2010.05.16. 13:59

A Warner Brothers bejelentette közzétette a készülő produkcióinak tervezett premier dátumát...

Steven Soderbergh legújabb filmje a Contagion (Fertőzés), melyben Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law és Gwyneth Paltrow lesz látható 2011. október 11-én kerül az amerikai mozikba, míg előtte 2011. szeptember 23-án érkezik az Utazás a Föld középpontja felé folytatása (Untitled Journey to the Center of the Earth Sequel) Brendan Fraser és Josh Hutcherson-nal a főszerepben, természetesen 3D-ben.

A Warner Bros. a Final Destination 5-nek 2011. augusztus 26-ára tűzte ki a premierjét (hogy 3D-s lesz-e,még nem tudni).
Gary Marshall Valentine's Day című romantiuks filmjének folytatása a New Year's Eve 2011.december 9 lesz először látható.
Catherine Hardwicke rendezésében a The Girl with the Red Riding Hood (Pirosaka és a farkas - modern horror változata) 2011. április 22-én kerül a mozikba Amanda Seyfried, Max Irons, Shiloh Fernandez, Gary Oldman és Julie Christie főszereplésével.

Ashley Greene, Tom Felton, Luke Pasqualino, Sebastian Stan, Julianna Guill és Suzanne Ford szereplésével 2011. szeptember 9-én érkezik a The Apparition Todd Lincoln rendezésében.

És végül a Late Bloomer 2011. augusztus 11-én debütál.

hírek röviden 05.16

Címkék: hírekröviden

2010.05.16. 12:17

- Josheph Gordon-Levitt után Bruce Willis szerződött le a Looper című sci-fi-akcióhoz, melyet Rian Johnson (The Brothers Bloom) fog levezényelni saját forgatókönyve alapján.

- Kevin Spacey és Zachary Quinto után Carla Gugino és Stanley Tucci írt alá a Marning Call című drámához, melyet JC Chandor saját forgatókönyve alapján fog rendezni. A tervek szerint a forgatás ezen a nyáron kezdődik Manhattanben, és szeptember 15-én kerül az amerikai mozikba.

- Pierce Brosnan, Billy Bob Thornton, Maria Bello és Giovanni Ribisi lesz a Walter Hill (48 Hours, Southern Comfort) rendezésében készülő St. Vincent című krimi-thriller főszereplője. A produkció forgatása július 12-én kezdődik Detroitban.
A sztori szerint egy bérgyilkos (Pierce Brosnan) papnak adja ki magát, hogy közel kerüljön egy alvilági gengszterhez (Billy Bob Thornton).

- Philip Seymour Hoffman és Robin Wright csatlakoztak Brad Pitt és Jonah Hill mellé a Moneyball című baseballdrámába, melyet Aaron Sorkin, Steve Zaillian és Stan Chervin forgatókönyve alapján Bennett Miller (Capote) fog rendezni. A prudukciót a tervek szerint júniusban kezdik el forgatni Los Angelesben, és a Columbia Pictures (Sony) égisze alatt fog elkészülni.
Az igaz történeten alapuló filmben Brad Pitt egy kispályás baseballcsapat kapitányát fogja alakítani, aki egy speciális matematikai formula segítségével sikerre vitte csapatát, Jonah Hill pedig az asszisztensét fogja megformálni.

- Paul Dano (There Will Be Blood, Little Miss Sunshine), Clacy Brown és Keith Carradine is leszerződött a Jon Favreau (Vasember 1 és 2) rendezte Cowboys & Aliens című western-sci-fi adaptációhoz, melyhez korábban már aláírt Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell és Noah Ringer. A forgatókönyvet Alex Kurtzman, Roberto Orci és Damon Lindelof készítette.
A DreamWorks Pictures 2011. július 29-én küldi az amerikai mozikba.

- Alvin Sargent (Pókember 2 és 3) csiszolgatja az új Pókember forgatókönyvet, melyet eredetileg James Vanderbilt készített.

A Marc Webb (500 nap nyár) rendezésében készülő mozit, még idén elkezdik forgatni, hogy készen legyen 2012. július 3-ra, amikoris 2D-ben és 3D-ben is bemutatásra kerül a mozikban.

- Shia LaBeouf azt nyilatkozta a The Associated Press-nek, hogy a Transformers 3 biztosan tetszeni fog a rajongóknak, merthogy sok emberi halál lesz benne...ugyanis a robotok embereket fognak célba venni...és ezért úgy gondolja, hogy a TF3 lesz az eddigi legőrültebb akciófilm...
A TF3 2011 július 1-én érkezik majd meg az amerikai mozikba.

- The Hollywood Reporter értesülései szerint, Ralph Fiennes és Olga Kurylenko lesz a Coronet című romantikus dráma főszereplője, mely Temple Clark (Tamara Drewe and London Boulevard) rendezésében fog elkészülni.
Fiennes-t (Harry Potter) egy angol komikust (Guy) fog megformálni, aki Prágában dolgozik és viszonyba keveredik  a takarítónőjével, Maryskaval (Olga Kurylenko).
A film forgatása idén ősszel kezdődik Londonban és Prágában.

- McG helyett David Fincher (The Curious Case of Benjamin Button) rendezésében fog elkészülni a 20 000 mérföld a tenger alatt (20 000 Leagues Under the Sea) című kalandfilm, melynek a forgatókönyvét Scott J. Burns írta.
A Disney még tavaly jelentette be, hogy elkészítik az 1954-es film újráját.

- A Warner Brothers közzétette néhány 2011-es  produkciójának tervezett premierjét...mely szerint Steven Soderbergh legújabb filmje a Contagion (Fertőzés), amiben Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law és Gwyneth Paltrow lesz látható 2011. október 11-én kerül az amerikai mozikba, míg előtte 2011. szeptember 23-án érkezik az Utazás a Föld középpontja felé folytatása (Untitled Journey to the Center of the Earth Sequel) Brendan Fraser és Josh Hutcherson-nal a főszerepben, természetesen 3D-ben (egyenlőre cím nélkül).
A Warner Bros. a Final Destination 5-nek 2011. augusztus 26-ára tűzte ki a premierjét (hogy 3D-s lesz-e,még nem tudni).
Gary Marshall Valentine's Day című romantikus filmjének folytatása a New Year's Eve (Szilveszter) 2011.december 9-én lesz először látható.
Catherine Hardwicke rendezésében a The Girl with the Red Riding Hood (Pirosaka és a farkas - modern horror változata) 2011. április 22-én kerül az amerikai mozikba Amanda Seyfried, Max Irons, Shiloh Fernandez, Gary Oldman és Julie Christie főszereplésével.
Ashley Greene, Tom Felton, Luke Pasqualino, Sebastian Stan, Julianna Guill és Suzanne Ford szereplésével 2011. szeptember 9-én érkezik a The Apparition Todd Lincoln rendezésében.
És végül a Late Bloomer 2011. augusztus 11-én debütál.

- Anthony Hopkins és Dustin Hoffman lesz a The Song of Names című dráma főszereplője, mely Vadim Perelman (A ház a ködben) rendezésében fog elkészülni. A produkció forgatókönyvét Norman Lebrecht (Az elszánt diplomata és a Purple Mountain) díjnyertes könyve alapján Jeffrey Caine készítette.

- Két fotó Conan-ről (Jason Momoa)

Címkék: hírek warnerbrothers

2010.05.15. 23:11

A Warner Brothers bejelentette a jövőben érkező produkcióinak tervezett premierjét...

Steven Soderbergh legújabb filmje a Contagion (Fertőzés), melyben Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law és Gwyneth Paltrow lesz látható 2011. október 11-én kerül az amerikai mozikba, míg 2011. szeptember 23-án érkezik az Utazás a Föld középpontja felé folytatása (Untitled Journey to the Center of the Earth Sequel) Brendan Fraser és Josh Hutcherson-nal a főszerepben, természetesen 3D-ben.

A Warner Bros. a Final Destination 5-nek 2011. augusztus 26-ára tűzte ki a premierjét, azt hogy 3D-s lesz-e,még nem tudni.
Gary Marshall Valentine's Day-e után érkezik a New Year's Eve című romantikus vígjáték, ami 2011.december 9 lesz először látható.
Catherine Hardwicke rendezésében a The Girl with the Red Riding Hood  2011. április 22-én kerül a mozikba Amanda Seyfried, Max Irons, Shiloh Fernandez, Gary Oldman és Julie Christie főszereplésével.


Ashley Greene, Tom Felton, Luke Pasqualino, Sebastian Stan, Julianna Guill és Suzanne Ford szereplésével 2011. szeptember 9-én érkezik a The Apparition Todd Lincoln rendezésében.

És végül a Late Bloomer 2011. augusztus 11-én debütál.

Easy A bemutató

Címkék: dráma romantikus easya

2010.05.15. 20:33

Emma Stone-nal (Zombieland) a főszerepben, szeptember 17-én érkezik a Screen Gems (Sony) jóvoltából az Easy A című romantikus dráma, melyet Bert V. Royal forgatókönyve alapján Will Gluck (Pomponsrácok) rendezett. Stone mellett Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm MacDowell, Aly Michalka és Stanley Tucci lesz látható.

Emma Stone egy olyan középiskolás lányt fog alakítani, aki azt hazudja, hogy már elvesztette a szüzességét, és párhuzamot lát Hester Prynne regénye A skarlát betű főszereplőjének az életével.
Elhatározza hát, hogy a róla keringő pletykákat társadalmi és pénzügyi helyzetére használja fel.

Az Easy A hivatalos honlapja

Befutott az első teaser poszter a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of The Dawn Treader) című fantasyhoz, melyet december 10-én mutatnak be az amerikai mozikban. A Narnia krónikái harmadik része Michael Apted (A világ nem elég) rendezésében készült, Christopher Markus, Stephen McFeely, Richard LaGravenese és Michael Petroni forgatókönyve alapján. Főbb szerepekben Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter, Gary Sweet, Bruce Spence, Arthur Angel, Shane Rangi és Liam Neeson lesz látható.

Ami még fontos, hogy ez nem a Disney, hanem a Fox Walden  égisze alatt készült.

A Hajnalvándor útja (The Voyage of the Dawn Treader)  C. S. Lewis regénysorozatának, a Narnia krónikáinak ötödik kötete, mely 1952-ben jelent meg. Megismerhetjük belőle Lucy, Edmund és Eustace kalandját Narnia világában.

http://img7.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/9878267_e2094be97c6e3c41a4f5df0a016ca411_xl.jpg

Június 18-án mutatja be a Warner Bros. Pictures a Jonah Hex című adaptációt, melynek a hazai premierje egyenlőre sajnos ismeretlen.. Az alább látható karakterposzterek most futottak be, melyen Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox és Michael Fassbender látható.


A Universal Pictures  június 30-án mutatja be a The Death and Life of Charlie St. Cloud (Charlie St Cloud halála és élete) című romantikus drámát, mely Ben Sherwood regénye alapján készült. Craig Pearce és Lewis Colick forgatókönyve alapján a produkció Burr Steers rendezésében készült. Főbb szerepekben Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, Kim Basinger és Ray Liotta lesz látható.

A regény tartalma: Amikor Charlie St Cloud a szomszéd kölcsönvett autóját összetöri, és a balesetben az öccse, Sam életét veszti, Charlie megesküszik, hogy sohasem felejti el a testvérét. Tizenhárom évvel később, amikor abban a temetőben dolgozik, ahová Samet eltemették, Charlie találkozik Tess Carroll-lal, a nagyon szemrevaló lánnyal, aki vitorlázik is. Ahogy erősödik a kapcsolatuk, Charlie arra kényszerül, hogy számára addig szinte elképzelhetetlen döntést hozzon. A szokatlan témájú regény választ keres az élet nagy kérdéseire.

Marion Cotillard és Colin Farrell lesznek David Cronenberg Cosmopolis című filmjének főszereplői, mely Don DeLillo regénye nyomán készül, és a szerdán kezdődött cannes-i filmfesztiválon keresnek hozzá befektetőket. A forgatás márciusban és májusban zajlik Torontóban és New Yorkban.

A történet szerint Farrell egy milliárdost fog alakítani, aki egy nap alatt elveszíti az összes pénzét, ezért luxusautójával bejárja egész Manhattant.

Ezt a fotót alább, a Cannes-i Filmfesztiválon készítették.


Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona), Dominic West (300) és Imelda Staunton (Taking Woodstock) lesznek a The Awakening című természetfeletti thriller főszereplői, mely Nick Murphy rendezésében fog elkészülni (neki egyébként ez a debütálása). A forgatás a tervek szerint júniusban indul.

A történet szerint 1921-ben járunk Angliában, az I. világháború után, ahol egy szkeptikus nő, egy vidéki bentlakásos iskolába utazik, melyről az a hír járja, hogy valódi kísértetek tűntek fel a helyszínen. Mikor már azt hiszi, hogy megoldotta a szellemesdit, olyan dolgokat lát, amely ellentmond minden racionális meggyőződésének.

Ez pedig alább, a Cannes-i Filmfesztiválon látható teaser posztere a produkciónak.

Bradley Cooperes forgatási képeket már mutattam egy párszor, most azonban Robert De Niro is látható a The Dark Fields forgatásán.

(Robert De Niro és Bradley Cooper - 2010. május 6., Philadelphia)

Megérkeztek az első forgatási képek a Friends with Benefits című romantikus vígjátékból, melyen Ashton Kutcher és Natalie Portman látható.  Továbbá Justin Timberlake és Mila Kunis is szerepel még a produkcióban. A mozi a Screen Gems (Sony) égisze alatt készül, Will Gluck (Easy A, Fired Up!) rendezésében.

hírek röviden 05.14

Címkék: hírekröviden

2010.05.14. 11:53

- Kirsten Dunst is benne lesz, Jack Kerouac, 1957-es, Úton (On the Rode) című regénye adaptációjában, mely Walter Salles (Fekete víz) rendezésében fog elkészülő. Korábban már aláírt a filmhez Garrett Hedlund, Sam Riley és Kristen Stewart is. A forgatása Augusztusban kezdődik.

- Paul WS Anderson A három testőr 3D-s moziját 2011 nyarán tervezi a Summit Entertainment moziba küldeni...

- A Heat Vision értesülései szerint az Egy makulátlan elme örök ragyogása (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) Oscar-díjas forgatókönyvírója, Charlie Kaufman két hetet töltött a Kung Fu Panda második részének a kipofozásával, mely a Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom címet viseli. A tervek szerint az amerikai premier 2011. június 3-án esedékes.

- Evangeline Lilly (Lost) és Anthony Mackie csatlakoztak a Shawn Levy rendezésében készülő Real Steel stábjához. Egyébként a két színész már szerepelt együtt a A bombák földjénben (The Hurt Locker). A Real Steel 2011. november 18-án debütál az amerikai mozikban.

- Jason O’Mara csatlakozott Katherine Heigl és Daniel Sunjata  mellé a One for the Money című krimi-thrillerbe, melyet Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith és Liz Brixius szkriptje alapján Julie Ann Robinson (Az utolsó dal) fog levezényleni. A produkció a Lionsgate égisze alatt fog elkészülni.

Egyébként, Janet Evanovich Stephanie Plum könyvsorozatának első regénye alapján készül az alkotás.

- Sam Worthington (Avatar, A titánok harca) lesz a főszereplője (és az egyik producere) a DreamWorks Pictures Quatermain című sci-fi-kalandjának. Allan Quatermain egyébként H. Rider Haggard regényének, a King's Solomon Mines-nak és folytatásának, az Allan Quatermain-nek a főhőse. A produkció egyenlőre rendező nélkül.

Worthington producertársai Alfred Gough és Miles Millar.


- A Summit Entertainment égisze alatt készülő The Darkest Hour című sci-fi-thrillerhez Emile Hirsch és Olivia Thirlby után Rachael Taylor (Transformers: Revenge of the Fallen) és Joel Kinnaman (Snabba Cash) szerződött le.
A forgatás Oroszországban fog zajlani, az elkövetkező pár hónapban.

- Szerződést kötött az Imax Corporation és a Sony stúdió, mely szerint a Resident Evil: Afterlife a hagyományos mozis premierrel párhuzamosan digitális IMAX-filmszínházakban is bemutatásra kerül.

- A Sony Pictures animációs részlege megvásárolta a népszerű RollerCoaster Tycoon című videójáték filmes adaptációjának jogait, így tehát elkészülhet a mozifilmverzió. A projekt a tervek szerint élőszereplős-animációs lenne, melynek az előkészítéséhez már hozzá is látott Harald Zwart, a Karate kölyök (2010) rendezője.

- Nicolas Winding Refn szeretné levezényleni a Csodanő című filmet.

- Samuel L. Jackson egy interjúban elárulta, hogy számíthatunk S.H.I.E.L.D. filmre is.

- Nap videója! Cameron Diaz lerúgja Tom Cruise-t a Kéjjel nappal forgatásán

- A Robin Hood hivatalos magyar honlapja

- A Piranha 3D hivatalos honlapja

- Sergei Bodrov lesz a Spook's Apprentice (A Szellem inasa) című Warner Bros. Pictures égisze alatt készülő, Joseph Delaney gyerekkönyvének filmadaptációjának a rendezője. Eredetileg a produkció forgatókönyvét Matt Greenberg készítette, ám ezt kicsit átdolgozza Chuck Leavitt (Blood Diamond).

- A Judge Dredd (Dredd bíró) 3D forgatása idén ősszel indul Pete Travis rendezésével.

- Burke & Hare poszter  a Cannes-i Filmfesztiválon

- Sylvester Stallone a Rambo V: The Savage Hunt filmjével kapcsolatban azt nyilatkozta pár hete az Empire magazinnak, hogy 99%-ig biztos benne, hogy nem fog elkészülni, helyette inkább a The Expendables második részére koncentrál.
Ennek ellenére a Cannes-is Filmfesztiválon egy óriási Rambo V: The Savage Hunt plakát látható, melyen ott virít hogy: COMING 2011. Akkor most lesz, vagy nem lesz? Meglátjuk..

- Oliver Stone, Carey Mulligan, Michael Douglas és Shia LaBeouf Cannes-ban


- Eclipse banner (kattra nő)


- Fotó a Green Lantern forgatásáról, melyen Ryan Reynolds látható.

- Megan Fox, Leilaként a Jonah Hexben


A mai hírek között hívtam fel a figyelmet arra, hogy ma az iTunesTrailers jóvoltából debütál egy Exclusive Twilight Eclipse film clip. Megérkezett, a tovább mögött látható...

Garry Marshall, a Micsoda nő! rendezője rengeteg sztárt és legalább annyi romantikát kínál beszédes című filmjével, amely júniusban érkezik DVD-n.

Az a sok híresség és az a rengeteg nevetés! Igazi sztárparádét láthatunk ebben a szívmelengető romantikus vígjátékban, melyet a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője készített. Sorsok ütköznek, kereszteződnek, gabalyodnak újra egymásba egyetlen napon – a szerelmesek napján. Valaki megkéri a kedvese kezét. Egy virágküldemény nem jut el a címzettjéhez. Egy féltve őrzött titok végre napvilágra kerül. A „csak úgy megjelenek, és meglepem a pasim” visszafelé sül el. Csörték, csókok, elhibázott és helyes döntések és még sok más… Akár zöldfülű vagy a szerelemben, akár kiábrándult, ebbe a 19 sztárt felvonultató filmbe egészen biztosan bele fogsz szeretni.

A Valentin-nap idén másodszor köszönt be, méghozzá 2010. június 16-án DVD-n a ProVideo jóvoltából. A kiadványon a filmet eredeti (1.85:1) képaránnyal, DD5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében élvezhetjük. Extraként exkluzív bepillantást kapunk a Szex és New York 2. című filmbe, valamint sztároktól hemzsegő kimaradt jeleneteket - magyar felirattal.

forrás: www.dvdextra.hu


Annyit érdemes tudni, a Kane and Lynch című videójáték-adaptációról, hogy az elsőfilmes Kyle Ward forgatókönyve alapján Simon Crane rendezésében fog elkészülni. A főszerepben Bruce Willis és Jamie Foxx lesz látható, és a Lionsgate valamikor 2011-ben küldi a mozikba.

A története egy Adam "Kane" Marcus nevű kíméletlen zsoldosról és egy James Lynch nevű pszichopata gyilkosról szól, akik összeállnak, hogy megszerezzenek egy ellopott mikorchipet, mellyel kifizethetnek egy váltságdíjat.

Nálam a napokban kimaradt a poszter, ezért most pótolom, íme:

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/7800417_08091516c712bf9cae4ba535882c55af_l.jpg

süti beállítások módosítása