Dustin Hoffman, Peter Sarsgaard, Elizabeth Olsen és Sissy Spacek lesznek a Very Good Girls főszereplői. A történet két barátnőről (Dakota és Elizabeth) szól, akik elhatározzák, hogy a nyáron elveszítik szüzességüket. A dolog azonban bonyolulttá válik, amikor mindketten ugyanabba a férfiba szeretnek bele és ez barátságukat is alaposan próbára teszi.

- Diane Kruger és Dany Boon lesznek a Fly Me to the Moon főszereplői, melynek középpontjában egy sikeres 30-as nő áll, akinek párja megkéri a kezét. Igen ám, de a nő családjában minden első házasság válással végződik, így elhatározza, hogy gyorsan összeházasodik egy vadidegennel, akitől aztán azonnal el is válik, így minden rendben lesz szerelmével.

- Gary Ross fogja rendezni a Cyrano de Bergerac című filmet, mely az ismert történet modernizált változata lesz. A főhős egy olyan férfi, aki bár szerelmes egy nőbe, mégis kénytelen egy másik férfi nevében megkérni a kezét.

- Antonio Negret fogja rendezni az Overdrive című akció-thrillert, melynek producere Perre Morel lesz. A történet két autótolvaj testvérről szól, akik összetűzésbe kerülnek a maffiával.

- Max Landis fogja írni a Pied Piper című film forgatókönyvét, mely egy középkori német legendán alapul, mely szerint egy színes ruhás férfi elcsalta a gyerekeket távolra Hamelin városától és soha többé nem látták egyiküket sem viszont.

az első hivatalos kép a Looper-ből

Címkék: looper

2011.05.13. 16:57

Kijött az első hivatalos still a Rian Johnson rendezésében készült időutazós akciófilmhez, melyben Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis és Emily Blunt lesznek láthatóak főszerepben. Az alkotás a jövőben játszódik ahol a Looper-eket vissza küldik az időben, hogy megöljék azokat, akik súlyos bűncselekményeket követnek el a jövőben.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11675147_6b1adbdb64e4fab00e9a7ce97ef0ac04_l.jpg

Itt a következő Végső állomás 5 poszter!

http://img8.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11675113_66fc6cf84b51f7fe993b24bffa021305_xl.jpg

Hazai premier szeptember 1-én, csak 3D-ben, szinkronosan.

2011.05.13. 14:30

Jelenleg az oldalon található videókat nem lehet megnézni, ugyanis a Videanál karbantartás van!

"Karbantartási munkák miatt a Videa szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Köszönjük a megértését!"

Update! (17:03) úgy néz ki, hogy már működik minden rendesen!! :-)

Vince Vaughn (Szakíts, ha bírsz!) és Kevin James (Nagyfiúk) remekel az Oscar®-díjas Ron Howard (A Da Vinci-kód) rendezésében ebben a sztárokkal és poénokkal teletűzdelt komédiában, melyben egy átlagos férfi rádöbben, hogy az igazság néha nagyon fáj. Mikor Ronny (Vaughn) véletlenül meglátja, hogy a legjobb barátja, Nick (James) felesége egy másik férfival csókolózik, olyan dilemmába kerül, amiből nehéz jól kijönni. Ronny azért derekasan megpróbálja, és ezzel fergeteges félreértések egész sorát indítja el, melyben még az is kiderül, hogy Nicknek is vannak apró titkai. A sikerkomédiában feltűnik Channing Tatum, Winona Ryder, Jennifer Connelly és Queen Latifah is.

Lakossági megjelenés: 2011.06.09
Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11671455_e31aad3cca540b26f14742bc338a78f6_xl.jpg

EXTRA (magyar felirattal):
•    Kimaradt jelenetek
16 percnyi vicces jelenet, mely a filmből kimaradt:
•     A rendező, Ron Howard bevezetője
•     Autó show
•     A Chrysler székház
•     Sajátos elfoglaltság
•     A hamburgeresnél
•     A jóakaró
•     A fán
•    Nick szembeszáll

Rendező: Ron Howard
Szereplők: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder

Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1
Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, görög
Hossz: 107 perc
Képarány: 2.35:1, anamorfikus szélesvásznú
Korhatár: 12 év
Gyártás éve: 2010
Gyártó stúdió: Universal Studios

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11671459_0f45ddb00e6f1b9babdc7d14dcae26b3_xl.jpg

Csak szexre kellesz (No Strings Attached)

Lakossági megjelenés: 2011.06.23.
Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft

Az Oscar®-díjas Natalie Portman (Fekete hattyú) és Ashton Kutcher (Míg a jackpot el nem választ) parádézik ebben a szókimondó komédiában, melyben két jó barát kisegíti egymást, no nem anyagilag, hanem párnák közt hancúrozva! Emma, az elfoglalt doktornő úgy véli, hogy nem is lehetne tökéletesebb az a kapcsolat, melyet gyerekkori barátjával, Adammal folytat, és amelynek jelszava: „Csak szexre kellesz”. Ám, amikor a flört kezd komolyodni, azzal nem csupán a vízszintes tornaszeánszok kerülnek veszélybe, de kettőjük barátsága is.

EXTRÁK:
o    Kimaradt jelenetek
o    Szexbarátok: Összejövünk
o    A titkos gimi pikáns termeiben
o    Audiokommentár Ivan Reitman rendező közreműködésével
o    És még sok minden más!

Rendezte: Ivan Reitman
Szereplők: Nathalie Portman, Ashton Kutcher

Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, hindi, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén
Hossz: 103 perc
Képarány: 2.40:1, anamorfikus
Korhatár: 12 év
Gyártás éve: 2011
Gyártó stúdió: Paramount Pictures

Super 8 Exclusive TV szpot

Címkék: super8

2011.05.12. 22:59

Steven Spielberg és J. J. Abrams filmje egy exclusive TV reklámmal lett gazdagabb.

Ez lenne a Verdák második részének harmadik magyar szinkronos bemutatója!

Elkészült a Zöld Lámpás-3D második bemutatójának magyar szinkronos változata!

Verdák 2 (Cars 2) Trailer #4

Címkék: verdák2

2011.05.12. 17:24

A legmenőbb versenyverda, Villám McQueen (eredeti hangja Owen Wilson) és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka (eredeti hangja Larry the Cable Guy) a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső World Grand Prix autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

A Verdák 2 egy száguldó móka, melynek középpontjában a színes, vidám autókarakterek állnak, többek között titkosügynökök, vérbeli cselszövők és nemzetközi autóversenyzők.

John Lasseter újra a volán mögé pattan, hogy megrendezze a 2006-os, Golden Globe-díjas Verdák című animációs film folytatását, a Verdák 2-t, melynek társrendezője az Oscar-díjas L’ecsó producere, Brad Lewis, továbbá egy veterán vizuális effektusok szakértő, Denise Ream is részt vett a munkálatokban, producerként. Nevéhez olyan filmek fűződnek mint a Fel! és a Star Wars III. rész – A Sithek bosszúja bravúros sci-fi. A legújabb Disney-Pixar egészestés animációs film 2011 júniusában kerül a hazai mozikba, Disney Digitális 3D™-ben és IMAX® 3D-ben a kiemelt filmszínházakban.

Hazai mozipremier: 2011. július 18. Forgalmazza: Fórum Hungary

Két fiatal lány, Ellie (Odette Yustman – Már megint Te, A túlvilág szülötte) és Stephanie (Amber Heard – Zombieland, Ananász expressz) Argentína festői szépségű tájait járja be kerékpárral. A vakáció utolsó napján egy kisvárosban szállnak meg. Nem törődve az eltűnt lányokról hallott pletykákkal, belevetik magukat az éjszakába abban a reményben, hogy felejthetetlen élményeket szereznek majd.
Ezekre az élményekre azonban még egy napot várniuk kell: a másnapos lányok lekésik a buszt, összebalhéznak, szétválnak és Ellie-nek nyoma vész. Stephanie-nek baljós sejtelme van, ezért mindent megtesz, hogy rátaláljon a barátnőjére. A baj csak annyi, hogy egyedül van egy idegen országban, ahol nem tudja, kiben bízhat, és hamarosan jön a sötétség…

DVD megjelenés: 2011. május 31. (990.- forint)

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/11667685_fc4e665d7c67062190c3a2bab738af25_xl.jpg

süti beállítások módosítása