Díva (Burlesque) madridi premier

Címkék: burlesque

2010.12.12. 17:43

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10224179_8bd1e4cc5c756f4fb0b36690b359b23a_l.jpg

A Disney filmstúdió csodás, igaz, szeretnivaló és izgalmas történetet dolgozott fel. Diane Lane (Napsütötte Toszkána, A hűtlen) és John Malkovich (Égető bizonyíték, A tökéletlen trükk) játssza a főszerepet, a Csoda a jégen, a Legyőzhetetlen és a Későn kezdő producereinek legújabb alkotásában.

Minden legenda egy elérhetetlen álomból születik. Egy háziasszony bajnokot szeretne faragni különleges lovából, és mindent hajlandó kockára tenni érte. Bár senki sem bízik benne, ő kitart az álma mellett, talál is hozzá néhány furcsa társat, és végül… talán célba ér. A PARIPA vérpezsdítően izgalmas vágta a rajtpisztoly eldörrenésétől a célvonalig – az egész családnak!

DVD megjelenés: 2011. február 09.

http://img3.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/10218285_e18247e0d50097c1111ad6e8bd14ed0e_xl.jpg

hírek röviden 12.11

Címkék: hírekröviden

2010.12.11. 19:37

- DreamWorks Animation SKG Inc. bejelentette, hogy 2013. márciusában  kerül mozikba a Me and My Shadow (Én és az árnyékom) című animáció, 3D-ben. A filmet Mark Dindal (Chicken Little, The Emperor's New Groove) rendezi Steve Bencich és Ron Friedman (Chicken Little, Open Season) forgatókönyve alapján, amit Tom Astle és Matt Ember (Get Smart) dolgoz át. A történet egy rendkívül csalódott árnyékról fog szólni, aki mozgalmasabb élet után vágyakozik. Gazdája Stanley Grubb, a világ legunalmasabb embere, ezért az árnyék átveszi az irányítást Stanley felett!

- Az tudjuk egy ideje, hogy a Warner Bros. Pictures rebootot készít a Buffy, a vámpírok réme (Buffy the Vampire Slayer) franchiseból. A főszereppel kapcsolatban a Glee - Sztárok leszünkből ismert Heather Morris nevét emlegetik jelenleg.

- Két nap alatt 3 millió DVD-t és Blu-ray-t adtak el az Alkonyat: Napfogyatkozásból

- Sharlto Copley a District 9 után ismét együtt fog dolgozni Neill Blomkamp rendezővel, ugyanis ő lesz az Elysium című sci-fi főszereplője. Igaz még a tárgyalások elején járnak, de Matt Damon neve is ott kering a projekttel kapcsolatban.

- A The Wrap infói szerint Jesse Eisenberg (The Social Network) legújabb projektje a Free Samples című drámai komédia, melyhez korábban Jess Weixler, Jason Ritter, Tippi Hedren, Hallie Pfieffer, Jocelin Donahue és Matt Walsh írt alá. A produkció egy kibukott diáklányról (Weixler) fog szólni, aki fagylalt kóstolókat osztogat, miközben egy srác (Eisenberg) udvarol neki. Az alkotás Jim Beggarly forgatókönyve, Jay Gammill rendezése, Joseph McKelheer és Eben Kostbar produceri felügyelete alatt készül Los Angelesben.

- Max Minghella és Jeffrey Wright is benne lesz George Clooney The Ides of March című színdarab adaptációjában, melyhez korábban Ryan Gosling, Evan Rachel Wood, Philip Seymour Hoffman, Marisa Tomei és Paul Giamatti írt alá. A produkció szkriptjét Clooney produkciós partnerével, Grant Heslovval és Beau Willimonnal, a darab szerzőjével együtt írta. A filmben Gosling egy feltörekvő politikusnak lehet a kommunikációs menedzsere, aki jelöltei magát elnöknek. Majd a fiatal idealista a piszkos politika áldozatául esik.

- A tovább mögött a 83. Oscar Legjobb vizuális effekt esélyesei

The Eagle poszter

Címkék: theeagle

2010.12.11. 18:00

Brit plakátot kapott a magyar földön is forgatott The Eagle, melyet Kevin Macdonald (Az utolsó skót király) rendezett Channing Tatum, Mark Strong, Jamie Bell, Donald Sutherland, Denis O'Hare, Douglas Henshall, Paul Ritter és Ben O'Brien főszereplésével.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10210909_e5ca7ae693cfcdbcaeca9bc7faf67dee_l.jpg

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) kapcsolata könnyed nyári kalandként indul New Yorkban, és egyikük sem számít folytatásra, amikor majd Erin hazatér San Franciscóba, Garrett pedig marad New Yorkban a munkája miatt. Ám hat hét egyre szenvedélyesebb románc után egyikük sem biztos benne, hogy véget akar vetni a viszonynak. Így hát a kontinensnyi távolság, a szkeptikus barátok és rokonok, illetve a váratlan kísértések ellenére a páros talán mégis megtalálja azt a szerelemnek nevezett valamit. De vajon az erotikus SMS-ek, a késő éjszakai telefonbeszélgetések áthidalják-e a távolságot?

DVD megjelenés: 2011. január 26.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10217005_b83f5354dee2f70b96e6f9bd8c2ba1f1_xl.jpg

Thor magyar szinkronos bemutató

Címkék: thor

2010.12.11. 17:37

A Comic-Con-on bemutatott öt perces trailer, és a poszter után éjszaka debütált Kenneth Branagh Thor című filmjének új előzetese, melyhez időközben a magyar nyelvű bemutató is befutott. Az első a magyar verzió, a tovább után viszont az eredeti is megtekinthető.

Mélyeszd a fogaid a hajmeresztően vicces VÁMPÍROS FILM humorral és véresen komoly poénokkal kibővített HARAPJ MEG kiadásába!
Becca, a szorongásoktól üldözött tinédzser két természetfeletti udvarló, a mogorva, barátságtalan vámpír és egy hihetetlenül szőrös farkasember között vívódik. A két vígjátékgyártó nagyágyú, a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson szerzője és Ken Jeong, a Másnaposok egyik szereplője a garancia arra, hogy ezúttal is mindenki halálra röhögi magát!

DVD megjelenés: 2011. február 2.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10211017_22ddd8f5898755bcb6b5f1102e09c427_xl.jpg

Hírek estére 12.10.

Címkék: hírekröviden

2010.12.10. 19:02

- A múltkori hírekkel ellentétbe mégsem fog egy évet csúszni Ridley Scott Alien előzményfilmje, sőt, már címet is kapott a projekt, mostantól Paradise névre hallgat.

- James Cameron és Andrew Adamson a Cirque du Soleilről tervez 3D-s filmet forgatni olyan kamerákkal, amilyenekkel az Avatar is készült.

- Anne Hathaway és Bradley Cooper lesznek a The Silver Linings Playbook című film főszereplői, melyet David O. Russell fog rendezni. A történet egy volt középiskolai tanárról szól, akit depresszió miatt kezeltek, és miután kiengedik, az édesanyja gondjaira bízzák. A férfi megpróbálja visszaszerezni volt feleségét, de közben zűrös szomszédjába is beleszeret.

- Gérard Depardieu, Irrfan Khan és Adil Hussain is leszerződtek az Ang Lee rendezésében készülő Life of Pi című filmhez, mely egy Pi nevű fiúról szól, aki hajótörést szenved egy tigris, egy hiéna, egy zebra és egy orangután társaságában.

- Russell Brand lesz a Rentaghost című film főszereplője, mely egy angol vígjátéksorozat filmes remake-je lesz. Brand egy Fred Mumford nevű fickót fog játszani, aki halála után úgy dönt, hogy a túlvilágon hasznosabb lesz, mint amilyen életében volt.

- Armie Hammerrel és Charlize Theronnal is zajlanak tárgyalások, hogy csatlakozzanak a J. Edgar című Eastwood film stábjához, mely korábban Hoover néven futott. Hammer Clyde Tolsont alakítaná, aki ügyvédként kezdte pályafutását, majd az FBI-hoz került, és egyesek szerint Hoover szeretője volt. Theron Hoover titkárnőjét, Helen Grandyt alakíthatja.

- Johnny Depp egy interjúban elmondta, hogy egy cameoszerep erejéig szívesen feltűnne a 21 Jump Street mozifilmben.

- A Universal bejelentette, hogy 3D-ben fog elkészülni a 47 Ronin című film, mely egy csapat szamurájról fog szólni, a főszerepben Keanu Reevesszel.

- Végül visszavették R-esre a Blue Valentine NC-17 korhatár besorolását, de még ez is elég komolyan számít. A hivatalos indoklás szerint a besorolás "részletesen ábrázolt szexuális jelentnek, trágár nyelvezetnek, és erőszakos jelenteknek" köszönhető.

- A Disney előrehozta a The Muppets premierjét 2011. november 23-ra.

- Jessica Biel leszerződött a New Year's Eve stábjához, mely a Valentin nap kvázi folytatása lesz, természetesen ismét rengeteg sztárral. Robert De Niro és Ashton Kutcher szintén leszerződtek, Michelle Pfeifferrel, Hilary Swankkel, Lea Michele-lel és Abigail Breslinnel pedig zajlanak a tárgyalások.

- Benicio Del Toro fogja rendezni a 7 Days in Havana című spanyol nyelvű film egyik jelenetét. Az alkotás napjaink Kubájában fog játszódni, és hét jelenetből áll össze, melyet más-más direktor fog rendezni.

- Orlando Bloommal megkezdődtek a tárgyalások, hogy a Hobbitban is alakítsa Legolast.

- Carey Mulligan leszerződött a Steve McQueen rendezésében készülő Shame stábjába, Michael Fassbender és James Badge Dale mellé. A történet egy Brandon (Dale) nevű 30-as éveiben járó fickóról szól, akinek szexuális élete meglehetősen bonyolult, és húga (Mulligan) érkezése csak még jobban bekavar neki. Fassbender Brandon főnökét fogja játszani.

- Talyor Lautner lesz az Incarceron című sci-fi főszereplője. A film egy Incarceron nevű társadalomban játszódik, amely egy börtön. Finn (Lautner) megismerkedik a börtönigazgató lányával, és találnak egy titokzatos kulcsot, és megtudják, hogy van egy ember, akinek sikerült megszöknie.

- Chris Zylka fogja alakítani Eugene "Flash" Thompsont a Pókemberben. Flash a suli sztárfocistája, aki állandóan piszkálja Petert, ugyanakkor Pókembert nagyon tiszteli.

- Luc Besson fogja rendezni az Into the Light című filmet, mely a burmai Nobel-díjas politikusnő, Aung San Suu Kyi életéről fog szólni. A főszerepben Michelle Yeoht láthatjuk majd.

- Anne Hathaway lesz a Barbarella főszereplője, bár rendezője még nincs a projektnek. A szuperhősnőről már készült egy film 1968-ban, Jane Fondával a főszerepben.

- Az Entertainment Tonight jóvoltából bepillantást nyerhetünk a The Three Musketeers forgatásába.

Piranha 3D magyar poszter

Címkék: piranha3d

2010.12.10. 17:59

Az álmos Victoria tó környéke a tavaszi szünetben mindig életre kel, a nyaralók száma a tízszeresére nő, minden a napsütésről, a fürdésről és a bulizásról szól. Ám ebben az évben nem csak a másnaposság és a helyi öregek okoznak fejfájást; a terror a tó vízéből gyűrűzik elő. Miután egy hirtelen víz alatti földmozgás történelem előtti időkből származó, borotvaéles fogú, emberevő halakat szabadít ki, egy csapat vadidegennek kell hirtelen közösséggé kovácsolódnia, ha nem akarnak rémisztő gyorsasággal haleledellé válni.

Alexandre Aja (Sziklák szeme) izgalmas akció thrillerének főszereplői között régi nagyágyúkat - Elisabeth Shue, Ving Rhames, Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd, Jerry O’Connell - éppúgy találhatunk, mint ifjú sztárokat - Jessica Szohr (A pletykafészek) és Steven R. McQueen (Vámpírnaplók).

Hazai mozipremier: 2011. január 6.   Forgalmazza: Budapest Film

http://img8.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/10210537_33a3715713643d675e2b6be7c24d4d5c_xl.jpg

Karácsony Artúr poszter

Címkék: arthur christmas

2010.12.10. 17:47

A magyar szinkronos előzetes után, most megmutatom az első plakátot, a jövő novemberben debütáló animációhoz.

http://img8.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/10210489_09c097fb4eec7bf78add807cf78406ce_xl.jpg

Vasököl magyar szinkronos bemutató

Címkék: realsteel

2010.12.10. 17:19

Tegnap mutattam a Vasököl (Real Steel) bemutatóját, melyhez mára befutott a magyar szinkronnal ellátott verzió is.

hírek röviden 12.10

Címkék: hírekröviden

2010.12.10. 14:34

-

- Az Entertainment Tonight jóvoltából bepillantást nyerhetünk a The Three Musketeers forgatásába, és Orlando Bloom is megszólal a videóba.

The Rite Trailer 2

Címkék: therite

2010.12.10. 13:41

Az Apple-nél debütált tegnap a Magyarországon is forgatott The Rite című horror második bemutatója, mely itthon A rítus címmel kerül mozikba február 10-én az InterCom jóvoltából.

Thor poszter

Címkék: thor

2010.12.10. 11:42

A ma esti bemutató előtt a Yahoo! kidobott egy Thor posztert, melyet alább vehetsz szemügyre.

http://img9.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10208675_3a2f5dc359ee7984a9fc80ec32e9246f_xl.jpg

cseh Utódomra ütök poszter

Címkék: littlefockers

2010.12.10. 11:38

December 23-án fut be a magyar mozikba Unokádra ütök címmel a vígjátéksorozat harmadik része, melyhez alább látható egy cseh poszter.

http://img1.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/10208507_29c8cabff84988a60e9766d48800781b_xl.jpg

süti beállítások módosítása