Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Kristin Chenoweth, Victor Garber és Betty White főszereplésével érkezik a You Again című vígjáték, melyet a Walt Disney Pictures szeptember 24-én küld az amerikai mozikba.

Már megint te! (You Again) hazai bemutatója november 11. Forgalmazza: Fórum Hungary

Marni  (Kristen Bell - Lepattintva) megpróbálja tönkretenni bátyja esküvőjét, mikor rájön, hogy bátyja az ő gimis ellenfelét Joannát (Odette Yustman) veszi feleségül. A helyzet akkor bonyolódik, mikor Marni édesanyja, Gail, (Jamie Lee Curtis) is ugyanabban a cipőben találja magát mint a lánya, ugyanis a menyasszony édesanyja, Ramona (Sigourney Weaver), Gail vetélytársa volt a gimiben. Rövid időn belül egy őrült harc kezdődik a korosztályok között...

Újabb képek a Smurfs forgatásáról.

http://img3.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/7989125_5b0139ecfae1ed0509c5d6cf962122a6_l.jpg

A 2010-es MTV Movie Awards díjakat június 6-án adják át, a show házigazdája Aziz Ansari lesz. Nálam a blogon még nem volt szó az MTV Movie Awardsról szó, tehát ezt most pótolom, reklámok és a tovább mögött a jelöltek listájával.

Egy jelenetet mutatok a Killersből, melyben Ashton Kutcher és Katherine Heigl lesz látható. Amerikai prmeier pénteken (jún.04), viszont a hazai egyenlőre ismeretlen.

Get Low fotók

Címkék: Get Low

2010.05.30. 11:23

Július 30-án érkezik a Sony Pictures Classics jóvoltából a Get Low című dráma-vígjáték Robert Duvall, Bill Murray, Sissy Spacek és Lucas Black főszereplésével.

A film igaz történetet mesél el, miszerint 1938-ban Frank Quinn (Murray), egy kisváros temetkezési vállalkozó és Buddy Robinson (Lucas Black) összeáll, hogy megrendezzék Felix Bush (Duvall) excentrikus remete temetését, ahol Bush arra kíváncsi, hogy mennyien jönnek el a temetésére.

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/7980643_b6014a62c11defabe7b48339c69adb8f_m.jpg

Új poszter került ki a netre, a Julia Roberts főszereplésével készült, Elizabeth Gilbert azonos című regényének filmadaptációjához, az Eat Pray Love (Ízek, imák, szerelmek) című drámához.

Andy épp egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi hűséges játék aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt. Mint később kiderül, joggal. Jesse szerint a játékoknak kezükbe kell venni az irányítást, s meggyőzi a többieket, hogy a Sunnyside Óvodába vegyék az irányt, ahol tudomásuk szerint mindenkivel játszanak. Ám nem egészen az várja ott őket, mint amire számítottak. A féktelen gyerkőcök már alig várják, hogy rájuk tehessék ragacsos kis mancsaikat, ráadásul rövidesen Woody-ék tudomására jut, hogy volt gazdájuk keresi őket. Hőseinknek menekülniük kell, így „egy mindenkiért, mindenki egyért” alapon csatlakoznak az ottani játékokhoz: Kenhez és Barbie-hoz, a lila poliphoz, Csápihoz, a folyton drámázó sünhöz, Tüsi úrhoz és a cseresznyeillatú idős plüssmackóhoz, Macóhoz, hogy együtt megtervezzék, és véghez vigyék nagyszabású szökésüket. Jelmondatuk: „Egy játékot sem hagyunk hátra!”. Nehezíti helyzetüket, hogy néhány új barátjuk közel sem olyan barátságos, mint hitték.

hírek röviden 05.28

Címkék: hírekröviden

2010.05.28. 14:00

- Emma Roberts (Valentine's Day, Nancy Drew, Hotel for Dogs) is benne lesz a Sikoly 4-ben (Scre4m), és egy Jill nevű karaktert fog alakítani.
A forgatás júniusban kzdődik Michiganben.

- James McAvoy (Wanted) játszhatja a fiatal Charles Xaviert az X-Men: First Class-ban. A produkciót Matthew Vaughn (Ha/Ver) rendezi, és a tervek szerint 2011 június 2-án kerül az amerikai mozikba.


- Valószínűleg Bruce Willis lesz  a The Tomb című akció-dráma főszereplője, mely Antoine Fuqua rendezésében készül majd el a  Summit Entertainment égisze alatt.

Willis egy börtöntervezőt alakítana, aki miután megvalósítja a világ legszökésbiztosabb börtönét, ő maga is börtönbe kerül, méghozzá a saját maga tervezett börtönbe, de megpróbálja a lehetetlent, és megkeresi azt aki rács mögé juttatta.

Egyébként Willis és Fuqua  dolgozott már együtt, méghozzá a Nap könnyei című akción.

- Peter Sollett (Nick and Norah’s Infinite Playlist) rendezésében fog elkészülni a Marvel Studios Runaways című képregénysorozatából készült mozifilm. A Runaways-mozi forgatókönyvét maga  a képregény atyja, Brian K. Vaughn (Lost, Y: The Last Man című kéregény-sorozat) készítette Drew Pearce-szel közösen.

A történet pár tinédzserről szól, akik rájönnek, hogy szüleik gonosztevők, igazi főellenségek, ezért elmenekülnek otthonról, és közben felfedezik saját különleges képességüket.


- Tim Burton Alice Csodaországbanja belépett az 1 milliárd dollárt elért filmek táborába

- Simon Crane helyett Wayne Kramer rendezésében készülhet el a Kane & Lynch című adaptációt, melyben Bruce Willis és Jamie Foxx lesz látható.

- A Deadline New York jelentése szerint Michael Bay és a Platinum Dunes felügyelete alatt készülhet el a Tini Nindzsa Teknőcök élőszereplős változata.

- Itt egy videó a Szex és New York premierjéről

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

A film egy pörgős akció-vígjáték, melyben korunk két legsikeresebb és legvonzóbb színésze sziporkázik és akiket a Vanília égbolt után most újra együtt láthatunk a vásznon. A Mission Impossible-filmek sztárja, Tom Cruise és a szupernőci, Cameron Diaz kirobbanó vígjátéka, férfiaknak és nőknek egyaránt kellemes szórakozást nyújt. A kontinenseket átszelő kalandokat Észak-Amerika mellett Jamaikában és több európai országban (Spanyolország, Ausztria) forgatták.

"A film forgatása 2009 szeptemberében kezdődött Bostonban és Bridgewaterben  (Massachusetts). A repülőteres jelenetet Worcesterben vették fel, a Massachusetts Repülőterén. Mindeközben Massachusetts Melrose részén is forgattak. A spanyolországi Sevilla városában, az ausztriai Salzburgban  és Danversben forgattak még."

A hazai bemutató dátuma: 2010. július 15. (Forgalmazó: Intercom)

retro Inferno poszterek

Címkék: dráma inferno biopic

2010.05.28. 13:00

Nem is olyan régen számoltam be arról, hogy Lindsay Lohan a független Inferno című filmhez írt alá, melyben a nemrég elhunyt pornósztárt, Linda Lovelace-t alakítaná, és most néhány korai promóciós képek kerültek napvilágra, melyet Tyler Shields saját weboldalán tett közzé. Az Inferno Matthew Wilder rendezésében készül.

Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) produceri felügyelete mellett készült a The Sorcerer's Apprentice (A varázslótanonc) című fantasy, melyet Nicolas Cage főszereplésével John Turtletaub rendezett.

Balthazar Blake (Nicolas Cage) egy mestermágus, aki napjaink Manhattanjében él, és próbálja megvédeni a várost nemezise, az Alfred Molina által alakított Maxim Horvath ellen. Balthazarnak segítségre lesz szüksége, és ezért tanítványának fogadja Dave Stutler-t (Jay Baruchel), egy átlagos fiút, aki természetesen rejtett erőkkel bír.

The Expendables poszter

Címkék: akció theexpendables

2010.05.27. 19:27

Augusztus 19-én érkezik a magyar mozikba Stallone The Expendables című akciója, addig is itt egy nagyon jó poszter...(frissítve egy promó videóval)

DVD megjelenés: Újhold

Címkék: újhold twilight

2010.05.27. 17:12

A Gamma Home Entertainment 2010. június 18-án jelenteti meg a The Twilight Saga várva-várt második részét, az Újholdat DVD-n és Blu-ray lemezen és újrakiadásra kerül az Alkonyat is!

Stephenie Meyer világsikerű Twilight-sorozatának második fejezetében tovább szövődik a románc a halandó Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen (Robert Pattinson) között. Mindeközben olyan ősi titkok törnek a felszínre, amelyek könnyen el is pusztíthatják őket. Amikor Edwards önkéntes száműzetésbe vonul Bella biztonsága érdekében, a lány egyre-másra hívja ki a sorsot maga ellen, csak hogy újra láthassa szerelmét. Barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) megmenti a biztos halálból. Ezt követően azonban Bellának a természetfeletti világ olyan rejtélyeivel kell szembenéznie, amelyek minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorják.

Az Újhold 2010. június 18-án jelenik meg DVD-n egy- és kétlemezes változatban (2.990, illetve 3.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron), valamint BD-n duplalemezes változatban (6.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron) a Gamma Home Entertainment forgalmazásában. A filmet mindhárom kiadvány eredeti (2.40:1) képarányban, DVD-n DD5.1-es magyar és angol hang, BD-n dts-HD 5.1-es magyar és dts-HD MA 5.1-es angol hang, továbbá magyar felirat kíséretében kínálja.

Jonah Hex megkapta második bemutatóját, viszont a produkcióval kapcsolatban nincs jó hírem, ugyanis hazai premierről egyenlőre semmi hír...

Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas, Christina Hendricks és Jean Smart főszereplésével a Warner Bros. Pictures október 8-án mutatja be a Life As We Know It című romantikus vígjátékát, melyet Ian Deitchman és Kristin Rusk Robinson forgatókönyve alapján Greg Berlanti rendezett.

Holly Berenson egy feltörekvő vállalkozó, míg Eric Messer egy ígéretes sportigazgató. Egy katasztrofális első randi után kiderül számukra, hogy egyetlen közös dolog sincs bennük, azt leszámítva, hogy van egy keresztlányuk, Sophie. Mikor Sophie szülei váratlanul meghalnak Holly és Eric kénytelenek félretenni egymás iránti ellenérzésüket, és meg kell találniuk a közös hangot, amíg muszáj egy fedél alatt élniük.

süti beállítások módosítása