A Warner Bros. Pictures szeptember 11 -én mutatja be, Dominic Sena rendezésében, a Whiteout című akció/thriller -t. A filmet írta Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chad Hayes és Carey W. Hayes. Főbb szerepekben Kate Beckinsale, Gabriel Macht, Columbus Short, Alex O'Loughlin, Shawn Doyle és Tom Skerritt.

Update!

A magyar mozikban október 15-étől láthatjuk.

Hivatalos tartalom: Az Antarktiszon csupán egyetlen rendőr dolgozik, és most a kontinens első gyilkossági ügyét kell megoldania. Carrie Stetko (Kate Beckinsale) azt már megszokta, hogy ahányszor kilép az ajtón, veszélyben az élete: de mostantól nem a természet az egyetlen ellensége. A tudósok egy hullát találnak a végtelen jégmezőn, távol a kutatóállomástól. A rendőrnő segítségére érkezik az ENSZ különleges ügynöke (Gabriel Macht), de közös munkájuk csupán újabb és egyre érthetetlenebb titkokat tár fel, melyek mélyén egy hatvan évvel ezelőtti bűntény lapul. Három nap múlva leszáll a féléves éjszaka. A kutatóállomások legénysége a távozásra készül. A közelgő sötétséggel együtt a gyilkos is egyre közelebb kerül Carrie-hez, aki a fogyó fénnyel versenyt futva próbálja összerakni a szilánkokat… és túlélni a vérfagyasztó kalandot.

Hivatalos honlapja
IMDb


Saw Blood Drives

Címkék: horror

2009.08.08. 22:31

A Lionsgate filmstúdió és az amerikai Vöröskereszt, 2004 óta minden Haloween -kor megszervezi a Saw Blood Drives -ot! Ahol a Saw (Fűrész) rajongók, több ezer vérpintet "adományoznak". Két plakát érkezett hozzá:


A francia plakát is befutott Leo DiCaprio filmjéhez, a VIHARSZIGET -hez.

A UIP-Duna Film forgalmazásában, október 08. -tól látható a magyar mozikban. március 4-től látható a magyar mozikban.

Hivatalos tartalom:  Az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese legújabb filmje két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule története, akiket egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre rendelnek nyomozni. A szigeten egy erőd-szerű elmegyógyintézet áll beteg bűnözők számára, és innen szökik meg rejtélyes körülmények között egy gyilkosságért elítélt nő…
A rendezőn és a sztárokon kívül garancia a sikerre, hogy a film Dennis Lehane regénye alapján készült. Ő szolgáltatta ugyanis az alapanyagot az elmúlt évek két legjobban sikerült krimijéhez, a Hideg nyomonhoz és a Titokzatos folyóhoz, valamint számos epizódot jegyez minden idők legjobb tévésorozatából, a Drótból is.

http://www.traileraddict.com/content/warner-bros-pictures/gran_torino.jpg


Stúdió: Warner Bros Pictures
Bemutató: 2008. december 17.
Hazai premier: 2009. április 16.
DVD megjelenés: 2009. augusztus 25.
Rendezte: Clint Eastwood
Írta: Nick Schenk
Szereplők: Clint Eastwood, Brian Haley, Bee Vang

Hivatalos honlapja
IMDb

jelenleg így áll -- > 8.4/10   83,324 szavazattal

Hivatalos DVD tartalom:  A koreai veterán és nyugalmazott autószerelő Walt Kowalski egyáltalán nem elégedett azzal, ahogyan az élete és kertvárosi lakókörnyezete alakult az utóbbi időben. Különösen bosszantja, hogy a közvetlen szomszédságába délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek. Az események furcsa összjátéka folytán azonban a mogorva, magának való Walt kénytelen a hmong család védelmére kelni egy agresszív helyi banda erőszakos támadásaival szemben.
A Millió dolláros bébi óta Eastwood most először dolgozott a kamera mindkét oldalán, és Walt Kowalski szerepében a többszörös Oscar®-díjas színész-rendezőtől húsbavágóan őszinte, egy egész élet tapasztalatait magába sűrítő „elsőrangú, hamisítatlan Eastwood-alakítást láthatunk.” (Peter Travers, Rolling Stone).

 

A Lionsgate filmstúdió Heath Ledger utolsó filmjét először franciaországban a Cannes Film Festival -on, majd németországban a Munich International Film Festival mutatta be. Olaszországban október 16 -án lesz a kaland/fantasy premiere. A filmet írta és rendezte, Terry Gilliam. Főbb szerepekben Heath Ledger, Christopher Plummer, Tom Waits, Lily Cole, Andrew Garfield, Verne Troyer, Johnny Depp, Colin Farrell és Jude Law. A nemzetközi előzetest a Yahoo! UK jóvoltából láthatjuk.

IMDb
jelenleg így áll --> 9.4/10   820 szavazattal

 


Hivatalos honlapja

UPDATE! 08.17 új poszter

 

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5084903_d3535f9c652fba1e810c495b06023688_m.jpg
 UPDATE! 08.19 poszter
http://img10.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5103859_e92e92efeafa2fbb2a5305bd4d734381_m.jpg

 

A The Ugly Truth (A csúf igazság) és a Gamer után, rövid időn belül október 16 -án mutatják be Gerard Butler új fimjét a Law Abiding Citizen -t, ami egy thriller lesz. A filmet rendezte F. Gary Gary írta, Kurt Wimmer. Főbb szerepekben Gerard Butler, Jamie Foxx, Viola Davis, Bruce McGill, Leslie Bibb, Colm Meaney, Regina Hall és Michael Irby.  (Overture Films) Gondolom a trailer -t is hamarosan láthatjuk!


 

EXTRACT - karakterposzterek

Címkék: vígjáték

2009.08.07. 22:00

Szeptember 04 -én mutatják be az EXTRACT című vígjátékot, amit Mike Judge írt és rendezett. Főbb szerepekben Mila Kunis, Ben Affleck, Jason Bateman, Kristen Wiig és J.K. Simmons. Kicsit másnapos a feeling :) További anyagok, teaser poszter és előzetes erre.



The Hole 3D - plakátok

Címkék: horror thriller thehole3d

2009.08.07. 16:00

A Bold Films valamikor 2010 közepén mutatja be, Joe Dante filmjét, The Hole 3D címmel. Főbb szerepekben Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Bruce Dern és Teri Polo.

A történet egy családról szól, akik új házba költöznek, és az alagsorban rábukkannak egy hatalmas lyukra, amely a család legmélyebb félelmeit kelti fel.


Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató: 2009. május 19.
Hazai premier: - CSAK DVD MEGJELENÉS!
DVD megjelenés: 2009. szeptember 03.
Forgalmazza: Budapest Film
Írta és rendezte: Jeff King
Szereplők: Steven Seagal, Laura Mennell, Dan Payne, Holly Eglington, Aleks Paunovic, Mike Dopud, Inna Korobkina

IMDb
jelenleg így áll --> 5.2/10  1240 szavazattal


Hivatalos tartalom:  Töltények, vér, holttestek. A nemzetközi akció szuperhős Steven Seagal (Ölve vagy halva, Törvényre törve, Úszó erőd) visszatért… bosszúra szomjazva. A Gyilkosságba hajszolva egy lebilincselő, akciódús bűnügyi történet, ami Seagal halálos szakértelmét hajsználja ki egy hírhedt bűnszervezettel szemben.

Ruslan Drachev (Seagal) egykor nagy tiszteletnek örvendő végrehajtó volt egy new yorki székhelyű orosz szervezetnél. Évekkel ezelőtt szakított alvilági életvitelével, hogy békés karriert folytathasson mint regényíró.

Egy nap brutális támadás éri lányát (aki jegyben járt egy könyörtelen orosz riválisa fiával), így Ruslan visszatér vészjósló múltja sebezhető pontjához, hogy fényt derítsen az ügyre...

 

A Warner Bros. Pictures közzétett egy új előzetest, a Where the Wild Things (Ahol a vadak várnak) című, Maurice Sendak klasszikus könyve alapján készült kalandfilmhez, amit október 16 -án mutatnak be az USA -ban. A könyv alapján, a filmet írta és rendezte Spike Jonze. Főbb szerepekben Catherine Keener, Max Records, Mark Ruffalo, Lauren Ambrose, James Gandolfini, Catherine O'Hara és Forest Whitaker.

12 menet (12 Rounds, USA - 2009)

Címkék: akció

2009.08.07. 00:19

 

Stúdió: Fox Atomic
Bemutató: 2009. március 27.
Hazai premier: - CSAK DVD MEGJELENÉS!
DVD megjelenés: 2009. szeptember 02.
Rendezte: Renny Harlin
Írta: Daniel Kunka
Szereplők: John Cena, Steve Harris, Aidan Gillen, Brian White, Gonzalo Menendez

IMDb

jelenleg így áll --> 5.4/10  4.781 szavazattal

 

Hivatalos tartalom:  Danny Fisher (John Cena - A tengerészgyalogos) New Orlans-i zsaru egy nagyszabású ékszerrablás során megakadályozza, hogy a tettes meglépjen a zsákmánnyal, ám az akciónak véletlenül a hírhedt rabló barátnője is áldozatul esik.
A tettes nemsokára megszökik a börtönből, és bosszúra készül: méghozzá ördögi kegyetlenségűre. 12 halálveszélyes feladat elé állítja Dannyt; ám ha a zsaru egyszer is hibázik, akkor nemcsak ő, hanem a szerelme is az életével fizet...

süti beállítások módosítása