Hírek estére 10.24.

Címkék: hírekröviden

2010.10.24. 21:25

- A minap már esett róla szó, hogy James Cameron és Laeta Kalogridis újraírják a Fantasztikus utazás remake forgatókönyvét, és most kiderült, hogy Cameron azt szeretné, ha Louis Letterier rendezné a filmet.

- A Marvel eltolta a Runaways című képregény adaptáció forgatási munkálatainak megkezdését, egyelőre határozatlan időre.

- Jack Black és Steve Pink szerezték meg Daniel H. Wilson How to Survive a Robot Uprising című regényének megfilmesítési jogait, és a dolog pikantériája, hogy Steven Spielberg egy teljesen hasonló témájú filmen dolgozik, mely Robocalypse néven fut, és szintén egy Wilson regénye adja az alapját.

- A New Line hivatalosan is zöld utat adott a Bryan Singer rendezésében készülő Jack the Giant Killernek, melynek főszerepét valószínűleg a Kick-Assből ismert Aaron Johson játszhatja majd. A film egyébként a Babszem Jankó némileg modernizált változata lesz.

- Daniel Craig miatt csúszni fog a Dream House című film bemutatója, ugyanis a stúdió úgy döntött, hogy néhány jelenetet újra kell forgatni, és ehhez minden szereplőre szükség van, csakhogy Mr. Craig decemberig nem ér rá.

- Az Amber Entertainment szerezte meg Paul Finch Stronghold című regényének megfilmesítési jogait. A történet a középkorban játszódik, amikor a walesiek életre keltenek néhány zombit, hogy segítsenek nekik az angol elnyomók elleni harcban. A főhős egy fiatal lovag lesz, aki szembeszegül uralkodója parancsával, és elindul az ellenséges uralkodó lányának megmentésére, és ebben a zombik sem akadályozhatják meg.

Evelyn Salt, a szakmája egyik legjobbjaként elismert CIA ügynök menekülni kényszerül. Egy orosz disszidens ugyanis meggyőzi elöljáróit, hogy beosztottjuk valójában kettős játszmát játszik, és azért küldték az USA-ba, hogy gyilkoljon. Az ügynök megszökik. Minden erejét és ügynöki tapasztalatát bevetve próbál egérutat nyerni, hogy leplezzen egy olyan összeesküvést, amely alapjaiban forgathatja fel világunkat. De lehet, hogy ő is az összeesküvés része…

Az Angelina Jolie főszereplésével készült látványos akció-thriller az utolsó pillanatokig tartogat meglepetéseket a néző számára.

Három különböző, korábban soha nem vetített exkluzív filmváltozat!
Eredeti mozi változat + 2 további bővített változat
A mozikban nem volt látható!

DVD megjelenés: 2010. december 08.

http://img6.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9757851_bd338bd6bcedb1f12e65bc00a64c69fe_xl.jpg

Készülj fel az őrületes akciókra és a fergeteges poénokra a Kéjjel-nappal kibővített kiadásában. Tom Cruise és Cameron Diaz, a mozivászon két szupersztárja szexi akcióvígjátékában együtt rúg fel minden szabályt.

Amikor June (Diaz) a kisvárosi lány összefut egy titokzatos idegennel, úgy érzi megtalálta álmai pasiját. Ám hamarosan rádöbben, hogy lovagja szökésben lévő szuperkém, aki hamarosan őrületes, több kontinensen keresztül vezető menekülésbe sodorja magával. A szűnni nem akaró golyózáporban June-nek döntenie kell, hogy sármos lovagja hétpróbás gazember-e vagy élete szerelme.

DVD megjelenés: 2010. december 01.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9745883_08d0906b96e058d514d3b0d17fefd781_xl.jpg

Hírek röviden 10.23

Címkék: hírekröviden

2010.10.23. 12:50

- A Sex and the City 2 rendezője, Michael Patrick King Meryl Streep, Sandra Bullock és Oprah Winfrey főszereplésével fog filmet forgatni a Universal berkein belül, mely jelenleg Untitled Michael Patrick King Project munkacímen fut.

A történetben különböző karaktereket ismerhetünk meg, akik megpróbálják összeegyeztetni a házasságot a munkájukkal és a média figyelmével, ami körülveszi őket.

Steven Spielberg will direct Robopacalypse as his next movie- Még tavaly novemberben vette meg a DreamWorks Drew Goddard forgatókönyvét, melyet Daniel H. Wilson - Robopocalypse című novellája alapján készítetett. Egy hónappal ezelőtt jött a hír, miszerint Steven Spielberg-et érdekli a projekt és a stúdió szeretné ha a Spielberg következő rendezése a robotos film lenne. Na, szóval a Deadline tegnapi információja szerint hivatalosan is bejelentette a stúdió, hogy Spielberg fogja levezényleni a produkciót, mely egy robotfelkelést követően a túlélő emberiség sorsát mutatja be.

A forgatást 2012. januárjában kezdik, hogy aztán 2013-ban a mozikba kerülhessen az alkotás.

- Tegnap a hírek között esett szó arról, hogy a korábbi bejelentés ellenére mégsem szerepel Mel Gibson a Másnaposok című vígjáték folytatásában, ugyanis a színészt kiutálták a stábból. Estére érkezett a Variety híre, miszerint a Warner Bros. megtalálta Gibson utódját Liam Neeson személyében.

Neeson elmondta, hogy egy nap alatt leforgatják a jelenetét, melyben egy thaiföldi tetoválót kell megformálnia.

- Kristin Davis (Sex and the City) is szerepet kapott az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában, mely a Journey 2: The Mysterious Island címet viseli.

Davis, Vanessa Hudgens, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Anita Briem és Michael Caine mellé lépett fel a fedélzetre.

A filmben Josh Hutcherson ismét Sean Anderson bőrébe bújhat, aki arra kényszerül, hogy édesanyjával eltűnt nagyapja után kutassanak egy mitikus és szörnyekkel teli szigeten.

Michael Caine a Josh Hutcherson karakterének (Sean Anderson) a nagyapját fogja alakítani.

A szkript nem fogja szorosan követni Jules Verne: The Mysterious Island (azaz, Verne Gyula - A rejtelmes sziget) című könyvét.

A forgatás a tervek szerint október végén kezdődik Hawaii-on és Észak-Carolinában.

- Lea Michele (Glee) első filmjére készülhet, ugyanis aláírt a Garry Marshall rendezésében készülő Valentin-nap (Valentine's Day) folytatásához, mely 2011. december 9-én kerül az amerikai mozikba New Year's Eve (Szilveszter) címmel, Katherine Fugate szkriptje alapján Wayne Rice és Mike Karz produceri felügylelete alatt.

Michele a New Line romkomjában egy zenekar tagja lesz.

Akik nagy valószínűséggel visszarérnek - Jessica Alba, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Topher Grace, Hector Elizondo, Julia Roberts, Emma Roberts és Queen Latifah.

Rabbit Hole Trailer

Címkék: dráma rabbithole

2010.10.22. 22:18

Január 14-én lesz a széleskörű bemutatója a Rabbit Hole című drámának, mely John Cameron Mitchell rendezésében készült Nicole Kidman és Aaron Eckhart főszereplésével.

A David Lindsay-Abaire Pulitzer-díjas színdarabján alapuló film egy olyan házaspárról szól, akik egy autóbaleset következtében elveszítik kisfiukat.

Újabb képek láttak napvilágot a This Means War forgatásáról, melyeken Tom Hardy és Chris Pine látható. (mégtöbb fotó itt és itt)

http://img5.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9741753_61208194e3746389c4b557b8d1a1f81a_xl.jpg

Jövőhéten debütál a hazai mozikban is a Fűrész hetedik része, melyhez érkezett egy igencsak korhatásos jelenet.

A Nemzet aranya alkotóinak jóvoltából a Disney új produkciójában megelevenedik a mágia és a varázslat világa.

Balthazar Blake (Nicolas Cage) modern varázsló, aki miden erejével védi Manhattant a sötét erők támadásaitól. Amikor felfedezi, hogy egy átlagos srác különleges képességekkel rendelkezik, beszervezi a vonakodó újoncot, és egy gyorstalpaló tanfolyamon beavatja a mágia tudományába. Aztán, bevetés…
Lépj be a szédületes kalandok, lélegzetelállító akciók és hihetetlen trükkök birodalmába, ahol egy különös páros megmutatja, hogy a valódi világ sokkal varázslatosabb, mint bárki gondolná!

DVD megjelenés: 2010. december 08.

http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9741143_ad320ad540c62dd42be11323a96a0eee_xl.jpg

Folytatást kap az Eredet?

Címkék: hírek inception

2010.10.22. 19:36

A Christopher Nolan rendezte Eredet (Inception) egyértelműen az év egyik legnagyobb sikere volt, mind kritikai, mind pedig bevételi szempontból, így nem meglepő, hogy a Warner Bros. szívesen venné, ha elkészülne a második rész, de a döntést Nolanra bíznák.

Folytatást kap az Eredet?

Az biztos, hogy a rendező nagyon szívesen dolgozott a filmen, hiszen jelenleg a videojáték tervezésén munkálkodik, de nem biztos, hogy egy esetleges második részbe is belevágnak, de ha igen, akkor sem mostanában, hiszen előbb a Batman 3 következik.

Ráadásul az is nagy kérdés, hogy érdemes-e elkészíteni egyáltalán a második részt, hiszen számos esetben a folytatás gyengébbre sikerült elődjénél, de persze ellenpéldák is akadnak, és még csak messzire sem kell menni hozzájuk, hiszen A sötét lovag is legalább olyan jó volt, mint a Batman: Kezdődik.

Hírek estére 10.22.

Címkék: hírekröviden

2010.10.22. 18:55

Wesley Snipes setting up J. Edgar Hoover/Martin Luther King movie- Wesley Snipes producerként is kipróbálja magát a Code Name Zorro című filmnél, mely J. Edgar Hooverről, az FBI alapítójáról fog szólni, elsősorban azt vizsgálva, hogy miért tartotta komoly fenyegetésnek Martin Luther King polgárjogi mozgalmát. Snipes szeretne szereplőként is feltűnni a filmben, de azt még nem tudni, hogy kit fog alakítani.

- Shaw Ryan (Kemény zsaruk sorozat) fogja írni a Without Remorse című film forgatókönyvét, melynek alapját Tom Clancy azonos című bestsellere képezi. A történet középpontjában egy John Kelly nevű fickó áll, aki bosszút áll egy kábítószercsempész banda tagjain, akik megölték a barátnőjét.

- A Waht's Playing weboldal megszerezte a készülő Alien előzményfilm forgatókönyvét, melyben egy Growers nevű csapatot ismerhetünk meg, akik a galaxist járják, azzal a céllal, hogy lakhatóvá tegyenek több bolygót, és ennek érdekében hipnotizálják az ott élőket, hogy engedelmeskedjenek nekik. Így például rávesznek egy Fin és egy Karik nevű rabszolgát, hogy közösüljenek, bár azt nem tudni, hogy ez hogy fog beleférni egy PG-13 besorolású filmbe. Az alienek úgy kerülnek a képbe, hogy a csapat tagjai biológiai fegyverként akarják használni őket, de aztán eldurvulnak a dolgok.

Hellraiser gets new life with Todd Farmer and Patrick Lussier- A Hellraiser is rebootot kap, sőt, a Dimension Films már fel is kérte Todd Farmert a forgatókönyv megírására, és Patrick Lussiert a rendezésre. A film egyfajta eredet mozi lesz, melyben Pinheadről tudhatunk meg majd többet. A forgatás valamikor jövőre kezdődik, a cél pedig egy 2011 végi, 2012 eleji premier.

- Mégsem Stephen Norrington fogja rendezni A holló remake-et, ugyanis egy interjúban elárulta, hogy  kiszállt a projektből. Mint mondta egy színész miatt, akit nem kívánt megnevezni, át kellett írni a forgatókönyvet, melyet ő írt Nick Cave-vel, így úgy döntött, távozik a stábból.

- A DreamWorks filmet tervez forgatni W. Bruce Cameron (Pimaszok-Avagy kamaszba nem üt a mennykő) A Dog's Purpose című könyve alapján. A történet egy kutyáról szól, aki halála után újjáéled, és úgy gondolja, hogy biztos valami célja van a Földön, amit végre kell hajtania. A történetet Bailey, egy bölcs és vicces kutyusa narrálja végig.

- Ole Bornedal fogja rendezni a Dibbuk Box című horrort, melynek producerei Sam Raimi és Robert G. Tapert lesznek. A film Az ördögűző és a Ragyogás keveréke lesz, melynek alapját egy család igaz története képezi, akik miután hozzájutnak egy elátkozott dobozhoz különféle katasztrófák sorozatát élik át. A forgatás januárban kezdődik.

- Laeta Koligridis az Avatar után ismét James Cameronnal fog együtt dolgozni, hogy újraírják az 1966-os Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) remake forgatókönyvét. A történet középpontjában egy csapat tudós áll, akikm összezsugorítják magukat és egy miniatűr tengeralattjáróval bejutnak egy másik tudós testébe, hogy megmentsék az életét.

Unknown Trailer

Címkék: thriller unknown

2010.10.22. 18:45

Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Frank Langella, Michael Baral, Aidan Quinn, Stipe Erceg és Olivier Schneider főszereplésével 2011. február 18-án (hazai várható megjelenés: január) mutatja be a Warner Bros. Pictures az amerikai mozikban a Unknown című thrillert, mely korábban Unknown White Male címmel futott.

A produkció Jaume Collet-Serra rendezésében készült, míg a szkriptet Didier Van Cauwelaert "Out of My Head" című regénye alapján Oliver Butcher és Stephen Cornwell készítette.

A sztori egy orvosról szól (Liam Neeson), aki miután autóbalesetet szenved kómába esik. Miután felébred a felesége (January Jones) nem ismeri fel, és férfi (Aidan Quinn) feltette a személyazonosságát.

Hírek röviden 10.22

Címkék: hírekröviden

2010.10.22. 15:00

- A korábbi bejelentés ellenére mégsem szerepel Mel Gibson a Másnaposok című vígjáték folytatásában, ugyanis a színészt kiutálták a stábból.

- A Jackass 3D-t hamarosan a magyar mozik is bemutatják.

Robert Downey Jr. to produce and possibly star in Emergency!- A Columbia Pictures szerezte meg Neil Strauss Emergency: This Book Will Save Your Life című könyvének megfilmesítési jogait, míg a produkció Doug Belgrad és Matthew Tolmach - a Columbia Pictures elnökei - bejelentéséből kiderült, hogy Robert Downey Jr., Susan Downey és Michael DeLuca felügyelete alatt fog elkészülni Allan Loeb (Wall Street: Money Never Sleeps) forgatókönyve alapján.

Neil Strauss könyvében igazi túlélővé képzi magát. Utazását mutatja be egy veszélyes világban, ahol többek között megtanul pontosan lőni, és elsajátítja azokat a módszereket, amik segítségével életben maradhat a vadonban és megmentheti szerettei életét.

A főszerepet valószínű, hogy Downey Jr. fogja eljátszani.

- Peter Jackson rendező megerősítette a hírt, miszerint Angliába költözhet A hobbit forgatása és úgy hírlik, hogy azt a stúdiót bérlik majd ki munkálatokra, amiben a Harry Potter is készült. A WB képviselői jövő héten kezdik meg az 500 millió dolláros film elköltöztetését Új-Zélandról. A forgatás pedig jövő februárban kezdődhet.

Itt pedig a nyilvánosságra hozott szereplők, hogy ki-kit fog alakítani: Martin Freeman – Bilbo Baggins, Richard Armitage - Thorin Oakenshield, Aidan Turner - Kili, Rob Kazinsky – Fili, Graham McTavish – Dwalin, John Callen – Oin, Stephen Hunter – Bombur, Mark Hadlow – Dori, Peter Hambleton – Gloin

The Bourne Legacy will leave an opening for Jason Bourne's return- Pár nappal ezelőtt volt arról szó, hogy Matt Damon nem fog visszatérni a negyedik Bourne filmbe - mely a The Bourne Legacy címet viseli - ám a film sztorija attól még engedni, hogy Damon, azaz Jason Bourne visszatérhessen a jövőben.

A Deadline infói szerint az új mozi jobban fog koncentrálni a Treadstone szupertitkos program működése mögött álló vállalatra és több új karaktert is megismerhetünk, akik bővíteni fogják a sorozat mitológiáját. Az új főszereplő, aki korábban szintén Treadstone ügynök volt hasonló tapasztalatokkal fog rendelkezni mint Jason Bourne. Ez az új történet ott fog folytatódni, ahol az eredeti trilógia véget ért.

- Deadline tájékoztatása szerint a Mandate Pictures szerezte meg a Universal Pictures elől a The Day of the Triffids (A Triffidek Napja) című sci-fi-fantasy feldolgozásának jogait, mely Sam Raimi felügyelete alatt, és elképzelhető, hogy a rendezésében fog elkészülni.

Raimi mellett Robert G. Tapert, Don Murphy, Susan Montford és Mark Gordon is jelen lesz producerként.

Az elmúlt hónapban, mikor először lehetett hallani a projektről, akkor úgy volt, hogy a film 3D-s technológiával fog elkészülni, ám a Deadline ezt nem jelezte legújabb cikkjében.

Az 1963-ban készült klasszikus filmnek John Wyndham 1951-es regénye adja az alapját, melyben egy meteorzápor miatt a világnépesség 99.9 százaléka megvakul. A meteorok miatt agresszív húsevő növények szabadulnak el, amik megtámadják a látásukat elveszítő embereket.

- Dakota Fanning főszereplésével fog elkészülni a Summit Entertainment berkein belül készülő, If I Stay című természetfeletti thriller, melynek Gayle Forman regénye adja az alapját, mely 2009. áprilisában jelent meg. A produkció a brazil származású Heitor Dhalia rendezésében fog elkészülni Shauna Cross forgatókönyve alapján.

Korábban egyébként Catherine Hardwicke (Twilight) neve merült fel a rendezői teendőkkel kapcsolatban, ám ő a Piroskát (Red Riding Hood) választotta.

A film egy fiatal nőről fog szólni aki miután autóbalesetet szenved, kóma közben egy testen kívüli élmény részese lesz.

M. Night Shyamalan to helm One Thousand A. E.- Az Overbrook Entertainment égisze alatt fog megvalósulni az M. Night Shyamalan (Az utolsó léghajlító, Ördög) rendezésében készülő One Thousand A.E. című sci-fi, melynek a forgatókönyvét Garry Whitta (Éli könyve) jegyzi.

Az Overbrook egyébként Will Smith, James Lassiter, Ken Stovitz és Smith feleségének, Jada Pinkett Smith produkciós cége. További információ a projekttel kapcsolatban - ami gondolom nem meglepetés - hogy, Will Smith fia, Jaden Smith (A karate kölyök, A boldogság nyomában) lesz a film főszereplője.

- Meg Ryan, Curtis 50 Cent Jackson, John Lithgow, Joe Anderson, Kevin Zegars, Anthony Anderson, Esai Morales és Kat Dennings lesz a BCDF Pictures berkein belül, Chris Rossi saját forgatókönyve alapján rendezett Lives of the Saints című drámájának főszereplője.

A forgatás november 13-án kezdődik Los Angelesben.

- Még februárban érkezett az infó, miszerint remakelik a Philip K. Dick novella alapján készült Total Recall – Az emlékmás című filmet.

Heat Vision Blog szerint Colin Farrell, Michael Fassbender és Tom Hardy esélyes a Len Wiseman rendezésében készülő újrának főszerepére.

Az eredeti film története: A XXI. században vagyunk. Doug Quaid-et olyan különleges eljárásnak vetik alá, amellyel a férfi emlékeit összekuszálják. Így akarják megakadályozni, hogy emlékezzen arra, amire nem kellene. Egy napon azonban Quaid mégis ráébred arra, hogy ki is ő valójában. Ez a felismerés arra készteti, hogy a Marsra utazzon és ott felvegye a harcot egy kíméletlen gengszterrel, aki romba döntötte életét. A bolygóra érve azonnal feltűnik neki, hogy a bűnöző is felkészült már érkezésére. Quaid-nek rá kell jönnie arra, hogy senkiben sem bízhat, mert szinte mindenki az életére tör. Menekülnie kéne, de a bosszú visszatartja és felveszi a harcot a kegyetlen gonosztevővel...

- Téa Leoni is a Tower Heist stábjában Ben Stiller, Eddie Murphy, Alan Alda, Gabourey Sidibe és Michael Peña után.

A produkciót Brett Ratner novemberben kezdi el forgatni New Yorkban, Ted Griffin, Noah Baumbach és Jeff Nathanson forgatókönyve alapján.

A sztori egy felhőkarcolóban lezajló rablásról szól.

- Black Swan hivatalos honlapja (katt a képre)

Black Swan hivatalos honlapja (katt a képre)

- A Heat Vision riportja szerint a DreamWorks Animation és Guillermo del Toro fogják elkészíteni Rodrigo Blaas rajzfilmkészítő díjnyertes rövidfilmjének az Alma-nak egész estés változatát.

Rodrigo Blaas nevével a Némó nyomában és a Jégkorszaknál találkozhattunk, ám ez a projekt lesz rendezői debütálása, melyet saját forgatókönyve alapján fog elkészíteni.

Az Alma középpontjában egy fiatal lány áll, aki egy elvarázsolt játékboltban találja magát gyönyörű  babák között, köztük az egyik úgy néz ki, mint ő.

Dwayne 'The Rock' Johnson új moziját a Fastert - mely itthon Rohanás címmel kerül a mozikba - november 24-én mutatják be az amerikai mozikba, míg a hazai bemutatót (persze ha lesz egyáltalán) decemberről egészen február 24-éig tolták.

November 4-én érkezik hozzánk a Másnaposok rendezőjének új vígjátéka, melyhez most befutott a magyar hangok névsora is. Fekete Ernő tizedjére fogja Robert Downey Jr. hangját kölcsönözni, Für Anikó szintén tizedjére lesz Juliette Lewis hangja, Scherer Péter harmadszor hangolhatja Zach Galifianakist az Egek ura és a Másnaposok után, Kálid Artúr és Jamie Foxx pedig nyolcadszorra "találkoznak". Új lesz ugyanakkor a Michelle Monaghan-Nemes Takách Kata, a Jon Cryer-Zámbori Soma és a Danny McBride-Kálloy Molnár Péter párosítás is.

Mikor egy egyetemi csíny szörnyű fordulatot vesz, és az egyik lány meghal, a Theta Pi ház amúgy közkedvelt lányai úgy döntenek, hogy soha nem beszélnek a történtekről. Azonban a múlt kísérteni kezdi őket, mikor az évzáró bulik kellős közepén feltűnik egy mániákus gyilkos, hogy bosszút álljon.

Hazai DVD megjelenés: 2010. október 28.

Rendező: Stewart Hendler
Szereplők: Briana Evigan, Leah Pipes, Rumer Willis, Jamie Chung, AudrinaPatridge, Julian Morris, Margo Harshman, Matt Lanter, Carrie Fisher

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9864705_961ef8845aa1bf550f3c72efd3361bec_xl.jpg

süti beállítások módosítása