Ondine poszter

Címkék: fantasy dráma ondine

2010.02.21. 23:58

Volt már előzetes és pár fotó az Ondine című fantasy-drámához, most viszont itt az első poszter. A filmet Neil Jordan rendezte, a főszerepben Colin Farrell és Alicia Bachleda látható.

The Crazies képek

Címkék: horror thecrazies

2010.02.20. 20:08

 

 

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6891699_e65b2335ecc61932832a4910d3443e2a_m.jpg

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6891705_653eab77dda3f1883c9919430a8dc094_m.jpg

a mai kick-ass adag

Címkék: akció kickass

2010.02.20. 16:09

csak hogy ma se maradjuk kick-ass nélkül...

Április 08-án, az amerikai premier előtt egy nappal érkezik a hazai mozikba a Párterápia (Date Night) című romantikus vígjáték, Steve Carell (A 40 éves szűz) és Tina Fey (30 Rock) főszereplésével, melyhez ez az első normális poszter...

Repo Men poszterek

Címkék: akció thriller sci fi repoman

2010.02.20. 14:40

Jude Law és Forest Whitaker főszereplésével 2010. április 02-án érkezik a Repo Man című akció/sci-fi, melyhez két új poszter látható.

Karib-tenger kalózai című trilógia alkotóitól, és Mike Newell (Harry Potter és a Tűz Serlege) rendezésében május végén érkezik a Perzsia hercege, az idő homokja, melyhez a harmadik színfalak mögötti videót nézhetjük. Megszólal többek között Jake Gyllenhaal, Jerry Bruckheimer, Ben Kingsley, Gemma Arterton és Mike Newell is. Hazai mozipremier május 28.

hírek röviden 02.20

Címkék: hírekröviden

2010.02.20. 10:06

- A Variety jelentése szerint Kristin Scott Thomas után Ethan Hawke is benne lesz a The Woman in the Fifth című filmben, mely Douglas Kennedy könyvén fog alapulni. A forgatás márciusban veszi kezdetét, Pawel Pawlikowski vezénylésével, Párizsban.

- Laurence Fishbourne is csatlakozhat Steven Soderbergh The Contagion című filmjéhez, melyhez korábban Marion Cotillard, Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow és Kate Winslet szerződött le.

- A George Gallo rendezte Middle Man (2009) amerikai forgalmazási jogait a Variety jelentése szerint, a Paramount Pictures szerezte meg, melyben Giovanni Ribisi, Luke Wilson, James Caan, Terry Crews és Gabriel Macht játsszák a főbb szerepeket.

5perces korhatáros előzetes :

- Vincenzo Natali fogja rendezni Az alagutak rejtélye (Tunnels) című, Roderick Gordon és Brian Williams itthon is megjelent regényének filmes változatát.

- Ben Affleck és Matt Damon újra együtt lesz látható a filmvásznakon, méghozzá a The Trade című filmben, mely a 70'es években megtörtént esemény alapján, a New York Yankees baseballcsapat két játékosáról, Fritz Petersonról és Mike Kekichről fog szólni, akik feleséget cseréltek. A szkriptet Dave Mandel (Saturday Night Live, Seinfeld) írta, és a Warner Bros. fogja moziba küldeni.

- Az Alkonyat rendezőnője, Catherine Hardwicke fogja rendezni a The Girl with the Red Riding Hood (A piros kapucnis lány), azaz a Piroska és a farkas modernizált változatát, melynek a főszerepére a legesélyesebb a Los Angeles Times szerint Amanda Seyfried.

- A The Los Angeles Times információi szerint, Wes Craven májusban kezdi el forgatni a Sikoly 4-et (Scream 4), melyben visszatér Neve Campbell, Courteney Cox Arquette és David Arquette. A produkció 2011-ben kerülhet az amerikai mozikba.

Légió (2010) (Legion)

Címkék: akció thriller légió sci fi

2010.02.19. 16:00

Légió (2010)
(Legion)

"Az angyalok az Úr parancsát követve hajlandóak bármire….
Amikor a világ teremtője megelégeli az emberi bűnök kiapadhatatlan folyamát, elveszítve minden hitét az emberiségben úgy dönt, hogy elküldi az angyalok légióját a Földre. A Gábriel (Kevin Durand) vezette sereg váratlan ellenállásba ütközik a halandók oldalára álló Mihály arkangyal (Paul Bettany) személyében, aki a Mojave sivatagban rekedt néhány emberrel együtt közösen veszi fel a harcot a légióval szemben. Mihály már tudja, hogy a túlélők között lévő fiatal terhes nő meg nem született gyermeke az emberiség utolsó esélye…
Misztika, a legmodernebb komputeres filmtechnikával készült szemkápráztató látvány, és vad akciójelenetek együtteséből áll össze Scott Stewart rendező víziója egy lehetséges apokalipszisről, és az emberiség utolsó esélyéről Paul Bettany-val (Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód) a főszerepben ."

Színes, amerikai akciófilm, 104 perc
Szereplők: Paul Bettany, Dennis Quaid, Kate Walsh, Kevin Durand, Tyrese Gibson, Adrienne Palicki
Rendező: Scott Stewart
Forgalmazza: InterCom
Mozipremier: 2010. március 18. (2010. január 22; USA)

Kaptunk egy korhatáros előzetest a közelgő Kick-Ass képregény adaptációhoz. A történet egy képregény-fanatikus srácról szól, aki a való életben is szuperhőssé akar válni...

Újabb szinkronhang-karakteres fotók érkeztek a márciusban érkező (előzők itt), Így neveld a sárkányodat DreamWorks animációhoz.

Szinkronhangok: Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrara, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Craig Ferguson, Kristen Wiig és T.J. Miller.

 

 

hírek röviden 02.19

Címkék: hírekröviden

2010.02.19. 09:34

 

- Budapest Top 10
2010.II.12.-2010.II.17.
1.    Valentin nap
2.    Avatar
3.    Farkasember
4.    Sherlock Holmes
5.    Toy Story 2. 3D
6.    Egyszerűen bonyolult
7.    Kilenc
8.    Hova lettek Morganék?
9.    A szállítmány
10.   Köntörfalak

- A Universal Pictures a Los Angeles Times információi szerint, Jon Hurwitz-t és Hayden Schlossberg-t (Kalandférgek) kérte fel az Amerikai pite 4 forgatókönyvének megírására, ami a 2003-as Amerikai pite 3. - Az esküvő közvetlen folytatása lenne. Egyenlőre a projekt Amerikai pite 4 munkacímen fut, de ez változhat.

- A Summit Entertainment ma bejelentette, hogy a The Twilight Saga: Eclipse első előzetese március 12-én érkezik a Remember Me című dráma előtt, melynek főszereplője ugyancsak Robert Pattinson. Eclipse premier június 30.
A New Moon amerikai DVD megjelenése március 20.

- James Cameron elárulta, hogy az Avatar amerikai DVD, Blu-Ray premierje április 22-én, a Föld Napján lesz.

-apróság - két fotó a Titánok harcából + magyar honlap

"1954 nyarán Teddy Daniels szövetségi rendőrbíró és újonnan kinevezett társa, Chuck Aule megérkezik a Viharszigetre, melyen egyedül az Ashecliffe Elmegyógyintézet áll. Feladatuk, hogy nyomára bukkanjanak az egyik ápoltnak, aki egykor szörnyű bűnöket követett el, és most titokzatos módon tűnt el a bezárt cellájából. A rejtélyek és a megválaszolandó kérdések azonban egyre sokasodnak. Hogyan szökhetett meg valaki a zárkájából, és hol rejtőzhetett el a kietlen szigeten? Ki hagyja hátra a titokzatos üzeneteket a nyomozóknak? Mi történik valójában a hírhedt C Részlegben? Miért veszi körül az üresnek tűnő világítótornyot elektromos kerítés, és mit keresnek ott őrök? Minél közelebb kerülnek a nyomozók a titokhoz, annál inkább úgy érzik, a megoldás folyamatosan kicsúszik a kezeik közül. Vajon csak képzelik, vagy tényleg mindenki az őrületbe akarja kergetni őket? Teddy Daniels egyre elszántabban keresi a megoldást, de minduntalan falakba, nyomasztó titkokba és hazugságokba ütközik. A végső igazságért pedig talán mindent fel kell áldoznia.

Dennis Lehane 1966-ban született Dorchesterben, Massachusetts államban. Lehane mindig tudta, hogy író akar lenni: első regényét még egyetemi évei alatt írta. Számtalan átírás után 1994-ben jelent meg Egy pohárral a háború előtt című regénye, főszerepben Angie Gennaro és Patrick Kenzie magándetektívekkel. A könyvért az Amerikai Krimiírók Szövetsége odaítélte neki a Shamus-díjat. A bostoni magánnyomozók főszereplésével további 4 regényt írt: Sötétség, fogd meg a kezem; Sacred; Gone, Baby, Gone; Prayers for Rain.

Eddigi legnagyobb sikerű könyve, a Titokzatos folyó 2001-ben látott napvilágot. A 2003-ban született Viharsziget című regényének filmváltozatát Martin Scorsese rendezte, a filmet 2010 elején mutatták be. Legutóbbi regénye Any Given Day címmel 2008-ban jelent meg Amerikában, osztatlan sikert aratva a kritikusok és az olvasók körében."

megjelenés: 2010. február 20. 
terjedelem: 288 oldal

"Ryan Bingham a nagyvállalati leépítések szakembere, folyamatosan úton van, és tömegével rúgja ki az embereket. Élete nagy részét szállodákban és repülőkön tölti, legközelebbi barátai az alkalmi utastársak és a légiutas-kísérők. Nincs lakása, mindene, amije van, belefér egy kézitáskába, amit örökké magával hordoz. Bőszen gyűjti a kilométereket, és egyetlen szenvedélyének él, hogy elérje az egymillió mérföldes álomhatárt. Ám ahogy egyre közelebb jut hozzá, különös dolgok kezdenek történni körülötte, és a jól megszokott, biztonságos élete hirtelen a feje tetejére áll. Az utolsó utazására készül: nyolc város hat nap alatt, hogy végül valahol Dél-Dakota felett egy utasszállító gép első osztályú, folyosó melletti ülésén ülve végre értelmet nyerjen az élete. A regényből készült film George Clooney főszereplésével február 18-án kerül a mozikba, több Oscar-jelöléssel és a legjobb forgatókönyvnek járó Golden Globe díjjal. "Walter Kirn stílusa olyan szikrázó és éles, mint az égbolt egy Jumbo Jet ablakából nézve."- Chicago Tribune"

megjelenés: 2010. február 20.
terjedelem: 260 oldal

Az első fél perces Tv reklám érkezett a Zöld Zóna (Green Zone) című thrillerhez, melyben Matt Damon és Paul Greengrass rendező A Bourne csapda és A Bourne ultimátum után ismét együtt forgatott. Amerikai premier március 12-én, míg mi június 03-tól láthatjuk a hazai mozikban.

Oliver Stone (háromszoros Oscar-díjas rendező) elkészítette az 1987-es Tőzsdecápák folytatását, melyben Gordon Gekko (Michael Douglas) kiszabadul a börtönből, és vissza akar szerezni mindent, amit elveszített.

süti beállítások módosítása