Walt Disney Animation Studios bemutatja a The Princess and the Frog animációs vígjátékot. Egy békahercegről szól a történet aki reménytelenül ember szeretne lenni! Egy sorsdöntő csók vezeti a hercegnőt és a békát egy vicces kalandon Louisiana misztikus mocsaras területein keresztül.Film adatlap KATT.

 

Ez az első TV Spot, a július 15.én startoló HP 6-hoz!Hazai premier július 23. Potter anyagok KATT.

Forget Me Not

Stúdió: ?
Bemutató: 2009. ?
Rendezte: Tyler Oliver
Írta: Tyler Oliver, Jamieson Stern
Szereplők: Carly Schroeder, Cody Linley, Brie Gabrielle, Chloe Bridges, Jillian Micah Alberti, Sean Wing, Alex Mauriello

Forget Me Not hivatalos honlapja ismeretlen

 

IMDb

 

Képlet (Knowing)

Címkék: akció dráma sci fi thriller

2009.05.09. 21:18

 

Képlet (Knowing) 

Stúdió: Summit Entertainment
Bemutató: 2009. március 20.  Hazai premier: JÚNIUS 11.
Rendezte: Alex Proyas
Írta: Alex Proyas, Stuart Hazeldine, Ryne Douglas Pearson, Juliet Snowden, Stiles White, Richard Kelly
Szereplők: Nicolas Cage, Rose Byrne, Chandler Canterbury, Terry Camilleri, Ben Mendelsohn, Adrienne Pickering, Angie Diaz, Liam Hemsworth

Knowing hivatalos honlapja
IMDb

Hivatalos tartalom: 1959-ben egy új általános iskola avatóünnepségén megkérik a diákokat, hogy rajzolják meg: szerintük milyen lesz a jövő? A képeket bezárják egy időkapszulába, és elraktározzák 50 évre. Egy titokzatos kislány rajz helyett véletlenszerűnek tűnő számokkal írja tele a papírját. Azt állítja, láthatatlan emberek suttogták a fülébe a számokat. Félévszázaddal később szintén diákok kapják a feladatot, hogy vizsgálják meg az ötven évvel ezelőtti gyermekrajzokat, a kislány rejtélyes üzenete pedig Caleb Koestlerhez (Chandler Canterbury) kerül. Caleb apja, az asztrofizikus John Koestler (Nicolas Cage) fantasztikus és egyben félelmetes felfedezést tesz: a kislány által leírt számok dátumok. Az utóbbi ötven év minden egyes katasztrófájának időpontjai. Ahogy John tovább kutakodik, rájön, hogy további három, még meg nem történt szerencsétlenség szerepel a dokumentumon, melyek közül az utolsó világméretű csapás lesz. John megpróbálja értesíteni a hatóságokat, ám süket fülekre talál, ráadásul egyre erősebb a gyanúja, hogy valamiképpen fia, Caleb is összeköthető ezekkel az eseményekkel. Az üzenetet író egykori kislány felnőtt lányának (Rose Byrne) segítségével John elkeseredett küzdelmet kénytelen vívni az egyre csak fogyó idő ellen, hogy az emberiség elkerülje a közeledő katasztrófát... Alex Proyas, A holló és a Dark City rendezőjének új, sötét hangulatú sci-fi kalandfilmje Nicholas Cage főszereplésével.

Crank és Cloverfield folytatás

Címkék: hírek

2009.05.09. 19:34

Crank 3

Mark Neveldine rendező valamint Brian Taylorare már a Crank 3. részén törik a fejüket, amit nagy valószínűséggel 3D-ben készítenének el. Janson Statham nagyon szívesen eljátszaná újra Chev Chelios szerepét, mert szórakoztató számára a figura, és Amy Smart sem mondana nemet, Eve szerepére.Hivatalos premier még nincs a filmnek, de ha minden jól alakul akkor már 2011-ben, 3D-ben nézhetjük a folytatást!!

 

Cloverfield 2

J.J. Abrams producer a WonderCon 2009 találkozón erősítette meg a Cloverfield folytatását, de egyenlőre még csak az ötleteket gyűjtik!

 

 

Marley meg Én Marley and Me (USA - 2008)
Stúdió: 20th Century Fox
Bemutató: 2008. december 25.
Rendezte: David Frankel
Írta: Scott Frank
Szereplők: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Alan Arkin, Eric Dane

DVD megjelenés: JÚLIUS 01.

 

Marley meg én hivatalos honlapja

IMDb

Hivatalos DVD tartalom: Jennifer Aniston (Kisiklottak, Vágyaim netovábbja) és Owen Wilson (Éjszaka a múzeumban, Utazás Darjeelingbe) épp elkezdik közös életüket. És érkezik az első kis jövevény… egy Labrador kölyök.Marley imádnivaló és tökéletesen nevelhetetlen: a nyomában rendetlenség, káosz és botrány jár. Meg vidámság. Gazdái élete nem könnyű, de változatos: szeretik egymást, veszekszenek, gyerekeik születnek, új házba költöznek… de Marley állandó: a világ legrosszabb kutyája az igazi biztos pont az életükben.

 

Rendezte: Rian Johnson
Írta: Rian Johnson
Stúdió: Summit Entertainment
Szereplők: Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo
Bemutató: 2009. május 15.

Hazai premier: 2009. november 15.

The Brothers Bloom hivatalos honlapja
IMDb

A The Brothers Bloom, Rian Johnson filmje két fivérről szól, akik szélhámosságból élnek,milliómosokat vernek át. Mikor találkoznak egy nagyon gazdag, különc örökösnővel (Rachel Weisz), akkor rájönnek hogy szövetségesként még többre mehetnek vele. 

Új H2 plakát

Címkék: poszterek horror

2009.05.09. 00:46

 

 

 

Rob Zombie új Halloween filmjéhez érkezett egy plakát. Bemutató augusztus 28.án. Eddigi H2 anyagok!!

Ahogy azt már megszokhattuk, kétnaponta jönnek sorra a karakterposzterek, a Becstelen brigantyk (Inglourious Basterds) filmhez. Eme karakterposzteren Mélanie Laurent  pózol.

Előző három:  Pitt, Eli Roth és Diane Kruger


Másnaposok TV Spotok

Címkék: tv spot vígjáték

2009.05.08. 22:10

 

A tegnapi film klip mellé ma két TV Spot érkezett, pár új jelenettel! Másnaposok (Hangover) anyagok!!

Újabb képek, és egy új előzetes érkezett a Land of the Lost filmhez! Bemutató június 05.én amcsiknál. Film adatlap első előzetessel!! 

Land of the Lost Image #1

 

http://img2.indafoto.hu/5/7/60437_7dedd8fd08abd182261431db20a68bb4/5082839_a07be55de4a5f90cb55d00d6f570045d_m.jpg

 

A három robot karakterposzter után jött egy újabb, ezen már a két főszereplő, Megan Fox és Shia LaBeouf is ˇlátható " =) Összes Transformers anyag itt!!  Bemutató: június 24.

Az Apple-nél dobták ki az új Terminátor - Megváltás film klippet, ami sok, eddig nem látott jeleneteket tartalmaz.

 

Már nagyon közeleg a bemutató, egyre több anyag kerül ki a filmről, egyre jobban várom =) Film adatlap, poszter, feliratos előzetes, karakterposzterek!!

süti beállítások módosítása