2009.12.13. 20:25

fotó a Vasember 2-ből

Címkék: akció

2009.12.13. 20:16

fotó a Vasember 2-ből

2009.12.13. 20:16

 

Megérkezett a második (ez már hosszabb) előzetes a Titánok harca remake-hez, amit március 16-án mutatnak be az amerikai mozikban, Sam Worthington-al a főszerepben.

"A hatalomért folytatott harc során, mióta világ a világ, emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot. Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétől, Hádésztől (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, így vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielőtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat. Veszedelmes útjuk során Perszeusz és bátor katonái tiltott világokon verekszik keresztül magukat, olyan tájakra jutnak el, ahova ember még nem tette be a lábát, ahol démonokkal és ismeretlen fenevadakkal veszik fel a harcot. Perszeusz egyetlen esélye a túlélésre, ha elfogadja a benne rejlő isteni hatalmat, és képes sorsa fölé emelkedni, rátalálva saját végzetére."

Magyar mozipremier: 2010. április 2.

H2 alternatív befejezés

Címkék: horror

2009.12.13. 17:54

Az Overture Films 2010. február 26-án mutatja be, A Crazies című horror remake -et, ami a Szaharát jegyző Breck Eisner rendezésében készült. (Egyébként az eredeti filmet 1973. márciusában mutatták be, George Romero rendezésében) A forgatókönyvet Scott Kosar és Ray Wright írták. Főbb szerepekben Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Danielle Panabaker, Joe Anderson, Brett Rickaby, Christie Lynn Smith, Preston Bailey, Joe Reegan és Justin Welborn látható.

Érkezett jópár fotó a jövő május 28-án érkező Perzsia hercege - Az idő homokja -hoz...

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6291703_1a38e8b16b3986041736ea8daf223d26_m.jpg

Január 19-től látható az amerikai mozikban a Warner Bros. forgalmazásában Mel Gibson krimi-drámája... A Martin Campbell rendezte filmben, Thomas Craven (Mel Gibson) a nyugdajas éveihez közeledő nyomozót alakít. Miután lánya gyilkosság áldozata lesz, az elkeseredett apa nyomozásba kezd és rádöbben gyermeke kettős életére.

" Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a boston-i rendőrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják őket, és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Craven-nek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit...

A igényesen elkészített akció-thrillerek specialistája, Martin Campbell rendező (Aranyszem, Casino Royale), ismét egy feszes tempójú, fordulatokban és látványos akciókban gazdag, minőségi produkcióval jelentkezik. A James Bond karakterét, mindkét esetben színészváltásnál, újraélesztő és világsikert arató filmek rendezője ezúttal sem okoz csalódást. Martin Campbell a hét év után ismét főszerepet vállaló Mel Gibson által életre keltett, mindenre elszánt zsaru bosszútörténetével új távlatokat nyit a műfaj történetében. "

http://img4.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/6283853_4e10abf30ba8a946f07e4f0500e52533_l.jpg

A film egyébként a BBC hat epizódból álló 1985-ös minisorozatának feldolgozása. előzetes erre.

Hazai premier: március 18.

A Nicolas Cage főszereplésével készült, Season of the Witch című szupernaturális thriller-hez érkezett az első hivatalos poszter...A Lionsgate március 19 -én mutatja be az USA-ban. További szerepekben Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan, Claire Foy, Ulrich Thomsen, Stephen Graham és Christopher Lee. előzetes erre.

Andrew Daly is a Maci Laciba tart

Anna Faris (Rachel), Dan Aykroyd, Justin Timberlake (Bubu) és Tom Cavanaugh (vadőr) után
Andrew Daly is csatlakozott a készülődő Maci Laci film stábjához.
Andrew Daly - Mayor Brown polgármestert fogja játszani, aki a csőd széléhez juttatja a várost, és ezt a Yellowstone Park eladásával szeretné kompenzálni. A forgatás mostanában (decemberben) Új-Zélandon kezdődik. Bemutató: 2010-12-17

 

Adam Sandler és Jennifer Aniston együtt a Pretend Wife -ban

Adam Sandler és Jennifer Aniston lesz a főszereplője a Pretend Wife (Kamu feleség) című vígjátéknak, amit a Columbia Pictures készít el, 2011-02-11-re. (Valentin-nap elötti péntek)
A forgatóköny, melyet Allan Loeb és Tim Downling írt, korábban Holiday in Hawaii (Hawaii-i vakáció) címmel futott.

 

 

 

Cameron Diaz - rossz tanítónő lesz

Cameron Diaz lesz a főszereplője a Bad Teacher (Rossz tanítónő) című, Columbia Pictures által készülő vígjátéknak.
Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky forgatókönyve alapján, a filmet Jake Kasden rendezi. A forgatás tavasszal - Los Angelesben kezdődik. Bemutató egyenlőre ismeretlen. (gondolom valamikor 2011-ben)


 

 

 

Lauren Kate - Fallen - a Disney megszerezte magának

A Disney megszerezte Lauren Kate - Fallen (Bukott) című könyve megfilmesítési jogait.
A könyv a Young Readers Delacorte Books forgalmazásában, a héten (2009-12-08) jelent meg az amerikai polcokon - további három kötet várható még az írónőtől.
A korabeli történet egy fiatal lányról fog szólni, aki két karizmatikus férfi között őrlődik, és nincs tudatában annak, hogy mindketten bukott angyalok, akik már évszázadok óta érte küzdenek.

 

 

 

 

 

Resident Evil 4 csak 2011-ben

Az eredetileg 2010-08-27-re kiírt Kaptár 4-et fél évvel később mutatják csak be. Jelen tervek szerint a film 2011-01-14-én kerül bemutatásra, Resident Evil: Afterlife címmel.

A Moviefone kiadott egy vadonatúj fotót a Toy Story 3 -hoz...íme:

Szinkronhangok: Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Estelle Harris, John Morris, Laurie Metcalf, R. Lee Ermey, Jodi Benson, Ned Beatty , Michael Keaton, Timothy Dalton, Jeff Garlin, Bonnie Hunt, Whoopi Goldberg, Kristen Schaal és Blake Clark.

Bemutató június 18-án, 3D-ben.

*update* - újabb fotó

szinkronos előzetes:

Az első Kabinláz rendezőjét Eli Rothot, Ti West váltotta fel, aki a The House of the Devil-t is rendezte. A Lionsgate február 16-án mutatja be (DVD-n!) a folytatást az USA-ban , Cabin Fever 2: Spring Fever címmel. A főbb szerepekben Rider Strong, Noah Segan, Alexander Isaiah Thomas, Giuseppe Andrews, Alexi Wasser, Regan Deal, Rusty Kelley és Marc Senter tűnik fel. A forgatókönyvet Joshua Malkin és Randy Pearlstein írták.

A folytatásban egy gyilkos vírus kiszabadul az erdőből, hogy eltöltsön néhány kellemes napot egy középiskola sétányán.

A Warner Bros Pictures 2010. július 30-án mutatja be, a Kutyák és macskák második részét (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore), melyhez az első előzetes meg is érkezett.  Ron Friedman és Steve Bencich forgatókönyve alapján, a filmet Brad Peyton rendezte. Főbb szerepekben Chris O'Donnell, Jack McBrayer, Kiernan Shipka, Carlos Alazraqui, Paul Rodriguez és Malcolm Goodwin.  

Hivatalos honlapja

2009.12.10. 22:06

 

2009.12.10. 22:06

 

süti beállítások módosítása